PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جستجو برای vps ایرانی با تضمین

radon
January 5th, 2013, 11:38
سلام
حقیقت چندی پیش از شرکت parspack وی پی اس ی تهیه کردم که در ابتدای کار خیلی خوب بود واقعا سرعت ریموت بالایی داشت و من به راحتی وارد ریموت سرور میشدم .
همانطور که میدونید تنها مزیت سرورهای ایرانی اینه که فاصله اشون بسیار کم و این در پایین اومدن پینگ بسیار زیاد کمک میکنه و حتی در مواقعی که اینترنت ندارید میتونید به سرور متصل بشید .

در ابتدای کار این سرور هم به همین شکل بود و من هم رضایت تقریبا خوبی از سرور داشتم اما متاسفانه به قدری سرعت ریموت اومد پایین و اتصال به سرور که از حد اعصاب ام بیرون رفت با اینترنت خودم مشکل داشتم کمی با Waimax مشکلم کمتر بود ولی باز بود

این در حالی بود که به VPS سرورهای دیگه راحت تر متصل میشدم . پس نمیشه گفت مشکل از اینترنت من بوده چرا که باید توی هر 2 VPS این مشکل رو میخوردم .

وقتی با پشتیبانی تماس گرفتم گفت احتمالا رم سیستم کمه :
این در حالی بود که هیچ برنامه ای که رم بکشه اجرا نبود تقریبا همه چیز بسته بود .
رم هم حداکثر 200 تا استفاده میشد در حالی که 512 رم داشتم روی سرور .
البته توی تعطیلات این مشکل بیشتر بود و بعد از تعطیلات کمی وضعیت بهتر شد
حال میخواستم دوستان ابتدا در مورد این موضوع یک راهنمایی کنند ؟

نکته دوم یک VPS با رم حداقل 1 گیگ - 2 گیگ در ایران که دارای تضمین باشه معرفی کنید
حتما قبلش تست میخوام .
حتما دارای اینترانت باشه .
قیمت اش هم عادی باشه یک جا قیمت 2 گیگ زده 80 یک جای دیگه زده 150 !!!

با تشکر از بچه های که این مطلب رو خواندن و راهنمایی میکنند .

RoobinaServer
January 5th, 2013, 11:48
در بخش آموزشی نمیشه آفر داد.

nirvanna
January 5th, 2013, 12:18
در بخش آموزش نمیتوانیم آفر دهیم، لطفا اگر سرویسی مد نظر دارید، در بخش درخواست سرویس تایپک ایجاد نمایید

sky98
January 5th, 2013, 12:20
به نظرم مشکل از پورت سرور ها و یا سی پی یو بوده - مشکل روت دیتاسنتر ها هم این روز ها هست - :53::)