ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جلوگیری از abuse در ovh

Ethan
January 5th, 2013, 20:18
درود

من از ovh سرور اختصاصی گرفتم و می‌خواستم آموزش‌هایی‌ رو که دوستمون faranetwork قرار دادن رو دریافت کنم که لینک از کار افتاده.

آیا کسی‌ از دوستان می‌تونه این لینک‌ها رو بروز رسانی کنه یا آموزش شبیه این رو برای جلوگیری از Abuse و بقیه مسائل ذکر شده بده؟

scary-x2
January 5th, 2013, 21:14
درود

من از ovh سرور اختصاصی گرفتم و می‌خواستم آموزش‌هایی‌ رو که دوستمون faranetwork قرار دادن رو دریافت کنم که لینک از کار افتاده.

آیا کسی‌ از دوستان می‌تونه این لینک‌ها رو بروز رسانی کنه یا آموزش شبیه این رو برای جلوگیری از Abuse و بقیه مسائل ذکر شده بده؟

با سلام

پورت های
25
110
135
139
را ببندید
نت ماسک هم بعد از ست کردن آی پی از قسمت رجیستر به 255.255.255.255 تغییر دهید
ویندوز را آپدیت نگه دارید همیشه

با انجام این کارها فکر نمیکنم ابیوز خاصی براتون بیاد

Ethan
January 5th, 2013, 21:31
سپاس از پاسختون.

اونجا که فرمودید از بخش Register Netmask رو تغییر بدم منظورتون کجاست؟Netmask رو تا اونجا که من می‌دونم از همون Lan Setting تغییر میدم.

سوال دیگی‌ که داشتم اینکه مشکله ovh فقط با میکروتیک هست که تغیرات نیازه؟ با win2003 که موردی نداره؟

scary-x2
January 5th, 2013, 21:36
سپاس از پاسختون.

اونجا که فرمودید از بخش Register Netmask رو تغییر بدم منظورتون کجاست؟Netmask رو تا اونجا که من می‌دونم از همون Lan Setting تغییر میدم.

سوال دیگی‌ که داشتم اینکه مشکله ovh فقط با میکروتیک هست که تغیرات نیازه؟ با win2003 که موردی نداره؟

تغییرات نت ماسک در تمامی سیستم عامل ها لازم هست

شما برای ست کردن ای پی اول 255.255.255.0 رو وارد میکنید تا ای پی ست بشه
بعدش باید از قسمت
run
regedit
و منوی edit گزینه ی find رو انتخاب کنید و 255.255.255.0 را سرچ کنید و به 255.255.255.255 تغییر دهید

Ethan
January 5th, 2013, 22:35
بسیار خوب
فقط راجع بستن اون پورت‌ها که اول لطف کردید توضیح دادید روی شرکت ovh هم جواب میده دیگه؟
دچار Abuse بی‌ مورد نمیشیم؟

CityKala.net
January 5th, 2013, 22:46
بسیار خوب
فقط راجع بستن اون پورت‌ها که اول لطف کردید توضیح دادید روی شرکت ovh هم جواب میده دیگه؟
445 هم ببندید!
ابیوز زیاد میده!

scary-x2
January 5th, 2013, 23:32
بسیار خوب

بله . ما با انجام این کارهایی که خدمتتون گفتم تا حالا 1 ابیوز هم نداشتیم رو ovh

Ethan
January 7th, 2013, 18:32
درود

من الان آی‌پی‌ها رو دریافت کردم و روی ویندوزی که تازه نصب کردم تنظیمات شبکه رو هم دادم.الان قبل مرحله هستم که می‌خوام آپدیت‌های اولی‌ رو انجام بدم.
اما وی‌پی‌اس ویندوز اصلا اینترنت نداره
من حتی نتمسک رو از همین الان255.255.255.255 تغییر دادم.

ضمنا IP Gateway هم اصلا پینگ نمیده

taghi.karimi
January 7th, 2013, 19:31
درود
محض اطمینان نت بایوس را هم دیزایبل کنید.