ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یکی بیاد برام اپاچی رو درست کنه فوری

bl4ck
December 31st, 2012, 18:53
سلام

یکی از سرور زیاد سردر نمیورد اومده سرور من دستکاری کرده منم خودمم در این زمینه تجربه ندارم

یکی میخوام بیاد برام اپاچی رو ازا ول ورژن جدیدش رو نصب کنه پولشم میدم

فقط فوریه ...............

RoobinaServer
December 31st, 2012, 19:09
چه سیستمی هست ؟ ورژن چند هست سیستم عامل اگر لینوکس سنتوس هست.

پنل دایرکت ادمین یا سیپنل یا ... ؟

هزینه کانفیگ فقط آپاچی و تنظیمات مربوطه 20 تومان.

(سیستم لینوکس)

تلفن و فکس : 02166378056

سایت : خدمات میزبانی وب و سرور روبینا سرور ((هاستینگ سجادیه)) (http://www.Roobinaserver.ir)
یا حق

bl4ck
December 31st, 2012, 19:13
دایرکت ادمین

سنت اول اس 64 بیت هست

پولش فدای سرت فقط سریع درستش کن سایتم بیش از این دان بمونه دیگه ایندکس های گوگلش داغون میشه

سریع اقدام کنید

saeedxxx
December 31st, 2012, 20:10
با سلام.

در صورت تمایل در خدمتیم... کانفیگ دایرکت ادمین تنها انجام میشه ;)

موفق باشید.

OnlineServer
December 31st, 2012, 20:37
در خدمت هستیم

bl4ck
December 31st, 2012, 20:46
تشکر از دوستان عزیز

فعلا دست یوزر secure_host نیم ساعت پیش دادم

ایشالا که مشکل حل بشه
انگار پورت 80 سرورم مشکل داره و سایت ها بالا نمیاد

sudo
December 31st, 2012, 22:05
اگر مشکلاتان حل نشد، اطلاعات سرورتان را برای من پ.خ بدهید

bl4ck
January 1st, 2013, 15:24
متاسفانه ایران کانفیگ هم نتونست حل کنه !

پورت 80 سرور کار نمیکنه در صورتی که توی فایروال و iptables هیچ مشکلی نیست همه چی سرور وب سرور وپورت های سرور اوکیه بجز پورت 80

به نظرتون به دایرکت ادمین ایمیل بزنم یا ...os re کنم؟ اگه به دایرکت ادمین ایمیل بزنم معمولا چقدر طول میکشه جواب بدن؟

دوستان راهنمایی کنید لطفا

babelirani
January 1st, 2013, 15:46
متاسفانه ایران کانفیگ هم نتونست حل کنه !

پورت 80 سرور کار نمیکنه در صورتی که توی فایروال و iptables هیچ مشکلی نیست همه چی سرور وب سرور وپورت های سرور اوکیه بجز پورت 80

به نظرتون به دایرکت ادمین ایمیل بزنم یا ...os re کنم؟ اگه به دایرکت ادمین ایمیل بزنم معمولا چقدر طول میکشه جواب بدن؟

دوستان راهنمایی کنید لطفا

با سلام

فکر نکنم دایرکت ادمین کاری براتون انجام بده چون این مشکل مثل اینکه از طرف خودتون بوجود اومده

بهتره OS Reload انجام بدید

dreamdata
January 1st, 2013, 15:58
باید بفرمایید چه کارهایی انجام دادید که مشکل ایجاد شده ؟ و آیا از ابتدا به این شکل بوده ؟ احتمالا کانفیگ خوئ آپاچی ( که مشخص میکنه روی پورت 80 باید کار کنه و بقه مجرا ) به هم ریخته باشه. بفرستید اس اس اچ و بگید آیا مجددا دایرکت ادمین رو هم نصب کردید باز مشکل بوده یانه ؟

j4b3r
January 1st, 2013, 16:26
سلام
در صورت تمایل اطلاعات رو ارسال کنید تا بررسی کنم.
ایمیل به دایرکت ادمین هم می تونید بزنید.
با تشکر

bl4ck
January 1st, 2013, 17:34
دیگه درست بشو نیست انقدر به دردسرش نمیرزه

میریم برای os rebuild ...........

ممنون از راهنمایی دوستان

j4b3r
January 1st, 2013, 17:45
دیگه درست بشو نیست انقدر به دردسرش نمیرزه

میریم برای os rebuild ...........

ممنون از راهنمایی دوستان
به دایرکت ادمین میل بزنید مشکل رو حل می کنند.
.
.
.

CityKala.net
January 1st, 2013, 18:47
اگر حل نمیشه یا میگن ریبویلد بفرستید یک نگاه بندازیم اگر هر دست کاری با ریبویلد حل بشه دیگه جامعه هاستینگ به کجا میکشه!

sadegh.nikaein
January 1st, 2013, 20:04
خیلی جالبه اگر دوست داشتید اطلاعات بدید فکر نمیکنم نشه حل کرد

amirfateh
January 1st, 2013, 20:57
نصب مجدد دایرکت ادمین کاستوم بیلد رو تست کردین؟
برای هر مشکلی سریع نباید os reload کرد
اگر تمایل داشتید اطلاعات بدید ببینم البته اگه os reload نکردین

secure_host
January 4th, 2013, 04:19
تشکر از دوستان عزیز

فعلا دست یوزر secure_host نیم ساعت پیش دادم

ایشالا که مشکل حل بشه
انگار پورت 80 سرورم مشکل داره و سایت ها بالا نمیاد

با سلام
مشکل برطرف شده است.
مشکل از Upstream در شبکه دیتا سنتر بوده است که پورت 80 از خارح از سرور دیده نمی شد. و خود سرور می توانست به پورت 80 خودش telnet کنه و دیگر سرور ها در همان شبکه و همان رک نمی توانستند پورت 80 این سرور را ببینند . در صورتی که هیچ فایروالی در سرور نبوده و رول های IPTABLES هم All Accepted بوده است.

مشکل فقط جهت اطلاع رسانی ذکر شده است که در صورت به وجود آمدن مشکل مشابه موضوع از دیتا سنتر پیگیری شود سریع تر به نتیجه خواهید رسید.
با تشکر

bl4ck
January 4th, 2013, 12:28
edited

secure_host
January 18th, 2013, 01:07
با سلام
شرمنده از بالا آوردن این تاپیک :
کسی از این دوستمون آقای bl4ck خبری دارن ؟
نه موبایلشون رو جواب می دن و نه PM ها شون رو .
کسی از شون شماره تماس ؟ ایمیل ؟ Yahoo Id داره ؟
با تشکر

OnlineServer
January 18th, 2013, 14:03
با سلام
شرمنده از بالا آوردن این تاپیک :
کسی از این دوستمون آقای bl4ck خبری دارن ؟
نه موبایلشون رو جواب می دن و نه PM ها شون رو .
کسی از شون شماره تماس ؟ ایمیل ؟ Yahoo Id داره ؟
با تشکر

جسارتا مشکلی پیش آمده؟

bl4ck
January 19th, 2013, 02:19
اقا من به این یوزر secure_host (http://www.webhostingtalk.ir/member/165/) سرورم رو دادم کانفیگ کرد شب اولش بد نبود شب دومش لود سرور رفت بالای 100

و من به ایشون زنگ زدم و جریان رو گفتم
در ضمن ایشون بابت مشکلی که روی ÷ورت 80 ایجاد شده بود هم 20 تومان از من گرفت ولی مشکل رو حل نکرد ( حالا شاید قابل حل نبوده بگذریم)

من با ایشون روی 200 تومان توافق کردم و ایشون قرار شد اpاچی رو طوری کانفیگ کنه که کارایی مناسبی داشته باشه اما متاسفانه اینطور نشد و بسیار غیر عادی بود مصرف سرور

بعدش دیدم مشکل حل بشو نیست و سرور رو به مدت 6 ساعت س÷ردم به ایشون بازم نتونستن حل کنن

ولی من 100 به حساب ایشون واریز کردم بابت کاری که برام بجز ضرر چیزی نداشت فقط بخاطر این واریز کردم که اذیت شدن و وقتشون گرفته شده (کسی دیگه اگه بود این کارو نمیکرد)
و از کانفیگ ایشون تنها چزی که نسیبم شد 11 ساعت دان بودن سرور برای نصب مجدد سیستم عامل بود ! اما بازم نخواستم به روی ایشون بیارم گفتم بگذریم اتفاقیه که افتاده خوب نیست صداشو در بیارم

در آخر با ایران کانفیگ اقای محمدی تماس گرفتم و با ایشون حدود 10 دقیقه ای صحبت کردم و ایشون سرور رو چک کردن و خودشون در جریان هستن (همون سروری که برای چت روم کانفیگ کردند با انجین ایکس)

و اقای محمدی (ایران کانفیگ) برام مجدد با سیستم عامل جدید کانفیگ کانفیگ کرد و در مقابل این کانفیگ مناسب فقط 90 تومان هزینه گرفت و الان سرور تا 700 انلاین چت روم هم سا÷رت میکنه آن هم بدون راه اندازی کش بر روی سرور

من این سه چهار روزه هم مریض بودم هم درگیر امتحانات و امشب هم اومدم یه سری بزنم به اینترنت و سایت و سرور
فقط خواستم بگم من مرض ندارم حق کسی رو بخورم اگه کانفیگ شما خوب بود مگه دیوونه بودم این کارو بکنم؟ و بدم دست یکی دیگه از اول کانفیگ کنه
اگه اینجور ادمی بودم چر با ایران کانفیگ این کارو نکردم؟
بخدا این ایران کانفیگ اگه 90 تومان دیگم بخواد ارزش داره براش واریز کنم چون کارش با کیفیت هست
اگه سرور عوض کنم حتما کانفیگش رو میدم دست ایران کانفیگ و حتی ÷ولشو قبل از انجام کانفیگ هم بخوان میدم

اینو همیشه به یاد داشته باشید من حروم و حلال حالیمه و بابت کاری که برام انجام نشده هزینه ی نخواهم داد و اگر هم کاری برام انجام بشه حاضرم حتی 2 برابرشو بدم

موفق باشید

secure_host
January 19th, 2013, 13:59
با سلام
من نمی خواستم موضوع به اینجا کشیده بشه .ولی دوستمون این موضوع رو به فروم کشیدن . هزینه مربوطه ارزش چندانی ندارد .
جالب است که ایشان این پست را http://www.webhostingtalk.ir/f55/67721/index2.html#post635430 ادیت کرده اند.
در این پست این جمله نشان دهنده رضایت ایشان بوده است . و این که تا دیروز که بنده به ایشان این لینک را نداده بودم ایشان ادیت نکردن ولی وقتی دیروز به ایشون این لینک را دادم الان می بینم که Edit شده. به نظر شما این Edit چرا انجام شده ؟

و اقای secure_host هم زحمت کانفیگش رو کشید تشکر میکنم از این عزیزان

کانفیگ بسیار خوبی انجام داده

تمامی PM ها بین بنده و ایشان کاملا Archieve شده اند.

قرار بنده با ایشان 300 هزار تومان بوده است . همان طوری که همه همکارانی که در این فروم با بنده کار کرده اند. می دانند این هزینه را بنده فقط و فقط برای ایمن سازی میگیرم. ولی ایشان اظهار ناتوانی در پراخت نمودن و بعد قیمت به 250 و سپس به 200 تقلیل پیدا کرد.خوب بنده فقط می خواستم مشکل ایشان بزودی برطرف گردد. (قیمت ایمن سازی به همراه optimization)

بعد از بررسی سرور در مورد پورت 80 که چیزی بالغ بر 5 ساعت از وقت بنده را گرفتن . بعد از troubleshooting بر روی سرور مشکل را به ایشان اعلام نمودم که مشکل از شبکه دیتا سنتر می باشد. که جواب را در اینجا مشاهده می کنید.
http://www.webhostingtalk.ir/f55/67721/index2.html#post635238

همه میدانند که حل مشکل شامل 2 قسمت است . 1- شناسایی مشکل 2- پیگیری و حل مشکل .
خوب بنده بعد از 5 ساعت بررسی مشکل را به ایشان گزارش دادم که با دیتا سنتر تماس بگیرند و ادله فنی به ایشان اظهار نمایند تا ایشان مشکل شبکه دیتا سنتر را برطرف نمایند که در این قسمت حرفی که از ناحیه جناب bl4ck به من گفته شد این بوده است . "پشتیبان مربوطه سواد زیادی ندارد و بنابراین من از جای دیگری سرور را تهیه می کنم."
خوب در این حالت قضاوت با شما !!! آیا رواست که 20 تومن عودت داده شود؟ بنده برای هر جا کار میکنم قبل از ورود به سرور هزینه را دریافت می کنم که فقط به سرور login کنم . حالا بنده برای اینشان 5 ساعت نیز زمان گذاشته ام و مشکل را گزارش داده ام و پیگیری بعد از آن در اختیار بنده نبوده است و الا موضوع را نیز پیگیری می کردم.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما بریم سر موضوع Apache !!!
از همان ابتدا تعداد بازدید کننده گان اعلام نشده بود. و بنده نیز مجبور شدم سعی و خطا سرور را بهینه کنم . در 2 مرحله اول بنده سرور را کمی optimize کردم و به ایشان اظهار داشتم که feedback بررسی خودشون را به بنده اعلام کنند. ولی متاسفانه ایشان اگر مشکلی را میدیدند به بنده گزارش نمی دادند. (البته اگر مشکلی بوده باشد). در مرحله آخر به ابشان گفتم با توجه به اسگریپت شما با راه اندازی قابلیت cache خیلی سرعت بهینه تر میشود و منتظر جواب ایشان بودم . که ایشان اجازه اعمال تغییرات را به بنده بدهند. که دیگر جواب ندادن. و رمز سرور را نیز تغییر دادند.
ناگفته نماند همزمان با بنده که بر روی سرور ایشان کار می کردم . فرد دیگری نیز بر روی سرور کار می کرد که این باعث تداخل می شد .
بنده بر روی سرور ایشان 3 بار config انجام دادم و هر config نیز بالغ بر 2 ساعت زمان بنده را گرفته است .
به خاطر تداخل اسکریپت ایشان با rule های اعمالی برای جلوگیری از اجرای webshell ها بنده مجبور به تغییر rule ها شدم و رول ها را دوباره نوشتم و برای سرور ایشان customize کردم . که این کار رو 3 بار انجام دادم.
که هم وب سایت بدرستی رویت شود و هم وب شل اجرا نشود.
خوب هنگام پرداخت نیز ایشان فرمودند که الان دستشون خالی است . همان موقع 100 تومن به بنده دادن و گفتن 100 باقیمانده را 10 روز دیگر می دهند که بعد از گذشت زمان ، و پیگیری بنده از ناحیه ایشان ، ایشان نه تنها 100 باقی مانده را ندادن. بلکه درخواست عودت وجه را داشتن :))
خوب دیگه شما خودتون قضاوت کنید.
اکر هر قسمت از صحبت هایم نیاز به سند دارد بفرمایید تا سند مربوطه را همین جا بذارم.

