PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه move کردن دامنه

h4k3r
December 31st, 2012, 11:30
سلام من یه دامنه توی شرکتی دارم یه سالس و 240 روزش مونده میخواستم دامنه رو move کنم و از این به بعد با سرویس دیگه ای تمدیدش کنم یه دامنه دیگه هم دارم 1pro.ir اونم میخوام همین کارو کنم الان باید چیکار کنم ؟

good_man
December 31st, 2012, 15:18
دوست عزیز از طریق کدوم شرکت ثبت کردی ؟
بهتره با خود شرکتی که ثبت کردین صحبت کنید راهنمایینون میکنند

h4k3r
December 31st, 2012, 21:21
1pro.ir روی سرور ای تی بود مدیرش رفت خارج الان دامنه مونده روی هوا

tabfilm.ir هم با parsdev ثبتش کردم

good_man
December 31st, 2012, 21:45
دوست عزیز این دو تا دامنه به اسم javad tahuni
ثبت شدن . برای فروش یا انتقال این دامنه های ملی یا مسائل دیگر توی سایت
nic.ir باید شناسه به اسم خودتون بسازید . باید اطلاعات رو درست بدین چون هنگام انتقال دامنه کپی کارت ملی میخواد ازت تا با اطلاعات وارد شده مطابقت بدن .
هنگام ثبت دامنه آی آر اگر از طریق نمایندگی ها دانه رو ثبت کردین شناسه رو میدین بعد ثبت به صورت آنی دامنه میاد توی پنل شما توی nic.ir

h4k3r
December 31st, 2012, 21:57
الان توی پنل من هستن فقط کارگزارشون رو میخوام تغییرش بدم
مثلا میخوام از این به بعد یه سایت دیگه دامنه هام رو برام تمدید کنه

good_man
December 31st, 2012, 22:31
پس دامنه متعلق به خودتونه ! خدا رو شکر
برین توی تنظیمات dns تو دامنتون اونجا کاگزار جدید رو تعریف کنید به جای قبلی . این کار بعضی وقتا ممکنه کمی طول بکشه و بعد از تغییر کاگزار لطفا شکیبا باشید ...

h4k3r
January 1st, 2013, 09:23
این کار رایگاه هستش ؟؟

good_man
January 1st, 2013, 10:03
بله دوست عزیز رایگان هست

h4k3r
January 1st, 2013, 10:48
بله دوست عزیز رایگان هست

اینا که میگن برای دامنه .ir رایگان نیست
حالا اگر میخواستیم دامنه .asdkajdlkasdlasd ثبت کنیم میگفتن برای دامنه .asdkajdlkasdlasd رایگان نیس

good_man
January 1st, 2013, 13:49
اینا کین دوست عزیز ؟!
تغییر dns تو پنل خودت توسط خودت انجام میشه و رایگانه !

h4k3r
January 2nd, 2013, 10:13
این متن پیغامشون توی تیکت هستش

برای دامنه ای ار خیر رایگان نیست
کافیست شما در هنگام تمدید دامنه اقدام به انتقال کنید بعد از انتقال دامنه شما یک سال تمدید خواهد شد

میگن وقتی دامنت منقضی شد از طریق انتقال دامنه ، دامنه رو به ما انتقال بده

good_man
January 2nd, 2013, 10:16
دوست عزیز انتقال دامنه ir به شخص دیگری شامل 2500 تومان هزینه میشه ولی شما که نمیخوای دامنت رو به اسم شخص دیگری بکنید که بخوای هزینه بدی میخوای Dns تغییر بدی توی تنظیمات دامنه کارگزار جدیدت رو تعرف کن :|

h4k3r
January 3rd, 2013, 09:59
دوست عزیز انتقال دامنه ir به شخص دیگری شامل 2500 تومان هزینه میشه ولی شما که نمیخوای دامنت رو به اسم شخص دیگری بکنید که بخوای هزینه بدی میخوای Dns تغییر بدی توی تنظیمات دامنه کارگزار جدیدت رو تعرف کن :|
.
من نمیخوام دامنه م رو بفروشم میخوام کارگزارم رو عوض کنم تا کس دیگه ای برام تمدیدش کنه

extern
January 3rd, 2013, 11:35
.
من نمیخوام دامنه م رو بفروشم میخوام کارگزارم رو عوض کنم تا کس دیگه ای برام تمدیدش کنه
سلام.
برای تمدید دامنه توسط نماینده دیگر شما باید به پنل خودتون داخل nic.ir برید دامنه مورد نظر را انتخاب کنید سپس به قسمت رابط ها>تغییر رابط ها بروید و بعد شناسه نماینده که قرار است دامنه شما رو تمدید کنند را به عنوال رابط مالی قرار دهید
یا به قسمت مشخصه های شناسه پنل خود برید و قسمت رابط های مجازی>مدیریت رابط های مجاز و رابط مالی را روی گزینه خودم و نمایندگان قرار دهید.
بعد از انجام درخواست تمدید را برای نماینده ارسال کنید.
موفق باشید.

good_man
January 3rd, 2013, 12:22
اگه هنوز متوجه نشدی تا کامل تر براتون توضیح بدم

h4k3r
January 4th, 2013, 10:33
اگه هنوز متوجه نشدی تا کامل تر براتون توضیح بدم

نه داداش گرفتم
باید قسمت رابط ها رو تغییر بدم و از طریق اون شرکت در هنگام انقضا گزینه میخواهم این شرکت دامنه رو برایم تمدید کند را بزنم