PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور اختصاصی از hetzner

eh3@n
January 3rd, 2013, 13:48
سلام

سرور زیر رو می خواستیم
Dedicated Server EX 4S (http://www.hetzner.de/en/hosting/produkte_rootserver/ex4s)

19 دصد تخفیف دائمی دیتاسنتر رو داشته باشه

پرت حتما یک 1 Gbit باید باشه

همراه با 16 ای پی

و Flexi Pack

لطفا قیمت ماه اول و دوم رو به تومان و یورو
بدید

razavihost
January 3rd, 2013, 14:20

Google Translate (http://translate.google.com/#en/fa/VAT%2019%25)

اسمش مالیات هست.
اما عده ای که تازه سرور فروش شدن بهش میگن تخفیف !!!
نمیدونن که اسمش مالیات هست.
چون پنل به نام شرکت در گرجستان هست مالیات میدیم و از هویت ایرانی خارج و بدون مشکل تحریم.
در انتخاب دقت کنید چون هیچ امنیت اطلاعات و تمدید سرور به ارزونی ارزش نداره.
اگه دیتاسنتر از تمام کسانی که دارن سرور به نام تخفیف میفروشن از اتحادیه اروپا خارج هستن و از اینا مدارک هویتی یخواد و نتونن بدم سرورا میره رو هوا :دی

Iran Web Host
January 3rd, 2013, 14:26
سلام

59 یورو ستاپ
59 یورو ماهانه

flexipack = 15 یورو

هر آی پی اضافه 1 یورو (حداکثر ۳ عدد)
ساب نت /28 = 16 یورو

هر یورو امروز : 4375 تومان

razavihost
January 3rd, 2013, 14:38
سلام

59 یورو ستاپ
59 یورو ماهانه

فلکی پک = 15 یورو

هر آی پی اضافه 1 یورو
ساب نت /28 = 16 یورو

هر یورو امروز : 4900 تومان

پشتیبانی 24 ساعته

CityKala.net
January 3rd, 2013, 15:31
google translate (http://translate.google.com/#en/fa/vat%2019%25)

اسمش مالیات هست.
اما عده ای که تازه سرور فروش شدن بهش میگن تخفیف !!!
نمیدونن که اسمش مالیات هست.
چون پنل به نام شرکت در گرجستان هست مالیات میدیم و از هویت ایرانی خارج و بدون مشکل تحریم.
در انتخاب دقت کنید چون هیچ امنیت اطلاعات و تمدید سرور به ارزونی ارزش نداره.
اگه دیتاسنتر از تمام کسانی که دارن سرور به نام تخفیف میفروشن از اتحادیه اروپا خارج هستن و اگه دیتاسنتر از اینا مدارک هویتی یخواد و نتونن بدم سرورا میره رو هوا :دی
100%
فروشنده اینجوری تاییده 100% ما خودمون هم ovh رو با مالیات از خارج از کشور کار میکنیم و هیچ مشکلی نداریم!

ahmadreza1372
January 3rd, 2013, 15:55
جناب موسوی تایید میشن البته فکر نکنم نیازی به تایید افرادی مثل من باشه ایشون شناخته شدن :)
یا حق:53:

mariean
January 4th, 2013, 02:25
با سلام

50% چیزی که می خواهید عملی هست 50% هم شانسی برای پورت یک

یک سرور هم دیروز گرفتیم با همین مشخصات و پورت 1

بقیه هم که ذکر شده در پستها

لینک افر سرور های اختصاصی (http://www.webhostingtalk.ir/f11/60449/)
لینک افر وی پی اس (http://www.webhostingtalk.ir/f15/52277/)

شماره تماس مستقیم
پاسخگوئی از ساعت 11 صبح الی 1 بامداد

(4329173 0937 )

حسینی

تماس از طریق یاهو: Sahosseini2005

تماس در گوگل تالک: Sahosseini2005

ارسال ایمیل Sahosseini2005@gmail.com

smail_f
January 4th, 2013, 17:25
سلام دوست عزیز من میتونم این سرور هارو از آمریکا در اختیار شما قرار بدم بدون هزینه ست آپ و قیمت های آنها بسیار پایین هستم و در دادن ای پی هیچ گونه محدودیتی وجود ندارد

--------------------------------------------------------------------------------------------------
CPU : E3-1230V2 / 3.3 GHz / 3.7 GHz Turbo / 4 Cores/ 8 Threads
16GB DDR3 RAM
2TB Hard Drive
port : 1GB
20TB Monthly Transfer
5 IP
100$
----------------------------------------------------------
CPU : Dual Intel Xeon 5420 / 2.5Ghz - 2 processors / 8 Cores / 8 Threads
8GB DDR3
500GB HDD
port : 1GB
20TB Monthly Transfer
5 IP
60$
----------------------------------------------------
CPU : AMD FX-4100 / 3.6Ghz / 3.8Ghz Turbo / 4 Cores / 4 threads
RAM : 8GB DDR3
HDD : 500GB
PORT : 1GB
BW : 20TB Monthly Transfer
60$
---------------------------------------------------------------
CPU : Dual Intel Xeon 5150 / 2.66Ghz - 2 processors / 4 Cores / 4 Threads
RAM : 8GB DDR2
50$
--------------------------------------------------------------

CPU : AMD Phenom II x4 840 / 3.2Ghz / 4 Cores / 4 Threads
50$
CPU : AMD Phenom II x6 1045t / 2.7Ghz / 3.2Ghz Turbo / 6 Cores / 6 Threads
50$
upgered
hdd 2TB 30$
port 100 unlimited 35$
port 1GB unlimited 150$
RAM 8 to 16 20$
RAM 16 to 32 60$
---------------------------------------------------

smail_f
January 4th, 2013, 17:29
یک نکته کوچیک هم بگم اگر میخواید از المان خرید کنید از هرکسی خرید نکنید در بازار بگردید و قدیمی ترین کسارو پیدا کنید چرا که در زمان مشکلات مطمئن باشید این دوستان بیشتر به کار شما میاییند او هزینه کمتر به از دست دادن اطلاعاتتون نمی ارزه
زمانی که من وارد بازار سرور اختصاصی شدم اولین کسی که من ازش سرور اختصاصی خریدم از المان آقای موسوی بود
ارزان خریدن هنر نیست درست خرید کردن هنر است
با ارزوی موفقیت و شاد کامی برای شما دوست عزیز

AvalinHost
January 4th, 2013, 19:01
باسلام
خدمت شما:
*** فروش و تمديد سرور اختصاصی از هتزنر آلمان (باهزينه ستاپ و بدون هزينه ستاپ) - 15% تخفيف ويژه *** (http://www.webhostingtalk.ir/f11/64419)
هر یورو 4440 تومان
موفق و موید باشید.

mariean
January 4th, 2013, 22:47
سلام

سرور زیر رو می خواستیم
Dedicated Server EX 4S (http://www.hetzner.de/en/hosting/produkte_rootserver/ex4s)

پرت حتما یک 1 Gbit باید باشه

همراه با 16 ای پی

و Flexi Pack

لطفا قیمت ماه اول و دوم رو به تومان و یورو
بدید

دوستان برای در خواست مشتری فکر کنم پست بدن خوبه ؟
یوزرهای موسوی هم بنظر من پست تاید لازم نیست توی این پست درخواست

چون فکر میکنم بیشتر مخاطب بودم لازم دونستم بگم پنل بنده هم برای شخصی در انگلیس هست پراخت هام با مستر هست
بنده با این که خودم فروشنده هست توانای نگرفتن ملایت دارم و از مشتری نمی گیرم
و به عنوان تخفیف به مشتری میدم مثل جناب سعادت که ایشون من تاید میکنم برای من انصاف مهم تره و انسانیت که باید هر کسی داشته باشه نه بفکر سودش باشه اول

کاربر هم عقل داره و فکر اول برسی میکنه همه جوانب رو بد خرید میکنه ار هر کس که دوست داشت

یوزر اسمال هم بنظرم ابتدا درخواست درخواست کننده بخونید پست بدید جنبه دقت داره نه چیز دیگری
هر یورو 4500 تومان

با تشکر از دوستانی که به ما اعتماد داشتند و از ما خرید کردن

razavihost
January 4th, 2013, 22:54

چون فکر میکنم بیشتر مخاطب بودم لازم دونستم بگم پنل بنده هم برای شخصی در انگلیس هست پراخت هام با مستر هست
و به عنوان تخفیف به مشتری میدم مثل جناب سعادت که ایشون من تاید میکنم برای من انصاف مهم تره و انسانیت که باید هر کسی داشته باشه نه بفکر سودش باشه اول

کاربر هم عقل داره و فکر اول برسی میکنه همه جوانب رو بد خرید میکنه ار هر کس که دوست داشت

یوزر اسمال هم بنظرم ابتدا درخواست درخواست کننده بخونید پست بدید جنبه دقت داره نه چیز دیگری
هر یورو 4500 تومان

هر گاگولی میفمه که انگلیس از قاره آمریکاست نه اروپا که مالیات نمیدین!!!
آخه انگلیس اگه باشه که باید مالیات بدید !
به قول شما ما انسانیت نداریم!اما وقتی مالیات میدیم باید از یوزر بگیریم.
شما برو اول نصب esxi رو یاد بگیر که ندی به دیگران نصب کنن.

CityKala.net
January 4th, 2013, 22:58

هر یورو 4500 تومان

ما هیچ نسبتی با ایشون نداریم!
چون اصلا سرور هتزنر نداریم!
ربط ندید به هم!
فقط تایید کردیم کسائی تو همین انجمن بودن پیچ زدن مالیات رو حالا به هر نحوی مشکل خوردن یک عده هم از جایی پیمنت کردن که مالیات نداشته!
ما که کاری نداریم!

RoobinaServer
January 4th, 2013, 23:16
هرچند خودمون فروشنده هستیم

در کل موسوی تایید میشه در خرید و پرداخت و ...

اون هم مالیاته نه تخفیف استارتر محترم.

ارادتمند سجادیه
یا حق

mariean
January 5th, 2013, 00:14
به قول شما ما انسانیت نداریم!اما وقتی مالیات میدیم باید از یوزر بگیریم.
شما برو اول نصب esxi رو یاد بگیر که ندی به دیگران نصب کنن.

پست خالی می ذارم جون نمیخام ابرو ریزی بشه 2 صفحه مدرک جمع کردم دوستم گفت از من نخوره از خدا بخوره بیخال باشم

ازادمینهای محترم میخام جمع کنن این پست و استار تر هم عذر میخام الان فروشندهای هتزنر مشخص از هر کس دوست داشتی خرید کن ما که ناراضی نیستیم

یک خاطره بگم
یک بار سوار تاکسی شدیم 1 سال پیش هزینه اون شد 400 تومان دوستم هنگ کرد گفتم چی شد گفت کم میگیره راننده گفت درسته منم گفتم اره 400 میشه و گفتم بهش که یک بارم که ما ادم با انصاف تو پستمون میخوره قیمت واقعی یک چیزو میگره بهش شک میکنم و حرفا میزنیم

یا حق یا انصاف

razavihost
January 5th, 2013, 00:22
پست خالی می ذارم جون نمیخام ابرو ریزی بشه 2 صفحه مدرک جمع کردم دوستم گفت از من نخوره از خدا بخوره بیخال باشم

ازادمینهای مهترم مخام جمع کنن این پست و استار تر هم عذر مخام الان فروشندهای هتزنر مشخص از هر کس دوست داشتی خرید کن ما که ناراضی نیستیم

یا حق یا انصاف

از میدران انجمن میخوام حرف این آقا مبنتی بر مدارکی(2 صفحه مدرک جمع کردم) که داره رو برسی کنن و با اجازه خودم در همین انجمن پست کنین.
اگه این آقا مدرکی نداره از انجمن خواستار بن این فرد رو دارم تا دیگه خالی بندی و آبرو ریزی نکنه.

سعی کن مثل مرد رو باشی و مثل زن زیر نکشی.

مهترم مخام
کلاس چندی گلم؟
ببین سرور فروشی به کجا رسیده که کلاس اولی ها هم سرور میفروشن!!!

razavihost
January 5th, 2013, 01:02
یک خاطره بگم
یک بار سوار تاکسی شدیم 1 سال پیش هزینه اون شد 400 تومان دوستم هنگ کرد گفتم چی شد گفت کم میگیره راننده گفت درسته منم گفتم اره 400 میشه و گفتم بهش که یک بارم که ما ادم با انصاف تو پستمون میخوره قیمت واقعی یک چیزو میگره بهش شک میکنم و حرفا میزنیم

یا حق یا انصاف

جواب ... خاموشیست.
دیگه هیچی نمیگم فقط خواستم جواب حرفتو داده باشم مدیران اجمن میفهمن که کی شروع کرده.
خریدار هم عقل داره.

m-mehdipoor
January 6th, 2013, 03:11
سلام
در مورد اون 19 % خیلی به موردای جالبی اشاره کردن دوستان.
تو اینکه آقای موسوی مورد تایید انجمن هستن شکی نیست ، ولی به نظرم بهتره از این اعتماد دوستان سوء استفاده نشه.
به شخصه باور نمی کنم که ایرانی بتونه سرویس رو 19 % ارزونتر بگیره ولی نگیره و برای اینکه تحریم نشه بره برای مشتری از کشوری توی اروپا وریفای کنه....
بیشتر این موضوع رو برای این می گم، تا جایی که می دونم آقای موسوی با گذرگاه زیاد کار میکنن و احتمالا سرور ها رو با هم می گیرن و دیده بودم تو سایت ایشون آقای حیدری به تیکت ها جواب می دن ... ( عکسی که قبلا یکی از کاربرای انجمن از صفحه ی تیکت ایشون در زمان پاک شدن سرورش به دلیل نت اسکن گذاشته بود را دیدم ) ، من خودم هم از گذرگاه سرور داشتم و سرور با سه آی پی اضافه را برای من 69 یورو حساب می کردن ! سرور ex6 که خودش 69 یوروئه !
یعنی با این اوصاف شما اگر یوزراتون آی پی اضافه بخوان از جیب می زارید بهشون می دید؟!
من تو این انجمن دیدم یارو اومده گفته می خوام بنر رایگان بزنم ، یه عده ریختن و تخریب کردن و دیگه نزد !
تو اوضاع بد اقتصادی یکی به اسم سعید خرازی میاد و می خواد هوای ایرانی ها را داشته باشه با دلار ارزون کار می کنه ، اگر براشون ابیوز بیاد می گن سعید خرازی بده .
یکی هم می خواد سرویسش رو با سود کمتر بده ، شما خراب کن ....
این 19 درصد حق ارائه دهنده ی سرویس است ، مثل خیلی ها که دارن سرور می فروشن و به صراحت اعلام کردن که این پول را برای این برمیداریم که :
1 - چون وقتی ابیوز آمد باید از دیتاسنتر برای مشتری بفرستیم
2 - داریم پرداختش را انجام می دیم
پس دستمزد کارمون است
به نظر من برای اینکه تامین مالی بهتری بشه باید گرفته بشه که این حرف و حدیث ها نباشه ولی اگر یکی خواست نگیره این حرفها دیگه جز کینه توزی و عذر می خوام بچه بازی ، چیزی رو ثابت نمی کنه .
بیشتر از این بحث رو باز نکنیم و به مدرک کشیده نشه فکر کنم بهتره.... وگرنه خیلی هم سخت نیست اثبات این ادعا...
بد نیست فقط عکسی که اتچ کردم هم ببینید ( البته این مدرکی نیست که ازش صحبت شده ، فقط ثابت می کنه که شما چقدر ثبات عقیده دارید)
موفق باشید

