توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جوایز عالی برای خرید سرور ایرانی از ما
goldstar
January 14th, 2010, 20:46
سلام
بفرمایین مشخصات رو
کدوم دیتاسنتر؟
Dadeha.com
January 14th, 2010, 21:40
سرور ايراني! 75 هزار تومان!
احتمالا پرت سرورا 128kb نيست!؟ آپ تايم؟ ديتاسنتر؟
لطفا زماني كه تاپيك ميزنيد مشخصات كامل رو بفرماييد. نميدونم اين چه رسميه كه ميان و تاپيك ميزنن و ميگن اطلاعات بيشتر پخ و يا هركي خواست بگه.
اين كه نشد كار. لطفا دقيق بگيد. شركت هستيد؟ شماره ثبت ، تلفن و . . .
---------- Post added at 09:40 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------
يادم رفت بگم
نوع جوايز رو هم بفرماييد لطفا. ممنون. برام سوال شده جوايز عالي چي ميتونه باشه. چون الان من از ديتاسنترهاي خارج سرور دارم 4 برابر اين پول رو ميدم ، جايزه كه نميدن هيچ! منت هم بالاسرم هستش :66:
WebRang
January 14th, 2010, 21:41
علی ول نمیکنیا :))
:
=))
منم دوست دارم،سرور از ایران داشته باشم!
حتی با آپتایم 98%
Dadeha.com
January 14th, 2010, 21:58
همه دوست داريم از ايران داشته باشيم. ولي راستش تا الان گروني سرورها و پهناي باند مانع بود الان اين ارزوني تنم رو لرزوند.
قلبم داره مثل گنجشك ميزنه :d هيچ وقت انتظار نداشتم يكي سرور تو ايران با اين قيمت پيشنهاد بده. الان منتظريم تا اين دوستمون بياد و توضيح بده در مورد سرور و امكانات و . . . . (جايزه)
پ.ن:
پينگ سايت ايشون: (power-data (http://www.power-data.ir))
Reply from 81.91.136.37: bytes=32 time=126ms TTL=53
Reply from 81.91.136.37: bytes=32 time=188ms TTL=53
Reply from 81.91.136.37: bytes=32 time=84ms TTL=53
Reply from 81.91.136.37: bytes=32 time=124ms TTL=53
WebRang
January 14th, 2010, 22:08
علی سایت ایشون رو از مجا فهمیدی؟!
بعد اینکه ، پینگ این که از ناجوره!
نیست؟
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
Server not found
Firefox can't find the server at www.power-data.ir.
* Check the address for typing errors such as
ww.example.com instead of
Example Web Page (http://www.example.com)
* If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.
* If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.
هر رفرش میدی،دوباره باز میشه
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------
Server not found
Firefox can't find the server at power-data (http://www.power-data.ir).
* Check the address for typing errors such as
ww.example.com instead of
Example Web Page (http://www.example.com)
* If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.
* If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.
هر رفرش میدی،دوباره باز میشه
Dadeha.com
January 14th, 2010, 22:11
ما اينيم ديگه (يه تاپيك ديگه زدند فروش هاست رو سرورايراني)
سايت برا من هم باز نميشه. پينگش هم چي بگم والا. تا نيان و بگن كه پورت سرور و پهناي باندش از كجا تامين شده نميشه نظر دقيقي در موردش داد.
WebRang
January 14th, 2010, 22:19
IP Location:
http://whois.domaintools.com/images/flags/ir.gif - Tehran - Tehran - Roham Adsl Expansion In Tehran
128kb میشه یا بیشتره ؟
WebRang
January 14th, 2010, 22:30
info بده بچه ها برات اوکی کنن!
عوضش تخفیف جالب بده !
چطوره؟
Dadeha.com
January 14th, 2010, 22:33
10 مگ اشتراكي يعني تو بهترين شرايط 1280 كيلوبايت دانلود داره اون سرور (بهترين شرايط)
سرورها تو سرور روم داتك هستند؟ (فكر نكنم داتك ديتا سنتر داشته باشه!)
قيمت ها و مشخصات سرور رو هم بفرماييد لطفا ، بحث اصلي سر اين موضوع بود كه چرا قيمت و مشخصات نميديد.
---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:31 PM ----------
آخه وقتي ما نميدونيم مشخصات سرور چيه ، ميگي 2 گيگ رم رايگان! شايد سرور رمش كافي بود.
پيمان اون تخفيف جالبت رو هستم :115:
WebRang
January 14th, 2010, 22:39
1.020.000rial
شرمنده ریاضیم ضعیفه!
هزاری یا میلیونی؟! :D
:-b
Dadeha.com
January 14th, 2010, 22:41
ببخشيد ، الان با اون 2 گيگ جايزه ميشه رمش 4؟
دسترسي فيزيكي به سرور داريم؟
قرار داد رسمي بسته ميشه؟
اون 10 مگ رو چند تا سرور به اشتراك گذاشته ميشه؟ چون گفتيد كه خودش شير هستش و وقتي هم كه باز رو چند تا سرور پخش بشه عملا ....
در مورد مكان دقيق قرار گيري سرور هم بفرماييد. و اگر در داتك بود لطفا تاييديه داتك رو هم بديد.
در صورت تاييد موارد بالا من (و احتمالا پيمان) 100 درصد از شما چند تا سرور خواهيم گرفت:113:
ببخشيد ، الان با اون 2 گيگ جايزه ميشه رمش 4؟
دسترسي فيزيكي به سرور داريم؟
قرار داد رسمي بسته ميشه؟
اون 10 مگ رو چند تا سرور به اشتراك گذاشته ميشه؟ چون گفتيد كه خودش شير هستش و وقتي هم كه باز رو چند تا سرور پخش بشه عملا ....
در مورد مكان دقيق قرار گيري سرور هم بفرماييد. و اگر در داتك بود لطفا تاييديه داتك رو هم بديد.
در صورت تاييد موارد بالا من (و احتمالا پيمان) 100 درصد از شما چند تا سرور خواهيم گرفت:113:
آره علی جان برو من پشتتم!
:53: :53::53::53:
واسه سایت های دولتی ام نیاز دارم!
WebRang
January 14th, 2010, 22:46
1mb سرعت دانلودهم داشته باشه، راضی ام!
---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
تاييديه داتك چي؟ اون تاييد ميكنه و سرورها okهستند و مشكلي پيش نياد بعدا؟
برق اضطراري چي؟
اطفاء حريق چي؟
قرارداد رسمي؟
براي دسترسي به سرور هم نبايد مشكلي باشه. چون معمولا شركت ها بايد 2 ساعت قبل باهاشون هماهنگ كني و بعد بري بالا سر سرورت. قرار نيست كه به خودمون بمب ببنديم و .....
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------
پيمان سروري كه برداشتي ميشه 10 گيگ رم. برو حال كن. پارس آنلاين قيمت ها رو ببينه سنكوپ ميكنه!
WebRang
January 14th, 2010, 22:56
تاييديه داتك چي؟ اون تاييد ميكنه و سرورها okهستند و مشكلي پيش نياد بعدا؟
برق اضطراري چي؟
اطفاء حريق چي؟
قرارداد رسمي؟
براي دسترسي به سرور هم نبايد مشكلي باشه. چون معمولا شركت ها بايد 2 ساعت قبل باهاشون هماهنگ كني و بعد بري بالا سر سرورت. قرار نيست كه به خودمون بمب ببنديم و .....
---------- post added at 10:50 pm ---------- previous post was at 10:50 pm ----------
پيمان سروري كه برداشتي ميشه 10 گيگ رم. برو حال كن. پارس آنلاين قيمت ها رو ببينه سنكوپ ميكنه!
:d
:69:
;;)
پیش به سوی موفقیت !b-)
>:d<
خوب کی قرار داد ببندیم،تهران تشریف دارید؟!
بیایم تهران؟!
شما شرکتید؟!
اطلاعات عمومی شما خوبه؟1
ساپورت با داتک هست یا شما؟!
goldstar
January 14th, 2010, 23:37
سلام
کل پورت 10 نهایت سرعت دانلودی که بده 1.5 مگابایت هست
حالا بین 10 سرور تقسیم بشه دیگه.....!
یک تصویر از سایت speedtest بزارین بر روی یکی از سرورها تست بگیرین.
Dadeha.com
January 14th, 2010, 23:40
من كه در چند پست قبل گفتم و سرعت دقيق بر حست كيلوبايت در بهترين شريط رو دادم!
ولي اينجور كه پيداست سايت هايي روي اين سرور كه در ايران هست ميزباني ميشه كه روزي 2 - 3 هزار بازديد داره و ظاهرا كه بدون مشكل هم هستند.
موارد بالا رو دوستمون پاسخ بدند و اگه پشتيباني فني با داتك باشه ميشه به سرورها اعتماد كرد
iranwebwork
January 15th, 2010, 00:31
بهتر نیست این دوستمون یه عکس از سرعت دانلود سرورش بزاره ببینیم چقدر دانلود میده؟:53: شايد ما هم گرفتيم اگر ببينم خوب باشه. نياز مبرم دارم منم
Dadeha.com
January 15th, 2010, 00:50
ما هم داريم از همون اول اين رو ميگيم ديگه. من چند بار پرسيدم كه اين 10 مگ رو چند سرور هست؟! ولي از اون طرف نمونه سايت هايي كه رو اين سرور هستند رو وقتي ميبينيم بد نيست. پينگ خوبي نداره ولي خوب به نسبت تعداد بازديد و .... بد نيست.
سرورهاي ايران هم عموما براي سايت هاي دولتي نياز داريم نه استفاده هاي ديگه و سايت دانلود و سايت هاي دولتي هم ، پرترافيك ترينشون كه mci.ir باشه كاربر آنلاينش به يكي از اون سايت ها نميرسه كه رو اين سرور هستش.
همه اينها به شرطي كه :
1- داتك تاييد كنه كه از اونجاست.
2- رار داد رسمي
3- ارائه توضيحات بيشتر (پورت ها و همون سوالاتي كه شما و دوستان ديگه پرسيدي)
و . . .
AfraWeb.net
January 15th, 2010, 02:39
دوست عزیز لطفا تعرفه ها و مشخصات را ارسال فرمایید
امیدوارم روزی به تفکر بالایی برسیم و بتونیم به همدیگر احترام بزاریم . دوستانی که قواعد فروش وب هاستینگ اشنایی ندارند لطفا از فروم
Web Hosting Talk - The largest, most influential web hosting community on the Internet (http://www.webhostingtalk.com)
دیدن کنند و متوجه بشن که هر فردی قیمت خاص خودش را دارد و اگر دیگران قصد خرید ندارند نباید در اون تاپیک اظهار نظر کنند . ایشون مشخصات سرور و امکانات را بیان کردند اگر سوالی هست میتونید از پیغام خصوصی استفاده نمایید یا اینکه سوالات خود را محترمانه مطرح فرمایید مطمعنا دوست عزیزمون به سوالات پاسخ خواهند داد .
برای یاد گیری قوانین فروش و نحوه اعلام نظرات و سوالات این قسمت را به دقت مشاهده فرمایید و مشاهده فرمایید در هیچ کدام از تاپیک های فروش همچین سوالات و تحلیل هایی مطرح نمیشه اگر هم دوستان با زبان انگلیسی مشکلی دارند متن ها رو ارسال کنند تا ترجمه بشه و متوجه بشن چه حرفهایی را کجا و چه موقع باید مطرح کنند
Web Hosting Offers - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/forumdisplay.php?f=45)
با تشکر
WebRang
January 15th, 2010, 11:12
ما منتظریم!
Dadeha.com
January 15th, 2010, 12:15
دوست عزيز (AfraWeb.net (http://www.webhostingtalk.ir/members/afraweb-net/)) من فكر نكنم به كسي بي احترامي شده و كسي با كسي بد صحبت كرده باشه. كلانتر عزيز هم ديشب در اين قسمت حضور داشتند تا پاسي از شب.
پس لطفا جو رو خراب نكنيد.
تمام سوالات محترمانه بود ، چرا خصوصي؟ وقتي تاپيك زده ميشه يعني يك موضوع به صورت عمومي شروع شده و همه بايد در جريان باشن و اين بي معني هستش كه بگيم اطلاعات بيشتر در پيغام خصوصي.
هر كسي قواعد خاص خودش رو داره درست ولي اين رو فراموش نكنيم كه هر چيزي هم قيمت خودش رو داره. همانطور كه در چند پست قبل گفتم. من خودم پايه خريد سرور در ايران بودم ولي صرف اقتصادي نداشت ولي اين ارزوني هم ديگه برام چندين و چند سوال گذاشت كه در بالا پرسيدم و بي جواب موند.
پ.ن:
بچه ها ميدونند كه من زياد در بحث ها شركت نميكنم ، به خاطر همين هست كه افرادي بيان و بگن فلاني قصد تخريب داشت. الان هم كه شركت كردم ، چون اگر موارد بالا پاسخ قانع كننده اي داشت از ايشون سرور تهيه كنم.
موفق باشيد
MelatHOST
January 15th, 2010, 12:43
سلام
منم میخوام
Dadeha.com
January 15th, 2010, 12:44
اين موارد منظورم نبود. اين كه خاموش نكنن سرور رو و يك دفعه قيمت ها 10 برابر نشه.
معمولا اگر هم اين مشكلات پيش بياد و سرور رو خود اونجا تهيه كرده باشه بايد مشكل رو سريع حل كنند ديگه. نميشه كه مثلا چون رم سوخت ديگه سرور نداريم. بايد بريد يكي ديگه بخريد.
قرار داد رسمي بسته ميشه؟ فرقي نداره بين ما و شما و يا ما و داتك
iranwebwork
January 15th, 2010, 16:45
ببینید برای اون تضمین اینافردا داتک است باید فردا سوال کنم ازشون ولی فکر نکنم تضمین دهند که سرور مشکلی پیش نیاد چون سرور معلوم نمیکند یک آن دیدید رم سوخت .سیپیو سوخت و.... و در مورد رفتن حضوری بالاسر سرور اینا شما اگر کیس را خود تهیه کنید و در دیتاسنتر قرار دهید این امکان وجود دارد
قرار داد مشکلی ندارم ولی چون همه چیز با داتک است بهتره داتک ببنده اونم فردا میپرسم خبرشو میدم در مورد پهنای باند هم بگم اگر دقت کنید داتک اینترنت مشترکین خودشو محدود میکنه که به سرورها اینترنت برسه
من چندتا سوال دارم اگه میشه جواب بدین.
1- در مورد اینکه من خودم سرور بخرم بزار اونجا هزینه نگهداریش چقدر و آیا از اینرنت شیر 10 مگ هونا استفاده میکنه؟
2- اگر میشه سرعت دانلود رو یه عکس ازش بزار اینجا ببینیم چه قدر سرعت میده. ( خیلی مهمه تو تصمیم گیریم )
3- سایت خودت بالا نمیاد :( من از هاست ترکر هم میگرم 42 تا failed میده و 2 تا ok از دیشب همینه. میشه یه توضیح بدین که مشکل از سایته یا شبکه
اینا رو پرسیدم چون شاید سوال خیلی ها باشه و یک سری ذهنیت ها اگر هست رفع بشه و تصمیم ما هم نهایی شه :53::53::53:
ممنون میشم جوابشون و بدی
cyrax
January 16th, 2010, 08:55
دیتاسنر ایرانی محل سرور کرمان پورت 100 مگ!!! 2000 گیگ پهنای باند !!!! سرور هر چی خواستی میبندیم حتی میتونی کامپیوتر شخصی خودتو بدی وصل کنیم به شبکه !
تهویه . اتاق سرور سقف کاذب کف کاذب . اطفائ حریق با دی اکسید کربن و کلی امکانات تازه اجازه میدیم در ماه 2 بار بشینی کنار سرور چیزایی که wget کردی کپی کنی روی هاردت. توی محل دیتا سنتر پذیرایی هم داریم .
همینجور داری wget میکنی ماساژتم میدیم برات قهوه هم میاریم .
قیمت هم فقط 120 هزار تومن در ماه با هر سروی که خواستی .
دیگه چی میخوای
قرارداد رسمی هم میبندیم .
Dadeha.com
January 16th, 2010, 10:37
دوست عزيز لطفا بحث رو خراب نكنيد.
لطفا نمكتون رو بريد و يه جا ديگه بريزيد. هر چيزي شوخي بردار نيست. :68:
rezamusic13 (http://www.webhostingtalk.ir/members/rezamusic13/) شما هر موقع با داتك تماس گرفتيد لطفا اطلاعات بيشتر رو بديد. :-w
باتشكر
---------- Post added at 10:37 AM ---------- Previous post was at 10:28 AM ----------
من الان با واحد فروش شركت داتك تماس گرفتم و گفتند همچين سرويسي ندارند! (81681) :39:
delta
January 16th, 2010, 11:18
من الان با واحد فروش شركت داتك تماس گرفتم و گفتند همچين سرويسي ندارند! (81681)
چی شد؟ پس از کجا میارند این سرور رو؟:61:
Dadeha.com
January 16th, 2010, 12:09
ممنون از اين همه تضمين. اينا كه تركوندند با اين حرفشون.
بي خيال بابا
cyrax
January 16th, 2010, 15:35
بابا سی ام اس چرا داغ کردی. کی حالا با تو شوخی کرد خودتو تحویل میگیری
Dadeha.com
January 16th, 2010, 16:43
I-) دم شما گرم ديگه.
كلا منظورم بود. گفتيم شايد به نتيجه برسه براي همين گفتم تاپيك به مسخره بازي كشيده نشه كه بعد با تضمينايي كه داتك نداد خود به خود به همون راه كشيده شد :78: