توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور ایمیل مارکتینگ + کانفیگ + نرم افزار
S.Mohammad
January 5th, 2013, 17:48
سلام دوستان,
من می خوام تا روزی 100 هزار ایمیل ارسال کنم. یه سرور خوب و قوی می خوام ضمن اینکه نرم افزار و اسکریپت لازم برای این کار نیز نصب و کانفیگ بشه.
می خوام ارسال ایمیلها از چندین آی پی انجام باشه تا درصد اینباکسمون بالا بره.
لطفا دوستان پیشنهاد بدن.
soheil.zare2006
January 5th, 2013, 18:15
سامانه ارسال ایمیل گروهی/تبلیغاتی وی.آی.پی سرویس روی ابر مولتی سرورهایی قرار گرفته است که مختص ارسال ایمیل راه اندازی و کانفیگ شده است
. لطفا در صورتی که به پلن با امکانات یا فضای خاص که در لیست بالا موجود نیست داشتید، با ما تماس بگیرید
نمایش نسخه نمایشی کنترل پنل ارسال ایمیل گروهی
آدرس : جهت نمایش دمو کلیک کنید (http://demo.vipservice.ir/)
demo : نام کاربری
demo : کلمه عبور
هشدار: نسخه دمو جهت نمایش و آشنایی با پنل ارسال ایمیل میباشد و توانایی ارسال ندارد
توجه: زبان پنل انگلیسی میباشد و بمنظور راحتی کاربران بعد از خرید پنل آموزش موصر فارسی پنل برای کاربر ارسال میشود
http://vipservice.ir/images/persian-help.png
: مشخصات زیر در تمامی پلان ها وجود دارد
قابلیت گزارش دهی ایمیل های باز شده
قابلیت گزارش دهی ایمیل های کلیک شده
امکان ارسال بدون اتصال به اینترنت
پشتیبانی عکس و اچ تی ام ال
مشخص نمودن نام ارسال کننده و ایمیل ریپلای
: توضیح مختصری از قابلیت های سیستم ارسال ایمیل انبوه
محیط کاربری آسان و ارسال ایمیل فارسی ( اچ تی ام ال )+قابليت قرار دادن عکس
قابليت تعيين آدرس Reply توسط کاربر
قابليت تغيير نام فرستنده
قابليت ارسال بصورت کاملاً اتوماتيک
قابليت گزارش ايميلهاي ارسالي و خوانده شده
گزارش ارسالی به صورت اتوماتیک به ایمیلی که کاربر مشخص کرده ارسال می نماید
در زمان ارسال ایمیل نیازی نیست به اینترنت متصل باشید
قابليت استفاده از چندین موضوع مختلف و تعويض آنها را به صورت اتوماتيك دارد
تعداد ایمیلهای ارسالی – تعداد ایمیلهای ارسال نشده – تعداد ایمیلهای بازشده -تعداد کلیک های انجام شده بر روی لینک درون ایمیل شما به صورت نمودارهای حرفه ای مشخص می شود
قابليت ارسال به بانک ايميل با فرمتهاي مختلف
قابليت قرار دادن عکس لينک و فايل ضميمه داخل ايميل ارسالي
عدم نمايش ليست ايميل شما به گيرندگان
قابليت ويرايش ليست ايميل توسط سيستم ارسال
حذف آدرسهاي تکراري
قابليت ارسال متن به روش Text يا Html
مشاهده پيش نمايش متن تبليغاتي قبل از ارسال
قابليت ارسال بصورت کاملاً اتوماتيک : بدون دخالت شما و به صورت کاملا خودکار ليست ايميل شما را ارسال مي نمايد حتي مي توانيد کامپيوتر خود را خاموش نماييد
قابليت تغيير نام فرستنده : شما مي توانيد کالا يا خدمات خود را با نامهاي تجاري مختلف ارسال کنيد، بنابراين شما قادر هستيد براي ارسال از يک آدرس ايميل فرستنده با نامهاي مختلف استفاده نماييد و يا از آدرس شرکت و ايميل شرکت خود استفاده کنيد
محيط کاربري آسان : فايل آموزشي فارسي در اختيار شما قرار داده مي شود
قابليت گزارش ايميلهاي ارسالي و خوانده شده : سيستم ارسال اين امکان را به شما ميدهد که در هر لحظه گزارش کل ايميل هاي ارسال شده و ايميل هايي که توسط گيرنده خوانده شده اند را ببينيد.
قابليت تعيين آدرس Reply توسط کاربر : شما ميتوانيد آدرس ايميلي به سيستم معرفي کنيد که پاسخ مشتريان شما به آن آدرس ارسال شود.
: ساير قابليت ها
گزارش ارسالی به صورت اتوماتیک به ایمیلی که کاربر مشخص کرده ارسال می نماید
در زمان ارسال ایمیل نیازی نیست به اینترنت متصل باشید
قابليت استفاده از چندین موضوع مختلف و تعويض آنها را به صورت اتوماتيك دارد
تعداد ایمیلهای ارسالی – تعداد ایمیلهای ارسال نشده – تعداد ایمیلهای بازشده -تعداد کلیک های انچام شده شده بر روی لینک درون ایمیل شما به صورت نمودارهای حرفه ای مشخص می شود
قابليت ارسال به بانک ايميل با فرمتهاي مختلف
قابليت قرار دادن عکس لينک و فايل ضميمه داخل ايميل ارسالي
عدم نمايش ليست ايميل شما به گيرندگان
قابليت ويرايش ليست ايميل توسط سيستم ارسال
حذف آدرسهاي تکراري
قابليت ارسال متن به روش Text يا Html
مشاهده پيش نمايش متن تبليغاتي قبل از ارسال
serverstar.ir
January 5th, 2013, 18:56
با سلام در خدمتیم 100% ارسال به اینباکس تضمین میشه
آقا ممنون, من سرور با آیپیهای اختصاصی می خوام. یعنی مثلا 10 آی پی باشه که فقط ایمیلهای من رو ارسال می کنه.
اسگریپت ارسال هم اگر interspiere یا oempro باشه ترجیح داره.
S.Mohammad
January 5th, 2013, 19:44
لطفا مشخصات سرور پیشنهادیو اسکریپتی که نصب می کنید و تعداد آی پی که برای ارسال ایمیل ست میشه و هزینه رو بفرمایید
در ضمن خیلی مایلم بدونم منظور از ارسال 100% به اینباکس چی هست؟ و اینکه می گید تضمین می کنید یعنی چی؟ اگر نشد چی میشه؟
tizparvaz
January 5th, 2013, 20:09
سلام
چطور تضمین ارسال به اینباکس رو میدید ؟ ! سرور شما از چند آی پی همزمان برای ارسا استفاده میکنه ؟ ! چند ایمیل در روز میشه ارسال کرد ؟
------
با سلام به استارتر عزیز
پنل ارسال ایمیل ب تمامی امکانات نمایش تعداد ارسال
نمایش تعداد باز شده
نمایش تعداد کلیک
نمایش ایمیلهای سوخته
ارسال زمانبندی شده
امکان تنظیم کردن ارسال در هر ساعت
و . . .
شما چطور دارید چنین تضمینی میدید؟! سرور شما چند آی.پی داره که تضمین 100% به اینباکس دادید؟
پ.ن: :53: بنده با 3 سال سابقه کار ایمیل مارکتینگ جراٌت نمیکنم چنین تضمینی به مشتری بدم :دی
آقا ممنون, من سرور با آیپیهای اختصاصی می خوام. یعنی مثلا 10 آی پی باشه که فقط ایمیلهای من رو ارسال می کنه.
اسگریپت ارسال هم اگر interspiere یا oempro باشه ترجیح داره.
سلام
چنین تعداد آی.پی رو نمیتونیم بدیم
اما کنترل پنل OemPro هست
S.Mohammad
January 6th, 2013, 09:01
سلام
چنین تعداد آی.پی رو نمیتونیم بدیم
اما کنترل پنل OemPro هست
آقا سهیل شما در مجموع پنلها از چند آی پی برای ارسال استفاده می کنید؟ آیپیها بلک لیست نشدن؟
اگر مولتی آی پی کار می کنید نمی تونید یه سرور برای من مثل سرور خودتون ران و ست کنید؟ با هزینه اش مشکلی ندارم.
پ.ن : برای سایت شخصیم می خوام. ضمن اینکه کلا سایتم انگلیسی هست و به ایران کار ندارم پس برای سرویستون رقیب نمیشم:)
soheil.zare2006
January 6th, 2013, 09:18
آقا سهیل شما در مجموع پنلها از چند آی پی برای ارسال استفاده می کنید؟ آیپیها بلک لیست نشدن؟
اگر مولتی آی پی کار می کنید نمی تونید یه سرور برای من مثل سرور خودتون ران و ست کنید؟ با هزینه اش مشکلی ندارم.
پ.ن : برای سایت شخصیم می خوام. ضمن اینکه کلا سایتم انگلیسی هست و به ایران کار ندارم پس برای سرویستون رقیب نمیشم:)
سلام
ما توی هر پلان با 5 آی.پی ارسال میکنیم
در صورت نیاز میتونم کانفیگ رو انجام بدم, البته هزینه کمی بالا هست
uper
January 6th, 2013, 09:18
اگر ارسال میلیونی در روز داشتید با تظمین اینباکس می تونم انجام بدم. در پیغام خصوصی در تماس باشید. تعداد ip هم بسیار بالا است.
موفق باشید
nginxweb
January 6th, 2013, 09:19
جز گروههای یاهو هیچ سروری قابل اعتماد نیست به نظر بنده تضمین 100% اینباکس رو نداره
soheil.zare2006
January 6th, 2013, 09:20
اگر ارسال میلیونی در روز داشتید با تظمین اینباکس می تونم انجام بدم. در پیغام خصوصی در تماس باشید. تعداد ip هم بسیار بالا است.
موفق باشید
دیتاسنتر رو میشه عنوان کنید؟ همچنین تعداد ip
uper
January 6th, 2013, 10:11
تعداد دیتا سنتر ها و همچنین ip ها زیاد می باشد، تقریبا میشه گفت بیشتر دیتاسنتر های مهم آمریکا و اروپا . تعداد ip هم بسته به سفارش مشتری متغیر است. از 200 تا 4000.
در رابطه با اون دوستمون که فرمودند جز گروه های یاهو هیچ سروی قابل اعتماد نیست باید بگم که خیلی ها هم از پرواز با هواپیما می ترسن، بنابر این هواپیما وسیله غیر قابل اعتمادی هست.
در ضمن اسکریپت هم فارسی و هم انگلیسی هست. و آموزش هم داره.
سوالی داشتید خوشحال می شم کمکی کنم.
موفق باشید
soheil.zare2006
January 6th, 2013, 15:40
تعداد دیتا سنتر ها و همچنین ip ها زیاد می باشد، تقریبا میشه گفت بیشتر دیتاسنتر های مهم آمریکا و اروپا . تعداد ip هم بسته به سفارش مشتری متغیر است. از 200 تا 4000.
در رابطه با اون دوستمون که فرمودند جز گروه های یاهو هیچ سروی قابل اعتماد نیست باید بگم که خیلی ها هم از پرواز با هواپیما می ترسن، بنابر این هواپیما وسیله غیر قابل اعتمادی هست.
در ضمن اسکریپت هم فارسی و هم انگلیسی هست. و آموزش هم داره.
سوالی داشتید خوشحال می شم کمکی کنم.
موفق باشید
آمریکا!!!!
ابیوس هم پر!
دوست عزیز هیچ کدوم از دیتا سنترهای آمریکا چنین اجازه ای به شما نمیدن!
200 تا 4000 آی.پی!؟ کدوم دیتا سنتری چنین تعداد ip میده!؟ لطفا فقط یک دیتاسنتر رو با لینک پلان بدید
ممنون میشم در مورد دیتاسنتر و تعداد ip توضیح بدید, همرا با مدرک
uper
January 7th, 2013, 15:31
آمریکا!!!!
ابیوس هم پر!
دوست عزیز هیچ کدوم از دیتا سنترهای آمریکا چنین اجازه ای به شما نمیدن!