razavihost
January 6th, 2013, 09:23
سلام
در مورد اون 19 % خیلی به موردای جالبی اشاره کردن دوستان.
تو اینکه آقای موسوی مورد تایید انجمن هستن شکی نیست ، ولی به نظرم بهتره از این اعتماد دوستان سوء استفاده نشه.
به شخصه باور نمی کنم که ایرانی بتونه سرویس رو 19 % ارزونتر بگیره ولی نگیره و برای اینکه تحریم نشه بره برای مشتری از کشوری توی اروپا وریفای کنه....
بیشتر این موضوع رو برای این می گم، تا جایی که می دونم آقای موسوی با گذرگاه زیاد کار میکنن و احتمالا سرور ها رو با هم می گیرن و دیده بودم تو سایت ایشون آقای حیدری به تیکت ها جواب می دن ... ( عکسی که قبلا یکی از کاربرای انجمن از صفحه ی تیکت ایشون در زمان پاک شدن سرورش به دلیل نت اسکن گذاشته بود را دیدم ) ، من خودم هم از گذرگاه سرور داشتم و سرور با سه آی پی اضافه را برای من 69 یورو حساب می کردن ! سرور ex6 که خودش 69 یوروئه !
یعنی با این اوصاف شما اگر یوزراتون آی پی اضافه بخوان از جیب می زارید بهشون می دید؟!
من تو این انجمن دیدم یارو اومده گفته می خوام بنر رایگان بزنم ، یه عده ریختن و تخریب کردن و دیگه نزد !
تو اوضاع بد اقتصادی یکی به اسم سعید خرازی میاد و می خواد هوای ایرانی ها را داشته باشه با دلار ارزون کار می کنه ، اگر براشون ابیوز بیاد می گن سعید خرازی بده .
یکی هم می خواد سرویسش رو با سود کمتر بده ، شما خراب کن ....
این 19 درصد حق ارائه دهنده ی سرویس است ، مثل خیلی ها که دارن سرور می فروشن و به صراحت اعلام کردن که این پول را برای این برمیداریم که :
1 - چون وقتی ابیوز آمد باید از دیتاسنتر برای مشتری بفرستیم
2 - داریم پرداختش را انجام می دیم
پس دستمزد کارمون است
به نظر من برای اینکه تامین مالی بهتری بشه باید گرفته بشه که این حرف و حدیث ها نباشه ولی اگر یکی خواست نگیره این حرفها دیگه جز کینه توزی و عذر می خوام بچه بازی ، چیزی رو ثابت نمی کنه .
بیشتر از این بحث رو باز نکنیم و به مدرک کشیده نشه فکر کنم بهتره.... وگرنه خیلی هم سخت نیست اثبات این ادعا...
بد نیست فقط عکسی که اتچ کردم هم ببینید ( البته این مدرکی نیست که ازش صحبت شده ، فقط ثابت می کنه که شما چقدر ثبات عقیده دارید)
موفق باشید

شما که اینقدر به کل موضوع واقف هستین نمیدونید که گذرگاه در گرجستان دفتر داره؟
وطبق قوانین اروپا باید مالیات بده؟
به نظر شما باید 5% مبلغ مالیات بگیره؟مگه تو ایرانه؟
: دی
در کل خطاب به همه ما،مالیات میدیم چون نمیخوایم واسه تحریم بسته بشیم .

حتی اگر هم یک درصد مالیات ندیم به نظر شما مغز خر خوردیم که 24 ساعته پای سیستم باشیم و به تیکت ها 24 ساعته جواب بدیم بعد میایم جیزی که حق ما هست ازش بگذریم.
واقعا واسه اونایی که با حرکت این آقا امدن به اسم تخفیف ار حق خودشون گذشتن متاسف هستم.
از شما پنهان نباشه اون تایید هم واسه ... بود :دی

m-mehdipoor
January 6th, 2013, 09:51
سلام
من قاضی نیستم که از شما سوال کنم ولی کلا ممنون می شم به سه تا سوال جدا جواب بدید

شما که اینقدر به کل موضوع واقف هستین نمیدونید که گذرگاه در گرجستان دفتر داره؟
وطبق قوانین اروپا باید مالیات بده؟
به نظر شما باید 5% مبلغ مالیات بگیره؟مگه تو ایرانه؟

پس چطور سرور + 3 تا آی پی به قیمت سرور خالی برام فاکتور شد؟

حتی اگر هم یک درصد مالیات ندیم

تو ایران همه ی مسائل بر سر همون یک درصده ، طرف می گه 99 % کارت اوکیه ، بدون یه درصده خیلی مهمه و متاسفانه عکسی دارم که ثابت می کنه این موضوع در مورد شما هم صدق می کنه.

از شما پنهان نباشه اون تایید هم واسه ... بود :دی

این رو هم نفهمیدم برای چی بود ! سه تا نقطه رو خودتون پر کنید ممنون می شم !
وقتی شما یه نفر رو تایید می کنید - همونطور که قبلا عرض شد - آدم با اسم و رسمی تو این انجمن هستید و خیلی از کاربران پشتتونن، حالا وقتی شما از یکی تعریف کنید ، استارتر به اعتبار شما میاد و به کسی که تازه وارده اعتماد می کنه و سرویس می خره ، اگر سرویسی که خرید خوب در نیومد اونایی که 60 تا پایینش زدن تایید هم مسئولن !

پ . ن ، با موضوع زیر کاملا موافقم:

به نظر شما مغز خر خوردیم که 24 ساعته پای سیستم باشیم و به تیکت ها 24 ساعته جواب بدیم بعد میایم جیزی که حق ما هست ازش بگذریم.

سرویس دهنده کار می کنه که تامین مالی بشه و کاملا موافقم با این مسئله.

itmseven_gmail_com
January 6th, 2013, 10:50
AMD Athlon 64 3700
1GB RAM
2x160 HDD
28.00 €

mariean
January 6th, 2013, 12:13
از میدران انجمن میخوام حرف این آقا مبنتی بر مدارکی(2 صفحه مدرک جمع کردم) که داره رو برسی کنن و با اجازه خودم در همین انجمن پست کنین.
اگه این آقا مدرکی نداره از انجمن خواستار بن این فرد رو دارم تا دیگه خالی بندی و آبرو ریزی نکنه.

سعی کن مثل مرد رو باشی و مثل زن زیر نکشی.

کلاس چندی گلم؟
ببین سرور فروشی به کجا رسیده که کلاس اولی ها هم سرور میفروشن!!!

با عذر خواهی از ادمین های محترم و استارتر

خدا خیرت نده بده چی بگم 24 ساعت فکرمو خوردی عصاب نذاشتی برام برو خوشحال باش ولی بخاطر چتی که کردی دیروز

خاطرات گذشتت رو به همه نشون میدم نیای به من فحش بدی دری بری بگی

اگر خود مردی زیر نمیکشی برای همه تکس های دیروزت که پر از حرفای خجالت اور هست به من زدی بذار اینجا تو سایت مردی بذار

حال حرفام تک تک میزنم

من حاضرم کلاس اولی باشم غلط املای داشته باشم اما انسانیت داشته باشم معرفت دوستی داشته باشم معرفت معرفت داشتن از پدر مادرم گرفته باشم اما بفکر سود نباشم اما پول زور نگیرم

امضای خودتو خوندی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟

اره هر گاگولی میدونه کسی که مستر داره و اقامت میتونه با مسترش برای خرید از کشوری به کشور دیگه خرید بزنه که مهم اینجاس خرید با سورس بانکی هست و با اعتبار اینو نگفتم نخاستم چیزی یاد بگیری حالا یادبگیر
طرف انگلیس نمی تونه از المان برای جای دیگه خرید کنه ؟ اینقدر نووبی

در مورد خاطره که گفتم دوستان پی ام میدن میگن بان دیگه کیه نگرفت منظرو از خاطره من هستم ؟ یعنی خود بنده = حسینی ؟ به خودش میچسبونه ؟
برور خجالت بکش تو بزرگتری از سن اره
اما میگن معرفت و انسانیت دور گرانیس به هرکس ندهندش و ....

قابل توجه دوستان که سنا رو اولد میدونن

بعد خواستین چیزی مذارم نشون بده اولدی به بودن نیست به اطلاعات

من کارم حداکثر 4 ماه بعداز سینا شروع کردم و درسته خیلی کمکها رو از ایشون گرفتم اما همراش شخصیت ایشون رو هم شناختم

ایشون در پست اول من تایید میکنه بدون اینکه من بخام یا چیزی چو ایشون لفط داشتن به من و دوست بودیم

اما این دوستی سر پول بود فکر کنم چون با اوضاع بعد اقتصادی من تصمیم گرفتم هزینه مالیت نگریم از مشتری و فقط هزینه 25 تومان یا 5.5 یورو بگیرم برای تمام امور که سود من باشه کم باشه اما راضی باشه از دادنش یوزر

که بعد از تایید دوستان در پست فروش سرور من ایشون با یوزر دیگشون در پست های من چه حرفها که زدند

این لینک برید بخونید (http://www.webhostingtalk.ir/f11/60449/)
بقیه موارد هم طبق خواسته سینا دارم اکی میکنم میدم امیر حسین بذاره و قسمت نقد انتقادات

razavihost
January 6th, 2013, 16:39
سلام
من قاضی نیستم که از شما سوال کنم ولی کلا ممنون می شم به سه تا سوال جدا جواب بدید

پس چطور سرور + 3 تا آی پی به قیمت سرور خالی برام فاکتور شد؟

تو ایران همه ی مسائل بر سر همون یک درصده ، طرف می گه 99 % کارت اوکیه ، بدون یه درصده خیلی مهمه و متاسفانه عکسی دارم که ثابت می کنه این موضوع در مورد شما هم صدق می کنه.

این رو هم نفهمیدم برای چی بود ! سه تا نقطه رو خودتون پر کنید ممنون می شم !
وقتی شما یه نفر رو تایید می کنید - همونطور که قبلا عرض شد - آدم با اسم و رسمی تو این انجمن هستید و خیلی از کاربران پشتتونن، حالا وقتی شما از یکی تعریف کنید ، استارتر به اعتبار شما میاد و به کسی که تازه وارده اعتماد می کنه و سرویس می خره ، اگر سرویسی که خرید خوب در نیومد اونایی که 60 تا پایینش زدن تایید هم مسئولن !

پ . ن ، با موضوع زیر کاملا موافقم:

سرویس دهنده کار می کنه که تامین مالی بشه و کاملا موافقم با این مسئله.

پاسخ به سوالات باز دوباره سوال ایجاد میکنه.
فقط اینو بگم قبل این که ایران وی پی اس بشم روتر وی پی اس بودم سروری که در اون پنل داشتیم مالیات نمیخورد و بسته شدن اون 2 روز سرور ها به خاطر دیر رسیدن حواله گواه بر این مورد بود.
اما خیلی از شرکت های دیگه هم بودن که مالیات میدادن اما حواله اگه دبر میرسید سرور نمی بستن .
اما پنل جدیدی که داریم با مالیات هست.
لطفا پست رو از بحث اصلی خودش خارج نکنید و خدانگه دار .

babelirani
January 6th, 2013, 16:59
نمیخواستم در این بحث شرکت کنم ولی چون دوست عزیز mariean (http://www.webhostingtalk.ir/member/28761/) توی چند مورد به شدت به ما کمک کردن و دور از انسانیت بود که من سکوت کنم

در مورد آقای موسوی ( razavihost (http://www.webhostingtalk.ir/member/12776/) ) ایشون همیشه ی خدا 500 تومن به اضای هر یورو بیشتر از یوزر ها میگیره

نمیدونم یورو دوستان از کجا هستش که ایشون همیشه باید 500 تومن بیشتر از یوزر ها بگیرن

در مورد مالیات بنده تمامی دوستان مالیات میدیم و مشکلی هم با این قضیه نداریم

ولی جالبیش اینجاست آقای موسوی ( razavihost (http://www.webhostingtalk.ir/member/12776/) ) من از ایشون سرور گرفتم به بنده گفتن اگه کل پول سرور ( ستاپ + هزینه ماه اول ) رو پرداخت کنید 8% به شما به صورت همیشگی تخفیف میدیم مام گفتیم عالیه پرداخت کردیم جالبیش اینجا بود که فقط این تخفیف 2 ماه ارائه شد بعد از 2 ماه دوباره همون هزینه اولیه رو از ما گرفتن

بعد سرور ما دچار مشکل شد 10 بار به ایشون گفتیم آقای این سرور ما مشکل داره هی گفتن باید 69 یورو ( اگه اشتباه نکنم ) پول پرداخت کنید تا عوض بشه

مام گفتیم بنده تازه پول کل سرور رو دادم نمیشه این 69 یورو رو بدم ببخشید این در حالی بود که 10 روزم از زمن تحویل سرور بنده نگذشته بود

خوب ما به هر جوری بود ساختیم تا اینکه دیدم 16 گیگ رم به درد ما نمیخوره گفتیم به EX4S میخوایم آپدیت بشه جالبه همونجا یکی از دوستان فاکتور کرد هزینه ستاپ پرداخت کردیم بعد که کاملا" همه چیز اوکی شد تازه ایشون میاد و میگه کاش این کارو نمیکردید و یه سرور دیگه میخریدید

بازم همون مشکل همیشگی واسه ما پیش میومد سرور هنگ میکرد و باید از پنل دیتاسنتر ریستارت میدادیم تا درست میشد بازم به ایشون گفتیم این دفه با ما گفتن VMware هنگ میکنه گفتیم امکانش نیست دوباره نصب بشه ؟ گفتن اگه دوباره بخوایم نصب بشه کل هاردتون پاک میشه

