ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تبديل نويك به ... ؟ (بهترين cmc براي سايت پربازديد)

hercool
January 3rd, 2013, 13:32
سلام
من سايتي پربازديد دارم (بالا 15 هزار بازديدكننده در روز)
سيستم فعلا سايتم نويك هست و فروم ويبولتون كه به هم وصلن

ميخوام نويك رو تغيير بدم
سايت هم ، سايتي تفريحي است

به نظرتون به چه سيستمي تبديل كنم و كدوم از هم بهتره؟

ميخوام كماكان فروم هم بهش وصل بشه؟
لطفا با دليل

good_man
January 3rd, 2013, 13:55
میتونی از وردپرس استفاده کنی ولی به نظر من سایت بازدید کنندش زیاد شده بهتره اختصاصی باشه

hadi-110
January 3rd, 2013, 13:56
wp

aalireza439
January 3rd, 2013, 14:12
از همون نیوک استفاده کن.

peymankazemi
January 3rd, 2013, 14:32
وردپرس خوبه برا تفریحی اگه شیلتر نمیشه دامنتون چون ایندکسش بالاست.

shazo
January 3rd, 2013, 15:29
بی شک ورد پرس .. این نیوک رو طلاق بدین.. وردپرس و نیوک دقیقا مثل گوگل و یاهو می مونه..

good_man
January 3rd, 2013, 15:33
نیوک بیشتر برای سایت های موزیک استفاده میشه

hercool
January 3rd, 2013, 15:37
میتونی از وردپرس استفاده کنی ولی به نظر من سایت بازدید کنندش زیاد شده بهتره اختصاصی باشه

منظورت از اختصاصي چيه؟
يعني بدم وژه سايتم طراحي كنند؟

ميشه دليلهاتون رو هم بگيد؟

خيلي ها ميگن واسه بازديدكننده بالا همين نويك 8.3 مشهدتيم خوبه و wp فشار زيادي مياره

Ramin
January 3rd, 2013, 15:43
دوست عزیز ار وردپرس استفاده نکنید چون پشیمان می شوید . بنده اصلا در مورد امکانات و ... بحثی ندارم لطفا دوستان در پاسخ به این پست بنده امکانات را مطرح نکنند!!!

اما وردپرس اگر مطرح کنید هزینه های شما چندین برابر می شود زیرا مصرف وردپرس زیاد است و حتمام در صورت بازدید بالا نیازمند سرور خواهید بود که این مورد سبب زیاد شدن ناگهانی هزینه های شما و پشیمانی شما خواهد شد ..!

hercool
January 3rd, 2013, 16:00
چه نظرات متفاوتي!

پس چطور سايتهاي بزرگي مانند پي سي دانلود از wp استفاده ميكنند ؟!
كلا غير از مزيت اينكس، چه مزتي داره وردپرس؟
سيستمي غير از اين دو هم پيشنهاد ميكنيد؟

babelirani
January 3rd, 2013, 16:26
دوست عزیز ار وردپرش استفاده نکنید چون پشیمان می شوید . بنده اصلا در مورد امکانات و ... بحثی ندارم لطفا دوستان در پاسخ به این پست بنده امکانات را مطرح نکنند!!!

اما وردپرس اگر مطرح کنید هزینه های شما چندین برابر می شود زیرا مصرف وردپرس زیاد است و حتمام در صورت بازدید بالا نیازمند سرور خواهید بود که این مورد سبب زیاد شدن ناگهانی هزینه های شما و پشیمانی شما خواهد شد ..!

با سلام

شما هرجا ما رفتیم حرف از وردپرس زدید و سعی شد وردپرس رو خراب کنید

البته بنده اصلا" با وردپرس موافق نیستم چون به نظر بنده cms چندان خوبی نیست ولی در مقابل نیوک واقعا" میشه گفت شاهکاره

خیر برای وردپرس اگه از امکاناتش که شما گفتید صرف نظر کنیم چندان cms پر مصرفی نیست این افزونه هاش هستن که این cms رو سنگین میکنن

شما کل سایت های نیوک رو اگه نگاه کنی یک نوع هستن یعنی درواقع هیچ چیزی در هیچکدوم متفاوت نیست

بعدشم فکر نمیکنم که امنیت نیوک از وردپرس بیشتر باشه شاید شما درست بگید در طی چند هفته ی اخیر یک باگ از وردپرس به دست گروهی افتاد که تا تونستن ازش استفاده کردن ولی وردپرس این باگ رو خیلی سریعتر از اینکه شما فکرشون کنید اونو بست فکر نکردید چرا وردپرس 3.5 زودتر ار چیزی که گفته شده بود اومد ؟

ولی حالا چی 10 ها باگ از نیوک گرفته میشه و جالبت اینجاست که بعد از چند ماه هنوزم که هنوزه بهش رسیدگی نشده

یک باگ که خیلی چند وقت کاربران رو اذیت کرد زمانی بود که مرجع نیوک دچار مشکل شد اون زمان هیچ سایت نیوکی امکان دسترسی به پنل مدیریتش نبود که بعد از چند مدت بلخره به خودشون اومدن و درستش کردن

نمیدونم تا حالا چند بار شده که با ادیتور کار کنی یدفه در حین دادن پست یدفه هنگ کنه جالبه تا الانم که هست این مشکل برطرف نشده

و مشکلی که بعد از 6-7 ماه بلخره بهش رسیدن اونم اینه که توی بعضی سایت ها یکدفه آمار 0 میشه

و در آخرم شما خودت به آمار گیر نیوک اعتماد داری ؟

نمیگم دست ببری توش در حالت اولیه هم هیچکس بهش اعتماد نداره

چه نظرات متفاوتي!

پس چطور سايتهاي بزرگي مانند پي سي دانلود از wp استفاده ميكنند ؟!
كلا غير از مزيت اينكس، چه مزتي داره وردپرس؟
سيستمي غير از اين دو هم پيشنهاد ميكنيد؟

با سالم

سایت بزرگی مثل پی سی دانلود از مووبل تایپ استفاده میکنه

غیر از ایندکس شدنش

افزونه های بسیار زیادی که داره شما هر چیزی که بخواید میتونید از افزونه هاش بدست بیارید

آمار گیر ، ابزار سئو ، ساخت نقشه سایت ، فرمت ارتباط با مدیران ، ساخت گالری عکس

و همچنین انعطاف پذیری قالب وردپرس که بسیار به درد میخوره

بنده سیستم های جوملا ، مووبل تایپ و دروپال رو توصیه میکنم

از بین این ها جوملا به نظر بنده بهترینه

hercool
January 3rd, 2013, 16:34
ممون از توضيحتون
در مجموع واسه يه سايت تفريحي پربازديد
چه cms رو پيشنهاد ميكنيد؟
كه امكان اتصال به ويبولتون رو داشته باشه و بشه پست هاي نويك هم بهش تبديل كرد؟

good_man
January 3rd, 2013, 16:55
دوست عزیز ورد پرس به خاطر راحتی استفاده و همچنین امکانات زیادش و رایگان بودنش ... پیشنهاد میشه همونطور که سایت های بزرگی تو جهان از وردپرس استفاده میکنند شما هم میتونی ازش استفاده کنید
ولی اگه هزینه براتون مهم نیست میتونید بدین یه اختصاصی براتون بنویسن که امکانات و ایده های جدید داشته باشه که هر سایتی نداشته باشه چون کسی توی دنیای مجازی موفق هست که ایده های جدید رو پیاده کنه

Ramin
January 3rd, 2013, 18:00
با سلام

شما هرجا ما رفتیم حرف از وردپرس زدید و سعی شد وردپرس رو خراب کنید

البته بنده اصلا" با وردپرس موافق نیستم چون به نظر بنده cms چندان خوبی نیست ولی در مقابل نیوک واقعا" میشه گفت شاهکاره

خیر برای وردپرس اگه از امکاناتش که شما گفتید صرف نظر کنیم چندان cms پر مصرفی نیست این افزونه هاش هستن که این cms رو سنگین میکنن

شما کل سایت های نیوک رو اگه نگاه کنی یک نوع هستن یعنی درواقع هیچ چیزی در هیچکدوم متفاوت نیست

بعدشم فکر نمیکنم که امنیت نیوک از وردپرس بیشتر باشه شاید شما درست بگید در طی چند هفته ی اخیر یک باگ از وردپرس به دست گروهی افتاد که تا تونستن ازش استفاده کردن ولی وردپرس این باگ رو خیلی سریعتر از اینکه شما فکرشون کنید اونو بست فکر نکردید چرا وردپرس 3.5 زودتر ار چیزی که گفته شده بود اومد ؟

ولی حالا چی 10 ها باگ از نیوک گرفته میشه و جالبت اینجاست که بعد از چند ماه هنوزم که هنوزه بهش رسیدگی نشده

یک باگ که خیلی چند وقت کاربران رو اذیت کرد زمانی بود که مرجع نیوک دچار مشکل شد اون زمان هیچ سایت نیوکی امکان دسترسی به پنل مدیریتش نبود که بعد از چند مدت بلخره به خودشون اومدن و درستش کردن

نمیدونم تا حالا چند بار شده که با ادیتور کار کنی یدفه در حین دادن پست یدفه هنگ کنه جالبه تا الانم که هست این مشکل برطرف نشده

و مشکلی که بعد از 6-7 ماه بلخره بهش رسیدن اونم اینه که توی بعضی سایت ها یکدفه آمار 0 میشه

و در آخرم شما خودت به آمار گیر نیوک اعتماد داری ؟

نمیگم دست ببری توش در حالت اولیه هم هیچکس بهش اعتماد نداره

با سالم

سایت بزرگی مثل پی سی دانلود از مووبل تایپ استفاده میکنه

غیر از ایندکس شدنش

افزونه های بسیار زیادی که داره شما هر چیزی که بخواید میتونید از افزونه هاش بدست بیارید

آمار گیر ، ابزار سئو ، ساخت نقشه سایت ، فرمت ارتباط با مدیران ، ساخت گالری عکس

و همچنین انعطاف پذیری قالب وردپرس که بسیار به درد میخوره

بنده سیستم های جوملا ، مووبل تایپ و دروپال رو توصیه میکنم

از بین این ها جوملا به نظر بنده بهترینه

ببنید قبلا در مورد این دو CMS بسیار بحث شده است . و همانطور که شما اشاره فرمودید بنده هم در تاپیک های دیگری نظراتی داده بودم اما هدف واقعا تخریب نبوده است !

در مورد این تاپیک هدف بنده راهنمایی استارتر بود و به دلیل آنکه حدس می زدم در صورت صحبت و مقایسه تاپیک به انحراف کشیده خواهد شد در پست خود تاکید کردم اصلا بحث امکانات مطرح نیست !

اما در مورد منابع واقعا شما نمی تواننید این موضوع را انکار کنید که مصرف هر دو در یک حد است . اگر یک سایت با طراحی ساده نیوک باشد و بازدید 5 نفر داشته باشد همان سایت اگر ورپرس باشد و با همان 5 نفر بازدید مطمئنا مصرف بالایی دارد ( اطلاع دارم مصرف پلاگین ها است اما وردپرس بدون برخی پلاگین ها اصلا برای وبسایت قابل استفاده نیست و تنها یک وبلاگ ساده است ! )
برای استارتر نیز مطمئن هستم همین موضوع باعث مشکل می شود . ایشان در حال حاضر از VB نیز استفاده می کند اگر نیوک خود را نیز به Wp تغییر دهد مطمئنا هاست دیگر جوابگو نخواهد بود و برای VB + Wp باید سرور تهیه کند که هزینه های بالاتری با توجه با نرخ ارز برای ایشان خواهد داشت . پس اگر صرفه ی اقتصادی برای ایشان مهم باشد منطقی این است همین سیستم را بهینه سازی و سفارشی کند و مجدد استفاده کند. اگر هم مکلی با این موضوع ندارد وردپرس و vb گزینه ی خوبی است

:53:

hercool
January 3rd, 2013, 18:20
ممنون
ببينيد، من ميخواستم نويكم رو سفارشي و قالبي اختصاصي واسش سفارش بدم
كه نزديك 400 هزار تومان واسم هزينه در برداشت

ولي بعضي دوستانم پيشنهاد دادن كه اين هزينه رو ببرم توي ووردپرس و بدم به جاي نويك ووردپرس اختصاصي واسم بسازن !

بعدش همين مشكل مصرف بالاي منابع رو چندين جا ديدم و واسم سوال شده
حالا راهنمايي ميخوام !

habiballahafg
January 3rd, 2013, 18:32
شما از وردپرس استفاده کنید اگر از پلاگین های غیر ضروری خودداری کنید مطمئن باشید که بسیار سیستم مناسبی هستش و شما میتونید از آن استفاده کنید .

babelirani
January 3rd, 2013, 20:05
ممون از توضيحتون
در مجموع واسه يه سايت تفريحي پربازديد
چه cms رو پيشنهاد ميكنيد؟
كه امكان اتصال به ويبولتون رو داشته باشه و بشه پست هاي نويك هم بهش تبديل كرد؟

با سلام برای سایت تفریحی به دلیلی که میدونم بهتره از همون وردپرس استفاده کنید

هم امکان داره ازش ویبلوتین استفاده کنید به عنوان انجمن و هم اینکه میشه پست هارو انتقال داد

البته بهتون پیشنهاد میکنم اگه میخواید خرج کنید کمی بیشتر خرح کنید و به جای استفاده از پلاگین در هسته وردپرس تغییرات رو ایجاد کنید

ببنید قبلا در مورد این دو cms بسیار بحث شده است . و همانطور که شما اشاره فرمودید بنده هم در تاپیک های دیگری نظراتی داده بودم اما هدف واقعا تخریب نبوده است !

در مورد این تاپیک هدف بنده راهنمایی استارتر بود و به دلیل آنکه حدس می زدم در صورت صحبت و مقایسه تاپیک به انحراف کشیده خواهد شد در پست خود تاکید کردم اصلا بحث امکانات مطرح نیست !

اما در مورد منابع واقعا شما نمی تواننید این موضوع را انکار کنید که مصرف هر دو در یک حد است . اگر یک سایت با طراحی ساده نیوک باشد و بازدید 5 نفر داشته باشد همان سایت اگر ورپرس باشد و با همان 5 نفر بازدید مطمئنا مصرف بالایی دارد ( اطلاع دارم مصرف پلاگین ها است اما وردپرس بدون برخی پلاگین ها اصلا برای وبسایت قابل استفاده نیست و تنها یک وبلاگ ساده است ! )
برای استارتر نیز مطمئن هستم همین موضوع باعث مشکل می شود . ایشان در حال حاضر از vb نیز استفاده می کند اگر نیوک خود را نیز به wp تغییر دهد مطمئنا هاست دیگر جوابگو نخواهد بود و برای vb + wp باید سرور تهیه کند که هزینه های بالاتری با توجه با نرخ ارز برای ایشان خواهد داشت . پس اگر صرفه ی اقتصادی برای ایشان مهم باشد منطقی این است همین سیستم را بهینه سازی و سفارشی کند و مجدد استفاده کند. اگر هم مکلی با این موضوع ندارد وردپرس و vb گزینه ی خوبی است

:53:

با سلام

ببنید cms هارو شما باید از تمام جوانب مورد بحث قرار بدید

شما بیشتر بر روی مصرف وردپرس تاکید دارید ولی باید بهتون با جرئت بگم که اگه به جای استفاده از پلاگین های بی خود در هسته ی وردپرس کارهایی رو که میخواید انجام بدید نهایت فشاری که به سرور میاره 20% بیشتر هستش ولی اینو کامل باهاتون قبول دارم که متاسفانه وردپرس هنگامی که تعداد پست هاش از حدی بالاتر میره پنل مدیریتش به شدت دچار مشکل میشه سرعت کم و هنگ کردن ولی برای کار ایشون که سایت تفرحیی هستش بنده اصلا" نیوک رو پیشنهاد نمیکنم . نیوک بیشتر به درد سایت های دانلود میخوره و واقعا" برای سایت های تفریحی و خبری به دلیل اینکه نمیشه چندان توش دست برد و تقریبا" انعطاف ناپذیر هستش

ممنون
ببينيد، من ميخواستم نويكم رو سفارشي و قالبي اختصاصي واسش سفارش بدم
كه نزديك 400 هزار تومان واسم هزينه در برداشت

ولي بعضي دوستانم پيشنهاد دادن كه اين هزينه رو ببرم توي ووردپرس و بدم به جاي نويك ووردپرس اختصاصي واسم بسازن !

بعدش همين مشكل مصرف بالاي منابع رو چندين جا ديدم و واسم سوال شده
حالا راهنمايي ميخوام !

ببندید دوست عزیز در بالام بهتون گفتم اگه سایت تفریحی دارید اگه در بین نیوک و وردپرس گیر کردید به جدیت کامل بنده وردپرس رو پیشنهاد میکنم چون متاسفانه نیوک اصلا" در این زمینه کارامد نیست

ولی بازم بهتون پیشنهاد میکنم به کسی که میخواد قالب رو براتون تهیه کنید بگید که از افزونه ها نمیخوام استفاده کنید بلکه در هسته وردپرس میخوام استفاده بشه

اینجوری هم کارتون راحت تر میشه هم استفاده از منابع بسیار کمتر هستش

ولی اگه قصد دارید کمی حرفه ای تر کار کنید و کمی خودتون رو به زحمت بندازید و مانند بسیاری از وب مستر ها فقط توجه به سادگی و راحتی کار با cms ندارید بهتون پیشنهاد میکنم حتما" شروع به یادگیری جوملا کنید جوملا واقعا" نسبت به وردپرس بسیار عالی خواهد بود از همه لحاظ

rominait
January 3rd, 2013, 20:08
از همون نيوك استفاده كن .

وردپرس زياد خوب نيست چون هم هك زياد تر احتمال داره بشه هم در بازديد هاي بالا اكثرا مشكل با هاستينگتون پيدا مي كنيد .

i-whost
January 3rd, 2013, 20:09
وردپرس بهترین سیستم مدیریت محتوا متن باز هست البته از دید من بهترین جایگزین هست

برای جلوگیری از هک هم میتوانید موارد امنیتی رعایت کنین

rominait
January 3rd, 2013, 20:48
بله ورد پرس هم خوبه اما خوب بايد دقت كنيد توي انتخابتون

Yousefi.
January 3rd, 2013, 21:44
حالا که هکه نظراتشون را گفتند من هم بگم الان من دیتالایف را معرفی می کنم.
انعطاف خیلی بالای داره و زیاد از منابع سرور استفاده نمی کند.
و برتری آن هم انجمن پشتیبانی فارسی فعال آن هست
دیتالایف انجین فارسی (http://www.datalifeengine.ir)
و تیم توسعه دیتالایف
توسعه ی دیتالایف انجین پارسی (http://www.dlefa.ir)

4reza
January 3rd, 2013, 22:42
با عرض ادب خدمت دوستان:
من هم با توجه به اینکه با هردو کار کردم وردپرس را توصیه می کنم مخصوصا سایت تفریحی یا خبری
یادمه 7 یا 8 ماه پیش نیوک داشتم خواستم قالبی خاص را طراحی کنم برای مجله اینترنتی
با خیلی از دوستان تو نیوک و... صحبت کردم اما اون چیزی که می خواستم نشد دیدم سایتی با وردپرس این ویژگی ها را داره
نیوک را توسط یکی دوستان تبدیل کردم به وردپرس وبه راحتی تغییرات را انجام دادم وکسی که قالب را طراحی کرد بیشتر
کارهایی که پلاگینش بود را روی قالب اجرا کرد که فشار رو سرور خیلی اومد پایین اما در کل انعطاف رفع مشکل به راحتی و پشتیبانی
فارسی و انگلیسی پاسخگو=وردپرس
اما متاسفانه کمی روی فشار سرور تاثیر داره که خودم 100 درصد موافق این قضیه هستم اما با بهینه سازی حدودی میشه رفع کرد
اما نیوک رو نمیشه به راحتی قالب طراحی کرد و یا تغییراتی که خودتون دوست دارید را انجام بدهید.
موفق باشید

farbodsteps
January 3rd, 2013, 23:04
من فقط با نیوک و وردپرس کار کردم و بین این دو به شدت وردپرس را به شما توصیه می کنم.
دوستانی که میگن وردپرس اگه بازدیدش بره بالا مصرفش زیاد میشه و باید سرور اختصاصی بگیرم منظورشون از بازدید بالا چندتا در روز هست؟

arazit
January 4th, 2013, 00:47
به نظر من دروپال از همه بهتره
هم از لحاظ سرعت هم قدرت هم امنیت و هم seo

hercool
January 4th, 2013, 14:19
ممنون بابت نظرات
اينجور كه من از اكثريت نظرات فهميدم،‌بهترين كار تبديل به ووردپرس هست
و اينكه به طراحمون بگم ، نيازهاي مارو روي هسته و قالب طراحي كنه تا به شكل پلاگين !
كه فشار كمتري هم بياد

irihost
January 4th, 2013, 14:25
wp از همشون بهتره