sorrowrock
January 2nd, 2013, 11:17
من به تازگی هاستم رو به هاست خارجی منتقل کردم به دلیل مشکلات بیش از اندازه ای که هاست های به اصطلاح معتبر ایرانی داشت
حالا یه مشکلی دارم بعضی قسمت های سایت نوشته های فارسی به صورت ??????????? نمایش داده میشه
اینم عکسی از این مشکل
10595
برای پشتیبانی ارسال کردم
همش این پیام رو میزنه
UTF-8 is supported here.
It is possible that your files are encoded in wrong format. You should always use UTF-8 encoding when creating your website.
Your website should also have UTF-8 meta tag:
You may also try to add this line at the top of your index.php page:
header('Content-Type: text/html; charset=utf-8');
Also there could be a problem if your files are encoded in "UFT8 with BOM" support. You should open these files on your computer and encode them in "UFT8 without BOM" support. And then upload files again. You can change file encoding with software such as Notepad++.
نمیدونم چی کار باید کنم بک اپ رو هاست دیگری قرار میدم بدون هیچ مشکلی بالا میاد اینجا به این صورت است.این دستوری که گفته دقیقا نمیدونم چه جوری باید انجام بدم یه قسمتشم به کل متوجه نشدم اما سوالی که پیش اومده چرا باید جای دیگه اوکی باشه روی این هاست به این صورت خودشون میگن که فعال است مشکلی وجود نداره
حالا دقیقا نمیدونم چی کار باید انجام بدم که اینارو تیکت کرده.
ممنون میشم راهنمایی کنید:53::53::53:
حالا یه مشکلی دارم بعضی قسمت های سایت نوشته های فارسی به صورت ??????????? نمایش داده میشه
اینم عکسی از این مشکل
10595
برای پشتیبانی ارسال کردم
همش این پیام رو میزنه
UTF-8 is supported here.
It is possible that your files are encoded in wrong format. You should always use UTF-8 encoding when creating your website.
Your website should also have UTF-8 meta tag:
You may also try to add this line at the top of your index.php page:
header('Content-Type: text/html; charset=utf-8');
Also there could be a problem if your files are encoded in "UFT8 with BOM" support. You should open these files on your computer and encode them in "UFT8 without BOM" support. And then upload files again. You can change file encoding with software such as Notepad++.
نمیدونم چی کار باید کنم بک اپ رو هاست دیگری قرار میدم بدون هیچ مشکلی بالا میاد اینجا به این صورت است.این دستوری که گفته دقیقا نمیدونم چه جوری باید انجام بدم یه قسمتشم به کل متوجه نشدم اما سوالی که پیش اومده چرا باید جای دیگه اوکی باشه روی این هاست به این صورت خودشون میگن که فعال است مشکلی وجود نداره
حالا دقیقا نمیدونم چی کار باید انجام بدم که اینارو تیکت کرده.
ممنون میشم راهنمایی کنید:53::53::53: