توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشغال بيخودي حافظه تا 2gb (كمك فوري)
billgivz
January 1st, 2013, 10:53
سلام به همه
من يك vps دارم 2 گيگ رم داره و فقط روي اون يك direct admin و csf نصب هست + cent os 6
والان هم سرور خام هست و هيچ استفاده اي ازش نميشه ولي 2Gb داره استفاده ميشه !!!!
من خروجي دستور top رو واستون ميزارم لطفا راهنمايي كنيد.
داخل دستور top ميگه 2 گيگ رم دارم و 300 مگ حافظه آزاد دارم !!
داخل دايركت اديمن همين جور ميگه !
allbert
January 1st, 2013, 12:30
سرور Centos هست به دل نگیرید مشکلی نیست . این مدل مصرف رم در centos طبیعی هست :)
billgivz
January 1st, 2013, 12:35
سرور Centos هست به دل نگیرید مشکلی نیست . این مدل مصرف رم در centos طبیعی هست :)
يعني چي !!
يعني اگه 2 گيگ سرور رم داشته باشه بعد همين جوري بيخودي 2 گيگ استفاده بشه . طبيعي هست ؟!!!
هنوز من روش سايتي هم روش upload نكردم . سرور الن بي استفاده هست !!
babelirani
January 1st, 2013, 12:43
يعني چي !!
يعني اگه 2 گيگ سرور رم داشته باشه بعد همين جوري بيخودي 2 گيگ استفاده بشه . طبيعي هست ؟!!!
هنوز من روش سايتي هم روش upload نكردم . سرور الن بي استفاده هست !!
با سلام
Centos در حالت عادی معمولا" بین 1.5 تا 2 گیگ رم مصرف میکنه این چیز عادی هستش مثل ویندوز 7 که در حالت عادی معمولا" بیش از 700-800 مگ رم و پر میکنه
iMohsen
January 1st, 2013, 12:56
Centos تا جایی که من میدونم بعد از بوت شدن برای افزایش سرعت دسترسی به اطلاعات دیسک بخش زیادی از رم رو به عنوان Disk cache استفاده میکنه .
برای آزاد کردن این فضای مصرف شده از دستور زیر استفاده کنید .
البته آزاد سازی این فضا موقتی هست و هر چی سیستم با دیسک کار کنه به تدریج این disk cache مجددا استفاده میشه .
echo 1 > /proc/sys/vm/drop_caches
billgivz
January 1st, 2013, 12:57
با سلام
Centos در حالت عادی معمولا" بین 1.5 تا 2 گیگ رم مصرف میکنه این چیز عادی هستش مثل ویندوز 7 که در حالت عادی معمولا" بیش از 700-800 مگ رم و پر میکنه
بنظرتون زياد نيست !
خوب بايد چيكار كرد .
آخه اين مقدار حافظه تا ديروز 500 mb بود !
پس من اگه بخوام سايت run كنم بايد به ram اضافه كنم ؟
babelirani
January 1st, 2013, 14:55
بنظرتون زياد نيست !
خوب بايد چيكار كرد .
آخه اين مقدار حافظه تا ديروز 500 mb بود !
پس من اگه بخوام سايت run كنم بايد به ram اضافه كنم ؟
بله زیاد هستش
البته اگه در هنگام نصب Minimal رو انتخاب کرده باشید معمولا" مصرف رم کمتری داره
برای Run کردن سایت روی سرور به نظر بنده بهتره حداقل 4 گیگ رم داشته باشید
البته به مصرف سایتتون هم بستگی داره
allbert
January 1st, 2013, 15:20
شما نگران مصرف رم نباشید . بنده روی 256 دایرکت ادمین + cfs نصب کردم 2-3 تا سایت هم روش بالا اوردیم مشکلی نداشت شما با رم 2 قطعا مشکلی نخواهید داشت
billgivz
January 1st, 2013, 17:12
فکر نکنم این مشکل عادی باشه یک نگاه مجدد به دستور top داخل عکس بندازید !!
داره 40 50 بار devocot اجرا میشه !!! خیلی عجیبه !
هر بارم میام غیر فعال بکنم 10 دقیقه بعد دوباره run میشه !
کسی میتونه من رو کمک کنه ؟؟
j4b3r
January 1st, 2013, 17:51
سلام
دوست عزیز هیچ مشکلی نداره
این عمل صرفا جهت افزایش سرعت سیستم عامل هست.
برای ئروسس های زیادی هم احتمالا تحت بورتفورس قرار داره سرور
فایر وال حتما نصب و کانفیگ کنید.
در ضمن دوستی هم که گفته بود سنت او اس خیلی رم مصرف میکنه
الان می تونید با رم 128 سنت او اس رو با یه سایت لود کنید
و بارم 64 اوبونتو رو :53:
billgivz
January 1st, 2013, 18:09
سلام
دوست عزیز هیچ مشکلی نداره
این عمل صرفا جهت افزایش سرعت سیستم عامل هست.
برای ئروسس های زیادی هم احتمالا تحت بورتفورس قرار داره سرور
فایر وال حتما نصب و کانفیگ کنید.
در ضمن دوستی هم که گفته بود سنت او اس خیلی رم مصرف میکنه
الان می تونید با رم 128 سنت او اس رو با یه سایت لود کنید
و بارم 64 اوبونتو رو :53:
الان csf نصبه و کانفیگ هم شده .
قبلش ram من 1GB بود بعد دیدم که تمام ram داره استفاده میشه بعد اون رو کردم 2GB و حالا داره تمامش استفاده میشه !!
این خیلی غیر عادی هست !
خوب من رو وب سایتم یکسری تراکنش دارم که شاید نیاز به 1GB رم باشه . این سرور بدون اینکه هنوز سایتی روش run بشه داره 2GB رو استفاده میکنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!
در صمن من یک vps دیگه دارم با رم 512 ولی همش 250 mb داره رم میبره !!
منظورم این هست که دیشب هم همینجور بود . و موضوع متغییر هست .
کسی هست به دادش برسسسسسسسسسسسسسه ؟
billgivz
January 2nd, 2013, 12:26
كسي نبود ؟
astro.alireza
January 2nd, 2013, 13:23
دوست عزیز شما چرا اصرار دارید بگید سرورتون مشکل داره؟
لینوکس به دلیل استفاده از فایل سیستم خاص خودش و برای جلوگیری از fragmentation و همچنین کاهش IO هارد به جای خوندن و نوشتن مستقیم اطلاعات روی هارد اول اون ها رو توی فضای خالی رم ذخیره می کنه بعد که کار شما با فایل تموم شد و فایل رو بستید اون رو روی هارد می نویسه و از رم پاک می کنه.
این کار باعث می شه سرعت سیستم شما به طرز قابل توجهی از سیستم هایی مثل ویندوز بیشتر باشه
در ضمن لینوکس فقط از حافظه خالی رم برای اینکار استفاده می کنه. اگر شما نیاز به رم بیشتر داشته باشید به صورت اتوماتیک قسمت کش رو پاک می کنه و در اختیار شما می زاره.
به هیچ وجه از دستوراتی که کش سرور رو خالی می کنه استفاده نکنید. این دستورات علاوه بر اینکه لود سرور شما رو بالا می بره باعث می شه به دلیل پاک شدن ناگهانی اطلاعات از رم، برخی از فایلهای شما آسیب ببینه.
در ضمن این ویژگی جزو کرنل لینوکس هست و ربطی به توزیع خاصی نداره و همه لینوکس ها همینجوری هستند.
یه ذره هم تو اینترنت می گشتید لازم نبود تاپیک بزنید:
Help! Linux ate my RAM! (http://www.linuxatemyram.com/)
billgivz
January 2nd, 2013, 14:19
دوست عزیز شما چرا اصرار دارید بگید سرورتون مشکل داره؟
لینوکس به دلیل استفاده از فایل سیستم خاص خودش و برای جلوگیری از fragmentation و همچنین کاهش IO هارد به جای خوندن و نوشتن مستقیم اطلاعات روی هارد اول اون ها رو توی فضای خالی رم ذخیره می کنه بعد که کار شما با فایل تموم شد و فایل رو بستید اون رو روی هارد می نویسه و از رم پاک می کنه.
این کار باعث می شه سرعت سیستم شما به طرز قابل توجهی از سیستم هایی مثل ویندوز بیشتر باشه
در ضمن لینوکس فقط از حافظه خالی رم برای اینکار استفاده می کنه. اگر شما نیاز به رم بیشتر داشته باشید به صورت اتوماتیک قسمت کش رو پاک می کنه و در اختیار شما می زاره.
به هیچ وجه از دستوراتی که کش سرور رو خالی می کنه استفاده نکنید. این دستورات علاوه بر اینکه لود سرور شما رو بالا می بره باعث می شه به دلیل پاک شدن ناگهانی اطلاعات از رم، برخی از فایلهای شما آسیب ببینه.
در ضمن این ویژگی جزو کرنل لینوکس هست و ربطی به توزیع خاصی نداره و همه لینوکس ها همینجوری هستند.
یه ذره هم تو اینترنت می گشتید لازم نبود تاپیک بزنید:
Help! Linux ate my RAM! (http://www.linuxatemyram.com/)
ممنون من فقط دنبال همين تيكه پايين بودم
اگر شما نیاز به رم بیشتر داشته باشید به صورت اتوماتیک قسمت کش رو پاک می کنه و در اختیار شما می زاره.
billgivz
January 5th, 2013, 09:42
يك سوال واسم پيش اومده .
mysqld تو قسمت mem زده 1.6 يعني چقدر ram داره استفاده ميكنه ؟