خوب اینو چرا از همون اول نگفتید اخه مرد مومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هیچ مام گفتیم خیر ما 4 ترا فایل داریم نذاشتیم تا اینکه مجبور شدیم سرور رو انتقال بدیم بعد از ایشون همین سوال رو پرسیدیم که آیا میشه Vmware نصب بشه بدون اینکه پاک بشه فایل ها گفتن بلههههههههههههههههههههههه هههههههههههههه

دیگه هنگ کردم خدا وکیلی

razavihost
January 6th, 2013, 17:51
نمیخواستم در این بحث شرکت کنم ولی چون دوست عزیز mariean (http://www.webhostingtalk.ir/member/28761/) توی چند مورد به شدت به ما کمک کردن و دور از انسانیت بود که من سکوت کنم

در مورد آقای موسوی ( razavihost (http://www.webhostingtalk.ir/member/12776/) ) ایشون همیشه ی خدا 500 تومن به اضای هر یورو بیشتر از یوزر ها میگیره

نمیدونم یورو دوستان از کجا هستش که ایشون همیشه باید 500 تومن بیشتر از یوزر ها بگیرن

در مورد مالیات بنده تمامی دوستان مالیات میدیم و مشکلی هم با این قضیه نداریم

ولی جالبیش اینجاست آقای موسوی ( razavihost (http://www.webhostingtalk.ir/member/12776/) ) من از ایشون سرور گرفتم به بنده گفتن اگه کل پول سرور ( ستاپ + هزینه ماه اول ) رو پرداخت کنید 8% به شما به صورت همیشگی تخفیف میدیم مام گفتیم عالیه پرداخت کردیم جالبیش اینجا بود که فقط این تخفیف 2 ماه ارائه شد بعد از 2 ماه دوباره همون هزینه اولیه رو از ما گرفتن

بعد سرور ما دچار مشکل شد 10 بار به ایشون گفتیم آقای این سرور ما مشکل داره هی گفتن باید 69 یورو ( اگه اشتباه نکنم ) پول پرداخت کنید تا عوض بشه

مام گفتیم بنده تازه پول کل سرور رو دادم نمیشه این 69 یورو رو بدم ببخشید این در حالی بود که 10 روزم از زمن تحویل سرور بنده نگذشته بود

خوب ما به هر جوری بود ساختیم تا اینکه دیدم 16 گیگ رم به درد ما نمیخوره گفتیم به EX4S میخوایم آپدیت بشه جالبه همونجا یکی از دوستان فاکتور کرد هزینه ستاپ پرداخت کردیم بعد که کاملا" همه چیز اوکی شد تازه ایشون میاد و میگه کاش این کارو نمیکردید و یه سرور دیگه میخریدید

بازم همون مشکل همیشگی واسه ما پیش میومد سرور هنگ میکرد و باید از پنل دیتاسنتر ریستارت میدادیم تا درست میشد بازم به ایشون گفتیم این دفه با ما گفتن VMware هنگ میکنه گفتیم امکانش نیست دوباره نصب بشه ؟ گفتن اگه دوباره بخوایم نصب بشه کل هاردتون پاک میشه

خوب اینو چرا از همون اول نگفتید اخه مرد مومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هیچ مام گفتیم خیر ما 4 ترا فایل داریم نذاشتیم تا اینکه مجبور شدیم سرور رو انتقال بدیم بعد از ایشون همین سوال رو پرسیدیم که آیا میشه Vmware نصب بشه بدون اینکه پاک بشه فایل ها گفتن بلههههههههههههههههههههههه هههههههههههههه

دیگه هنگ کردم خدا وکیلی

من نمیخوام چیزی بگم اما نمیذارین.
شما همون هستی که یه بار پول آی پی دودر کردی که من عمدا آی پی رو با وجود این که واسه ما پرداخت شده بود کنسل کردم.که با جسارت تمام گفتین که من میخواستم که کنسل بشه و آی پی جدید بگیرم.و بعد هم سرور شما آخر ما که میخواست تمدید بشه و براتون تیکت کردم که میخواین سرور رو تمدید کنید یا نه (روزی که باید فاکتور پرداخت می شد) و گفتین بله و من فردا صبح واریز میکنم.
با وجود این که من ترافیک سرور شمارو داشتم و متوجه بودم که دارین انتقال میدین نبستم سرور تا انتقال بدین و به مشکل نخورین.
که صبح دوباره تیکت کردم که سرور بسته شد
عصر تیکت کردم سرور کنسل شد !
در ضمن گاه اوقات هست که مردم با پول نقد سرمایه گذاری میکنن دلیل نمیشه 8% تخفیف واسه ندادن مالیات باشه!
چون اون زمان پول کمی نبود و سرمایه گذاری پول از 8% بیشتر سود میداد.
و در مورد تخفیف میخواید فاکتور هارو اینجا بزارم تا همه بیبینن که تخفیف کثر نشده که این حرف رو میگین!
نکته بعدی حتی اگر هم من در جواب های شما تقصیر کار باشم دیگه جواب نمیدم چون دارین پست رو به چالش میکشین.
در مورد افزایش رم .من خودم بهتون تیکت نکردم که چرا شما که میخواستین ستاپ بدین سرور جدید نگرفتین که سرور عوض بشه.سرور شما مشکل با مجازی سازی داشت که چند بار پرینت اسکرین KVM رو بهتون داده بودم.
این هم لینک پیگیری من. (http://communities.vmware.com/thread/408753)

از همین الان به شما و همه کسانی که میخوان اینجا پست بدن و من رو زیر سوال ببرن : من انسانیت ندارم / هرچی میگم مالیات میدم اما شما ها دوست دارن ثابت کنید که نمیدم (کوربش اونی که نمی بینه من مالیات نمیدم اما دوست دارم بگیرم)

Mihan-VPS
January 6th, 2013, 17:56
دیگه پست babelirani (http://www.webhostingtalk.ir/member/9348/) نمیدونم دیگه چی بود تو این تاپیک دادین !
کار کسی هم به فرد دیگه ایی ربط نداره و هر کس مسئول کار خودشه !
بهتره تمومش کنید دیگه دوستان !

Iran Web Host
January 6th, 2013, 18:11
سلام

همکاران عزیز واقعا جای تاسف داره که برای چهار تا مشتری همدیگر رو تخریب کنید !

مگه پنل هتزنر گرفتن کار خیلی سختیه؟ یا مثلا کسی که مالیات نمیده پنلش مشکلی داره؟

هرکسی که توانایی پرداخت ارزی داشته باشه براحتی میتونه مستقیما از خود هتزنر خریدش رو انجام بده با ایرانی هم مشکلی ندارند !

جوری صحبت می کنید مثل اینکه هتزنر ارث پدری ماست یا فقط ما هستیم که تونستیم پنل بگیریم از دیتاسنتر !

۱۹٪ مالیات هم فقط برای مشتری های اروپایی هست (اونایی که معافیت مالیاتی ندارند). چه از ایران چه امریکا چه افغانستان شامل مالیات نمیشه !

:53:

mariean
January 6th, 2013, 19:37
پاسخ به سوالات باز دوباره سوال ایجاد میکنه.
فقط اینو بگم قبل این که ایران وی پی اس بشم روتر وی پی اس بودم سروری که در اون پنل داشتیم مالیات نمیخورد و بسته شدن اون 2 روز سرور ها به خاطر دیر رسیدن حواله گواه بر این مورد بود.
اما خیلی از شرکت های دیگه هم بودن که مالیات میدادن اما حواله اگه دبر میرسید سرور نمی بستن .
اما پنل جدیدی که داریم با مالیات هست.
لطفا پست رو از بحث اصلی خودش خارج نکنید و خدانگه دار .

پست از بحث خارج شد بدلیل تفکرات مغرورانه متن هاش هست که مارو میخای خراب کنی چون مالیات نگرفتیم از یوزر و اخطار میدی اقا مراقب باش ایشون پنلشون ممکنه بسته بشه و غیره همون حرفای که تو پست بنده زدی ؟یادت رفته اثارش هست یادت رفته گفتم برا این حرفات مشتری منو پروندی 7تا ؟؟ تکساش و عکساش هست

باید به همه خودتو نشون بدی چطور ادمی هستی حالا ساکت شدی هیچی نمیگی دیگه حرف نمی زنی دیروز تو چت چرا مودب نبودی ها ؟؟

من نمیخوام چیزی بگم اما نمیذارین.

از همین الان به شما و همه کسانی که میخوان اینجا پست بدن و من رو زیر سوال ببرن : من انسانیت ندارم / هرچی میگم مالیات میدم اما شما ها دوست دارن ثابت کنید که نمیدم (کوربش اونی که نمی بینه من مالیات نمیدم اما دوست دارم بگیرم)

خودت شرور کردی من بهت ثابت میکنم اون که زیرش میکشه و خالی میکنه و .... گفتی بهش تو هستی
مثل اینکه سر عقل امدی ؟ مودب شدی ؟

ما شما زیر سوال نمی بریم شما خودت صورت مسله میسازی
با حرفات که میگی چند تازه وارد امدن میگن تخفیف تو عکسهات هست همین حرفت که .... عکس ها گذاشته شد همه میخونن

بعد منظورت من بودم تخفسف میدم و ؟ دیگه کی بود آقای سعادت هم مالیات نمیگیره با ایشون هم جرت داشتی اون حرفای رو که به من زدی بزنی ؟ یک جفت 00 که نداری

سلام

همکاران عزیز واقعا جای تاسف داره که برای چهار تا مشتری همدیگر رو تخریب کنید !

:53:

اینو باید بکسی بگی که معرفت نداره برای 4 مشتری نرفته طرفش به من فحش میده و دریبری میگه عکسهاشو و .... ارسال کردم به امیرحسین برای نقد انتقادات تا همه بشناسن این ادمو

parsianweb
January 6th, 2013, 22:09
واقعا خوب نیست اینقدر حرمت ریخته بشه
بعضی مسائل اصلا نیاز به بیان نداره!