ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کند بودن vps

takpar110
January 6th, 2013, 16:01
سلام. سوالی که دارم اینه که آیا بین سرعت pc و سرعت vps ویندوز رابطه ای وجود داره، (منظورم سرعت اینترنت نیست). یه وی پی اس با ram 2g و cpu 2g دارم ولی فوق العاده سرعتش پایینه . باز کردن هر فولدر چند پانیه طول میکشه و بیشتر مواقع هم هنگ میکنه البته با بیشتر وی پی اس ها همین مشکل رو دارم، ممنون میشم راهنمایی کنید

MagicVps.Com
January 6th, 2013, 16:16
اینقدریکه شما مگید دیگه نباید کند باشه

scary-x2
January 6th, 2013, 16:23
سلام. سوالی که دارم اینه که آیا بین سرعت pc و سرعت vps ویندوز رابطه ای وجود داره، (منظورم سرعت اینترنت نیست). یه وی پی اس با ram 2g و cpu 2g دارم ولی فوق العاده سرعتش پایینه . باز کردن هر فولدر چند پانیه طول میکشه و بیشتر مواقع هم هنگ میکنه البته با بیشتر وی پی اس ها همین مشکل رو دارم، ممنون میشم راهنمایی کنید

اگه رو وی پی اس های دیگه هم این مشکل رو دارید مربوط به سرعت اینترنتتون هست
پی سی ربطی به سرعت وی پی اس نداره

takpar110
January 6th, 2013, 16:58
ممنون، دقیقا" با وی پی اس های دیگه هم همین مشکل رو دارم حتی با وی پی اس با رم 4 گیگ و cpu 3.30 .منظورتون اینترنت خودم هستش یا اینترنت vps ؟ اینترنت من adsl 128 مخابرات هستش

iranian-portal
January 6th, 2013, 17:05
یک پست زده بودم در مورد نقد مخابرات
کلا آی پی ها و سیستم های مخابرات برای ریموت شدن اصلا پیشنهاد نمیشه
مخابرات ضعیف ترین پورت ها و در مجموع سرویس اینترنت رو در ایران داره

اما در مجموع نزدیک به دو هفته هست وضعیت اینترنت در ایران خراب شده دوباره
اکثرا با مشکل افت سرعت و قطعی مواجه هستن به خصوص در مورد همین ریموت ها

javadezati
January 6th, 2013, 17:22
512 مخابرات لاکپشتی هست چه برسه به 128
سر همین من سالی500.000 هزینه می کنم
1 مگ پارس آنلاین استفاده میکنم با گیگ دانلود بالا این رقم در میاد
1 مگ سالی 24 گیگ دانلود 215.000 تومان میشه

Ramin
January 6th, 2013, 17:27
512 مخابرات لاکپشتی هست چه برسه به 128
سر همین من سالی500.000 هزینه می کنم
1 مگ پارس آنلاین استفاده میکنم با گیگ دانلود بالا این رقم در میاد
1 مگ سالی 24 گیگ دانلود 215.000 تومان میشه

دوست عزیز "سرعت" اینتر نت مخابرات از سایر سرویس دهنده ها بیشتر است . زیا شما با سرویس 512 حداقل سرعت 300 دارید که بالاتر از استاندارد های adsl است و از همان فرومول تقسیم بر 8 خارج است . اما سایر اراده دهندگان مثلا عنوان می کنند سرعت نرمال شما : 512/8 = 64 باید سرعت شما باشد و اگر این بود پس صحیح است . در صورتی که در مخابرات این چنین نیست و کلا رنج سرعت ها بیشتر از 200 است حتی برای سرویس 128 !
مواری که در خصوص اینترنت مخابرات شنیده اید در مورد پینگ این سرویس ها است که معمولا دارای پینگ مناسبی نیستند . مخصوصا برای کاربران حاضر در انجمن که اکثرا با سرور کار می کنند نیاز به پینگ دارند و نه سرعت و این دو با یکدیگر متفاوت است !

babelirani
January 6th, 2013, 17:32
دوست عزیز "سرعت" اینتر نت مخابرات از سایر سرویس دهنده ها بیشتر است . زیا شما با سرویس 512 حداقل سرعت 300 دارید که بالاتر از استاندارد های adsl است و از همان فرومول تقسیم بر 8 خارج است . اما سایر اراده دهندگان مثلا عنوان می کنند سرعت نرمال شما : 512/8 = 64 باید سرعت شما باشد و اگر این بود پس صحیح است . در صورتی که در مخابرات این چنین نیست و کلا رنج سرعت ها بیشتر از 200 است حتی برای سرویس 128 !
مواری که در خصوص اینترنت مخابرات شنیده اید در مورد پینگ این سرویس ها است که معمولا دارای پینگ مناسبی نیستند . مخصوصا برای کاربران حاضر در انجمن که اکثرا با سرور کار می کنند نیاز به پینگ دارند و نه سرعت و این دو با یکدیگر متفاوت است !