200 تا 4000 آی.پی!؟ کدوم دیتا سنتری چنین تعداد ip میده!؟ لطفا فقط یک دیتاسنتر رو با لینک پلان بدید
ممنون میشم در مورد دیتاسنتر و تعداد ip توضیح بدید, همرا با مدرک
سلام مجدد دوست عزیز
در رابطه با ip من نگفتم از یک دیتا سنتر این تعداد ip داریم. عرض کردم که تعداد ip های که ما در اختیار مشتری قرار می دهیم به این شرح است. بسته به نوع قرار داد. منظورتون رو از ارئه مدرک متوجه نشدم :75:
در رابطه با ابیوز هم ما به نحوی اسکریپت رو نوشته ایم که به کمترین حد ابیوز برسیم. ولی خوب طبیعی هست که ابیوز هم باشه ولی نه اونقدری که شما فکر می کنید.
هم برای ما و هم برای مشتری ما مهم رسیدنه ایمیل ها به هدف هست. البته با سازوکاری که ما در اختیارشون قرار می دهیم.
بازم اگر سوالی بود خوشحال میشم کمکی کنم.
موفق باشید.
soheil.zare2006
January 7th, 2013, 19:44
سلام مجدد دوست عزیز
در رابطه با ip من نگفتم از یک دیتا سنتر این تعداد ip داریم. عرض کردم که تعداد ip های که ما در اختیار مشتری قرار می دهیم به این شرح است. بسته به نوع قرار داد. منظورتون رو از ارئه مدرک متوجه نشدم :75:
در رابطه با ابیوز هم ما به نحوی اسکریپت رو نوشته ایم که به کمترین حد ابیوز برسیم. ولی خوب طبیعی هست که ابیوز هم باشه ولی نه اونقدری که شما فکر می کنید.
هم برای ما و هم برای مشتری ما مهم رسیدنه ایمیل ها به هدف هست. البته با سازوکاری که ما در اختیارشون قرار می دهیم.
بازم اگر سوالی بود خوشحال میشم کمکی کنم.
موفق باشید.
میشه توضیح بدید چطور 2000 ip در اختیار کاربر قرار میدید؟ یک دیتاسنتر آمریکایی معرفی کنید که با ایمیل مارکتینگ مشکل نداشته باشه؟!
uper
January 7th, 2013, 21:52
میشه توضیح بدید چطور 2000 ip در اختیار کاربر قرار میدید؟ یک دیتاسنتر آمریکایی معرفی کنید که با ایمیل مارکتینگ مشکل نداشته باشه؟!
سلام مجدد فکر نکنم ادامه این بحث جالب باشه، در رابطه با IP هم باید بگم که ما IP رو به کاربر نمی دهیم و با توجه به پنلی که به کاربر داده می شود و همچنین مبلغ قرارداد و حجم کار IP ها به پنل اختصاص داده می شوند. و سیستم بصورت هوشمند از IP ها استفاده می کنه.
در رابطه با دیتا سنتر هم باز عرض می کنم که با توجه به شیوه ای که ما خودمون ابداع کرده ایم ابیوز رو به کمترین حد ممکن رسوندیم. در رابطه با پنل هم کاربر دقیقا می تونه مونیتور کنه که چه تعداد ایمیلی خوانده شده و چه تعداد خوانده نشده و از لحاظ آمارگیری میتونه به خوبی پروسه ارسال رو مونیتور کنه. بنابراین کاربر دقیقا به خواسته خودش می رسه.
بعد یه سوال چرا از عدد 2000 IP تعجب کردید اینقدر :d
موفق باشید ;)
soheil.zare2006
January 7th, 2013, 22:02
سلام مجدد فکر نکنم ادامه این بحث جالب باشه، در رابطه با IP هم باید بگم که ما IP رو به کاربر نمی دهیم و با توجه به پنلی که به کاربر داده می شود و همچنین مبلغ قرارداد و حجم کار IP ها به پنل اختصاص داده می شوند. و سیستم بصورت هوشمند از IP ها استفاده می کنه.
در رابطه با دیتا سنتر هم باز عرض می کنم که با توجه به شیوه ای که ما خودمون ابداع کرده ایم ابیوز رو به کمترین حد ممکن رسوندیم. در رابطه با پنل هم کاربر دقیقا می تونه مونیتور کنه که چه تعداد ایمیلی خوانده شده و چه تعداد خوانده نشده و از لحاظ آمارگیری میتونه به خوبی پروسه ارسال رو مونیتور کنه. بنابراین کاربر دقیقا به خواسته خودش می رسه.
بعد یه سوال چرا از عدد 2000 IP تعجب کردید اینقدر :d
موفق باشید ;)
کاش میتونستید یکم منطقی جواب بدید
بهتر بود بجای پیچوندن سورت مسئله, به مسئله جواب میدادید
آخر نگفتید کدوم دیتاسنتر آمریکایی!
این تعداد ip از کجاست
و ...
