توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نقد و بررسی وردپرس از نظر شما
arash8695
January 1st, 2013, 14:17
سلام دوستان وردپرسی هرکی هرچی درباره وردپرس اعم از مزایا نقص و.. رو اینجا مطرح کنه
مثلا خود من میگم که انعطاف پذیری بالایی داره ولی یه کوچولو سرعتش پایینه
i-whost
January 1st, 2013, 14:27
وردپرس بزای سایت شخصی و انتشار مطالب سیستم مدیریت محتوای خوبی هست!
از چه لحاظ سرعت پایینی دارد؟
alikhkh
January 1st, 2013, 14:33
وردپرس مدیریت محتوای خوبی هست فقط نمی دونم چرا هر سری که ورژن جدیدش هم میاد ولی همچنان باگ داره ! :39:
جدیدا هم یه باگ توسط اقای بوووووووق پیدا شده که داره همه سایت های با سیستم عامل وردپرس رو مورد عنایت و لطف خودش قرار میده :d:78:
hassan1
January 1st, 2013, 16:35
وردپرس برای کارهای متوسط و معمولی از هر نظر خوب و کامل هست.
سرعتش هم خوبه ولی اگه از پلاگین های کش استفاده کنید همین سرعت خوب هم چند برابر میشه.
از نظر امنیت هم قابل قبوله فقط باید به موقع بروزرسانی ها رو انجام بدبد و از قالب ها و پلاگین های نال شده استفاده نکنید.
i-whost
January 1st, 2013, 18:32
وردپرس برای کارهای متوسط و معمولی از هر نظر خوب و کامل هست.
سرعتش هم خوبه ولی اگه از پلاگین های کش استفاده کنید همین سرعت خوب هم چند برابر میشه.
از نظر امنیت هم قابل قبوله فقط باید به موقع بروزرسانی ها رو انجام بدبد و از قالب ها و پلاگین های نال شده استفاده نکنید.
فکر کنم خیلی از سایت ها بزرگ از وردپرس استفاده میکنند!
hassan1
January 1st, 2013, 22:11
فکر کنم خیلی از سایت ها بزرگ از وردپرس استفاده میکنند!
بله! اما بستگی داره بزرگ رو چی بدونی منظور من بزرگ از نظر بازدید نیست بلکه بزرگ از نظر پیچیدگی و تعدد عملکردهاست.
به عنوان کسی که برای پروژه های نسبتا بزرگ هم از وردپرس استفاده کردم کاملا به نقاط ضعفش آگاهم البته من هم مثل شما روی وردپرس تعصب دارم!