bl4ck
January 19th, 2013, 18:11
در مورد ادیت ÷ست بالایی باید بگم من مثل شما 24 ساعت تو این انجمن تل÷ نیستم که هرکی هر ÷ستی داد سریع متوجه بشم و جواب بدم من هر 12 ساعت شاید 1 بار سر بزنم یا شاید هر 3 روز یک بار

همون شبی که کانفیگ کردید سریع اعلام کردم که خوبه
شب دومش متوجه شدم وضعیت قرمز هست که خودتم میدونی زنگ زدم و گفتم که جریان چیه و قرار شد حلش کنید که تا ساعت 1 شب سرور دست شما بود و متاسفانه حل نکردید
بعد اون خستم کردید بیخیال شما شدم رفتم سرور رو دادم اقای محمدی از ایران کانفیگ ایشون چند ساعتی رو سرور وقت گذاشتن و اصلا هزینه ی نگرفتن چون مشکل حل نشد
ولی شما بابت یه لاگین 20 تومان میگیری فکر کنم از هنر ÷یشه های هالیوود باشی که افتخار لاگین شدن میدی آن هم ÷ولی

قرار بود apache رو بهینه کنی وقتی انلاین روی سایت به 200 رسید سایت کلا لود نمیشد چرا لود نمیشد؟ چون لود وب سرور متوسطش رفته بود روی 150

خب خودت بهم بگو وقتی لود سرور بره روی 150 یعنی چی؟ یعنی کانفیگ در حد فاجعه

مگه تو ÷ست بالایی نگفتم شب اولش مشکل نداشت؟ شب دوم وقتی بازدید بالا رفت دیدم به کل سایت دیگه لود نمیشه مگه همون شبش به شما زنگ نزدم؟

کار تو شبیه این بود که ما بهت بگیم این جعبه رو ببر 20 متر اون طرف تر و در عوضش 100 تومان میدم اومدی جعبه رو بلند کردی زورت نکشید فقط چندین ساعت خودتو الکی خسته کردی اما یک قدم نتونستی حرکتش بدی
خب این یعنی هیچکاری نتونستی بکنی و فقط خودت خسته شدی برای همین من وجدانم اجازه نداد و اومدم 100 تومان بابت این اذیت شدنت برات واریز کردم

این حرفت جالبه که برای لاگین کردن به سرور میای 20 تومان میگیری؟ مگه تو کریستیانو رونالدو هستی که بیام ازت تو آگهی استفاده کنیم که افتخار بدی به سرور ما لاگین کنی 5 ساعت وقت خودت و مارو بگیری آخر هم هیچ کاری نتونی بکنی؟
طرز فکرت منو کشته
حرف من یک کلامه قرار بود apache رو در حد لایت اس÷ید بهینه کنی اما نتونستی همین . و نبایدم اون 120 تومانو بهت میدادم اونم دادم که هیچ روش یه چیزی هم بدهکار شدم

سایت من موش ازمایشگاهی که نیست شما بیای روش کانفیگ تمرین کنی که کدومش بهتر هست جالبه یک شب کامل هم دستت بود که روش کلی ازمایش کردی بازم نتونستی که مجبور شدم با ایران کانفیگ تماس بگیرم

