PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تنظیمات dns نمایندگی

ahmadjafarian
January 4th, 2013, 11:00
سلام
الان دی ان اس دامنه و چایلد نیم سرور زیر روی روی ریسیلر اولم ست هستند
ns1.domain.com
و
ns2.domain.com
حالا میخوام این کار را انجام برم بفرمایید که مشکل کار من کجاست
میخوام دی ان اس دامنه را روی ریسیلر دوم ست کنم (یعنی دی ان اس های زیر) همچنین این دی ان اس ها را در قسمت چایلد نیم سرور با ای پی ریسیلر جدیدم اضافه کردم(پشتیبانی جایی که ریسیلر گرفتم گفته که باید چایلد نیم سرور را تغییر بدی) (نیم سرور های 1 و 2 را تغییر ندادم)
ns3.domain.com
و
ns4.domain.com
چون می خوام کسانی که از ریسیلر اول هاست سفارش بدهند نیم سرور 1 و 2 را وارد کنند و اونایی که از ریسیلر دوم سفارش بدند نیم سرور 3 و 4 را ست کنند
اما الان اتفاقی که افتاده تمام مشتری های ریسیلر اولم بالا نمیایند
اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید
اصلا کارهایی که انجام دادم درسته یا باید یه کار دیگه میکردم ؟؟؟
با تشکر

sgighost
January 4th, 2013, 11:15
عزیز نیم سرور های دوم رو تو بخش پشتیبانی نمایندگی دومی تون ( اگه سیپنل هست اولین گذینه تو whm ) وارد میکنید و تو بخش مدیریت دامنه تون نیم سرور های ns3. و ns4. رو وارد میکنید فقط حواستون باشه تو بخش پنل مدیریت دامنه باید برای نمایندگی اولتون ns3 و ns4 رو وارد کنید و تو مدیری دامنه اول ns1وns2 رو وارد کنید اگر مدیریت دامنه رو ندارید به کسی که داره بگید خودش بلده فقط بهش بگید براتون رو 4 تا دی ان اس ست کنه بعد شما هم ns3وns4 رو تو مدیریت whm وارد کنید

ahmadjafarian
January 4th, 2013, 11:27
قبلا که من نیم سرور های 1 و 2 را استفاده میکردم یعنی هم تنظیمات دامنه درست هست و هم اونا نیم سرور های 1 و 2 را برای من ست کردند
از طرفی وقتی من نیم سرور 3 و 4 را وارد کردم فعال شدند یعنی که هم تنظیمات دامنه درست هست و هم مدیر ریسیلر نیم سرور های 3 و 4 را درست ست کرده
پس فکر نکنم نیاز باشه که تنظیمات whm را تغییر داد (منظورتون را درست متوجه شدم ؟؟)
وقتی من نیم سرور 3 و 4 را در قسمت چایلد نیم سرور اضافه کردم و دی ان اس دامنه را تغییر دادم ، نیم سرور 1 و 2 از کار افتادند
الان تمام سایتهای مشتری های من از کار افتادند اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید ...