توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نوع رید مناسب برای هارد رد استیشن
mobinhost.david@gmail.com
January 3rd, 2013, 16:23
سلام کسی اطلاعاتی در مورد نوع رید مناسب برای سرور های رد استیشن داره ؟؟؟
من میخام ببینم بین 3 نوع رید 0 و رید 1 و نوع بدون رید هارد سرور های رد استیشن واقعا تفاوت سرعت وجود داره
من یک سرور 32 گیگ رم از این دیتا سنتر دارم که واقعا مشکل داره
رید سرور 1 هست و به ما یک هارد 2 ترابایت روی Vmware 5.1
داده
سرور حتی برای روشن شدن ویندوز های نصب شده هم مشکل داره یعنی 10 دقیقی برای بالا اومدن هر وی پی اس طول مده
میخام ببینم اگه رید رو به رید 0 و یا بدون رید ( No Raid ) آپگرید کنیم و هزینه ی 50 پوندی رو انجام بدیم
تضمینی برای حل مشکل ما هست
من با ساپورت رد استیشن که ایمیل دادم . میگه مشکل شما فقط با تغییر کارت رید به H700 حل میشه
من همین الان 2 سرور دیگه دارم که با H200 کار می کنن و مشکلی هم ندارن
از دوستان خواهش می کنم اگه کسی در این زمینه تجربه ای داره و یا اطلاعات مناسبی داره منو راهنمایی درست بکنه
این سرور 32 گیگ رم و همچنین پورت 1 گیگ با 33 ای پی هست
من با این شرایط میخام کنسل کنم که 100 % حیف هست اگه کنسل کنیم ولی با این شرایط هم به درد نمی خوره
≡ ALEX ≡
January 3rd, 2013, 16:32
همواره پیشنهاد شده برای مجازی ساز ها و مخصوصا برای VMWare از هیچ نوع RAID ای استفاده نشود و در صورت استفاده نیز RAID Controller نمی بایست مدل H200 باشد و بهترین گزینه H700 هستش. این در مورد سرور های Dell صادق هست و شخصا RAID کردن روی سرور های دیگر همچون Supermicro رو برای مجازی ساز پیشنهاد نمی کنم. سرور های RedStation نیز همگی Dell هستند. مشکل هم همیشه وجود نداره، وقتی کانفیگی پیشنهاد میشه یعنی معمولا درست کار می کنه و چیزی که رد میشه یعنی مشکلات زیادی گزارش شده و بدیهی است که همیشگی نیست و موردی است.
January 3rd, 2013, 16:40
پیشنهاد شما برای سرور من پرداخت هزینه 50 پوندی و
تغییر رید به No Raid هست ؟؟؟؟؟
بعد در صورت تغییر رید دیتا سنتر مجبور به نصب مجدد Vmware
هم هست یا نه
؟؟؟
در حالت بدون رید سرور با H200 با سرعت بهتری کار می کنه ؟؟؟؟
January 3rd, 2013, 16:46
قربان میشه به من بگین تفاوت رید 0
رید 1
و بدون رید چی هست
روی سرور رداستیشن و با کارت h200 کارایی و سرعت کدوم بالاتر هست
اگر مقدور هست سوالهای قبلم ئر پست قبلی رو هم جواب بدین ؟؟؟؟
RoobinaServer
January 3rd, 2013, 16:46
با سلام در این دیتاسنتر فقط
رید h700
یا حق
January 3rd, 2013, 16:53
با سلام در این دیتاسنتر فقط
رید h700
یا حق
برای کارت رید h700 هم رید 1 و 0 و حالت بدون رید وجود داره . در این بین کدوم بهتره ؟؟؟؟؟
رید 0
رید 1
یا حالت بدون رید ؟؟؟
January 3rd, 2013, 16:56
H200 Raid Controller - Raid 1 (Free)
H200 Raid Controller - Raid 0 (Free)
HBA Controller - No Raid (Free)
H700 Raid Controller with BBU - No Raid Configuration (+ £30.00 per month)
H700 Raid Controller with BBU - Raid 1 (+ £30.00 per month)
H700 Raid Controller with BBU - Raid 0 (+ £30.00 per month)
>>>>>>>>>>>>>>>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟/
≡ ALEX ≡
January 3rd, 2013, 17:08
-- در RAID 0 اطلاعات در بخش های هم اندازه روی دیسک توزیع می شوند، افزونگی داده ها وجود نداشته، از 100% فضای دیسک ها استفاده می شود و در صورت خرابی دیسک ها اطلاعات از بین رفته و قابل جایگزینی نیستند. سرعت Read و Write نیز در بهترین حالت خود قرار دارد.
-- در RAID 1 نیمی از هارد های سرور Mirror نیم دیگر می باشند در نتیجه در این حالت Data Protection را در ابتدایی ترین حالت خود داریم. همچنین تنها 50% فضای دیسک ها مورد استفاده قرار می گیرد و نیز سرعت Read و Write نسبت به حالت قبلی کمی افت دارد.
در نتیجه اگر می خواهید خاصیت Data Protection رو داشته باشید می بایست RAID-1 رو انتخاب کنید و اگر سرعت بیشتر اولویت دارد، RAID-0 انتخاب شما خواهد بود (فقط در مورد سرور شما که همین 3 حالت وجود دارد چون انواع دیگری از RAID نیز هستند که در جای خود بهترین انتخاب ممکن می توانند باشند).
** H700 مدل جدیدتر و کامل تر RAID Controller های سرور های Dell هستش. پس تمامی امکانات H200 را دارد و علاوه بر امکانات بیشتر بهینه تر و بهتر کار می کند.
** برای مجازی ساز یا RAID نکنید، و یا از H700 استفاده کنید.
websazha
January 3rd, 2013, 17:26
تجربه ما به صورت No-raid بوده که ظاهرا خیلی بهتر از رید 200 بوده !ولی همون هم جالب بنود ولی خوب مثل کارت رید 200 هم که خیلی ناجور هستن هم نبود
ولی الان با کارت رید 710 و رید 10 کردیم بی نهایت با کیفیت و سرعت بالای دارد سرور الان که تکمیل در نطر گرفتیم سرعت هارد خیلی عالی هست و کمتر 1 دقیقه میشه فایل 2 گیگ کپی کرد در درایو های مختلف.
January 6th, 2013, 16:52
دوستان ممنون من خودم هم رید 0 و هم رید 1 رو تست کردم
به تمامی دوستانی که قصد گرفتن سرور از رداستیشن و استفاده از h200
رو دارن پیشنهاد می کنم از رید 0 استفاده کنن
واقعا در سرعت تاثیر داره