اولش مشخصات سرور رو که گفتم میخوام با این مشخصات برای چت روم کانفیگ بشه دیگه چی میخواستی؟
جالبه که ایران کانفیگ در 2 ساعت تمامی کانفیگ رو تکمیل کرد و حتی فایل ها رو هم برام منتقل کرد چرا ایشون هی انگلک نکرد؟ ایشون همون اول که کانفیگ کرد سرور بالا اومد دیدم کیفیتش فوق العاده بالا رفته همون ساعت براش واریز کردم

ناراحتی برو شکایت کن شمارمم که داری اینجا انجمن هست جای این آبرو ریزی ها نیست خوب نیست عضو سال 2008 باعث لطمه خوردن به اعتبار بقیه اعضای قدیمی بشن

اون 120 تومان هم حقت نبود بگیری حلال نیست برات چون فقط دور خودت چرخیدی و هیچ حرکت رو به جلو من ندیدم بدتر باعث os rebuild شدی

من به شما گفتم 50 تومان از اون ÷ول رو برگشت بزنید که من هم انقدر ضرر نکنم

دیگه اینجا هم ÷ست نده مشکلی شخصی داری زنگ بزن

خدافظ همگی

secure_host
January 19th, 2013, 20:02
در مورد ادیت ÷ست بالایی باید بگم من مثل شما 24 ساعت تو این انجمن تل÷ نیستم که هرکی هر ÷ستی داد سریع متوجه بشم و جواب بدم من هر 12 ساعت شاید 1 بار سر بزنم یا شاید هر 3 روز یک بار

ممنون از ادبیات شما .!!! بحث تا زمانی درست ادامه پیدا می کند که طرف مقابل حداقل های ادب را داشته باشد. که در مقابل کسی که بهش بی احترامی نکرده ، بی احترامی نکند.
سوال من در مورد متن بالا این است ؟ باید از شما اجازه می گرفتم برای حضور در webhostingtalk و یا از این که پستی را جواب میدم و با شما هماهنگ نکردم شما ناراحتید ؟ ای کاش دلیل وجود من را در فروم می فهمیدید و اون وقت .......................

همون شبی که کانفیگ کردید سریع اعلام کردم که خوبه شب دومش متوجه شدم وضعیت قرمز هست که خودتم میدونی زنگ زدم و گفتم که جریان چیه و قرار شد حلش کنید که تا ساعت 1 شب سرور دست شما بود و متاسفانه حل نکردید
بعد اون خستم کردید بیخیال شما شدم رفتم سرور رو دادم اقای محمدی از ایران کانفیگ ایشون چند ساعتی رو سرور وقت گذاشتن و اصلا هزینه ی نگرفتن چون مشکل حل نشد
ولی شما بابت یه لاگین 20 تومان میگیری فکر کنم از هنر ÷یشه های هالیوود باشی که افتخار لاگین شدن میدی آن هم ÷ولی
من کاری به دیگر همکاران ندارم که کدوم عزیزی از شما هزینه نگرفته و یا کدوم عزیزی از شما هزینه کمتری می گیرد.
ممنون میشم که پست ها را با دقت بخونید. مجبورم دوباره متن را اینجا کپی کنم !!
همه میدانند که حل مشکل شامل 2 قسمت است . 1- شناسایی مشکل 2- پیگیری و حل مشکل .
خوب بنده بعد از 5 ساعت بررسی مشکل را به ایشان گزارش دادم که با دیتا سنتر تماس بگیرند و ادله فنی به ایشان اظهار نمایند تا ایشان مشکل شبکه دیتا سنتر را برطرف نمایند که در این قسمت حرفی که از ناحیه جناب bl4ck به من گفته شد این بوده است . "پشتیبان مربوطه سواد زیادی ندارد و بنابراین من از جای دیگری سرور را تهیه می کنم."
این که شما نخواستید موضوع را در دیتا سنتر پیگیری کنید به منزله این است که من نتوانستم مشکل را حل کنم ؟ یا به منزله این است باید برایتان رایگان مشکل را حل کنم ؟ وقت شما اگر برای خودتان اهمیت ندارد ولی نباید وقت دیگران را بی اهمیت جلوه دهید. اشتباه از طرف من است که به درخواستهای اینچنینی پاسخ می دهم.
در مورد login من به سرور فکر می کنم به خودم ربط داشته باشه که کی هستم ؟ من هر کی هستم . روال کاریم اینه . شما این روال را پسند نمی کنید خوب کسی شما را مجبور نکرده .
من کسی رو مجبور نکردم که من براش کانفیگ کنم ؟ خدا را شکر این همه همکار توی فروم هستند که این کار رو می کنند . من لزوم این که شما به من مراجعه کردید را نمی فهمم .
شما که به گفته خودتان از من خسته شده بودید ؟ چرا بعد از فضیه Port 80 اومدید سرور را دادید من Manage کنم ؟ کسی شما را مجبور کرده بود ؟ چرا همون موقع موضوع را با همکار محترم جناب محمدی پیگیری نکردید ؟ قبل از آن که پرداختی به غیر از 20 تومان نداشتید.

قرار بود apache رو بهینه کنی وقتی انلاین روی سایت به 200 رسید سایت کلا لود نمیشد چرا لود نمیشد؟ چون لود وب سرور متوسطش رفته بود روی 150

خب خودت بهم بگو وقتی لود سرور بره روی 150 یعنی چی؟ یعنی کانفیگ در حد فاجعه

مگه تو ÷ست بالایی نگفتم شب اولش مشکل نداشت؟ شب دوم وقتی بازدید بالا رفت دیدم به کل سایت دیگه لود نمیشه مگه همون شبش به شما زنگ نزدم؟

کار تو شبیه این بود که ما بهت بگیم این جعبه رو ببر 20 متر اون طرف تر و در عوضش 100 تومان میدم اومدی جعبه رو بلند کردی زورت نکشید فقط چندین ساعت خودتو الکی خسته کردی اما یک قدم نتونستی حرکتش بدی
خب این یعنی هیچکاری نتونستی بکنی و فقط خودت خسته شدی برای همین من وجدانم اجازه نداد و اومدم 100 تومان بابت این اذیت شدنت برات واریز کردم
دلیل اینی که مجبور شدم 3 بار سرور را کانفیگ کنم این بوده است که متاسفانه شما علاوه بر من به کسانی دیگری نیز همزمان سرور را داده بودید . که بنده که کانفیگ می کردم با apache 2.4 وقتی به سرور برای بار دیگر login می کردم میدیدم که ورژن Apache به 2.2 تغییر کرده . چندین بار هم این موضوع رو بهتون گفتم. که کسانی توی سرور هستند . و دارند config های متفاوت از کانفیگ های بنده بر روی سرور اعمال می کنند که شما در جواب گفتید کاربران را kill کنم ، که بعد از kill کردن و تغییر رمز ، و اعلام رمز جدید به شما میدیدم که 1 ساعت بعد دوباره کسان دیگری به سرور Attach می شدند.
شما شبش به من زنگ زدید. در ضمن لود سرور اون موقع 150 نبوده بلکه 162 بوده است . (من عادت ندارم دروغ بگم . اون چیزی که خقیقته رو می گم.) بله من وقتی همان شب به سرور login کردم متوجه شدم تنظبیمات بهینه تری اعمال کردم و منتظر feadback از ناحیه شما بودم که متاسفانه دیگر خبری از شما نشد.

این حرفت جالبه که برای لاگین کردن به سرور میای 20 تومان میگیری؟ مگه تو کریستیانو رونالدو هستی که بیام ازت تو آگهی استفاده کنیم که افتخار بدی به سرور ما لاگین کنی 5 ساعت وقت خودت و مارو بگیری آخر هم هیچ کاری نتونی بکنی؟
طرز فکرت منو کشته
یک بار هم گفتم که من هر کی هستم به خودم ربط داره و فکر نمی کنم در مورد طرز فکر کردنم نیازی باشه شما نظری بدید. هر موقع ازتون خواستم اطهار نظز کنید میتونید نطق بفرمایید.

حرف من یک کلامه قرار بود apache رو در حد لایت اس÷ید بهینه کنی اما نتونستی همین . و نبایدم اون 120 تومانو بهت میدادم اونم دادم که هیچ روش یه چیزی هم بدهکار شدم

سایت من موش ازمایشگاهی که نیست شما بیای روش کانفیگ تمرین کنی که کدومش بهتر هست جالبه یک شب کامل هم دستت بود که روش کلی ازمایش کردی بازم نتونستی که مجبور شدم با ایران کانفیگ تماس بگیرم

اولش مشخصات سرور رو که گفتم میخوام با این مشخصات برای چت روم کانفیگ بشه دیگه چی میخواستی؟
جالبه که ایران کانفیگ در 2 ساعت تمامی کانفیگ رو تکمیل کرد و حتی فایل ها رو هم برام منتقل کرد چرا ایشون هی انگلک نکرد؟ ایشون همون اول که کانفیگ کرد سرور بالا اومد دیدم کیفیتش فوق العاده بالا رفته همون ساعت براش واریز کردم