salem
January 7th, 2013, 22:36
سلام دوستان قضیه کشیده به کل کل چرا . دوست عزیزمون uper شما که این ادعا رو دارین لطفا یه دمو اینا بزارین تا دوستان تست کنن ارسال اینا نکنه فقط دمو داشته باشه تا ببینیم اون 200 تا آی پی رو . اما دوست عزیزمون سهیل شما گفتین که پنل میدین رفتم قیمت هاتونو هم دیدم ظاهرا هم از دیتاسنتر آلمان میدین خودش هم ارسال نامحدود بود یکی از پلن ها . من تو سایت شما عضو شدم حتی میلی که جهت اعلام عضویت واسم اومد رفت اسپم شما که این پلن هارو میدین اول واسه خدوتون این کارو بکنین منی که میام میبینم هنوز میل اعلام عضویت میره اسپم چطور انتظار دارین من بیام سرویس ایمیل مارکتینگ بگیرم خودتونو بذارین جای مشتری من خودم بیشتر راه هارو تو این زمینه امتحان کردم پول میلیونی هم خرج کردم جواب گو نیست اونی هم که جوابگو هست هزینه میخواد 50 تومن دادن واسه پلن نامحدود ارسال میل انبوه واسه 1 ماه واقعا با عقل اصلا جور در نمیاد 2 روز ارسال میشه بعد 2 روز هزاران مثیبت پیدامیشه بعد هم حرف واسه توجیح زیاده تو این زمینه نه تنها شما بلکه بیشتر دوستان عزیز منظور هست کلی عرض کردم یکم دوستان خواهشن به قضیه جدی نیگاه کنیم . واقعا اگه کسی میخواد ایمیل مارکینگ انجام بده چند تا دیتاسنتر مخصوص همین کار هستش درسته هزینه داره اما میدونی پولتو دور نمیریزی یکی واسه نمونه میشه گفت یکی از بهترین ها mailchimp.com تو یک ماه میتونی رایگان 2000تا میل هم ارسال کنی هر ماه این رست میشه 2000 تا کسی واسه تست امتحان کنه میبینه که امیل مارکتینگ یعنی چی این که یکی بیاد بگه من با دیتاسنتر آمریکا میلیونها میل ارسال میکنم یکی بیاد بگه من با ovh اینقدر ارسال میکنم یکی بگه من اختراع کردم اینا هیچ کدوم عملی نیست یعنی راهی نیست که تو طولانی مدت جواب بده . این یک نظر و پیشنهاد شخصی بود نه قصد تخریب بود نه چیزی دیگه فقط خواستم بگم دوستان به قضیه توجه کنن نه اینکه بیان فقط سر تعداد آی پی بحث کنن .
soheil.zare2006
January 7th, 2013, 22:42
سلام دوستان قضیه کشیده به کل کل چرا . دوست عزیزمون uper شما که این ادعا رو دارین لطفا یه دمو اینا بزارین تا دوستان تست کنن ارسال اینا نکنه فقط دمو داشته باشه تا ببینیم اون 200 تا آی پی رو . اما دوست عزیزمون سهیل شما گفتین که پنل میدین رفتم قیمت هاتونو هم دیدم ظاهرا هم از دیتاسنتر آلمان میدین خودش هم ارسال نامحدود بود یکی از پلن ها . من تو سایت شما عضو شدم حتی میلی که جهت اعلام عضویت واسم اومد رفت اسپم شما که این پلن هارو میدین اول واسه خدوتون این کارو بکنین منی که میام میبینم هنوز میل اعلام عضویت میره اسپم چطور انتظار دارین من بیام سرویس ایمیل مارکتینگ بگیرم خودتونو بذارین جای مشتری من خودم بیشتر راه هارو تو این زمینه امتحان کردم پول میلیونی هم خرج کردم جواب گو نیست اونی هم که جوابگو هست هزینه میخواد 50 تومن دادن واسه پلن نامحدود ارسال میل انبوه واسه 1 ماه واقعا با عقل اصلا جور در نمیاد 2 روز ارسال میشه بعد 2 روز هزاران مثیبت پیدامیشه بعد هم حرف واسه توجیح زیاده تو این زمینه نه تنها شما بلکه بیشتر دوستان عزیز منظور هست کلی عرض کردم یکم دوستان خواهشن به قضیه جدی نیگاه کنیم . واقعا اگه کسی میخواد ایمیل مارکینگ انجام بده چند تا دیتاسنتر مخصوص همین کار هستش درسته هزینه داره اما میدونی پولتو دور نمیریزی یکی واسه نمونه میشه گفت یکی از بهترین ها mailchimp.com تو یک ماه میتونی رایگان 2000تا میل هم ارسال کنی هر ماه این رست میشه 2000 تا کسی واسه تست امتحان کنه میبینه که امیل مارکتینگ یعنی چی این که یکی بیاد بگه من با دیتاسنتر آمریکا میلیونها میل ارسال میکنم یکی بیاد بگه من با ovh اینقدر ارسال میکنم یکی بگه من اختراع کردم اینا هیچ کدوم عملی نیست یعنی راهی نیست که تو طولانی مدت جواب بده . این یک نظر و پیشنهاد شخصی بود نه قصد تخریب بود نه چیزی دیگه فقط خواستم بگم دوستان به قضیه توجه کنن نه اینکه بیان فقط سر تعداد آی پی بحث کنن .
:) دوست عزیز شما بهتره کمی روی سایت ما دقت میکردی!
سرورهای ما توی آلمان هست اما سرور سایت خودمون توی ایران هست
ما برخلاف سایر دوستان هیچ ادعایی مبنی بر اینباکس شدن ارسال ها نداریم (البته تا به امروز جز ارسالهای یاهو اکثر ارسال هامون اینباکس بوده)
سرویسی که ما ارائه میدیم سرویسی مبنی بر ارسال ایمیل با این سیاست هست: ارسالها چه به اینباکس ارسال بشه چه به سپم به هر حال خونده میشه.
سرویس ایمیل مارکتینگ ما مشتریان خاص خودشو داره (معمولاً مشتریانی هستند که با سیاست ما موافق هستند (این موضوع حتی توی قوانین سایت ما درج شده)
:53:
salem
January 7th, 2013, 22:56
این رو هم بگم جهت اطلاع دوستان فقط . هاست پلیس یا همون دیتاسنتر synapti که نمایندش تو ایران همون هاست پلیس هست واسه اعلام اطلاعیه های خودش بیشتر مواقع از Email Marketing and Email List Manager | MailChimp (http://www.mailchimp.com) استفاده میکنه . اون همه سرور تو اختیارش هست این کارو با اون سرور ها انجام نمیده پس یه چیزی میدونه انجام نمیده . حالا ما با xlhost یا ovh یا هر جای دیگه خدمونو بکشیم میل انبوه ارسال کنیم آخرش به جایی نمیرسه
uper
January 7th, 2013, 22:59
کاش میتونستید یکم منطقی جواب بدید
بهتر بود بجای پیچوندن سورت مسئله, به مسئله جواب میدادید
آخر نگفتید کدوم دیتاسنتر آمریکایی!
این تعداد ip از کجاست
و ...
با اینکه گفتم این بحث به جای نمیرسه اما باید بگم اصلا بحث پاک کردن صورت مسئله نیست دوست من.
شما میای اسرار کارتون رو برای من بگین ؟ ما داریم این امکانات رو به مشتری می دهیم حالا اینکه ما از کدام دیتا سنتر ها استفاده می کنیم و اینکه چرا این تعداد ip داریم دیگه بر می گرده به روابط کاری ما. همونطور که قبل هم گفتم مهم اینکه مشتری که میاد بطور مثال 15 میلیون هزینه پنل ما رو می کنه من بتونم راضی نگهش دارم با امکانات و امتیازاتی که در اختیارش قرار می دهم.
باز هم موفق باشید.
uper
January 7th, 2013, 23:02
این رو هم بگم جهت اطلاع دوستان فقط . هاست پلیس یا همون دیتاسنتر synapti که نمایندش تو ایران همون هاست پلیس هست واسه اعلام اطلاعیه های خودش بیشتر مواقع از Email Marketing and Email List Manager | MailChimp (http://www.mailchimp.com) استفاده میکنه . اون همه سرور تو اختیارش هست این کارو با اون سرور ها انجام نمیده پس یه چیزی میدونه انجام نمیده . حالا ما با xlhost یا ovh یا هر جای دیگه خدمونو بکشیم میل انبوه ارسال کنیم آخرش به جایی نمیرسه
مهم سیاستی هست که در پشت این قضیه هست دوست من و با حرفتون موافق هستم. بعضی از تکنولوژی ها و یا امکانات مختص استفاده های خاصی هستند. و برای همین ما اسم دیتاسنتر خاصی رو نیاوردیم و گفتیم اکثر دیتاسنتر ها.
موفق باشید.
salem
January 7th, 2013, 23:12
دوست عزیز من کلی گفتم قضیه رو . گفتم نه منظورم شخص خاصی بود نه قصد تخریب . شما اسپم هاتونو نیگاه میکنین بیشتر از 60% ایرانی ها اسپم رو حتی باز هم نمیکنن . گفتم بحثمون یه چیزی هستش که 100% جواب بده من نگفتم که سایت شما کجاست . بحث سر مورد و شخص خاصی نیست
soheil.zare2006
January 7th, 2013, 23:19
دوست عزیز من کلی گفتم قضیه رو . گفتم نه منظورم شخص خاصی بود نه قصد تخریب . شما اسپم هاتونو نیگاه میکنین بیشتر از 60% ایرانی ها اسپم رو حتی باز هم نمیکنن . گفتم بحثمون یه چیزی هستش که 100% جواب بده من نگفتم که سایت شما کجاست . بحث سر مورد و شخص خاصی نیست
این آمار 60% رو از کجا آوردید؟! منبعی داره یا رو هوا حرف زدید؟
salem
January 7th, 2013, 23:31
دوست عزیز شما هم حق داری بله خوب تصور کن من یه مشتری که هیچی حالیم نیست هیچی هم بلد نیستم میخوام روزی هم 1 میلیون میل ارسال کنم میام میگم من این سرویس رو میخوام و تو هم بگی من یه چیزی اختراع کردم این کارو میکنه . منم تو دلم میگم این بچه پیدا کرده انگار . اما با مدرک بیایی جلو و واقعا به من مشتری ثابت کنی بله اون وقت میگم بله اختراع کرده . منم گفتم اگه واقعا اونطور سرویس ارائه میده کسی یه دمو یه تست بذراه دوستان و اساتید ببینن و نظرشون رو بدن . من خودم به شخصه مشتری هستم
soheil.zare2006
January 7th, 2013, 23:32
دوست عزیز شما هم حق داری بله خوب تصور کن من یه مشتری که هیچی حالیم نیست هیچی هم بلد نیستم میخوام روزی هم 1 میلیون میل ارسال کنم میام میگم من این سرویس رو میخوام و تو هم بگی من یه چیزی اختراع کردم این کارو میکنه . منم تو دلم میگم این بچه پیدا کرده انگار . اما با مدرک بیایی جلو و واقعا به من مشتری ثابت کنی بله اون وقت میگم بله اختراع کرده . منم گفتم اگه واقعا اونطور سرویس ارائه میده کسی یه دمو یه تست بذراه دوستان و اساتید ببینن و نظرشون رو بدن . من خودم به شخصه مشتری هستم
این حرفت رو شدیداً تایید میکنم :53:
salem
January 7th, 2013, 23:33
ظاهرا این بحث داره به دوستان بر میخوره . دوستان یکم انتقاد پذیر باشن
salem
January 8th, 2013, 00:03
دوست عزیزمون هم uper آدرس سایت یا پل ارتباطیشون چی هستش بدن تا پلن ها و قیمت هاشونو ببینیم لازم شد هم من خودم حاضرم خرید کنم تست کنم و نتیجه رو همینجا اعلام کنم . اول هم گفتم من سر این قضیه پول ها خرج کردم که حساب کتابش از دستم خارج شده . این رو هم تست میکنیم
uper
January 8th, 2013, 00:08
نه اتفاقاً چرا بر بخوره ;) . آخه ما چیزی اختراع نکردیم که . ما فقط از دانشمون در بهترین بهره بری از منابع استفاده کردیم همین.
uper
January 8th, 2013, 00:09
یه سوال دوست عزیز soheil.zare2006 (http://www.webhostingtalk.ir/member/66609/)
شما پنلتون رو خودتون نوشتید؟ (البته اگر دوست دارید جواب بدید)
salem
January 8th, 2013, 00:14
دوست عزیزمون uper یه جایی گفتن میایی اسرار کارت رو بگی اونوقت آدم نباید سرویس رو ارئه بده که اسرار کارش رو میفهمن . اون وقت اون اختراع رو همیشه باید پیش خودت نیگاه و داری و سرویسی ارائه ندی که فاش میشه . من هم نگفتم اسرار رو فاش کن من یه مصرف کنده واسه من یه سرویسی ارئه بده من میخوام خرید کنم و استفاده کنم با هیچی هم کاری ندارم . زیاد هم نه میخوام ساعتی 1000 تا میل ارسال کنه خودش هم 24 ساعته شبانه روز هم بانک میلشو دارم بخوام 1 سال هم ارسال کنم بازم آدرس میل فعال دارم . پلن هاتونو همیجا ارئه کنین
ehsan_296
January 8th, 2013, 00:45
حالا دعوا نکنید
salem
January 8th, 2013, 07:56
دوست عزیز چه دعوایی دوستان سرویس ارسال میل ارائه میدن ما هم میخواییم بخریم استفاده کنیم ایمیل ها هم میگن به اینباکس میره 100% . ما هم میخواییم خرید کنیم استفاده کنیم کی چنین سرویسی نمیخواد همه میخوان خوب معلومه تو این سایت هر هفته کمش یه تاپیک در زمینه ارسال میل انبوه باز میشه و دوستان دنبال سرویس میگردن. این دعوا نیست دوست من .منتظر هستیم تا دوستمون uper پل ارتباطیشون با مشتری و آفر هاشونو اعلام کنن همین جا ببینیم اگه قیمت ها مناسب و معقول باشه خرید کنیم و استفاده کنیم .
dertgtr
January 8th, 2013, 12:39
دوست عزیز چه دعوایی دوستان سرویس ارسال میل ارائه میدن ما هم میخواییم بخریم استفاده کنیم ایمیل ها هم میگن به اینباکس میره 100% . ما هم میخواییم خرید کنیم استفاده کنیم کی چنین سرویسی نمیخواد همه میخوان خوب معلومه تو این سایت هر هفته کمش یه تاپیک در زمینه ارسال میل انبوه باز میشه و دوستان دنبال سرویس میگردن. این دعوا نیست دوست من .منتظر هستیم تا دوستمون uper پل ارتباطیشون با مشتری و آفر هاشونو اعلام کنن همین جا ببینیم اگه قیمت ها مناسب و معقول باشه خرید کنیم و استفاده کنیم .
شما چرا از کاربر soheil.zare2006 (http://www.webhostingtalk.ir/member/66609/) خرید نمی کنید ؟ و کیفیتش رو تست نمی کنید ؟ بعد ایشون از کاربری که اسم بردید خرید و تست کنید
خاطرم هست مدتی پیش من فقط در یک تاپیک در مورد ایمیل مارکتینگ نظر داده بودم ( تاپیک توسط شخص دیگری ایجاد شده بود ) مدیر اجمن آریا ( نام کاربری Aria ) اومد و تهدید کرد اگر ببینه یکی از ماها در تاپیک دیگری در مورد ایمیل مارکتینگ بحث می کنیم یا می فروشیم و ... همه ما رو بن دائم می کنه !
جالبه الان خیلی ها در این فروم دارن این پکیج ها رو می فروشند و کسی هم باهاشون هیچ کاری نداره !
S.Mohammad
January 8th, 2013, 12:50
دوست عزیزمون هم uper آدرس سایت یا پل ارتباطیشون چی هستش بدن تا پلن ها و قیمت هاشونو ببینیم لازم شد هم من خودم حاضرم خرید کنم تست کنم و نتیجه رو همینجا اعلام کنم . اول هم گفتم من سر این قضیه پول ها خرج کردم که حساب کتابش از دستم خارج شده . این رو هم تست میکنیم
من به ایشون پیام خصوصی هم دادم ولی اصلا جواب ندادن. مثل اینکه سرویسشون خیلی سکرت هست که هیچ اطلاعاتی
در موردش حتی در پیام خصوصی هم منتشر نمی کنن.
soheil.zare2006
January 8th, 2013, 13:46
یه سوال دوست عزیز soheil.zare2006 (http://www.webhostingtalk.ir/member/66609/)
شما پنلتون رو خودتون نوشتید؟ (البته اگر دوست دارید جواب بدید)
خیر
soheil.zare2006
January 8th, 2013, 13:48
نه اتفاقاً چرا بر بخوره ;) . آخه ما چیزی اختراع نکردیم که . ما فقط از دانشمون در بهترین بهره بری از منابع استفاده کردیم همین.
حداقل آدرس سایتتون + دمو از پنل ابداییتون رو بدید؟!
soheil.zare2006
January 8th, 2013, 13:52
شما چرا از کاربر soheil.zare2006 (http://www.webhostingtalk.ir/member/66609/) خرید نمی کنید ؟ و کیفیتش رو تست نمی کنید ؟ بعد ایشون از کاربری که اسم بردید خرید و تست کنید
خاطرم هست مدتی پیش من فقط در یک تاپیک در مورد ایمیل مارکتینگ نظر داده بودم ( تاپیک توسط شخص دیگری ایجاد شده بود ) مدیر اجمن آریا ( نام کاربری Aria ) اومد و تهدید کرد اگر ببینه یکی از ماها در تاپیک دیگری در مورد ایمیل مارکتینگ بحث می کنیم یا می فروشیم و ... همه ما رو بن دائم می کنه !
جالبه الان خیلی ها در این فروم دارن این پکیج ها رو می فروشند و کسی هم باهاشون هیچ کاری نداره !
سلام دوست عزیز
پیرو گفته های قبلیم:
دوست عزیز شما بهتره کمی روی سایت ما دقت میکردی!
سرورهای ما توی آلمان هست اما سرور سایت خودمون توی ایران هست
ما برخلاف سایر دوستان هیچ ادعایی مبنی بر اینباکس شدن ارسال ها نداریم (البته تا به امروز جز ارسالهای یاهو اکثر ارسال هامون اینباکس بوده)
سرویسی که ما ارائه میدیم سرویسی مبنی بر ارسال ایمیل با این سیاست هست: ارسالها چه به اینباکس ارسال بشه چه به سپم به هر حال خونده میشه.
سرویس ایمیل مارکتینگ ما مشتریان خاص خودشو داره (معمولاً مشتریانی هستند که با سیاست ما موافق هستند (این موضوع حتی توی قوانین سایت ما درج شده)
:53:
سرویس ایمیل مارکتینگ نه وارز هست نه خلاف قوانین این انجمن
در ضمن بنده شخصا حتی اگه بتونم سرویسی بدم که 100% به اینباکس ارسال کنه به مشتری تضمین 100% به اینباکس رو نمیدم :65:
salem
January 8th, 2013, 15:16
این دوستمون آقا سهیل هر چی باشه میگه سرویس من اینطوره این شرایط رو داره خودش هم میگه که من تضمین 100% به اینباکس نمیدم این یکم معقول میاد به آدم همه مشخصات و آدرس سایت اینا هم تو امضا هستش و دمو هم گذاشته یکی بخواد میخره یکی نخواد نمیخره . اما دوست عزیزمون uper هیچ مشخصاتی اعلام نکردن و تو امضا هم هیچی نیستش و اما دلیل اینکه چرا از دوستومن آقا سهیل خرید نمیکنم وتست کنم خوب امید ندارم جواب بده 100% از این سرویس ها زیاد خرید کردم تست کردم اما این دوستمون از اول میگه من تضمین نمیکنم سرویس رو فقط ارائه میدم نرم افزار oempro رو نال شدشو برداشتن تو هیدر اینا تغییر دادن اسم خودشونو گذاشتن و رو یه هاست ایرانی دمو رو نصب کردن ما 2 سال پیش از نسخه ارجینال این برنامه استفاده کردیم نتیجه نگرفتیم چه بمونه به نال شده اینا .بعد این همه مدت یه چند کلمه بلدیم در این زمینه . این سرویس با منطقم جور در نمیاد که بخوام بخرم و تست کنم . کاری هم نداره با سرویس این دوستومن که چطوره . اما این دوستومن uper ادعا میکنه میگیم مشخصات بده آدرس سایت بده قیمت پلان هارو اعلام کن تا حالا که خبری نشده هیچ نمیدونیم با مرد طرفیم یا یه زن یا مرد 100 ساله یا مرد 15 ساله معلوم نیست هیچی اول هم گفتم کسی اگه ادعا داره واقعا با مدرک بیاد جلو بگه من این کارو میکنم 100% هم جواب میده من خودم یکی از مشریاشم حتما در صورتی که واقغا جواب بده من خودم به شخصه الان از mailchimp پولیش استفاده میکنم راضی هم هستم . یه مثل داره هر چقدر پول بدی اونقدر آش میخوری
soheil.zare2006
January 8th, 2013, 20:37
این دوستمون آقا سهیل هر چی باشه میگه سرویس من اینطوره این شرایط رو داره خودش هم میگه که من تضمین 100% به اینباکس نمیدم این یکم معقول میاد به آدم همه مشخصات و آدرس سایت اینا هم تو امضا هستش و دمو هم گذاشته یکی بخواد میخره یکی نخواد نمیخره . اما دوست عزیزمون uper هیچ مشخصاتی اعلام نکردن و تو امضا هم هیچی نیستش و اما دلیل اینکه چرا از دوستومن آقا سهیل خرید نمیکنم وتست کنم خوب امید ندارم جواب بده 100% از این سرویس ها زیاد خرید کردم تست کردم اما این دوستمون از اول میگه من تضمین نمیکنم سرویس رو فقط ارائه میدم نرم افزار oempro رو نال شدشو برداشتن تو هیدر اینا تغییر دادن اسم خودشونو گذاشتن و رو یه هاست ایرانی دمو رو نصب کردن ما 2 سال پیش از نسخه ارجینال این برنامه استفاده کردیم نتیجه نگرفتیم چه بمونه به نال شده اینا .بعد این همه مدت یه چند کلمه بلدیم در این زمینه . این سرویس با منطقم جور در نمیاد که بخوام بخرم و تست کنم . کاری هم نداره با سرویس این دوستومن که چطوره . اما این دوستومن uper ادعا میکنه میگیم مشخصات بده آدرس سایت بده قیمت پلان هارو اعلام کن تا حالا که خبری نشده هیچ نمیدونیم با مرد طرفیم یا یه زن یا مرد 100 ساله یا مرد 15 ساله معلوم نیست هیچی اول هم گفتم کسی اگه ادعا داره واقعا با مدرک بیاد جلو بگه من این کارو میکنم 100% هم جواب میده من خودم یکی از مشریاشم حتما در صورتی که واقغا جواب بده من خودم به شخصه الان از mailchimp پولیش استفاده میکنم راضی هم هستم . یه مثل داره هر چقدر پول بدی اونقدر آش میخوری
دوست عزیز بنده ترجیح میدم به کسی سرویس ندم یا اگه میدم با طرف مقابلم صادق باشم (به قول معروف جنگ اول به از صلح آخر )
salem
January 8th, 2013, 22:06
دوست عزیز داداش سهیل بهترین کارو میکنی عرض هم کردم بهت روکو راست همه چیرو اول گفتی دیدم اون رو .
succes
January 14th, 2013, 00:48
ایمیل مارکتینگ حرفه ای تبریز میل >> با رعایت استاندارد های ارسال ایمیل
زمان بندی ارسال ایمیل (مثلا 300 ایمیل در ساعت ) + ارسال اتوماتیک و بدون نیاز به باز بودن سایت یا متصل بودنتون به اینترنت در هنگام ارسال + 5000 الی 20000 ایمیل فعال جمع آوری شده توسط خودمون در پلن ها و امکانات زیاد دیگه ... اطلاعات بیشتر در سایت
من سرویس ایشون رو تست کردم از 10 تا ایمیلی که توی لیست ایمیل برا خودم بود . همش اسپم شد
soheil.zare2006
January 14th, 2013, 15:00
من سرویس ایشون رو تست کردم از 10 تا ایمیلی که توی لیست ایمیل برا خودم بود . همش اسپم شد
سرویس های ایمیل مارکتینگ ما فقط ویژه ارسال ایمیل هست و ارسال معمولا به اسپم هست که این مورد در قوانین نیز ذکر شده
succes
January 14th, 2013, 15:04
سرویس های ایمیل مارکتینگ ما فقط ویژه ارسال ایمیل هست و ارسال معمولا به اسپم هست که این مورد در قوانین نیز ذکر شده
بله هیچ وقت هیچ کس نمی تونه ارسال 100% به اینباکس رو تضمین کنه ... حتی از خود Gmail یا Yahoo فرستادنی هرازگاهی اسپم میشه چه برسه ...
ehsan_296
January 14th, 2013, 16:08
بله . من درست نخونده بودم
ehsan_296
January 14th, 2013, 16:28
بله هیچ وقت هیچ کس نمی تونه ارسال 100% به اینباکس رو تضمین کنه ... حتی از خود Gmail یا Yahoo فرستادنی هرازگاهی اسپم میشه چه برسه ...
از ایشون سرویس پلن 1 تهیه شد . ایمیل های یاهو % بالا inbox رفت .پنلشون هم بیشترش رو فارسی کردن و کار باهاش آسونه
تایید شد کارشون
succes
January 14th, 2013, 16:35
از ایشون سرویس پلن 1 تهیه شد . ایمیل های یاهو % بالا inbox رفت .پنلشون هم بیشترش رو فارسی کردن و کار باهاش آسونه
تایید شد کارشون
ممنون از لطفتون ... همه فاکتور های اینباکس شدن از سمت ما (نوع ایمیل ، لینک ها و بهینه سازی نرم افزار ) رعایت شده و گهگاهی که به اسپم میره یا بخاطر نوشته کاربر هست که استاندارد نبوده یا بخاطر ip سرور
سلام و خسته نباشید .
سرویس ارسال ایمیل انبوه به همراه کنترل پنل حرفه ای ارائه میشود. اکانت دمو هم ارائه میشود.
تماس حاصل فرمائید : 09357646544 قاسمی
omid7000
February 26th, 2014, 03:27
ممنون از لطفتون ... همه فاکتور های اینباکس شدن از سمت ما (نوع ایمیل ، لینک ها و بهینه سازی نرم افزار ) رعایت شده و گهگاهی که به اسپم میره یا بخاطر نوشته کاربر هست که استاندارد نبوده یا بخاطر ip سرور
با سلام
در خواست راه اندازی سایتی مثل این برای ایمیل مارکتینگ
ارسال ایمیل انبوه تبلیغاتی - ایمیل افزا (http://email-afza.ir/%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%A7%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84-%D8%A7%D9%86%D8%A8%D9%88%D9%87-%D8%AA%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%BA%D8%A7%D8%AA%DB%8C-email-tariff.html)
فروش پنل ارسال ایمیل انبوه و همینطور فروش پکیج های ارسال باتضمین حداقل 90 درصد به اينباکس
لطفا فقط کارشناسانی که در این زمینه کار کرده اند آفر بدهند
لطفا اگر درصد اسپم بالاست آفر نديد
حداقل سرور مورد نیاز برای شروع
تعداد آی پی اضافه برای تعویض در ماه
به همراه اسکريپت ارسال و آموزش حرفه اي
لطفا سرويس را با جزئيات و قیمت پخ کنيد
با سپاس فراوان
vpsgroups
February 26th, 2014, 22:35
تاپیک های فروش ما ---کد تخفیف در این تاپیک فروش--
http://www.webhostingtalk.ir/f15/105278// (http://www.webhostingtalk.ir/f15/105278/)برای بهره مندی از تخفیف ٪۱۵ دایمی سرور آمریکا از کد تخفیف رو به رو استفاده کنید:vpsgroups-usa-15لینک سفارش (http://client.vpsgroups.biz/cart.php?gid=1)فروش لایسنس انواع کنترل پنل هاستینگ و افزونه های جانبی (فعال سازی و تحویل فوری) (http://client.vpsgroups.com/cart.php?gid=13)فروش سرور مجازی آمریکا با هارد SSD با ۲۰٪ تخیف ویژه کد تخفیف (http://client.vpsgroups.com/cart.php?gid=11)= ssd20
سرور آمریکا Nlayer DC
راه اندازی سرویس ایمیل مارکتینگ کاملا اتوماتیک
دوستان عزیز اگر دنبال راه اندازی یک تجارت جدید هستید با ما باشید
ما سیستمی آماده کرده ایم که تمامی مراحل را به صورت اتوماتیک انجام میدهد
بدین صورت که وقتی کاربر خرید را انجام میدهد سیستم به صورت اتوماتیک روی سرور و یا سایتی که برایش تعریف نموده اید پنل را ایجاد و در همان لحظه تحویل مشتری میدهد و این باعث میشود که کاربران بیشتری به شما اعتماد نمایند
این سیستم علاوه بر سیستم اتوماتیک اکانت سیستم تخفیف را نیز دارا می باشد و با تعریف کد تخفیف کاربران میتوانند از تخفیف مورد نظر بهره ببرند
مزایای سیستم اتوماتیک ایمیل مارکتینگ
صرفه جویی در وقت: مطمئنا کسانی که در این زمینه فعالیت دارند همیشه از ایجاد اکانت و ایجاد دسترسی های خاص خسته هستند،چون زمانبر می باشد ولی با این سیستم دیگر نیازی به کار دستی نیست
همچنین خیلی مواقع پیش می آید که شما دسترسی به نت ندارید و حتی خارج از شهر یا محل کار هستید و ممکن است خیلی از کاربران خود را ازدست بدهید ولی با سیستم ما همه این ها حل می شود
اعتماد بیشتر مشتری
تعریف سرورهای متعدد
ایجاد پکیج های دلخواه
و چندین مزیت دیگر
هزینه راه اندازی سیستم ایمیل مارکتینگ به همراه سامانه فروش پنل به صورت کاملا اتوماتیک و به همراه سیستم تخفیف 300 هزار تومان می باشد
در صورتی که نیاز به سرور هم داشته باشید ما آنرا برای شما آماده میکنیم
هزینه سرور در صورت نیاز
سرور یک: ماهیانه 70 هزار تومان
سرور دو: ماهیانه 90 هزار تومان
سرور سه: ماهیانه 120 هزار تومان
سرور چهار: ماهیانه 150 هزار تومان
سرور پنج ماهیانه 200 هزار تومان
شرکت حافظ بازرگان،گروه طراحی وب لیدوما (http://hafezbazargan.com/portal)
با سرور ارسال ایمیل با کانفیگ و دایرکت ادمین رایگان در خدمتم :
سرورهای مخصوص ارسال ایمیل انبوه | Email Marketing Server - فروشگاه توسعه (http://devstore.ir/mail-vps.php)