ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم نمایش صحیح زبان فارسی در قالب و ظاهر شدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sorrowrock
January 2nd, 2013, 11:17
من به تازگی هاستم رو به هاست خارجی منتقل کردم به دلیل مشکلات بیش از اندازه ای که هاست های به اصطلاح معتبر ایرانی داشت
حالا یه مشکلی دارم بعضی قسمت های سایت نوشته های فارسی به صورت ??????????? نمایش داده میشه
اینم عکسی از این مشکل
10595

برای پشتیبانی ارسال کردم
همش این پیام رو میزنه

UTF-8 is supported here.

It is possible that your files are encoded in wrong format. You should always use UTF-8 encoding when creating your website.

Your website should also have UTF-8 meta tag:

You may also try to add this line at the top of your index.php page:
header('Content-Type: text/html; charset=utf-8');

Also there could be a problem if your files are encoded in "UFT8 with BOM" support. You should open these files on your computer and encode them in "UFT8 without BOM" support. And then upload files again. You can change file encoding with software such as Notepad++.

نمیدونم چی کار باید کنم بک اپ رو هاست دیگری قرار میدم بدون هیچ مشکلی بالا میاد اینجا به این صورت است.این دستوری که گفته دقیقا نمیدونم چه جوری باید انجام بدم یه قسمتشم به کل متوجه نشدم اما سوالی که پیش اومده چرا باید جای دیگه اوکی باشه روی این هاست به این صورت خودشون میگن که فعال است مشکلی وجود نداره
حالا دقیقا نمیدونم چی کار باید انجام بدم که اینارو تیکت کرده.
ممنون میشم راهنمایی کنید:53::53::53:

i-whost
January 2nd, 2013, 11:24
فایل زبان دوباره نصب کنین

ra3ou1
January 2nd, 2013, 11:32
اینکود فایلتون انگار UFT8 without BOM نیست
خب فایلتون رو در نوت پد باز کنید هنگام ذخیره اینکود رو UFT8 without BOM انتخاب کنید
همچنین در قسمت هدر سایت

را وارد کنید. اگر از اسکریپت استفاده میکنید و موارد بالا رعایت شده بود باید دیتابیس رو یه چک کنید

HiDd#N
January 2nd, 2013, 12:19
خب فایلتون رو در نوت پد باز کنید هنگام ذخیره اینکود رو UFT8 without BOM انتخاب کنید
همچنین در قسمت هدر سایت

را وارد کنید. اگر از اسکریپت استفاده میکنید و موارد بالا رعایت شده بود باید دیتابیس رو یه چک کنید
در تکمیل گفته های دوستم شما میتونید برید و اسکریپت رو از طریق پنلتون edit کنید و utf8 without bom رو انتخاب کنید و سیو کنید

sorrowrock
January 2nd, 2013, 12:21
راستش بنده توی این کار ها کمی مبتدی هستم ممنون میشم کمی بیشتر راهنمای کنید که دقیقا چی کار کنم و چه جوری مواردی که لطف کردید راهنمایی کردید رو انجام بدم
سپاس از شما:53:

uper
January 2nd, 2013, 12:56
شما باید مثل یک فایل تکست با این فایل برخورد کنید فایل رو به هر طریقی که میتونید باز کنید حالا چه با Notepad چه با خود ادیتور پنل سایتون و یا با Notepade++ بعد از اینکه فایل باز شد فایل رو Save as کنید و حواستون باشه که انکودینگ رو UFT8 without BOM انتخاب کنید.

البته اگر سایتتون از دیتابیس هم استفاده می کند باید تغییراتی در دیتابیس بدهید.

موفق باشید

i-whost
January 2nd, 2013, 13:00
همچنین در قسمت هدر سایت

مشکل از اینکود نیست اگر بود به صورت ناخوانا ظاهر میشد نه ؟؟؟؟؟؟؟؟ اینگونه :)

مدیریت محتوا چی هست؟

cartman10mpi
January 2nd, 2013, 18:47
Charset در.htaccess برای کّل فایل‌ها مشخص کنید .

AddDefaultCharset UTF-8

sorrowrock
January 2nd, 2013, 21:41
با تشکر از لطف همه دوستان که بدون هیچ چشم داشتی کمک کردند راهنمایی کردند مشکل برطرف شد قسمت های مختلف رو که ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بود پیدا کردم داخل هاست دانلود کردم به UTF8 without BOM تغییر دادم با Notepad++ و دوباره اپلود کردم داخل هاست مشکل به راحتی حل شد
فقط دونه دونه گشتم جاهایی که مشکل دار بود اینکارو کردم وقت گیر بود در کل خدا رو شکر که مشکل برطرف شد بازم ممنون از شما دوستان