توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : باز هم تحریم cpanel ؟
shivahost
January 1st, 2013, 13:11
دوستان در تاریخ 30-12-2012 ساعت 1:10 لایسنس cpanel از آلما هاست تهیه کردیم و طبق سایت License Verification - cPanel Inc. (http://verify.cpanel.net) این لایسنس در ساعت 21:58 همان روز اکسپایر شده است.... یعنی تحریم؟ به همین سرعت؟
fr0nk
January 1st, 2013, 13:27
روش دامین ir اومده بالا؟
شاید هم مشکلی تو پرداخت پیش اومده لایسنس رو اکسپایر زدن
پ.ن : دشمن نداشتید ریپورت بدن ؟اس :دی
shivahost
January 1st, 2013, 13:32
دامین ir هست اما ip هاست ها با ip اصلی سرور فرق می کنه.
دشمن هم نداریم و فکر نمی کنم همکارن رقیب همچین کاری بکنند.
در مورد پرداخت ممکنه مشکل باشه که به آلماهاست تیکیت دادیم و منتظریم بررسی کنند.
sarwhost
January 1st, 2013, 13:39
سلام فکر نکنم مشکلی باشه با الما هاست در تماس با برا ما توی یک ماه 5بار اتفاق افتاد الما هاستم در این قضیه گناهی نداره مطمئنن حل میشه
shivahost
January 1st, 2013, 13:44
سلام فکر نکنم مشکلی باشه با الما هاست در تماس با برا ما توی یک ماه 5بار اتفاق افتاد الما هاستم در این قضیه گناهی نداره مطمئنن حل میشه باشین
در اینکه آلماهاست همکاری می کنه تا مشکل حل بشه شک نداریم.... فقط بدبختی اینجاست دنیا فکر کنم چند روزی تعطیل باشه....
اگر هم نیاز به خرید مجدد لایسنس باشه و ماهانه مجبور باشیم چند تا 100 هزار تومان فقط برای این پرداخت کنیم فکر کنم بهتر باشه یواش یواش کار و کاسبی رو جمع کنیم..... امیدوارم بدون خرید مشکل حل بشه.
shivahost
January 1st, 2013, 13:55
فعلا با تغییر ip لایسنس تریال راه اندازی کردیم مشتری ها مشکل نخورند تا ببینیم مشکل لایسنس خریداری شده حل می شود یا نه....
3245
January 1st, 2013, 13:58
فعلا با تغییر ip لایسنس تریال راه اندازی کردیم مشتری ها مشکل نخورند تا ببینیم مشکل لایسنس خریداری شده حل می شود یا نه....
ربطی به تحریم نداره
آلما هاست میتونه حل کنه انشالله
برای ما نیز همچین مشکلی پیش امده بوده قبلا
ارادت
Faraz4u
January 1st, 2013, 14:05
با الما هاست در تماس باش
برای ما هم این مشکل پیش اومد حلش کردن
nima17701
January 1st, 2013, 14:54
نگران نباشید ، ان شاا.. مشکل تحریم نیست .
برای بنده چندین بار پیش اومده لایسنس مهلتش نگذشته اکسپایر شده به آلما هاست اطلاع دادم مشکل رو رفع و لایسنس جدید دادند.
فکر میکنم مشکل از API سیستم BuyCpanel است لایسنس ها رو اکسپایر میکنه (البته فکر میکنم و در مقامی نیستم که نظر بدم)
موفق باشید
babelirani
January 1st, 2013, 14:57
با سلام
فکر نمیکنم به این زودی لیسانستون تحریم شده باشه
فقط یک سوال داشتم
لیسانس جدید خریداری کردید یا اینکه تمدید کردید لیسانس رو؟
shivahost
January 1st, 2013, 15:38
با سلام
فکر نمیکنم به این زودی لیسانستون تحریم شده باشه
فقط یک سوال داشتم
لیسانس جدید خریداری کردید یا اینکه تمدید کردید لیسانس رو؟
تمدید بوده، البته روی همین ip چندروز اکسپایر بود ( تمدید نکرده بودیم ) و وقتی تمدید کردیم یک روز هم نشده. البته حتما مشکل تحریم نیست و دوستان آلما هاست بررسی و رفع می کنند. فعلا هم با ip جدید لایسنس تریال فعال کردیم....
babelirani
January 1st, 2013, 15:44
تمدید بوده، البته روی همین ip چندروز اکسپایر بود ( تمدید نکرده بودیم ) و وقتی تمدید کردیم یک روز هم نشده. البته حتما مشکل تحریم نیست و دوستان آلما هاست بررسی و رفع می کنند. فعلا هم با ip جدید لایسنس تریال فعال کردیم....
به احتمال 99% مشکل در تمدید لیسانستون هست
این مشکل رو بارها داشتیم
نگران نباشید از طریق همون سایت که خرید کردید پیگیر باشید درست خواهد شد