مشکل همینه که حرف شما یک کلامه !!!!
اگر شما سرور رو به کسان دیگری نمی دادی حین انجام کار من این مشکلات پیش نمیومد .
متاسفانه شما هر بار یک چیزی می گفتید . یک بار گفتید با Litespeed سرور روبیارید بالا ، که گفتید خودتان می توانید و من فقط pdo را براتون Ok کنم که این کار رو هم کردم . باز بعد از گذشت چند ساعت تصمیم گرفتید که به توصیه من به apache بر گردید . شما مشخصات سرور را به من داده اید . درست . ولی علی رغم چندین بار پرسش من برای تعداد بازدید جوابی نداده اید. که من سرور را متناسب با همان مقدار بازدید و یا کمی بازدید بیشتر ، بهینه کنم.
من از همکار عزیزمون جناب محمدی کمال تشکر رو دارم . که توانسته سرور را درست کنند. و مطمئن هستم که ایشان حین کانفیگ کسان دیگر را در سرور ندیدن. :)

ناراحتی برو شکایت کن شمارمم که داری اینجا انجمن هست جای این آبرو ریزی ها نیست خوب نیست عضو سال 2008 باعث لطمه خوردن به اعتبار بقیه اعضای قدیمی بشن

اون 120 تومان هم حقت نبود بگیری حلال نیست برات چون فقط دور خودت چرخیدی و هیچ حرکت رو به جلو من ندیدم بدتر باعث os rebuild شدی

من به شما گفتم 50 تومان از اون ÷ول رو برگشت بزنید که من هم انقدر ضرر نکنم

دیگه اینجا هم ÷ست نده مشکلی شخصی داری زنگ بزن
من اگر می خواستم برم شکایت کنم بهتون Pm نمی دادم . شما نمی خواهید ما بقی پول رو بدهید . مشکلی ندارد. من فکر می کنم اینو صدقه دادم. نوش جانت .
در مورد 120 حق را شما مشخص نمی کنید . و حلال و حروم بودن را نیز شما تعیین نمی کنید. براساس احکام خداوند بنده کار اشتباهی نکرده . پس بنابراین پول کاملا حلال است.
ولی این موضوع برام جالبه که میگید باعث OS Rebuild شدم .:-|:))
مطمئنید من باعث این موضوع شدم ؟ شاید همان دوستان هکر شما باعث این موضوع شدن !!!!
من تا لحظه آخر که سرور در اختیارم بود هم تمام صفحات وب سایت بارگذاری میشد و هم فایل های php , .... بدرستی دیده میشد . ولی اینی که شما میگید به خاطر همین است که متاسفانه شما اگر مشکلی پیش میومد به جای این که موضوع را به من اطلاع رسانی کنید خودتان سرور را در اختیار دیگران قرار میدادید . (منظورم هیچ یک از همکاران عزیز نیست . خودشان میدانندکه بنده چه شخصی رو میگم.):-$
بعد از گذشت 2 هفته تازه شما دیشب به من می گوید فایل های php بر روی سرور اجرا نمی شده است. :)) من موندم پس توی این 2 هفته کار خدا بود سایت لود می شد . و همچنین من از شما در مورد وب شل های php تاییده گرفتم که فایل های php وب سایت بدرستی رویت می شد ولی وب شل ها اجرا نمی شد.
در ضمن من هیچ وقت در این فروم نخواسته ام که اعتبار بقیه اعضای فروم را خدشه دار کنم . 4 پست قبل را مشاهده کنید. اگر قصد زیر سوال بردن اعضای فروم را داشتم همان موقع زمان پرسیدن سوال از ناحیه جناب محمدی قضیه رو اطلاع رسانی می کردم. ولی سکوت کردم تا جوابی از ناحیه شما در pm داده شود و حتی بعد از pm ها هم حرفی در این مورد اینجا نزدم تا این که خودتان موضوع را مطرح نمودید.

به هر حال دیگه قصیه رو میسپام به اذهان عمومی . و صلاح نمی دونم با شما تلفنی هم کلام شوم . زیرا شما بیش از حد با ادب هستید....

با تشکر

خدافظ همگی

sa_sh41
January 19th, 2013, 21:00
با سلام
من تمام پست های این تاپیک رو خوندم.

با توجه به صحبت های شما دو نفر بنده حق را به کاربر secure_host میدم . چون ایشون کلی زحمت کشیدن و هر کس دیگه بود 20 تومن رو عودت نمیداد.
و در مورد apache هم طبق گفته های جناب secure_Host حق با ایشون است. 3 بار سرور را برای شما کانفیگ کرده است . و با توجه به شناختی که بنده از ایشون دارم . هیچ کاری را بدون اجازه مدیر سرور بدون هماهنگی انجام نمیدهد. بهتر بود در همان موقع راه اندازی cache به ایشان می گفتید یا اگر هم قرار بود کانفیگ را به کس دیگری بدهید بهتر بود به ایشان بگید . ویا این که اگر سرور مشکل داشت به ایشون بگید. تا ایشون سریعا مشکل را برطرف نماید

Mr.M4st3r
January 20th, 2013, 02:08
باتوجه به شناختی که از دوستمون secure_host هست ، گفتن اینگونه توضیحات در قبال کارهایی که انجام گرفته نوعی ناقدریست ، لطفاً کمی هم حق را به ایشان بدید.
دوم اینکه کسی که به هرنحوی با شما قرار طی کرده است ، مجاز به گرفتن تمامی حقوقش میباشد ، دلیل اینکه حرام است یا حلال است یا مکروه به خود گیرنده وابسته است!

