PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رونمایی از ورژن جدید nginxpanel ورژن 2

ali_fattahi
December 30th, 2012, 14:23
سلام دوستان
ورژن جدید nginxpanel ( پلاگین nginx برای Directadmin ) امروز به صورت رسمی معرفی شد . که یکی کانفیگ ها بهتر شده و یه سیستم کش پــروکـــسی بهش اضافه شده که خیلی توی کاهش فشار روی سرور و افزایش سرعت سایت ها تاثیر داره . ضمنا اسکریپت های سویچ بین آپاچی و انجیکس هم اضافه شد ( چیزی که لایت اسپید داره و درخواست کرده بودید ) و یه سری بهینه سازی های دیگه و اضافه شدن سیستم نصب ویزاردی که خودش مراحل نصب رو بدون هیچ دردسری انجام میده
ضمن این که برای رضایت مشتریان قیمت ها افزایش داده نشد و میتوانید ورژن جدید رو با قیمت قبل خریداری نمایید ...
توصیه برای افرادی که از ورژن 1 استفاده میکنند ( به دلیل تغییرات زیاد در پلاگین لطفا به صورت دستی پلاگین را به روز رسانی نمایند ) یعنی ورژن قبل رو uninstall و با install_wizard جدیدی که در سایت قرار دارد نصب نمایند که خیلی ساده و بدون هیچ مشکلی خودش تمامی مراحل نصب و گانفیگ رو براتون انجام میده

و اما در مورد پلاگین

10536

NginxPanel یک پلاگین قدرتمند و انعطاف پذیر برای کنترل پنل DirectAdmin میباشد که باعث بالا رفتن سطح کارایی سرور شما و کاهش قابل توجه فشار Apache میشود که شما را قادر میسازد سایت های بیشتری را با کیفیت و سرعت بالاتر و مصرف کمتر از منابع در سرور خود میزبانی نمایید .
وب سرور Nginx به خاطر سطح کارایی بالا ، پایداری زیاد ، مجموعه ای از امکانات ویژه ، امنیت بالا و مصرف کم از منابع در بین مدیران سرور ها شناخته شده است و برخلاف برخی از وب سرور های قدیمی برای Handle کردن درخواست ها به Thread ها تکیه نمیکند و از معماری Event-driver استفاده میکند که این معماری از مقدار کمی از حافظه با استفاده از الگوریتم های قابل پیش بینی در فشار هار بسیار زیاد استفاده مینماید . این وب سرور تا مقدار زیادی از حملات DDOS جلوگیری میکند و حتی اگر شما انتظار هندل کردن هزاران درخواست را بر روی سرور خود ندارید مینوانید از مزایا کارایی بالا و مصرف کم حافظه و سرعت بالای بارگذاری صفحات وب استفاده نمایید.

از مزایای این پلاگین :
- نصب بسیار راحت و سریع
- نصب و کانفیگ اتومایتک وب سرور Nginx
- نصب آخرین ورژن پایدار Nginx
- ساخت اتوماتیک Virtual host ها
- عملکرد کامل htaccess ها بدون نیاز به ترجمه برای Nginx
- کاهش قابل توجه load سرور و جلوگیری از بسیاری از حملات DDOS
- کاهش قابل چشم گیر مصرف Ram و CPU در سرور
- افزایش سرعت پاسخگویی سرور و باز شدن سریع تر سایت ها
- عملکرد صحیح تمامی سرویس های دایرکت ادمین از جمله Phpmyadmin و web mail ها
- به روز رسانی اتوماتیک
- تعویض IP در هر زمان توسط کاربر بدون نیاز به تماس با پشتیبانی
- فشرده سازی GZIP و صرفه جویی قابل توجه در پهنای باند
- سیستم کش قدرتمند جهت کش نموندن صفحات سایت که باعث کاهش فشار سرور و افزایش سرعت سایت ها میشود
-سیستم مانیتورینگ سرور شما و ارسال پیامک در صورت down شدن سرور
-و...

برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت ما مراجعه فرمایید www.NginxPanel.ir (http://nginxpanel.ir)

سوالی بود من در خدمتم .

mehdifx
December 30th, 2012, 14:30
هاست ما اولین مشتری برای این پلاگین حرفه ای بوده و با افتخار عرض میکنیم که اولین هاستینگ با وب سرور پرقدرت nGinX هستیم و مفتخر هستم که سایتهای پربازدید و دارای رتبه الکسای خوب را میزبانی میکنیم..

بنده از این پلاگین بسیار راضی هستم مخصوصا اینکه دست یک ایرانی نوشته شده که باعث افتخاره..

به امید پیشرفت روز افزوی این پلاگین و جناب فتاحی.

sadeght
December 30th, 2012, 14:50
اقای فتاحی تایید می شوند. با توجه به دانشی که در nginx دارند و می شود گفت از کسانی هستن که تسلط کامل بر روی آن دارند و کارشون واقعا عالیه.

Iran Web Host
December 30th, 2012, 19:08
سلام
پلاگینتون برای سی پنل موجود نیست؟:)

ali_fattahi
December 30th, 2012, 19:30
سلام
پلاگینتون برای سی پنل موجود نیست؟:)
خیر متاسفانه . در آینده حتما برای سی پنل و کلوکسو هم ارائه میشه

khanihost.com
December 30th, 2012, 20:49
:53: آقای فتاحی سفارش پرداخت شد ... :64: لایسنس رو لطفا تویه پنل تیکت کنید

راستی موفق باشید خیلی خیلی هم باشید :53: : دی

sadeght
December 30th, 2012, 22:00
:53: آقای فتاحی سفارش پرداخت شد ... :64: لایسنس رو لطفا تویه پنل تیکت کنید

راستی موفق باشید خیلی خیلی هم باشید :53: : دی

همونجا فعال می شود و نیاز نیست اطلاعات را برای شما ارسال کنند.

بر اساس ای پی هست. می توانید از قسمت راهنما نصب مطالعه و آن را انجام دهید به همین راحتی.

ali_fattahi
December 31st, 2012, 02:15
سیستم لایسنس این پلاگین به این شکله که وقتی میخوای نصب کنی آی پی سرورتو چک میکنه که از ترمینال لینوکس با همون آی پی درخواست رو میفرستی یا خیر و بررسی میکنه ببینه لایسنس فعال داری یا نه . اگه داشتی خودش شروع به دانلود و نصب میکنه :)

bl4ck
December 31st, 2012, 12:03
سلام

برای من موقع نصب ارور میده

[root@server ~]# wget http://nginxpanel.ir/src/directadmin/install_wizard_x86_64 .tar
--2012-12-31 03:30:48-- http://nginxpanel.ir/src/directadmin/install_wizard_x86 _64.tar
Resolving nginxpanel.ir... 88.198.17.214
Connecting to nginxpanel.ir|88.198.17.214|:80... connected.
HTTP request sent, awaiting response... 200 OK
Length: 20480 (20K) [application/x-tar]
Saving to: âinstall_wizard_x86_64.tarâ

100%[======================================>] 20,480 14.1K/s in 1.4s

2012-12-31 03:30:53 (14.1 KB/s) - âinstall_wizard_x86_64.tarâ

[root@server ~]# tar -xvf install_wizard_x86_64.tar
install_wizard
[root@server ~]# chmod 777 install_wizard
[root@server ~]# ./install_wizard

[3]+ Stopped ./install_wizard

ali_fattahi
December 31st, 2012, 21:05
سلام

برای من موقع نصب ارور میده

[root@server ~]# wget http://nginxpanel.ir/src/directadmin/install_wizard_x86_64 .tar
--2012-12-31 03:30:48-- http://nginxpanel.ir/src/directadmin/install_wizard_x86 _64.tar
Resolving nginxpanel.ir... 88.198.17.214
Connecting to nginxpanel.ir|88.198.17.214|:80... connected.
HTTP request sent, awaiting response... 200 OK
Length: 20480 (20K) [application/x-tar]
Saving to: âinstall_wizard_x86_64.tarâ

100%[======================================>] 20,480 14.1K/s in 1.4s

2012-12-31 03:30:53 (14.1 KB/s) - âinstall_wizard_x86_64.tarâ

[root@server ~]# tar -xvf install_wizard_x86_64.tar
install_wizard
[root@server ~]# chmod 777 install_wizard
[root@server ~]# ./install_wizard

[3]+ Stopped ./install_wizard

لطفا با ارسال تیکت در سایت مشکل را پیگیری نمایید . اینجا جای پشتیبانی نیست .

abolfazl201358
December 31st, 2012, 23:04
سلام
سروری که از چند اپی استفاده میکنه برای اکانتاش چطوریه روی اپی اصلی که داریکت نصبه این تصبه میشه و کارای برای همه داره ؟

ali_fattahi
December 31st, 2012, 23:52
مشکلی نداره . روی آی پی اصلی اجرا میشه .

asrhosting
January 2nd, 2013, 10:03
میتونم بپرسم چرا سایت خودتون رو litespeed هست ؟

diges
January 2nd, 2013, 11:18
میتونم بپرسم چرا سایت خودتون رو litespeed هست ؟

چون روی سی پنل هست این پلاگین هم سی پنل ساپورت نمی کنه .

حالا دوباره سوال پیش می یاد اگه دایرکت آدمین با این پلاگین خوبه چرا شما خودتون استفاده نمی کنید :)

پ.ن دلیل سوال بالا هم پیدا شد چون سایت ایشون روی هاست اشتراکی هست ( میهن وب هاست )

فکر نکنم خوب در بیاد مثلا من اسکریپتی بفروشم در حالی که خودم دارم از هاست اشتراکی استفاده می کنم با یک سیستم دیگه برای تست قدرت پلاگین هم شده باید سایت خودم هم روی همون سیستم باشه , شخص یا شرکتی که پلاگین یا وب سروری می نویسه سایت اصلی خودشون هم رو روی سیستمی که نوشتن ران می کنن مثل آپاچه , لایت اسپید , سی پنل و.... استانداردش به این صورت هست .

asrhosting
January 2nd, 2013, 11:51
من باهاشون مشکلی ندارم اتفاقا خودم از اولین کسایی بودم کمه از پروژه شون استقبال کردم و حتما در آینده استفاده میکنم برای دایرکت ادمین .

diges
January 2nd, 2013, 11:54
ما هم مشکلی نداریم سوال شما جواب دادم و سیستم استاندارد که همه جا رعایت می شه توضیح دادم .

امیدواریم موفق باشند .

ali_fattahi
January 2nd, 2013, 12:44
سلام .
ممنون از همتون که این سوال رو پرسیدید . همونطور که دوست خوبمون گفتند سایت روی هاست اشتراکی هست و از اختیار بنده هم خارج که بخوام روش انجینکس نصب کنم . در مورد اینکه میگن کسی که مینویسه باید از محصول خودش استفاده کنه هم درست ولی بنده nginx رو ننوشتم و آقای igor نوشتن :) بنده یه پلاگین نوشتم براش نه خودشو ....

khanihost.com
January 2nd, 2013, 12:56
پلاگین رویه اپاچ چند ساپرت میشه ؟ باید چند نصب کرده باشیم ؟2.2.23 خوب هست!!!

iMohsen
January 2nd, 2013, 13:26
من هم پلاگین ایشون رو استفاده کردم . واقعا خیلی خوب جواب داده .
امیدوارم با نسخه جدید هم بتونیم کار کنیم .

khanihost.com
January 2nd, 2013, 13:39
ورژن اپاچی شما چند بوده دوست عزیز ؟

ali_fattahi
January 2nd, 2013, 13:48
در مستندات نصب نوشته پیش نیاز چه چیزهایی هست ;)
موفق باشید :53:

ali_fattahi
January 2nd, 2013, 14:39
شما گفتید 2 باشه از ما 2.2 هست ولی نصب نشد...

بلاتکلیف :106:

شما 2.4 بود که apache 2.4 با mod_rpaf که آپاچی برای پروکــــسی استفاده میکنه مشکل داره و هنوز stable نیست و بنده فرمودم downgrade کنید به 2.2 که مشکل حل بشه . الان هم downgrade کردید بنده نصب کردم و مشکلتون برطرف شده و 3 روز هم به لایسنستون اضافه کردم که راضی باشید :53:

asrhosting
January 2nd, 2013, 17:47
سلام .
جناب یه لایسنس سه ماهه خریداری شد . یه تیکت زدم بهتون ممنون میشم پاسخ بدین .

AR3N4
January 24th, 2013, 00:41
پلاگین nginx رو امروز روی سرور نصب کردیم.
واقعا محشره !
قبل از نصب مصرف آپاچ سرور 12 گیگابایت بود، الان کل مصرف انجیکس و آپاچ 1 گیگ هم نمیشه !

ممنون از آقای فتاحی عزیز

mahdi2009
January 28th, 2013, 14:56
سلام.

با خرید و نصب این پلاگین ایا ان جی ایکس اتوماتیک نصب میشه یا باید قبلا نصب باشه؟

در صورت زیاد بودن سایتها روی پنل نیاز به تهیه لایسنس خود ان جی ایکس هست؟

برای استفاده هاستینگ و ارائه هاست مناسب میدونن دوستانی که استفاده کردن یا استار تر محترم؟

تشکر.

ali_fattahi
January 28th, 2013, 15:16
سلام
بله به صورت اتوماتیک انجینکس نصب و کانفیگ میشه .
خیر نیاز به تهیه لایسنس nginx نیست چون nginx اوپن سورس و رایگان هست و فقط باید لایسنس پلاگین رو خریداری کنید که هیچ محدودیتی برای تعداد سایت های شما لحاظ نشده است .
برای هاستینگ هم اونایی که استفاده کردن راضی بودن .

khanihost.com
January 28th, 2013, 15:27
سلام.

با خرید و نصب این پلاگین ایا ان جی ایکس اتوماتیک نصب میشه یا باید قبلا نصب باشه؟

در صورت زیاد بودن سایتها روی پنل نیاز به تهیه لایسنس خود ان جی ایکس هست؟

برای استفاده هاستینگ و ارائه هاست مناسب میدونن دوستانی که استفاده کردن یا استار تر محترم؟

تشکر.

----------------

دوست عزیز شمایی که هاستینگ داری خیلی خوب هست از نظر سرعت و فشاری رو سرور کم میکنه از همه لحاظ خوب هست ...

چند لایسنس از آقای فتاحی داریم واقعا راضی هستیم ..

لایسنسو بگیر تا تموم نشده :53:

mahdi2009
January 28th, 2013, 23:11
از جناب فتاحی یک لایسنس تهیه شد برای شخص من که فعلا سایت زیاد میزبانی نمیشه فقط سرعت قابل مقایسه بود که واقعا افزایش سرعت محسوس هست .

زحمت تنظیمات رو هم کشیدن در سایت تشکر کردم واقعا کافی نبود لازم دیدم به خاطر خدمات خوبی که میدن در این بخش هم تشکر داشته باشم ازشون.

ali_fattahi
January 28th, 2013, 23:18
خواهش میکنم . شما لطف دارید دوست عزیز . اگه کاری رو انجام دادیم وظیفه پشتیبانی ما به مشتریامون بوده و امیدوارم همیشه راضی باشی از این خدمات

nima4u
January 31st, 2013, 10:42
منم نصب کردم . عالی بود
با وجود اینکه سرور من مشکل داشت ولی ایشان بسیار زحمت کشیدند و الان لود سرور بسیار کم شده و سرعت لود سایت ها هم عالی شده.

ممنونم از جناب فتاحی

pardishosting
January 31st, 2013, 11:21
دوستان و همکارانی که از این پلاگین استفاده می کنند ، لطفا چند نمونه از سایت های خودشون رو اینجا لینک بدند.
ترجیحا پربازدید باشند.

shivahost
January 31st, 2013, 11:33
جالبه که این پلاگین روی Cpanel رایگان پیدا می شد اما روی دایرکت ادمین کسی رایگانش رو تولید نکرده با اینکه چیز خیلی خاصی نیست. ما همیشه از nginx در کنار apache استفاده کرده ایم و خیلی خوب هست البته ما از نسخه خارجی danginx.com استفاده می کنیم و اگر پلاگین این دوست ما هم خوب باشه شاید از آن استفاده کنیم.

sadeght
January 31st, 2013, 11:36
جالبه که این پلاگین روی Cpanel رایگان پیدا می شد اما روی دایرکت ادمین کسی رایگانش رو تولید نکرده با اینکه چیز خیلی خاصی نیست. ما همیشه از nginx در کنار apache استفاده کرده ایم و خیلی خوب هست البته ما از نسخه خارجی danginx.com استفاده می کنیم و اگر پلاگین این دوست ما هم خوب باشه شاید از آن استفاده کنیم.

این پلاگین به نوبه خود بسیار مناسب و خوب هست.

حتی از نسخه خارجی بهینه تر و بهتر هست.

و در بحث nginx ایشان مسلط هستند .

shivahost
January 31st, 2013, 11:59
جناب فتاحی نظرتون در مورد اینی که اوپن سورس هست چیه؟ نقطه ضعفی داره؟

Index of /nginxda (http://www.directadmin.cc/nginxda/)

ali_fattahi
January 31st, 2013, 13:52
منم نصب کردم . عالی بود
با وجود اینکه سرور من مشکل داشت ولی ایشان بسیار زحمت کشیدند و الان لود سرور بسیار کم شده و سرعت لود سایت ها هم عالی شده.

ممنونم از جناب فتاحی

خواهش میکنم . وظیفه پشتبانی ما هست که تا آخرین لحظه به مشترامون خدمات بدیم :)

ali_fattahi
January 31st, 2013, 14:08
جناب فتاحی نظرتون در مورد اینی که اوپن سورس هست چیه؟ نقطه ضعفی داره؟

Index of /nginxda (http://www.directadmin.cc/nginxda/)

سلام . بنده از این پلاگین خبری ندارم که چه شکلی هست و از اونجایی که روی سایت های معتبر مثل گیت هاب و سورس فورج و ... که برای سرویس دهی پروژه های اوپن سور معتبر هست سرویس دهی نشده هیج اعتمادی روش نیست ( حداقل بنده اعتماد نمیکنم ) و روی یه دامنه cc داره هاست میشه هیچ سنخیتی با این کار نداره و از اونجایی که بحث امنیت برای مشتریای ما خیلی مهمه و محصول ما یک محصول تجاریه ما تمام سعی خودمونو میکنیم تا بهترین امنیت رو برای مشتریامون فراهم کنیم درحالی که پروژه هایی مثل این هیچ تضمینی ندارن که روی سرور ها backdoor یا پورت باز کنن و به اطلاعات و سرور مردم دست پیدا کنند . پشتیبانی هم یک بحث خیلی مهم هست که این پروژه ها ندارن معمولا ..
لطفا اگه سوالی یا بحثی در این مورد داشتید به هیچ وجه دیگه تو این تاپیک مطرح نفرمایید .

با تشکر

Tumrusx
January 31st, 2013, 19:50
سایت من بازی انلاین تراوین هست چند مدتی به خاطر اوضاع هاستینگ ایران از راه اندازی بازی دست گشیدم
این پلاگین به نظرم خوب جواب بده رو بازی انلاین چون خود شرکت تراوین هم از این استفاده میکنه

کسی میتونه برای یه هاست یا vps تهیه کنه و اینو پلاگین رو نصب کنه هزینه ماهانه چقدر میشه بیشتر بازیکن انلاین 80 نفر اگه کسی میکنه پیام بده بهم

fr0nk
January 31st, 2013, 21:19
فکر کنم تراوین خود وب سرور nginx رو استاده میکنه و به صورت پلاگین نیست

این پلاگین رو خود اقای فتحی میفروشن تو همین تاپیک میتونید بخرید

ali_fattahi
January 31st, 2013, 21:37
بله . تراوین انجینکس رو به صورت تنها استفاده میکنه . ما هم از همون nginx داریم استفاده میکنیم . فقط با دایرکت ادمین سازگارش کردیم که تو هاست های اشتراکی هم بشه استفاده کرد. برای خرید هم میتونید به سایت ما مراجعه بفرمایید
Nginx Panel | پنل مدیریت انجینکس (http://www.NginxPanel.ir)

ehsaan
January 31st, 2013, 22:51
سلام. اگر ip سرور عوض بشه لایسنس یه صورت رایگان روی آی پی جدید ست می شه ؟

Pro
January 31st, 2013, 23:10
جناب ali_fattahi (http://www.webhostingtalk.ir/member/145/) بی صبرانه منتظر هستیم که ورژن سی پنل هم ارائه بدید

ali_fattahi
January 31st, 2013, 23:10
سلام بله . تو پنل لایسنستون میتونید خودتون آی پی رو عوض کنید و هیچ هزینه ای نداره :)

ali_fattahi
January 31st, 2013, 23:13
جناب ali_fattahi (http://www.webhostingtalk.ir/member/145/) بی صبرانه منتظر هستیم که ورژن سی پنل هم ارائه بدید

والا یه جورایی از کار روی ورژن سی پنل دلسرد هستم . اکثرا به دلیل دانش کمشون قضاوت های نادرستی روی این کار میکنند که بنده رو دلسرد میکنن .

shivahost
January 31st, 2013, 23:17

این نسخه رایگان را روی cpanel برای مدت های زیادی استفاده می کردیم و بسیار هم راضی بودیم: Nginx Admin - cPanel nginx automated installer Plugin (http://www.nginxcp.com/)

sadeght
January 31st, 2013, 23:19
این نسخه رایگان را روی cpanel برای مدت های زیادی استفاده می کردیم و بسیار هم راضی بودیم: Nginx Admin - cPanel nginx automated installer Plugin (http://www.nginxcp.com/)

به نظر بنده پشتیبانی فارسی و حل مسائل و مشکلات بهتر از این سایت خارجی هست که رایگان هست ولی وقتی به یک مشکل می خوری درست و حسابی جواب نمی دهند.

shivahost
January 31st, 2013, 23:32
به نظر بنده پشتیبانی فارسی و حل مسائل و مشکلات بهتر از این سایت خارجی هست که رایگان هست ولی وقتی به یک مشکل می خوری درست و حسابی جواب نمی دهند.

اتفاقا این پلاگین انجمن فعالی هم داره: Nginx Admin Forums (http://nginxcp.com/forums/)

sadeght
January 31st, 2013, 23:34
اتفاقا این پلاگین انجمن فعالی هم داره: Nginx Admin Forums (http://nginxcp.com/forums/)

من حاضرم پشتیبانی فارسی باشه و این که اهمیت می دهند چون قیمت و هزینه ای چندانی ندارد و در همان صورت پشتیبانی می دهند و این ارزش بسیار زیادی دارد.

ehsaan
January 31st, 2013, 23:46
الان خریدم ، خرید لایسنس و نصب توسط علی آقا کمتر از 2 دقیقه.
الان سرعت رو تست کردم عالی هست. ایشالا ماه دیگه 1 ساله میگیرم ...

OnlineServer
February 1st, 2013, 01:40
سلام . بنده از این پلاگین خبری ندارم که چه شکلی هست و از اونجایی که روی سایت های معتبر مثل گیت هاب و سورس فورج و ... که برای سرویس دهی پروژه های اوپن سور معتبر هست سرویس دهی نشده هیج اعتمادی روش نیست ( حداقل بنده اعتماد نمیکنم ) و روی یه دامنه cc داره هاست میشه هیچ سنخیتی با این کار نداره و از اونجایی که بحث امنیت برای مشتریای ما خیلی مهمه و محصول ما یک محصول تجاریه ما تمام سعی خودمونو میکنیم تا بهترین امنیت رو برای مشتریامون فراهم کنیم درحالی که پروژه هایی مثل این هیچ تضمینی ندارن که روی سرور ها backdoor یا پورت باز کنن و به اطلاعات و سرور مردم دست پیدا کنند . پشتیبانی هم یک بحث خیلی مهم هست که این پروژه ها ندارن معمولا ..
لطفا اگه سوالی یا بحثی در این مورد داشتید به هیچ وجه دیگه تو این تاپیک مطرح نفرمایید .

با تشکر

سلام
در مورد پلاگینی که دوستمون shivahost معرفی کردند من فعلا نظری نمیدهم
اما در مورد محصولتون فرمودید , کل اسکریپت های به کار رفته در پلاگین تون ایا توسط خودتون نوشته شده ؟!

sodahost
February 1st, 2013, 16:51
فقط چرا خودشون دارن از litespeed استفاده می کنند ؟
کسی علتشو میدونه ؟

sadeght
February 1st, 2013, 17:19
فقط چرا خودشون دارن از litespeed استفاده می کنند ؟
کسی علتشو میدونه ؟

در همین تاپیک گفته اند اگر ببنید به خاطر این که روی میزبانی دیگری هستند و اشتراکی هست

shivahost
February 8th, 2013, 11:22
تا دیروز از danginx استفاده می کردیم که به راحتی روی سرور با Apache 2.4.1 نصب می شد و استفاده می کردیم. از دوره جدید گفتیم بیاییم از سرویس هموطنمون استفاده کنید که در نصب خطا میده که از دیشب تیکت هم زدیم هنوز جوابی داده نشده!

اینجا کسی راه حل این مشکل در نصب را می دونه؟ مشکلی که یکی از دوستان در پست شماره 9 همین تاپیک داشت: http://www.webhostingtalk.ir/f175/67605/#post631468

ehsaan
February 8th, 2013, 11:28
من از ایشون گرفتم و فقط 2 بار یخاطر اشتباه خودم مشکل پیش اومد که رایگان واسم رفع اشکال کردن. شاید الان جایی هستن و تیکت شما رو ندیدن اما حتما مشکلتون رو حل می کنن.
کارشون حرف نداره...

ali_fattahi
February 8th, 2013, 15:15
تا دیروز از danginx استفاده می کردیم که به راحتی روی سرور با Apache 2.4.1 نصب می شد و استفاده می کردیم. از دوره جدید گفتیم بیاییم از سرویس هموطنمون استفاده کنید که در نصب خطا میده که از دیشب تیکت هم زدیم هنوز جوابی داده نشده!

اینجا کسی راه حل این مشکل در نصب را می دونه؟ مشکلی که یکی از دوستان در پست شماره 9 همین تاپیک داشت: http://www.webhostingtalk.ir/f175/67605/#post631468

سلام . دوست عزیز بنده امروز کنکور ارشد داشتم که از ساعت 7 صبح تا 12 در جلسه امتحان بودم و تیکت شما رو ندیده بودم . به تیکت شما جواب داده شد .

shivahost
February 8th, 2013, 15:59
سلام . دوست عزیز بنده امروز کنکور ارشد داشتم که از ساعت 7 صبح تا 12 در جلسه امتحان بودم و تیکت شما رو ندیده بودم . به تیکت شما جواب داده شد .

آرزوی موفقیت براتون دارم.

چون قبلا دوستانی همین مشکل را داشتند که براشون حل کرده بودید امیدوار بودم آنها در اینجا پاسخی به ما بدهند که خب شما زودتر تیکت را جواب دادید.

danitfk
February 8th, 2013, 22:33
سلام ؛ خسته نباشید.

دوست عزیز .. کار کانفیگ وب سرور و.. هم انجام میدید؟

ali_fattahi
February 15th, 2013, 20:53
سلام ؛ خسته نباشید.

دوست عزیز .. کار کانفیگ وب سرور و.. هم انجام میدید؟

سلام . بله . تو پیغام خصوصی در این مورد صحبت کنید .
با تشکر

ali_fattahi
February 15th, 2013, 20:55
ورژن جدید هم رو نمایی شد
ورژن 2.5
در این ورژن کانفیگ ها بهتر شده
از آپاچی 2.4 پشتیبانی میکنه
از آخرین نسخه پایدار nginx و لایبراری های مورد نیازش استفاده شده .
و یه سری تغییرات کوچک دیگه واسه بهتر شدن پلاگین .

موفق باشید

www.NginxPanel.ir (http://nginxpanel.ir)

asrhosting
February 15th, 2013, 21:40
ورژن جدید هم رو نمایی شد
ورژن 2.5
در این ورژن کانفیگ ها بهتر شده
از آپاچی 2.4 پشتیبانی میکنه
از آخرین نسخه پایدار nginx و لایبراری های مورد نیازش استفاده شده .
و یه سری تغییرات کوچک دیگه واسه بهتر شدن پلاگین .

موفق باشید

www.NginxPanel.ir (http://nginxpanel.ir)

خودش اپدیت میشه ؟

ali_fattahi
February 15th, 2013, 21:55
خودش اپدیت میشه ؟

تو آپدیت ورژن قبلی یه مشکلی پیدا کردیم که درست آپدیت نمیکنه و تو این ورژن برطرف کردیم . بهتره ورژن قبل رو uninstall کنید و این ورژن رو دستی نصب کنید . از ورژن های بعدی بدون مشکل آپدیت میشه

abolfazl201358
February 15th, 2013, 22:52
تو آپدیت ورژن قبلی یه مشکلی پیدا کردیم که درست آپدیت نمیکنه و تو این ورژن برطرف کردیم . بهتره ورژن قبل رو uninstall کنید و این ورژن رو دستی نصب کنید . از ورژن های بعدی بدون مشکل آپدیت میشه

سلام

ابدیت جدید رو با همین روش باید نصب کنیم یا فرق میکنه

Nginx Panel | پنل مدیریت انجینکس (http://nginxpanel.ir/pages/show/nginxpanel_installation/)

یا اینکه باید لینک جدا بدید برای اینکار

ali_fattahi
February 15th, 2013, 23:38
سلام

ابدیت جدید رو با همین روش باید نصب کنیم یا فرق میکنه

Nginx Panel | پنل مدیریت انجینکس (http://nginxpanel.ir/pages/show/nginxpanel_installation/)

یا اینکه باید لینک جدا بدید برای اینکار

بله . مشکلی داشتید میتونید تیکت بزنید براتون نصب کنیم

shivahost
February 24th, 2013, 01:55
این پلاگین کاملا خود بخود از سرور ما بطور کامل حذف شده ..... چرا!؟

ali_fattahi
February 24th, 2013, 01:59
این پلاگین کاملا خود بخود از سرور ما بطور کامل حذف شده ..... چرا!؟

سلام .
این تاپیک محل معرفی پلاگینه نه حل مشکل و پشتیبانی !
لطفا اگه مشکلی دارید تا تیکت پیگیری نمایید
با تشکر

shivahost
February 24th, 2013, 02:16
سلام .
این تاپیک محل معرفی پلاگینه نه حل مشکل و پشتیبانی !
لطفا اگه مشکلی دارید تا تیکت پیگیری نمایید
با تشکر

بد هم نشد، تاپیکتون آمد بالا تا محصول خوبتون به فراموشی نره!

ممنون از پشتیبانی تیکتی سریع و به موقع شما.

ali_fattahi
February 24th, 2013, 23:30
بد هم نشد، تاپیکتون آمد بالا تا محصول خوبتون به فراموشی نره!

ممنون از پشتیبانی تیکتی سریع و به موقع شما.
ما هیچ نیازی نداریم تاپیکمون بیاد بالا شما هم لازم نکرده این کار رو برای ما انجام بدید .
شما مشکلی دارید هیچکی مجبورتون نکرده ماه بعد تمدید کنید . ماه بعد دیگه تمدید نکنید !!
پست بعدی شما تو این تاپیک گزارش پست خلاف میشه و تاپیک رو به انحراف نکشید!!

shivahost
February 24th, 2013, 23:33
ما هیچ نیازی نداریم تاپیکمون بیاد بالا شما هم لازم نکرده این کار رو برای ما انجام بدید .
شما مشکلی دارید هیچکی مجبورتون نکرده ماه بعد تمدید کنید . ماه بعد دیگه تمدید نکنید !!
پست بعدی شما تو این تاپیک گزارش پست خلاف میشه و تاپیک رو به انحراف نکشید!!

ببخشید سوء تفاهم شده! ما که تشکر کردیم! و اون پست جهت قدر دانی بود!

baghebahar
March 1st, 2013, 13:40
سلام
وقت بخیر
اقای فتاحی لطفا نگاهی به تیکت هاتون بندازنید
منتظریم8-|

ali_fattahi
March 1st, 2013, 20:06
سلام
وقت بخیر
اقای فتاحی لطفا نگاهی به تیکت هاتون بندازنید
منتظریم8-|

چه ارتباطی با اینجا داره که شما اینجا پست میزنید ؟!!
تیکت شما جواب داده شد . روز جمعست یکم طول کشیده .

baghebahar
March 2nd, 2013, 11:09
چه ارتباطی با اینجا داره که شما اینجا پست میزنید ؟!!
تیکت شما جواب داده شد . روز جمعست یکم طول کشیده .

ربط خواستی نداره-اما انتظار میرفت زودتر جواب میدادید
که فعلا انتظار معنی نداره....

nima4u
April 17th, 2013, 17:08
تشکر ویژه از جناب فتاحی بابت خدمات و پشتیبانی عالیشون که تا الان برای چندین سرور من زحمت کشیدند.
سرور هاستینگ من با 8 هسته cpu و 16 گیگ رم با آپاچی لود بالای داشت از زمانی که از سرویس ایشان استفاده می کنم 80% لود از بین رفته و به همین دلیل بروی چندین سرور دیگرم انجینکس ایشان را نصب کرده ام.

ali_fattahi
April 17th, 2013, 17:26
خواهش میکنم . لطف دارید . انجام وظیفه بوده هر کاری واستون انجام دادیم .
موفق و پیروز باشید

akbar_syberia
April 18th, 2013, 10:40
سلام
این پلاگین بدون کنترل پنل نصب نمی شود ؟
من نه دایرکت ادمین دارم و نه سی پنل . از وی پی اس و وب سرور nginx برای دانلود استفاده میکنم

shivahost
April 18th, 2013, 11:02
سلام
این پلاگین بدون کنترل پنل نصب نمی شود ؟
من نه دایرکت ادمین دارم و نه سی پنل . از وی پی اس و وب سرور nginx برای دانلود استفاده میکنم

شما وقتی وب سرور nginx دارید دیگه این به کارتون نمیاد! این پلاگین روی apache نصب می شود.

ali_fattahi
April 18th, 2013, 13:55
بله همونطور که دوستمون توضیح دادن شما وقتی وب سرور رو نصب کردید دیگه نیازی به نصب این پلاگین ندارید .
موفق و پیروژ باشید

alidini
April 21st, 2013, 15:15
م سعی داشتم از سایتتون بخرم ولی در پرداخت دچار مشکل میشوم و نمیشه پرداخت کرد وخرید تیکت هم دادم لطفا سریعا برسی کنید.

ali_fattahi
April 21st, 2013, 15:32
ی
م سعی داشتم از سایتتون بخرم ولی در پرداخت دچار مشکل میشوم و نمیشه پرداخت کرد وخرید تیکت هم دادم لطفا سریعا برسی کنید.

دوست عزیز شما 10 دقیقه هست تیکت دادید و به تیکت شما جواب داده شد و نیازی به ارسال پست در این تاپیک نیست .
متاسفانه بانک ملت مشکل پیدا کرده که دست ما هم نیست درست کردنش . شماره حساب و شماره کارت دادم تو تیکت ...

alidini
April 21st, 2013, 15:40
دادا صبح ساعت 6 تیکت دادم اگه زمانشو خوب ببینی چون ای دی و ایمیل و شمااره پیدا نکردم گفتم اینجا بگم شاید باشی

ali_fattahi
April 21st, 2013, 15:46
دادا صبح ساعت 6 تیکت دادم اگه زمانشو خوب ببینی چون ای دی و ایمیل و شمااره پیدا نکردم گفتم اینجا بگم شاید باشی

آقا 6 صبح که زدید جوابتون رو هم گرفتید . بعد دوباره تیکت زدید و اینجا پست دادید . لازم نیست اصلا اینجا یادآوری کنید چون به محضی که تیکت بزنید هم واسم میل میاد هم تو گوشیم آلرت میده و در اولین فرصت ممکن هم جواب میدم . پس لطف کنید اینجا یاآور نشید

alidini
April 21st, 2013, 15:48
آقا 6 صبح که زدید جوابتون رو هم گرفتید . بعد دوباره تیکت زدید و اینجا پست دادید . لازم نیست اصلا اینجا یادآوری کنید چون به محضی که تیکت بزنید هم واسم میل میاد هم تو گوشیم آلرت میده و در اولین فرصت ممکن هم جواب میدم . پس لطف کنید اینجا یاآور نشید
حالا چرا ناراحت میشی چشم راستی جوابو ساعت 12 فرستادی :دی

MehrganWeb
April 22nd, 2013, 13:27
سلام جناب فتاحی
تشکر از این که حداقل شما به عنوان جزءای از صنف هاستینگ ایران به فکر همکاران ما و وبمستران ما هتسید توی این اوضاع ...
من میخوام پنلتونو نصب کنم روی سرور هایی که نمایندگی ارائه میدیم که وب سرورشون آپاچی هستش و برای سرور های هاستینگ از لایت اسپید استفاده میکنیم
حالا میخوام بدونم امکان نصب این پلاگین با ارزش بر روی WHM / Cpanel وجود داره البته لود سرور آپاچی ما هنوز از 2 بالا نزده با 16 هسته پردازنده
ولی خوب کیفیت بره بالا مشتری راضی میشه ماهم حقی گردنمون نیست
میشه شرایطشو بگید چون واقعا تمایل دارم خرید کنم ...
موفق باشید

Hooramin
April 23rd, 2013, 03:06
جناب سازنده ممکنه بگید این پلاگین با danginx خارجی چه فرقی داره ؟
من از آپاچی خوشم نمیاد چون کانفیگش خیلی دنگ و فنگ داره کلاً میخوام آپاچی در کار نباشه فقط nginx باشه
پلاگین شما nginx-p-r-o-x-y هست ؟؟ اگه نیست چه طور از دستورات .htaccess پیروی میکنه ؟

ali_fattahi
April 23rd, 2013, 16:36
سلام جناب فتاحی
تشکر از این که حداقل شما به عنوان جزءای از صنف هاستینگ ایران به فکر همکاران ما و وبمستران ما هتسید توی این اوضاع ...
من میخوام پنلتونو نصب کنم روی سرور هایی که نمایندگی ارائه میدیم که وب سرورشون آپاچی هستش و برای سرور های هاستینگ از لایت اسپید استفاده میکنیم
حالا میخوام بدونم امکان نصب این پلاگین با ارزش بر روی WHM / Cpanel وجود داره البته لود سرور آپاچی ما هنوز از 2 بالا نزده با 16 هسته پردازنده
ولی خوب کیفیت بره بالا مشتری راضی میشه ماهم حقی گردنمون نیست
میشه شرایطشو بگید چون واقعا تمایل دارم خرید کنم ...
موفق باشید

سلام . خواهش میکنم . شما لطف دارید .
در مورد CPanel باید بگم که خیر . این پلاگین فقط برای دایرکت ادمین هست و در آینده نزدیک برای CPanel و kloxo هم رونمایی میشه . در ضمن اگه از لایت اسپید استفاده میکنید و لودتون هم بالا نیست که دیگه نیازی به این ندارید :)

ali_fattahi
April 23rd, 2013, 16:41
جناب سازنده ممکنه بگید این پلاگین با danginx خارجی چه فرقی داره ؟
من از آپاچی خوشم نمیاد چون کانفیگش خیلی دنگ و فنگ داره کلاً میخوام آپاچی در کار نباشه فقط nginx باشه
پلاگین شما nginx-p-r-o-x-y هست ؟؟ اگه نیست چه طور از دستورات .htaccess پیروی میکنه ؟

سلام
خیر پلاگین ما هم به صورت reverse p_r_o_x_y هست . چون به صورت عام از apache استفاده میکنند و اکثر سایت ها htaccess دارن مجبوریم به صورت پروکــسی باشیم که htaccess رو ساپورت کنه . در ضمن دایرکت ادمین هم با apache کار میکنه و ویرچوال هاست ها رو با اون میسازه که باز هم به صورت ناچار مجبوریم reverser prox... کار کنیم .
فکر کنم جواب سوالتون رو داده باشم . سوال دیگه داشتید پیغام خصوصی بفرستید .

MehrganWeb
April 24th, 2013, 11:37
سلام . خواهش میکنم . شما لطف دارید .
در مورد CPanel باید بگم که خیر . این پلاگین فقط برای دایرکت ادمین هست و در آینده نزدیک برای CPanel و kloxo هم رونمایی میشه . در ضمن اگه از لایت اسپید استفاده میکنید و لودتون هم بالا نیست که دیگه نیازی به این ندارید :)

من برای سرور میزبانی وب ( فروش هاست ) فقط از لایت اسپید استفاده میکنم
اما برای سرور میزبانی نمایندگی وب هاست فعلا روی آپاچی هستم ...
ممنون که وقت میزارید
یا علی

GEO
April 24th, 2013, 11:56
سلام و خسته نباشید

لایسنس لایف تیم هم ارائه میشه از این پلاگین؟

ali_fattahi
April 24th, 2013, 13:35
سلام و خسته نباشید

لایسنس لایف تیم هم ارائه میشه از این پلاگین؟

سلام . ممنون .
خیر . لایف تایم نداریم . قبلا هم دلایل اون رو توضیح داده بودم . نهایت 1 ساله که قابل تمدید هست.

shivahost
April 29th, 2014, 04:05
ببخشید چرا سایت nginxpanel.ir از کار افتاده و پلاگینی که نصب کردیم هم از کار افتاده!؟

ULTRAWEB
April 29th, 2014, 04:09
احتمالا لایسنس ها روی سایت اصلی ست شده که چون سایت دان شده خوب شماهم مجبور هستین تا امدن سایت اصلی بالا صبر کنین
موفق باشین

shivahost
April 29th, 2014, 04:15
احتمالا لایسنس ها روی سایت اصلی ست شده که چون سایت دان شده خوب شماهم مجبور هستین تا امدن سایت اصلی بالا صبر کنین
موفق باشین

بله ممنون! اونقوت خسارتی که میخوریم چی میشه تا اون زمان!؟

جناب فتاحی لطفا مسئولیت پذیر باشید! اصلا نباید برای همچین پلاگینی چنین مشکلی پیش بیاد!

ali_fattahi
April 29th, 2014, 08:54
بله ممنون! اونقوت خسارتی که میخوریم چی میشه تا اون زمان!؟

جناب فتاحی لطفا مسئولیت پذیر باشید! اصلا نباید برای همچین پلاگینی چنین مشکلی پیش بیاد!

سلام دوست عزیز
کی این اتفاق افتاده که ما خبر نداریم ؟ اگه همچین اتفاقی بیوفته چند هزارتا سایت صداشون در میاد . دیشب تا ساعت 2 شب بنده آنلاین بودم و ندیدم مشکلی داشته باشه . حال شما ساعت 4 صبح اومدید اینجا پست گذاشتید الان هم 8 صبحه !
بنده هیچوقت پشت مشتریام رو خالی نکردم و در هر حالت جواب تیکت ها رو دادم . به هر حال بنده از شما عذرخواهی میکنم اگه مشکلی پیش اومده و اونوقت شب متوجه نشدم . لطف کنید اگه مشکلی هست تیکت ارسال کنید حتما مشکلتون رو حل میکنیم .
در ضمن ورژن جدید پلاگین هم آپلود کردم ولی شماره ورژن رو تغییر ندادم. به عبارتی آخرین ورژن آپدیت شده . میتونید پلاگین رو حذف و مجددا نصب بفرمایید که بهینه شده آخرین ورژن هست .

ali_fattahi
April 29th, 2014, 10:49
با عرض پوزش خدمت مشتریان عزیز . ایمیلی از طرف سرویس دهنده هاست به دست ما رسید که در حال تعمیر شبکه سرور هستند و "احتمال" این که در ساعات آینده ممکنه سایت برای برخی ISP ها باز نشه . احتمال این که برای لایسنس ها مشکلی پیش بیاد 1% هست و مشتریان نگران موضوع نباشن و در صورت پیش آمدن هر مشکلی طی این ساعات برای جلوگیری از هر مشکلی در سایت خود میتونید به صورت موقت با دستور زیر به آپاچی سویچ کنید تا سایت روند عادی کارکرد خود را داشته باشد
/usr/local/directadmin/scripts/swich_to_apache
و در صورت نیاز میتونید با ایمیل زیر با ما در ارتباط باشید
nginxpanel@gmail.com

لازم به ذکر است در طی 2 سال فعالیت ما این اولین بار هست که چنین مشکلی ممکنه پیش بیاد و در طی چند روز آینده سایت به سرورهای cloud انتقال داده میشه که بتونیم کیفیت بهتری رو برای در روند کارکرد داشته باشیم

با تشکر از همراهی شما

shivahost
April 29th, 2014, 12:36
سلام دوست عزیز
کی این اتفاق افتاده که ما خبر نداریم ؟ اگه همچین اتفاقی بیوفته چند هزارتا سایت صداشون در میاد . دیشب تا ساعت 2 شب بنده آنلاین بودم و ندیدم مشکلی داشته باشه . حال شما ساعت 4 صبح اومدید اینجا پست گذاشتید الان هم 8 صبحه !
بنده هیچوقت پشت مشتریام رو خالی نکردم و در هر حالت جواب تیکت ها رو دادم . به هر حال بنده از شما عذرخواهی میکنم اگه مشکلی پیش اومده و اونوقت شب متوجه نشدم . لطف کنید اگه مشکلی هست تیکت ارسال کنید حتما مشکلتون رو حل میکنیم .
در ضمن ورژن جدید پلاگین هم آپلود کردم ولی شماره ورژن رو تغییر ندادم. به عبارتی آخرین ورژن آپدیت شده . میتونید پلاگین رو حذف و مجددا نصب بفرمایید که بهینه شده آخرین ورژن هست .

من نمی دانم چرا پلاگین بطور اتوماتیک از سرور حذف شده بود!؟ ممکنه دلیلش رو بفرمایید؟ دفعه دوم هست که این اتفاق برای ما می افتد!

mhiizadi
April 29th, 2014, 12:38
در کل پلاگین توپیه :D
فقط برای آی پی های ادد شده روی سرور در virtcal host ها مشکل پیش می آوورد ؛ ایشالله که تا الان مشکل اوکی شده :)

ali_fattahi
April 29th, 2014, 12:45
من نمی دانم چرا پلاگین بطور اتوماتیک از سرور حذف شده بود!؟ ممکنه دلیلش رو بفرمایید؟ دفعه دوم هست که این اتفاق برای ما می افتد!

به علت مشکلی بود که در اسکریپت آپدیت پلاگین وجود داشت و بعد از اومدن نسخه جدید که پلاگین به صورت اتوماتیک میخواسته آپدیت بشه مراحل حذفش درست انجام میشده ولی نصب مجددش مشکل داشته که از سرور حذف میشده و مجددا نصب نمیشده . شما میتونید در بخش تیکت ها اعلام کنید تا به تعداد روزهایی که پلاگین حذف شده بوده به لایسنس شما اضافه کنیم که خدای نکرده حقی بر گردن ما نمونده باشه . باز هم میگم بابت این مشکلات از شما عذرخواهی میکنم

shivahost
April 29th, 2014, 12:46
به علت مشکلی بود که در اسکریپت آپدیت پلاگین وجود داشت و بعد از اومدن نسخه جدید که پلاگین به صورت اتوماتیک میخواسته آپدیت بشه مراحل حذفش درست انجام میشده ولی نصب مجددش مشکل داشته که از سرور حذف میشده و مجددا نصب نمیشده . شما میتونید در بخش تیکت ها اعلام کنید تا به تعداد روزهایی که پلاگین حذف شده بوده به لایسنس شما اضافه کنیم که خدای نکرده حقی بر گردن ما نمونده باشه . باز هم میگم بابت این مشکلات از شما عذرخواهی میکنم

ما از سرویس شما بسیار راضی هستیم، همینکه پاسخگو هستید و اشکال خود را قبول می کنید و سعی در بهتر کردن آن دارید عالیه.

موفق باشید.

ali_fattahi
April 29th, 2014, 13:12
ما از سرویس شما بسیار راضی هستیم، همینکه پاسخگو هستید و اشکال خود را قبول می کنید و سعی در بهتر کردن آن دارید عالیه.

موفق باشید.
خواهش میکنم . امیدوارم بتونیم سرویس های بهتری رو به مشتریامون ارائه بدیم و همیشه راضی نگهشون داریم.

zigma4000
April 29th, 2014, 14:45
آقای فتاحی، با تشکر از زحمات شما. کی سایتتون بالا میاد؟