توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تنظیمات سرور مجازی
persian0568
January 2nd, 2013, 12:31
سلام خدمت دوستان عزیز
بخشید دوست من یه سایت راه انداخته و خود سایت رو روی هاست گذاشته ولی می خواد یه سرور مجازی بگیره که فایل هاش رو توی اون قرار بده و لینک دانلود از سرور مجازی رو توی سایتش یزاره ممنون میشم راهنمای کنید که سرور مجازی رو باید چیکار کنه ؟؟چه تنظیماتی روش پیاده کنه ؟؟یا چه برنامه های نیاز داره که روش نصب بشه ؟؟؟
یک سوال هم خودم دارم این ftp چی هست که بعضی سایت ها وقتی از سرور هاشون دانلود میکنی میزنه ftp ؟؟؟ با همچین گزینه ای میشه سرور مجازی رو تنظیم کرد که کاره این دوستم هم راه بیفته
با تشکر فراوان:53:
fr0nk
January 2nd, 2013, 12:43
ftp یک پروتکل ارتباطی هست برای ارسال و دریافت فایل
برای سرور دانلود هم بستگی به سیستم عامل داره
اگه ویندوزه نصب یک برنامه ایجاد وب سرور(wamp و xamp و..)یا نصب iis که سرویس خود ویندوزه
تو لینوکس هم نصب یک وب سرور و قرار دادن فایل ها تو پوشه مورد نظر ( وب سرور هایی مثل اپاچی یا لایت اسپید یا انجینکس)
میتونید از همون ftp هم استفاده کنید
با یک نرم افزار یک ftp سرور ایجاد کنید و مدیریت
uper
January 2nd, 2013, 12:47
سلام
شما براب اینکار نیاز دارید که روی سرور مجازیتون وب سرور نصب کنید. حالا بسته به نوع سیتم عاملتون (لینوکس یا ویندوز) گزینه های متفاوتی وجود دارند. هرکدوم از گزینه ها تنظیمات مختلف مدیریتی و امنیتی خودشون رو دارند.
و اما در رابطه با FTP- File Transfer Protocol پروتکلی هست که برای انتقال فایل بین سرور و کلاینت (کاربر - یوزر سایت) استفاده می شه که با توجه به قدمتی که داره سرعتش از HTTP پائین تره. توی این مورد هم میتونید تنظیمات خودتون رو با نصب یک FTP Server داشته باشید . مانند ایجاد یوزر - محدودیت برای یوزرها و طبقه بندی فایل ها.
موفق باشید.
coloserver
January 3rd, 2013, 15:26
بهترین گزینه برای تبدیا سرور مجازی به هاست دانلود تنظیمات iis میباشد..
javadezati
January 5th, 2013, 04:28
خسته نباشید
منم iis موافقم
و
filezilla
موفق باشین
sky98
January 5th, 2013, 12:27
یک DNS simple zone در هاست روی آی پی سرور ست کنه مثلا dl.serverip.com
بعد با نصب XAMPP - یا WAMP - میتونه اون رو تبدیل به هاست کنه- WAMP هم برای کار با هاست تحت سرور ویندوز پیشنهاد میشه
آموزش کار با XAMPP رو هم نت سرچ کن پیدا میکنی