PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایا parsworld.net برای ثبت دامنه تایید میشود ؟

h4k3r
December 30th, 2012, 21:44
سلام سایت جهان پارس اسپادان - صفحه اصلي (http://parsworld.net) برای ثبت دامنه تایید میشه ؟؟

آیا میشه دامنه ای که یه شرکت دیگه برامون ثبت کرده انتقال بدیم به شرکت دیگه تا از این به بعد این شرکت برامون تمدیدش کنه ؟

pedramsistani
December 30th, 2012, 21:46
بله تایید میشن

babelirani
December 30th, 2012, 21:46
با سلام

یه دامین ازشون داشتیم مشکلی نداشت

برای انتقال هم بله میتونید انتقال بدید

h4k3r
December 30th, 2012, 21:47
برای انتقال هم بله میتونید انتقال بدید

انتقال چطوری هستش ؟ روش و شرایط

babelirani
December 30th, 2012, 22:01
انتقال چطوری هستش ؟ روش و شرایط

وارد کنترل پنل دامین خود شوید دامین را unlock نموده و authorization (کد انتقال دامین) را دریافت نمایید،سپس ایمـیل administrator دامین را کنترل نمایید تا یک ایمیل فعال باشد و شما بدان دسترسی داشته باشید.
ادامه انتقال
برای انجام سایر مراحل کافیست به وب سایتی که میخواید انتقال بدید مراجعه نموده و بر روی انتقال دامین کلیک نماییـد و پـس از پرداخت منتظر یک ایمیل تایید ترانسفر از طرف ما باشید . سایت مورد نظرتون درخواست ترانسفر دامین را به registrar شما ارسال مینماید و registrar نیز درخواستی به ایمیل administrator دامین شما ارسال مینماید. کافیست طبق دستورالعمل داخل ایمیل اقدام کنید تا دامین شما 5 الی 10 روز بعد به (registrarجدید) منتقل شود.

قوانین انتقال دامنه

* حداقل 60 روز از ثبت و یا انتقال دامین به شرکت ثبت کننده فعلی گذشته باشد.
* حداقل یک روز تا تاریخ انقضا دامین فرصت باقی مانده باشد.

om!d-D
December 31st, 2012, 01:30
نیازی به این نیست ، دامنه رو move کنید رایگان و در سررسید از پنل خودتون در شرکت جدید تمدید کنید .برای ترنسفر باید هزینه ای معادل ثبت از مبدا انتقال کسر بشه فکر کنم

h4k3r
December 31st, 2012, 10:27
نیازی به این نیست ، دامنه رو move کنید رایگان و در سررسید از پنل خودتون در شرکت جدید تمدید کنید .برای ترنسفر باید هزینه ای معادل ثبت از مبدا انتقال کسر بشه فکر کنم

چطور میشه دامنه رو move کرد ؟

arman100000
December 31st, 2012, 10:40
تاييد ميشن . هم دامنه و هم هاست دارم ازشون ، واقعا راضيم

sky98
January 8th, 2013, 11:33
اگه دامنه ملی باشه که تغییر نام نماینده از پنل نیک- و اگه دامنه بین المللی باشه به eppکد نیاز هست و همون هزینه ی ثبت دامین رو میگیرن

ToooPDL
January 8th, 2013, 11:53
اوايل كارم تمام دامين هاي مشتريامون توسط ايشون ثبت شدن
أقاي هونجاني (اگه اشتباه نكنم) نيازي به تاييد ندارن :53:

ahmadjafarian
January 8th, 2013, 14:06
چطور میشه دامنه رو move کرد ؟

چطور میشه دامنه رو move کرد ؟؟؟

h4k3r
January 8th, 2013, 20:57
چطور میشه دامنه رو move کرد ؟؟؟

سادس دوست عزیز من کشف کردم

کارگزار ها رو تغییر میدی بعد میری سایت اون شرکت و گزینه میخواهم شرکت شما دامنه ام را تمدید کنم رو میزنی