توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارور در بک آپ IBSng
raspinah
January 2nd, 2013, 20:34
دوستان موقع بک آپ از دیتابیس IBSng اررور زیرو دریافت میکنم !
کسی میدونه مشکل کجاست ؟
bash-3.2$ pg_dump IBSng > /tmp/IBSng.sql
pg_dump: ERROR: invalid page header in block 32560 of relation "connection_log_details"
pg_dump: SQL command to dump the contents of table "connection_log_details" failed: PQendcopy() failed.
pg_dump: Error message from server: ERROR: invalid page header in block 32560 of relation "connection_log_deta
ils"
pg_dump: The command was: COPY public.connection_log_details (connection_log_id, name, value) TO stdout;
≡ ALEX ≡
January 3rd, 2013, 23:22
اطلاعات ssh سرور رو برام پ.خ کنید.
≡ ALEX ≡
January 4th, 2013, 00:30
دفعه قبل ندیدم چه دستوری زدید فقط به خطا ها توجه کردم و گفتم خودم بیام تو سرور دستور بزنم تا ببینم مشکل از این بوده یا نه و اگر نه بررسی کنم کجای کار تون مشکل داره...
دستوری که زدید ناقص هست و فراموش کردید اطلاعات login رو بدهید. دستور صحیح بصورت زیر می باشد:
pg_dump -U ibs IBSng -f IBSng.sql
برای restore هم اول باید دیتابیس IBSng رو خالی کنید، سپس توسط دستور زیر فایل backup رو import کنید به دیتابیس:
psql -U ibs -d IBSng -f IBSng.sql
ehsansystem
January 4th, 2013, 14:48
اول ار همه از bash باید خارج بشید
fanous_m
January 7th, 2013, 02:25
دیتابیس IBSng رو با یوزرش پاک کن
دوباره بساز
و بعد import کنش
fanous_m
January 7th, 2013, 02:47
مشکلتون حل شد؟
raspinah
January 7th, 2013, 02:50
مشکلتون حل شد؟
تشکر ، عرض کردم ، قبلا همین کار را کرده بودم یعنی دیتابیس را حذف کرده بودم و دوباره ساختم و import کردم ! ولی استارت ای بی اس همون ارروی که ارسال کردم را میده
fanous_m
January 7th, 2013, 16:03
سرویس postgresql رو ریستارت کتید
fanous_m
January 7th, 2013, 19:19
یه سرچی کردم
دیدم که sql شما کلا crash کرده
بهترین پیشنهاد نصب دوباره sql هست
اگر هم که بیخیال شدید که هیچ
:دی
≡ ALEX ≡
January 7th, 2013, 21:04
دیتابیس import شد ولی IBS استارت نمیشه ، همه چیزو یه بار کامل ریست کردم ! بنظرتون مشکل چیه ،
توی IBS قدیمی برای IBS SERVER IP در Advanced Configuration ای پی سرور را قرار داده بودم ، این مقدارو ای پی سرور جدید گذاشتم و بک آپ گرفتم تا ببینم مشکل از اینه یا نه ، ولی بازهم استارت نشد !
[root@300720 ~]# service IBSng status
ibs.py is stopped
[root@300720 ~]# service IBSng start
Starting IBSng Core: importing required files ...
forking ...
IBSng started with pid=0
Calling Initializer routins
IBSng started with pid=1718
Shutting down on error
IBSng Failed to start!
Traceback (most recent call last):
File "/usr/local/IBSng/ibs.py", line 65, in start
mainThreadInitialize()
File "/usr/local/IBSng/ibs.py", line 40, in mainThreadInitialize
core.main.init()
File "/usr/local/IBSng/core/main.py", line 41, in init
server.init()
File "/usr/local/IBSng/core/server/server.py", line 11, in init
server=xmlrpcserver.XMLRPCServer((defs.IBS_SERVER_ IP,defs.IBS_SERVER_PORT))
AttributeError: 'module' object has no attribute 'IBS_SERVER_IP'
[FAILED]
[root@300720 ~]#
با توجه به خطای رخ داده اولین حدس بنده در مورد تنظیمات IBSng هستش. احتمالا مقدار Server IP رو در فایل Config و در تنظیمات داخل پنل IBSng روی دو مقدار متفاوت تنظیم شده اند. ابتدا می بایست این مورد رو بررسی و رفع کنید. در صورت عدم توانایی اطلاعات دسترسی به سرور تون رو برای بنده پ.خ کنید تا fix کنم.