سلام
به نظر من اگر کسی بخواد تو این انجمن دنبال یه سرویس دهنده خوب برای هاست اشتراکی بگرده سردرگم میشه
پس از کسانی که از شرکت ها و مراکز مختلف هاست اشتراکی گرفتن درخواست دارم که با ذکر نام مرکز سرویس دهنده هاستشون با بیان دلیل، توضیح بدن که آیا از سرویس دهندشون راضی هستند یا نه ؟ (ویژگی های خوب یا بد سرویس دهنده رو ذکر کنند)
i-whost
January 3rd, 2013, 00:32
اینگونه تاپیک ها زیاد در انجمن زده شده! خودتان وقت بزارید مطالعه کنین به جای مناسب میرسید :)
wave
January 3rd, 2013, 01:05
اینگونه تاپیک ها زیاد در انجمن زده شده! خودتان وقت بزارید مطالعه کنین به جای مناسب میرسید :)
با سلام- تاپیک های مشابه زیادن که فقط باعث سردرگمی میشه- چیزی که از تاپیک های دیگه میشه فهمید اینکه هاست دی ال و نت افزار خوبن، هاست دی ال که دیگه کار نمیکنه، نت افزار هم با دارا بودن قیمت بالا امکاناتش مثل نعداد دامنه و دیتابیس و ... رو محدود کرده که برای رفع این محدودیت احتمالا باید هزینه اضافی بدید.
dertgtr
January 3rd, 2013, 01:09
اگر اسم ببریم متهم میشیم به تبلیغ . اینجا هم بخش آموزش هست ولی مشخصه از تاپیک ها و آفر ها .نیاز به راهنمایی داشتید بنده در خدمتم موفق باشید
i-whost
January 3rd, 2013, 01:10
جواب سوال پیدا کردید پس چرا تاپیک دیگه زدید تا سردرگمی بیشتری پیش بیاد؟ :105:
rezaonline.net
January 3rd, 2013, 02:12
همه شرکتها و هاست ها خوبن ، مگر اینکه خلافش ثابت بشه .
RoobinaServer
January 3rd, 2013, 02:56
سلام
به نظر من اگر کسی بخواد تو این انجمن دنبال یه سرویس دهنده خوب برای هاست اشتراکی بگرده سردرگم میشه
پس از کسانی که از شرکت ها و مراکز مختلف هاست اشتراکی گرفتن درخواست دارم که با ذکر نام مرکز سرویس دهنده هاستشون با بیان دلیل، توضیح بدن که آیا از سرویس دهندشون راضی هستند یا نه ؟ (ویژگی های خوب یا بد سرویس دهنده رو ذکر کنند)
با سلام
بستگی داره خوب بودن را چگونه معنا کنید عزیز.
خوب بودن در قیمت یا خوب بودن در کیفیت و پشتیبانی
اگر مورد دوم باشه که فرمودید نت افزار - و خیلی دوستان دیگر هم در انجمن هستند که کیفیت خوب و پشتیبانی خوب دارند ولی خب پشتیبانی خوب هزینه داره و باید هزینه آن را هم بدهید.
اگر قیمت خوب (تو ایران این قیمت خوب یعنی کمترین هزینه بیشتر کیفیت) میخواهید که نمیشه معرفی کرد فردا طرف بعد 6 ماه میگذاره میره بعد میاید به ما بد و بیراه میگید که چرا معرفی کردیم.
همیشه درست هزینه کتید که شب راحت بخوابید ، صبح بلند شدید نبینید سایتی نیست، اطلاعاتی نیست ،پشتیبانی هم نیست.
نمونه چند سایت سرویس دهنده از خارج کشور : میزبان سایت و پردیس هاستینگ و شیوا هاست میباشد.
هاست داخل ایران هم چون خودمون سرویس دهنده هستیم نمیتونم نظری بدم.
ارادتمند سجادیه
تلفن و فکس 24 ساعته کل شبانه روز : 02166378056
خدمات میزبانی وب و سرور روبینا سرور ((هاستینگ سجادیه)) (http://www.Roobinaserver.ir)
یا حق
reza*
January 3rd, 2013, 12:33
همه شرکتها و هاست ها خوبن ، مگر اینکه خلافش ثابت بشه .
همه شرکتها و هاست ها نامعتبرند ، مگر اینکه خلافش ثابت بشه .
reza*
January 3rd, 2013, 12:34
نت افراز بگیر دوست عزیز
good_man
January 3rd, 2013, 13:26
کسی میدونه این میهن وب هاست چطوره ؟
m2n
January 3rd, 2013, 13:52
همه شرکتها و هاست ها نامعتبرند ، مگر اینکه خلافش ثابت بشه .
اینو واقعا باید با آب طلا نوشت زد بالای همین انجمن به خدا حقیقت هست [-(
wave
January 5th, 2013, 21:44
با سلام
بستگی داره خوب بودن را چگونه معنا کنید عزیز.
خوب بودن در قیمت یا خوب بودن در کیفیت و پشتیبانی
اگر مورد دوم باشه که فرمودید نت افزار - و خیلی دوستان دیگر هم در انجمن هستند که کیفیت خوب و پشتیبانی خوب دارند ولی خب پشتیبانی خوب هزینه داره و باید هزینه آن را هم بدهید.
اگر قیمت خوب (تو ایران این قیمت خوب یعنی کمترین هزینه بیشتر کیفیت) میخواهید که نمیشه معرفی کرد فردا طرف بعد 6 ماه میگذاره میره بعد میاید به ما بد و بیراه میگید که چرا معرفی کردیم.
همیشه درست هزینه کتید که شب راحت بخوابید ، صبح بلند شدید نبینید سایتی نیست، اطلاعاتی نیست ،پشتیبانی هم نیست.
نمونه چند سایت سرویس دهنده از خارج کشور : میزبان سایت و پردیس هاستینگ و شیوا هاست میباشد.
هاست داخل ایران هم چون خودمون سرویس دهنده هستیم نمیتونم نظری بدم.
ارادتمند سجادیه
تلفن و فکس 24 ساعته کل شبانه روز : 02166378056
خدمات میزبانی وب و سرور روبینا سرور ((هاستینگ سجادیه)) (http://www.Roobinaserver.ir)
یا حق
با تشکر
ولی هدف من از ایجاد این تاپیک این بود که افرادی که از شرکت های مختلف هاست گرفتن بیان نظرشون در مورد کیفیت کار اون شرکت ارائه بدن تا شاید بدرد دیگران بخوره.
در کل از همه ممنونم.
sgighost
January 9th, 2013, 15:26
هر سیستمی با خدماتی که میده میتونه برای مشتری مورد پسند باشه مثلا یکی لا پهنای باند نا محدود از اون سرویس دهنده خوشش میاد و یکی دیگه با حجم نا محدود و یکی دیگه با یه خدمتی دیگه از اون سرویس دهنده راضی میشه . این بستگی داره به نظر مشتری ها که اگه یه سرچ هم بکنید می فهمید این موضوع رو
alaviyoon
January 9th, 2013, 17:26
کسی میدونه این میهن وب هاست چطوره ؟
بستگی به کارت داره
من تا الآن داشتم و راضی هم هستم.
اما برای کارای بزرگ توصیه میکنم بگرد تو انجمن و از بچه ها بخواه !