توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : RoundCube
iranianvps
January 2nd, 2013, 02:14
با سلام من kloxo رو نصب کردم . و توی اون چند تا ایمیل Add کردم . وقتی که وارد صفحه لاگین RoundCube میشم تا یوزر و پسورد رو میزنم با ارور روبرو میشم
Connection to storage server failed.
میخواستم ببینم مشکل از کجاست
با تشکر
Rabinhood
January 11th, 2013, 00:30
یعنی کسی نیست به این بنده خدا جواب بده!
من هم همین مشکل رو دارم!!! :-|
secure_host
January 18th, 2013, 01:59
با سلام
VPS می باشد یا Dedicated Server ?
به نظر می رسد مشکل مربوط به storege باشد لطفا محتویات فایل زیر را در اینجا قرار دهید.
nano /etc/fstab
با تشکر
Rabinhood
January 18th, 2013, 11:20
سلام
ممنونم که سعی دارید مشکل ما رو حل کنید
محتویان :
به این نتیجه رسیدم که اصلا این qurier-imap اصلا کار نمیکنه . نصب هست اما وقتی start و stop میکنی اصلا به رنگ سبز نشون نمیده .
این qurier-imap خودش همراه با kloxo نصب شد و من تنظیم خاصی روش انجام ندادم ولی فکر کنم یک کانفیگ چیزی می خواهد .
(از vps بک آپ داشتم روی یک سرور دیگه و اون رو دستکاری کردم و اومدم جای اون dovecot نصب کردم . بعد از اون دیدم که پرت 110 باز شد و سرویس dovecot به خوبی استارت و استاپ میشه )
ولی توی vps اصلی به این صورت هست
Stopping Courier-Imap:
Starting Courier-Imap:
خود imap که خروجی نمیده .
شما ببین php-imap رو اصلا داری ؟
یک سری تنظیمات اولیه داخل فایل کانفیگ خود roundcube باید وارد کنی . در صورتی که باز هم خطای اتصال داد بهتون به جای localhost از ip خود سرور مجازیتون استفاده کنید ( داخل فایل کانفیگ )
Rabinhood
January 21st, 2013, 08:16
دوست عزیز من فکر نمیکنم این مشکا ربطی به roundcube داشته باشه!
آخه POP3 هم کار نمیکنه!!!
به ظاهر همه چی درسته، سرویسها آپ هستن، فایروال درست تنظیم شده، ولی کار نمیکنه
iMohsen
January 21st, 2013, 15:56
خوب شما اول با telnet تست کنین ببینین سرویس ها در حال اجرا هستند یا نه .
مثل telnet localhost 143 یا telnet localhost 110
اگر روی این دستورات جواب گرفتین پس سرویس در حال اجرا هست . اگر نه که باید ببینین کدوم سرویس اجرا نیست .
Rabinhood
January 21st, 2013, 23:52
متاسفانه هیچ کدوم اجرا نیستن!
تو پنل Kloxo نشون میده که اجرا هستن و استارت و استاپ میشن :-p
میشه راهنمایی بفرمایید چی کار کنم ؟
iMohsen
January 21st, 2013, 23:57
خوب اول باید چک کنید چرا این سرویس ها جواب نمیدن .
خروجی این دستورات چی هست ؟
netstat -anp | grep imap
netstat -anp | grep 143
netstat -anp | grep pop3
netstat -anp | grep 110
iranianvps
January 22nd, 2013, 01:13
با سلام
شما ببین php-imap رو اصلا داری ؟
این رو از کجا میشه فهمید ؟
ک سری تنظیمات اولیه داخل فایل کانفیگ خود roundcube باید وارد کنی . در صورتی که باز هم خطای اتصال داد بهتون به جای localhost از ip خود سرور مجازیتون استفاده کنید ( داخل فایل کانفیگ )
اره کانفیگ رو هم مطمئنا درست انجام دادم واسه roundcube . مشکل این هست اصلا پورت 110 اصلا وجود نداره و باز نیست
iMohsen
January 22nd, 2013, 10:15
این رو از کجا میشه فهمید ؟
اگر این دستور خروجی داشته باشه . نصبه .
php -m | grep imap
اره کانفیگ رو هم مطمئنا درست انجام دادم واسه roundcube . مشکل این هست اصلا پورت 110 اصلا وجود نداره و باز نیست
143 چطور ؟ اون هم listen نمیشه ؟
یکی از ساده ترین روش ها اینه که دوباره سرویس imap رو نصب کنید ( یعنی اول کامل حذفش کنید و مجددا نصب کنید )
روش بعدی اینه که با پیگیری از لاگ های نرم افزار مورد استفاده برای imap بررسی کنید که چرا imap به پورت مربوطه گوش نمیده . ممکنه اصلا نمیتونه بهش bind بشه و این پورت توسط نرم افزار دیگه ای در حال استفاده است .
iranianvps
January 22nd, 2013, 13:24
اگر این دستور خروجی داشته باشه . نصبه .
php -m | grep imap
php -m | grep imap
imap
[root@cos ~]# php -m grep imap
[PHP Modules]
bz2
calendar
ctype
curl
date
dbase
dom
exif
filter
ftp
gd
gettext
gmp
hash
iconv
imap
ionCube Loader
json
libxml
mbstring
mcrypt
mysql
mysqli
openssl
pcntl
pcre
PDO
pdo_mysql
pdo_sqlite
readline
Reflection
session
shmop
SimpleXML
sockets
SPL
standard
tokenizer
wddx
xml
xmlreader
xmlwriter
xsl
Zend Optimizer
zip
zlib
143 چطور ؟ اون هم listen نمیشه ؟
یکی از ساده ترین روش ها اینه که دوباره سرویس imap رو نصب کنید ( یعنی اول کامل حذفش کنید و مجددا نصب کنید )
روش بعدی اینه که با پیگیری از لاگ های نرم افزار مورد استفاده برای imap بررسی کنید که چرا imap به پورت مربوطه گوش نمیده . ممکنه اصلا نمیتونه بهش bind بشه و این پورت توسط نرم افزار دیگه ای در حال استفاده است .
پورت 143 هم قبلاٌ چک کردم باز نبود .
واسه نصب دوبار میشه راهنمایی کنید . چون من یک بار اومدم پاکش کنم زدم qmail رو پاک کردم و دیگه نصب هم نشد :105:
پورت هم توسط نرم افزار دیگه ای در حال استفاده نیست ( وقتی dvcote نصب کردم راحت ok میشد و پورت هم باز میشد )
سلام من برای زمانی که میخوام وارد ایمیلم بشم با این پیغام مواجه میشم Connection to storage server failed.
برای ورود به ایمیل از roundcube استفاده میکنم و روی سرور هم kloxo نصب شده . ضمنا اون نامردی که بهم هاست فروخته رو بهش دسترسی ندارم .
لطفا راهنماییم کنید.
Metalik
March 13th, 2013, 23:15
سلام من برای زمانی که میخوام وارد ایمیلم بشم با این پیغام مواجه میشم Connection to storage server failed.
برای ورود به ایمیل از roundcube استفاده میکنم و روی سرور هم kloxo نصب شده . ضمنا اون نامردی که بهم هاست فروخته رو بهش دسترسی ندارم .
لطفا راهنماییم کنید.
سلام
برای رفع این مشکل حتما باید دسترسی به سرور داشته باشین