توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال vps ها از هارد 1 به هارد 3
irancheat2
January 2nd, 2013, 14:05
با سلام دوستان
من میخوام سرور های مجازی ای رو که روی هارد 1 سرور هست رو به هارد 3 منتقل کنم چطوری انجام بدم؟
راهی جز خروجی گرفتن و وارد کردن نیست که سرورمجازی ها خاموش نشن؟
با تشکر
MagicVps.Com
January 2nd, 2013, 14:13
با سلام دوستان
من میخوام سرور های مجازی ای رو که روی هارد 1 سرور هست رو به هارد 3 منتقل کنم چطوری انجام بدم؟
راهی جز خروجی گرفتن و وارد کردن نیست که سرورمجازی ها خاموش نشن؟
با تشکر
اگر وی سنتر داشته باشید بدون خاموش کردن هم میشه بصورت انلاین بدون خاموشکردن یه کپی ازش منتقلکنی روی یک هارد دیگه سرور بعد اون قبلی خاموش کنی و این جدیده روشن کنی
irancheat2
January 2nd, 2013, 14:24
اگر وی سنتر داشته باشید بدون خاموش کردن هم میشه بصورت انلاین بدون خاموشکردن یه کپی ازش منتقلکنی روی یک هارد دیگه سرور بعد اون قبلی خاموش کنی و این جدیده روشن کنی
ممنون اما من ویسنتر ندارم.با وی اس فر کلاینت کار میکنم با اون چه روشی پیشنهاد میکنید؟
irancheat2
January 2nd, 2013, 17:00
کمک کنید لطفاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااا
من الان یکی از سرور مجازی ها خاموش کردم فولدرشو هم کپی کردم تو هارد 4
اما الان هنوز از هارد 1 باز میشه.
چطور بهش بفهمونم که از روی هارد 4 باز بشه؟
MagicVps.Com
January 2nd, 2013, 18:41
ممنون اما من ویسنتر ندارم.با وی اس فر کلاینت کار میکنم با اون چه روشی پیشنهاد میکنید؟
ارز روش ایمپورت و ایکسپورتهم میتونید استفاده کنید البته باید ویپیاس مورد نظر خاموش بشه که میتونید در این جالت بصورت ova , ovf بک اپ بگیرید روی یک ویپیاس و بعد ریستور کنید رویهارد مورد نظر