PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم اتصال whmcs به ریسلر کلاب

ServerMelli.com
December 31st, 2012, 14:33
با سلام و عرض ادب و احترام
دوستان بنده بعد از انتقال سایت ام به سرور جدید دچار مشکل عدم اتصال whmcs به Resellerclub شده ام.
در پنل ریسلر کلاب و از قسمت API آی پی سرور جدید را هم اضافه کرده ام ولی با این حال وقتی کاربری می خواهد دامنه ای را برای ثبت جستجو کند با پیغام "
خطایی برای درخواست شما وجود دارد " مواجه می شوم.
می تونید از طریق لینک صفحه اصلی پورتال - سرور ملی (http://www.servermelli.com/client) هم خودتون تست بفرمایید.
بنده فکر می کنم که شکل مربوط به پرمیشن فولدر ها در هاست بنده باشه که بعد از انتقال قاطی شده اند. کسی می دونه برای whmcs کدام فولدر ها را باید تغییر پرمیشن داد؟

ممنون میشم اساتید راهنمایی بفرمایید.

EXXXIR
December 31st, 2012, 15:25
سلام

پورت هاي 443 و 43 توي فايروال باز باشند و بررسي كنيد مد سيكوريتي جلوي درخواستي نگيره.

Milad-H
December 31st, 2012, 16:02
ورژن whmcs چیست ؟

usahost2
December 31st, 2012, 16:05
با سلام و عرض ادب و احترام
دوستان بنده بعد از انتقال سایت ام به سرور جدید دچار مشکل عدم اتصال whmcs به Resellerclub شده ام.
در پنل ریسلر کلاب و از قسمت API آی پی سرور جدید را هم اضافه کرده ام ولی با این حال وقتی کاربری می خواهد دامنه ای را برای ثبت جستجو کند با پیغام "
خطایی برای درخواست شما وجود دارد "
مواجه می شوم.
می تونید از طریق لینک صفحه اصلی پورتال - سرور ملی (http://www.servermelli.com/client) هم خودتون تست بفرمایید.
بنده فکر می کنم که شکل مربوط به پرمیشن فولدر ها در هاست بنده باشه که بعد از انتقال قاطی شده اند. کسی می دونه برای whmcs کدام فولدر ها را باید تغییر پرمیشن داد؟

ممنون میشم اساتید راهنمایی بفرمایید.

منم این مشکلو دارم ۷ روزه دارم سعی می کنم حلش کنم اما نمی دونم مشکل چیه

ServerMelli.com
December 31st, 2012, 23:26
ورژن whmcs چیست ؟

بنده از ورژن 5.13 استفاده میکنم،با لایسنس.

ServerMelli.com
January 1st, 2013, 15:12
سلام

پورت هاي 443 و 43 توي فايروال باز باشند و بررسي كنيد مد سيكوريتي جلوي درخواستي نگيره.

بابت راهنماییتون خیلی ممنون و متشکرم
پورت 43 در فایروال csf بسته بود که با باز کردنش مشکل مرتفع گردید.

واقعا ممنونم

ServerMelli.com
January 1st, 2013, 15:13
منم این مشکلو دارم ۷ روزه دارم سعی می کنم حلش کنم اما نمی دونم مشکل چیه

دوست عزیر شما هم یکبار پورت های 43 و 443 را بررسی کنید که بسته نباشند، مشکل بنده از بسته بودن پورت 43 بود.