توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیشنهاد یه کنترل پنل خوب مثل cpanel
n_dambelog
December 31st, 2012, 16:42
با سلام خدمت اساتید
من یه کنترل پنل می خوام مشخصات زیرو داشته باشه به نظر شما بهترین کدومه:
۱-کار کردن با اون راحت باشه
۲-phpmyadmin داشته باشه برای انتقال راحت دیتابیس
۳-نمی خوام هستینگ بزنم میخوام فقط سایت خودمو با چند تا زیر دامنه روش بیارم
۴-راحت بشه دامینو ست کرد-زیر دامنه-dns ها و ....
۵-معلوم باشه فایل ها رو باید کجا بریزیم مثل کلکسو نباشه معلوم نیست باید کجا بریزیم
۶-فایل منجر قوی داشته باشه راحت بشه unzip کرد راحت از طریق ادرس اینترتنی بشه روش فایل اپلود کرد لازم نباشه بریزیم رو کامپوتر بعد برزیم رو هاست
۷-از نظر امنیتی خوب باشه
۸-استیبل باشه
۹-رایگان باشه
اینم بگم با کلکسو کار کردم اما اصلا استیبل نبود یه بار اپاچی مشکل داشت یه بار نمیدونم دامین خوب ست نشد اخرم فقط صفحه سفید می اورد(صفحه index)
hadi_am
December 31st, 2012, 17:22
کلوکسو میتونین استفاده کنین فقط از نظر امنیتی یه خورده باگ داره که باید کامل کانفیگش کنین
i-whost
December 31st, 2012, 17:31
کلوکسو میتونین استفاده کنین فقط از نظر امنیتی یه خورده باگ داره که باید کامل کانفیگش کنین
دقت کنین
اینم بگم با کلکسو کار کردم اما اصلا استیبل نبود یه بار اپاچی مشکل داشت یه بار نمیدونم دامین خوب ست نشد اخرم فقط صفحه سفید می
tarsiran
December 31st, 2012, 17:39
Emerald Hill (http://www.ehcp.com)
اینو پیشنهاد میدم ساپورت خوبی هم داره همه چیز هم داره
m2n
December 31st, 2012, 17:59
پیشنهاد یه کنترل پنل خوب مثل cpanelکلا سی پنل مثل خودش نداره همشون یه ایراد دارن الکی نیست که تیم های قدرتمندی دارن سی پنل رو گسترش میدن و مثل اون فکر نکنم باشه
RoobinaServer
December 31st, 2012, 18:11
با سلام خدمت اساتید
من یه کنترل پنل می خوام مشخصات زیرو داشته باشه به نظر شما بهترین کدومه:
۱-کار کردن با اون راحت باشه
۲-phpmyadmin داشته باشه برای انتقال راحت دیتابیس
۳-نمی خوام هستینگ بزنم میخوام فقط سایت خودمو با چند تا زیر دامنه روش بیارم
۴-راحت بشه دامینو ست کرد-زیر دامنه-dns ها و ....
۵-معلوم باشه فایل ها رو باید کجا بریزیم مثل کلکسو نباشه معلوم نیست باید کجا بریزیم
۶-فایل منجر قوی داشته باشه راحت بشه unzip کرد راحت از طریق ادرس اینترتنی بشه روش فایل اپلود کرد لازم نباشه بریزیم رو کامپوتر بعد برزیم رو هاست
۷-از نظر امنیتی خوب باشه
۸-استیبل باشه
۹-رایگان باشه
اینم بگم با کلکسو کار کردم اما اصلا استیبل نبود یه بار اپاچی مشکل داشت یه بار نمیدونم دامین خوب ست نشد اخرم فقط صفحه سفید می اورد(صفحه index)
با سلام
اگر مثل سیپنل وجود داشت و اون هم رایگان که دیگه الان کسی مخصوصا تو ایران دنبال سیپنل نمیرفت عزیز.
به جز مورد 9 اگر این مورد را فاکتور بگیرید دایرکت ادمین میشه گفت کنترل پنل خوبیه بعد از سیپنل در مقایسه با کنترل پنل های رایگان و خیلی هم ارزانتر هست اگر لایسنس لایف تایمش هم خرید کنید که دیگه کلا تا آخر عمرتون هزینه لایسنس لازم نیست بدید.
مورد 6 هم در مورد اپلود از آدرس باید اسکریپت بریزید رو فایل منیجیر کلا بعد این کارو بکنید (لیچ)
ارادتمند سجادیه
یا حق
n_dambelog
December 31st, 2012, 18:14
Emerald Hill (http://www.ehcp.com)
اینو پیشنهاد میدم ساپورت خوبی هم داره همه چیز هم داره
من تو این سایت رفتم چیزی نداره که
اصلا فکر نکنم ربطی به کنترل پنل داشته باشه
میشه خودتون یه دمویی چیزی بزارید برا نمایش
dertgtr
December 31st, 2012, 18:42
zpanel بد نیست میشه گفت خوبه .
n_dambelog
December 31st, 2012, 18:46
zpanel بد نیست میشه گفت خوبه .
اره منم دیدم اما هیچ دمویی از اون نیست
کاش یه دمویی داشت می دیدیم چطوریه خوب هست یا نه
secure_host
December 31st, 2012, 19:13
با سلام
ممنون میشم که بیشتر در این مورد در تاپیک مجزایی صحبت کنید.
با تشکر
dertgtr
December 31st, 2012, 19:14
اره منم دیدم اما هیچ دمویی از اون نیست
کاش یه دمویی داشت می دیدیم چطوریه خوب هست یا نه
به نظر استیبل تر از کلکسو کیاد کار ادم هم راه می اندازه فقط اگر بشه اپلودش از طریق ادرس اینترنتی باشه مثل کلکسو خیلی خوب میشه
راهنمای نصبش نیست
n_dambelog
January 1st, 2013, 19:54
ایا کسی تا به حال با zpanel کار کرده به نظرتون میشه بش اطمینان کرد خوش فایل منجر داره
بازی داره مثله کلکسو یا نه کار باش راحته
اگر کسی کار کرده جواب بدید ممنون میشم
ariansafaei
January 1st, 2013, 20:13
رد پنل از نظر سرعت بدک نیست رو ویندوز باهاش کار کردم
خودش فایل منیجر نداره من که هرچی گشتم ندیدم ولی کنترل پنل خوشکلیه
واقعا اگه بخایم با کلوکسو مقایسش کنیم با این وجود که امکاناتش 0 هست ولی هزار برابر از کلوکسو بهتره
من بیشتر از 20 بار کلوکسو نصب کردم ولی هنوزم بلد نیستم باهاش کار کنم ولی این کنترل پنل هنوز نصب نکرده کار باهاشو یاد گرفتم
ولی خب مشکلات زیادی هم داره webmin هم بدک نیست خیلی خیلی سادس دمو هم داره خواستید بگید تا بدمتون
n_dambelog
January 1st, 2013, 20:33
میشه مشکلات رو بگید؟
من شنیدم فایل منجر به صورت مودل روش نصب میشه
webmin هم خیلی پیچیدست