سلام یک سرور مجازی برای کاربرای آنلاین 700 نفر برای چت روم نیاز دارم یک شرکت خوب و تضمینی و با تست اگر کسی هست مشخصات و قیمت بی زحمت بفرسته ممنون
nirvanna
January 3rd, 2013, 04:09
در بخش آموزش نمیتوانیم آفر دهیم، لطفا اگر سرویسی مد نظر دارید، در بخش درخواست سرویس تایپک ایجاد نمایید
ramin n
January 3rd, 2013, 04:15
ببخشید پشتیبانیتون تا چقدر مثل بعضی شرکت ها فقط تیکت میزنید و جواب می دهید و یا کار انجام میدهید سایت بنده 3 روز رو یک وی پی اس جدید رفته 3 روز دارند سرعتشا بالا میبرند پشتیبانی شما که اینجوری نیست؟
ببخشید سایتتون مشکل داره باز نمیشه داره ریلود میشه؟
aligoli
January 3rd, 2013, 04:22
ببخشید پشتیبانیتون تا چقدر مثل بعضی شرکت ها فقط تیکت میزنید و جواب می دهید و یا کار انجام میدهید سایت بنده 3 روز رو یک وی پی اس جدید رفته 3 روز دارند سرعتشا بالا میبرند پشتیبانی شما که اینجوری نیست؟
ببخشید سایتتون مشکل داره باز نمیشه داره ریلود میشه؟
با سلام
کیفیت یا پشتیبانی هزارنویس را از مشتریان بپرسید نه از ما !
سایت مشکلی ندارد، اگر از ... استفاده میکنید، مودم خود را خاموش، روشن کرده تا آی.پی شما تغییر کند .
تصویر سایت ( هم اکنون ) : http://up.1ostad.ir/images/aAK0J.jpg
تصویر پینگ سرور سایت ( هم اکنون ) : http://up.1ostad.ir/images/pHEDL.jpg
ramin n
January 3rd, 2013, 04:30
عزیز برای سایت بنده به نظرتون کدام وی پی اس بهتره و من اصلا از تنظیمات سرویس سر در نمیارم و با تنظیمات چقدر میشه اگر به صورت تضمینی این کار انجام میدهید تا مشتری بشیم و خیلی دوستان هم به خاطر اینکه سایت بنده بزرگترین سایت چت روم ایران هست مشتریاتون میشند حالا شما که کارتون هست کدام وی پی اس را به من پیشنهاد میکند که بالای 700 تا کاربر آنلاین ساپورت کنه یک سوال دیگه تاحالا سایت ایت چت رو سروراتون نصب کردید میدونید از چه تنظیماتی استفاده می کنند؟
aligoli
January 3rd, 2013, 04:33
عزیز برای سایت بنده به نظرتون کدام وی پی اس بهتره و من اصلا از تنظیمات سرویس سر در نمیارم و با تنظیمات چقدر میشه اگر به صورت تضمینی این کار انجام میدهید تا مشتری بشیم و خیلی دوستان هم به خاطر اینکه سایت بنده بزرگترین سایت چت روم ایران هست مشتریاتون میشند حالا شما که کارتون هست کدام وی پی اس را به من پیشنهاد میکند که بالای 700 تا کاربر آنلاین ساپورت کنه یک سوال دیگه تاحالا سایت ایت چت رو سروراتون نصب کردید میدونید از چه تنظیماتی استفاده می کنند؟
با سلام
جهت مکاتبه و دریافت هر گونه پاسخ به سوالاتتون، در پرتال کاربران هزارنویس تیکت ارسال نمایید و از آنجا پیگیری نمایید.
در بخش آموزشی امکان توضیحات بیشتر در خصوص سرور و قیمت ها و ... وجود ندارد .
ramin n
January 3rd, 2013, 05:10
کسی جواب نداد دوست عزیز
hamid_234
January 3rd, 2013, 08:58
سلام
دوست عزیز تو انجمن آموزشی نمیشه چیزی گفت اما اگر پشتیبانی میخوای یه سایت برات پیغام خصوصی کردم.پاسخگویی تیکت هاشون زیر 20 دقیقه هست همیشه 6 ماهه دارم باهاشون کار میکنم قیمتهاشون هم عالیه
کیفیت هم بالاست.
مشکلی پیش بیاد خودشون تماس میگیرن با اس ام اس هم از تمام خبر ها مطلعت میکنن خلاصه پشتیبانی میخوای پیغام خصوصیتو چک کن من خودم از خیلی ها سرور گرفتم اما اینجا یه چیز دیگست
coloserver
January 3rd, 2013, 15:50
کسانی که در بخش اموزشی افر میدن خلاف قوانین انجمن عمل کرده و مدیران باید برخورد داشته باشند چون کسانی هم که قوانین رو رعایت میکنند حقشون پایمال میشه.
ramin n
January 4th, 2013, 02:30
دوست عزیز بنده حواسم نبود که تو انجمن آموزشی پست گذاشتم بی زحمت مدیران پاک کنند
nginxweb
January 4th, 2013, 02:44
وی پی اس برای 700 نفر آنلاین؟ حتی سرور اختصاصی هم اگر مشخصات پایین باشه نمیتونه جوابگو باشه این مقدار آنلاین رو..
bl4ck
January 4th, 2013, 12:56
وی پی اس برای 700 نفر آنلاین؟ حتی سرور اختصاصی هم اگر مشخصات پایین باشه نمیتونه جوابگو باشه این مقدار آنلاین رو..
دقیقا
یک وی پی اس تا 300 انلاین رو جواب بده شاهکار کرده چه برسه بالای این مقدار
coloserver
January 5th, 2013, 00:40
دوست عزیز بنده حواسم نبود که تو انجمن آموزشی پست گذاشتم بی زحمت مدیران پاک کنند
عزیز شما مگر قبل از عضویت قوانین رو مطالعه نفرمودید؟
ramin n
January 5th, 2013, 01:20
na motale kardam ama havasam nabood ke to amozeshi ghozashtam
برف هاستینگ
January 5th, 2013, 01:54
وی پی اس! به نظر بنده باید سرور اختصاصی خریداری کنید در ضمن در بخش درخواست سرویس تاپیک بزنید
javadezati
January 6th, 2013, 00:42
چه عجب دوست عزیز متوجه شدین اینجا بخش آموزشی هست
100 آفرین بر شما