PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال دامنه

miladnasri
January 6th, 2013, 11:45
سلام
میخوام دامنه رو به یک سرویس دهنده دیگه منتقل کنم. حالا میخوام بدونم اگه منتقلش بکنم، تاریخ انقضا چه تغییری میکنه؟ همون تاریخ قبلی میمونه؟ ی ا اینکه یک سال دیگه تاریخش شارژ میشه؟ کدوم یک؟

bepad
January 6th, 2013, 11:52
سلام

پسوند دامنه چی هست؟

shahinmq
January 6th, 2013, 11:54
سلام ، معمولا به آن اضافه می شه.

فرض کنید از دامنه ی شما 100 روز باقیمانده ، در صورت انتقال میزان آن 100+365 روز خواهد شد

fanous_m
January 6th, 2013, 11:57
قاعدتا قانونی که خود سرویس دهنده ها میزارند این هست که باید یک سال اضافه تر شارژ کنی
چند وقت به اتمام زمان دامنه مانده؟

miladnasri
January 6th, 2013, 19:15
دات کام...
حالا مهم نیست چند روزش مونده چون بعضی از دامنه هایی رو که دارمشون، میخوام در آینده منتقل کنم. حالا فرض کنید زمانی که ده روزش مونده به تموم شدن تاریخش، آیا اون موقع وقت خوبیه برای انتقال. به گفته دوستمون مثلن 365+100 میشه. من گفتم شاید همون 365 بشه و اون روزهای باقیمانده خودشو اضافه نکنن که در این صورت بهترین کار اینه که در روزهای آخر انتقال بدی ولی طبق گفته دوستمون دیگه تقریبن فرقی نداره چه وقت انتقال بدی.

fanous_m
January 6th, 2013, 20:17
دات کام...
حالا مهم نیست چند روزش مونده چون بعضی از دامنه هایی رو که دارمشون، میخوام در آینده منتقل کنم. حالا فرض کنید زمانی که ده روزش مونده به تموم شدن تاریخش، آیا اون موقع وقت خوبیه برای انتقال. به گفته دوستمون مثلن 365+100 میشه. من گفتم شاید همون 365 بشه و اون روزهای باقیمانده خودشو اضافه نکنن که در این صورت بهترین کار اینه که در روزهای آخر انتقال بدی ولی طبق گفته دوستمون دیگه تقریبن فرقی نداره چه وقت انتقال بدی.
بله
روزی کم نمیشه
و اضافه میشه

parsianweb
January 6th, 2013, 21:55
اگه مبدا و مقصد فرق داشته باشه باید همراه با یک سال تمدید باشه

mohashemi
January 7th, 2013, 11:10
بهترین زمان برای انتقال 30 روز قبل از اکسپایر شدن دامنه هست ، تا در صورتی که در انتقال مشکلی پیش آمد بتوانید مجدد درخواست انتقال انجام دهید ( البته برای زمانی که ثبت کننده ها متفاوت باشند ) اما زمانی ثبت کننده ها یکی باشند زیر یک هفته این کار را انجام دهید

fanous_m
January 7th, 2013, 12:36
والا نیاز به تمدید محدد هم حتی نیستبدون اون هم منتقل میشه کردولی خوب قانونی هست که خود دوستان هاستینگی گذاشتند دیگهو چون عرف شدههمه تابع اون هستند