ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین پینگ؟

shervinlcm
January 1st, 2013, 00:55
با سلام خدمت دوستان عزیز، من فقط یه سئوال کوچیک داشتم، اونم اینه که به نظر شما بهترین پینگ رو از بین دیتاسنترهای زیر کدوم دیتاسنتر داره؟

Redstation - Hetzner - XLHost - Single Hop - OVH Systems

usahost2
January 1st, 2013, 00:58
OVH , Redstation

vpspro.org
January 1st, 2013, 01:52
به نظر منم OVH , Redstation

Cpt.Price
January 1st, 2013, 02:53
با سلام خدمت دوستان عزیز، من فقط یه سئوال کوچیک داشتم، اونم اینه که به نظر شما بهترین پینگ رو از بین دیتاسنترهای زیر کدوم دیتاسنتر داره؟

Redstation - Hetzner - XLHost - Single Hop - OVH Systems

پینگ:
شما از اداره آب شهرتان 1 لوله کشی 2 ینچی (انشعاب) یا 200 اینچی خریداری و نصب میکنید مدت زمانی که طول میکشه 1 قطره / 1 مولکول/1 پکت منحصر به فرد آب/کلر/سم هرچی میتونه باشه از منبع به دست شما برسه رو میشه گفت پینگ.
حالا به خیلی موارد ربط داره شلوغ بودن یا اوج مصرف استفاده مردم ، کیفیت لوله کشی ، پهن بودن لوله کشی زیر ساخت عزیز گل بلبل کشور و...
حالا ممکنه برای اونی که کنار منبع هست سریع تر باشه اگه خلوت باشه سریع بیاد ، فشار آب اینترنت کشور افت نکرده باشه و...
بهتره برای این کار خیلی وسواس به خرج ندید چون رو هیچی نمیشه حساب کرد ! هر ساعت خاص شبانه روز پینگ متغیره و...

pardishosting
January 1st, 2013, 06:20
با وایمکس مبین نت با اکانت 1 مگ سه تا سرور رو بررسی کردم در چند شهر محتلف کاملا عدد های پینگ سرور ها فرق می کرد !

websazha
January 1st, 2013, 08:16
آلمان پینگ بسیار کمی به ایران داره ولی باز هم پایداری شبکه و کیفیت سرویس رو به پینگ حالا 20ms بالا پایین بهتره از دست ندیم با 1 ساعت دان تایم کافی هست که اون 20ms به مدت 1 سال جبران بشه.

mr-secret
January 1st, 2013, 14:28
به نظرم redstation میتونه جواب این باشه یعنی پایداری + ping