OnlineServer
January 20th, 2013, 10:22
سلام و احترام .
چون قسمتی از فرمايشهایتان به ما اشاره شده بود لازم دیدم عرض کنم وقتی اطلاعات سرور برای ما اولین بار ارسال شد مشکل پورت ۸۰ وجود داشت و ما با توجه به اینکه ایپی دیگری در سرور لوگین بود مطلقا هیچ حرکت عملیاتی روی سرور و وب سرور انجام ندادیم .با توجه به کانفیلیت اپاچی و لایت اسپید فقط نظر کارشناسی ارائه شد که با مشورت ما و فردی که در حال کار بر روی سرور هست مشکل سریع تر برطرف شود.از بابت تغییر ورژن اپاچی و .. نیز از جانب ما تغییراتی صورت نگرفت.
دسترسی مجدد و کانفیگ ما به سرور چندین روز بعد از این اتفاق انجام شد که کسی روی سرور کار نمیکرد .

پیروز باشید

secure_host
January 20th, 2013, 10:29
با سلام
پورت 80 ؟ اگر منظورتون سرور قبل است که بله ، در همان هنگام به شما هم سرور داده شد که شما نیز فرموده بودید پورت 80 مشکل دارد .
پورت 80 مشکل داشت ولی بر روی سرور جدید که از xlhost تهیه کرده بودن مشکل کامل برطرف شده بود.
آیا منظور شما پورت 80 در سرور جدید بوده است ؟
جناب محمدی سو برداشت نشود. منظور از کسان دیگر شما نبوده اید. چون به قول آقای bl4ck بعد از اتمام کار بنده سرور به شما تحویل داده شده است.
من زمانی را دارم میگم که غیر از خودم 2 نفر دیگر در سرور بودن. و هنوز سرور به شما تحویل داده نشده بود. براساس گفتار جناب bl4ck این موارد رو عرض میکنم

OnlineServer
January 20th, 2013, 10:40
با سلام
پورت 80 ؟ اگر منظورتون سرور قبل است که بله ، در همان هنگام به شما هم سرور داده شد که شما نیز فرموده بودید پورت 80 مشکل دارد .
پورت 80 مشکل داشت ولی بر روی سرور جدید که از xlhost تهیه کرده بودن مشکل کامل برطرف شده بود.
آیا منظور شما پورت 80 در سرور جدید بوده است ؟
جناب محمدی سو برداشت نشود. منظور از کسان دیگر شما نبوده اید. چون به قول آقای bl4ck بعد از اتمام کار بنده سرور به شما تحویل داده شده است.
من زمانی را دارم میگم که غیر از خودم 2 نفر دیگر در سرور بودن. و هنوز سرور به شما تحویل داده نشده بود. براساس گفتار جناب bl4ck این موارد رو عرض میکنم

خواهش میکنم قربان
بله اولین بار زمانی ما روی سرور کار کردیم که ۲ مشکل کانفیلیت و دیده شدن پورت ۸۰ از بیرون سرور وجود داشت و شاید روز اول این تاپیک بود.
بعد از ان سرور با آپاچی به ما تحویل شد و با انجین ایکس براشون کار کردیم.

secure_host
January 20th, 2013, 10:58
ایشان مدعی می شوند وقتی سرور به شما تحویل شده است .php کار نمی کرده است. در صورتی که بنده تاییده تمام قسمت ها را از ایشان گرفته ام.
آیا اینطور بوده است ؟
موضوع جالب شده است . ایشان از همان ابتدا گفتن سرور را بهینه کنم.بنده نیز در حال بهینه سازی Apache بودم . و یک باز نیز براشون Litespeed نصب کردم ولی از آنجایی که برخی از تنظیمات امنیتی با litespeed نسخه enterprise فعال می شد . ایشان فرموده اند که پس همان apache را بهینه نمایید . و تنظیمات امنیتی را دوباره اعمال کنید.
خوب تصور بنده این بوده است که شما نیز Apache رو بهینه نموده اید . ولی الان می فرمایید با ngnix این موضوع مرتفع گردیده است. ولی ایشان در PM می فرمایند که شما به تنهایی apache رو بهینه کرده اید.
به هر حال ممنون از روشنگری شما . کمک شایانی کردید.