سلام

اولین بار هست که اینو میشنوم خداوکیلی

بنده از نت پارس آنلاین 523 استفاده میکنم ماهی 30 گیگ سرعت میانگین 300kb
از نامحدود 256 هم استفاده کردم سرعت میانگین 60-80kb

از اینترنت مخابرات استفاده کردم فقط یک ماه 256 میانگین سرعت 20-30kb

اون یک ماه فکر کنم بدترین دوران زندگیم بود واقعا" اگه جهنم میگفتن برو حاضر بودم برم ولی نت مخابرات رو استفاده نکنم واسه همینم فقط 6 روز استفاده کردم بعدشم گفتم جهنم پولی که دادم

javadezati
January 6th, 2013, 17:36
من 1 ماه نت 128 مخابرات داشتم از زندگی سیر شدم
با 10 تا 15 kb/s
دانلود میکرد یا اگه میخواست پیج باز کنه 1 سال نوری طول میکشید
مخالف نت مخابراتم

fanous_m
January 6th, 2013, 17:39
دوستان از بحث به کل دور شدند

دوست عزیز ویندوز های شما اکتیو شده اند؟

takpar110
January 6th, 2013, 17:49
بله، این vps رو یکی از دوستان بهم داده بود وبرای اون خیلی خوب کار می کرد نمیدونم چرا برای من این مشکل رو داره،

fanous_m
January 6th, 2013, 17:55
اگر خواستید با id بنده در یاهو در تماس باشید تا مشکلتان را بررسی کنم
با تشکر رباط
fanous_m

babelirani
January 6th, 2013, 18:18
ببخشید دوست عزیز من توی اون پست از بحث دور شدم یک لحظه

اگه خواستید اطلاعات vps اتون رو پ.خ کنید تا تست کنم مشکل از شماست یا vps ولی اینجوری که میگید به احتمال زیاد مشکل از اینترنت شماست

Ramin
January 6th, 2013, 18:35
سلام

اولین بار هست که اینو میشنوم خداوکیلی

بنده از نت پارس آنلاین 523 استفاده میکنم ماهی 30 گیگ سرعت میانگین 300kb
از نامحدود 256 هم استفاده کردم سرعت میانگین 60-80kb

از اینترنت مخابرات استفاده کردم فقط یک ماه 256 میانگین سرعت 20-30kb

اون یک ماه فکر کنم بدترین دوران زندگیم بود واقعا" اگه جهنم میگفتن برو حاضر بودم برم ولی نت مخابرات رو استفاده نکنم واسه همینم فقط 6 روز استفاده کردم بعدشم گفتم جهنم پولی که دادم

باور کنید اینترنت مخابرات مربوط به بنده نیست و دلیلی ندارد بیخود و بی جهت این مطلب را عنوان کنم و یا اغزاق کنم . اما تصویر زیر را دقایقی قبل از یک فایل در سرور خودم تهیه کردم :

10712

لینک تصویر (http://axgig.com/images/96091633402443117281.png)

در نظر داشته باشید تقریبا از 10 روز قبل نت مخابرات شدیدا دچار مشکل شده است در غیر اینصورت به راحتی سرعت 400 را نیز بنده شب ها تجربه کرده بودم !
اما از طرف دیگر در تاپیک دیگری بنده عرض کرده بودم در قبال این سرعت پینگ تایم شدیدا دچار مشکل شده است و برای بنده و امثال بنده و شما پینگ تایم مهم است زیا برای ارتباط با سرور ها ، مجازی ساز و .... پینگ تایم در اولویت است و نه سرعت دانلود/آپلود ! بدین جهت اگر این وضع که از 10 روز آغاز شده ادامه داشته باشد بنده نیز سرویس مخابرات خود را تحلیه می کنم.

استارتر محترم : موضوع این پست ها خیلی بی ربط به تاپیک شما نبود . با مطالعه این پست ها می توانید تا حدودی به این مورد شک داشته باشید که علی زغم سرعت بالای نت. احتمالا شما نیز مشکل بنده را دارید و پینگ تایم مناسبی ندارید . بدین جهت کلا ریموت سرور برای شما دارای سرعت پایینی است و یا احتمالا دچار قطعی میشوید. طبق توضیحات بالا بنده نیز دقیقا دچار همین مشکل هستم ! تست پینگ تایم و tracert آیپی سرور های خود را انچام دهید و مطمئن شوید این مشکل ناشی از کیفیت پایین نت شما نمی باشد ! تاکید می کنم تنها سرعت برای این مورد مد نظر نیست . چه بسا شما اینترنت 10 مگ داشته باشید اما به دلیل پینگ نامناسب ارتباط ریموت ناپایداری داشته باشید ( البته این مورد تنها در ایران امکان پذیر است و نه جای دیگر .. )

iranian-portal
January 6th, 2013, 18:54
دوستان از بحث به کل دور شدند

دوست عزیز ویندوز های شما اکتیو شده اند؟

ببخشید اکتیو کردن ویندوز روی vps با شماره سریال منظورتون هست؟
این کار تاثیری روی سرعت داره؟!!!

باور کنید اینترنت مخابرات مربوط به بنده نیست و دلیلی ندارد بیخود و بی جهت این مطلب را عنوان کنم و یا اغزاق کنم .

از اولین روزی که مخابرات در ایران شروع به سرویس دهی کرد اولین کسی هستید که می بینم از مخابرات تعریف می کنه!!!
پستی که در مورد مخابرات ارسال کردم مطالعه کنید دوست عزیز
من با مدرک و سند و نزدیک به یک سال تحقیق روی مخابرات و مشاهده حضوری عملکرد مخابرات رو دیدم!!!
پورت هایی که مخابرات استفاده می کنه از رده خارج هست یکم تحقیق کنید متوجه فاجعه خواهید شد!!!
طرحی که شما از مخابرات تهیه کردید و تبلیغ می کنید احتمالا طرح محدود مخابرات هست (منظور محدودیت حجمی هست)
محض اطلاع شما مخابرات سیستم و طرح های محدودیت حجمی که ارائه می کنه با سیستم های نامحدودش زمین تا آسمون تفاوت داره و یک جورایی میشه گفت طرح محدود مخابرات اصلا مخابرات نیست!!!!!
سنگ مخابرات رو الکی به سینه نزنید یکم تحقیق کنید در همین انجمن :53:

Ramin
January 6th, 2013, 19:01

از اولین روزی که مخابرات در ایران شروع به سرویس دهی کرد اولین کسی هستید که می بینم از مخابرات تعریف می کنه!!!
پستی که در مورد مخابرات ارسال کردم مطالعه کنید دوست عزیز
من با مدرک و سند و نزدیک به یک سال تحقیق روی مخابرات و مشاهده حضوری عملکرد مخابرات رو دیدم!!!
پورت هایی که مخابرات استفاده می کنه از رده خارج هست یکم تحقیق کنید متوجه فاجعه خواهید شد!!!
طرحی که شما از مخابرات تهیه کردید و تبلیغ می کنید احتمالا طرح محدود مخابرات هست (منظور محدودیت حجمی هست)
محض اطلاع شما مخابرات سیستم و طرح های محدودیت حجمی که ارائه می کنه با سیستم های نامحدودش زمین تا آسمون تفاوت داره و یک جورایی میشه گفت طرح محدود مخابرات اصلا مخابرات نیست!!!!!
سنگ مخابرات رو الکی به سینه نزنید یکم تحقیق کنید در همین انجمن :53:

دوست عزیز اصلا پست بنده را کامل مطالعه کردید؟ کلا فقط چند خط را مطالعه کردید؟ بنده عرض کردم طرفداری وجود ندارد . در پایان پست هم گفته شد>>>

اگر این وضع که از 10 روز آغاز شده ادامه داشته باشد بنده نیز سرویس مخابرات خود را تحلیه می کنم.

با اطمینان می توان گفت کامل مطالعه نکردید ! بنده عرض کردم سرعت بدین شکل است در مقابل پینگ تایم افتضاح است و بنده نیز ناچار به تخلیه هستم ! در ضمن تصویر سرعت قرار داده شده . اگر باز هم مشکلی دارید یاهو انلاین شوید دسترسی ریموت از سیستم خودم تقدیم کنم تا سرعت را مشاهده کنید ! در شمن سرویس 512 نامحدود است با هزینه ماهیانه 22.000 تومان

موفق باشید

fanous_m
January 6th, 2013, 19:02

بله دوست عزیز
موقعی که ویندوز اکتیو نشده باشد باعث ایجاد کندی در سیستم می شود
و مواردی به این طریق

سیستم این دوستمون بررسی شد
ویندوز xp sp3 بود که روی اون kaspersky نصب بود

عمده مشکل هم در idle بودن سیستم بود که موارد زیادی را شامل میشود

که به دلیل آپدیت نبودن آنتی ویروس احتمال میرود که ویروسی باشد

و ویندوز ایشان نیاز به repair یا تعویض دارد
از آنجا که چیز مهمی روی سرور نداشتند پیشنهاد شد ویندوز را تعویض کرده و حدالمقدور
از ویندوز های سروری مثل 2008 یا 2003 استفاده کنند