PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کیفیت کم در Hetzner چرا؟

iranian-portal
December 30th, 2012, 14:03
با سلام

دوستان یک سرور اختصاصی ex4 از هتزنر به تازگی تهیه کردیم
اولین سرور مجازی که روی این سرور ساختیم و تست کردیم کیفیت و کارایی عالی داشت
سرعت پردازش/بازشدن نرم افزارها/.... عالی بود
در حال حاضر فقط 3 سرور مجازی روی این سرور هست اما کیفیت به شدت افت کرده
در حدی که گاهی باز کردن یک نرم افزار 5 دقیقه زمان لازم داره!!!!!!

با توجه به این که فقط 3سرور مجازی روی این سرور هست نباید کیفیت تا این حد افت کرده باشه
این 3سرور نهایت امر 4GHZ از سی پی یو و 4گیگ رم درگیر می کنه
ولی از لحاظ هارد نزدیک به یک ترابایت درگیر هست که مرتب هم در حال دانلود و خواندن اطلاعات هست

از اساتید و صاحب نظران سوالی داشتم
این افت کیفیت طبیعی هست با این شرایط؟
به نظرتون هارد مشکلی داره؟؟؟
اگر هارد رو برای تست سخت افزاری بفرستیم هتزنر به محتوای هارد گیر میده؟(مثلا چرا قانون کپی رایت در فلان فایل رعایت نشده)

دوستان ممنون میشم نظرات تخصصی ارائه بدید واقعا مشکل ساز شده

HyperServer
December 30th, 2012, 14:26
با سلام

با توجه به این که فقط 3سرور مجازی روی این سرور هست نباید کیفیت تا این حد افت کرده باشه
ولی از لحاظ هارد نزدیک به یک ترابایت درگیر هست که مرتب هم در حال دانلود و خواندن اطلاعات هست

اگر هارد رو برای تست سخت افزاری بفرستیم هتزنر به محتوای هارد گیر میده؟(مثلا چرا قانون کپی رایت در فلان فایل رعایت نشده)

با سلام...
در vmware قسمت performance برید darastore و disk رو چک کنید.

نکته ای که هست هاردهای سرور شما desktop هست و چیزی حدود 50 تا 75 مگابایت در ثانیه rate میده...
زمانی که I/O زیاد باشه قطعا سرعت پایین میاد.

شما در حال حاضر بیش از ظرفیت هارد دارید ازش کار میکشید و این کندی عادی هست.

m-batista
December 30th, 2012, 15:49
با سلام

سلام. کلا هتزنر اینجوری هست که کیفیت هارد سریع افت میکنه. باز ex6 بهتر هست ولی بازم خوب نیست.

سرور های ovh با اینکه همه میدونن هارد های خیلی خوبی ندارند باز هم خیلی از هتزنر بهتر هستند.

چون خودم بیشتر کارم با تورنت هست. تورنت مصرف هارد بسیار بالایی داره. سرور هتزنر گرفتم 4تا تورنت ران کردم دیگه نمیشد کلیک کرد.

mehrshad.ho
December 30th, 2012, 15:54
به احتمال زیاد فشار دانلود روی هارد هست

البته سرورهای ما تعداد بالایی Vps روشون هست و افت پورت و هارد نداشته

iranian-portal
December 30th, 2012, 16:03
تشکر از همه عزیزان
به نظر خودم هم هارد باعث این جریانات بود
با تجریبات شما اساتید مطمئن شدم
راه حلی روشی ... مد نظر هیچ کسی نیست؟

sudo
December 30th, 2012, 18:11
متاسفانه بخاطر کیفیت بد سخت افزار EX4s هم که ما داشتیم این مشکلات رو داشت

iranian-portal
December 30th, 2012, 20:38
با سلام...
در vmware قسمت performance برید darastore و disk رو چک کنید.

نکته ای که هست هاردهای سرور شما desktop هست و چیزی حدود 50 تا 75 مگابایت در ثانیه rate میده...
زمانی که I/O زیاد باشه قطعا سرعت پایین میاد.

شما در حال حاضر بیش از ظرفیت هارد دارید ازش کار میکشید و این کندی عادی هست.

یک بررسی کلی کردم
هارد تقریبا وضعیت خوبی داشت معمولا بین 8 الی 113 میلی ثانیه اصلاعات رو لود کرده که فکر نکنم بد باشه
فقط در یک نقطه در ساعت خاصی این مقدار شدیدا بد شده بو به به 1113 همچنین مقداری رسیده بود
سی پی یو و ... هم مصرف عادی دارند

نکته جالب دیگه این که مصرف روتر از سی پی بو روی 600 الی 800 مگاهرتز هست به نظرتون عادیه؟
و آخرین مورد این که روی سرور یک سایت با کنترل پنل کلوکسو و روزی 4هزار آی پی میزبانی میشه
به نظر خودم این سایت عامل 85% کندی سرور هست اما مصرف منابع معمولا تا 2گیگاهرتز از سی پی یو و 2گیگ رم هست که خیلی بالا و غیر عادی نیست که بخواد یک سرور رو کند کنه!!!
بازم شما صاحب نظر هستید پیشنهادی نکته ای چیزی مد نظرتون هست بفرمایید

razavihost
December 30th, 2012, 21:07
تشکر از همه عزیزان
به نظر خودم هم هارد باعث این جریانات بود
با تجریبات شما اساتید مطمئن شدم
راه حلی روشی ... مد نظر هیچ کسی نیست؟

سلام
این مشکل از سرور نیست که ضعف داشته باشه بهتر سرور بدین به دیتاسنتر تست سخت افزاری کنن.
ممکن هست هارد ها مشکل دار باشن

razavihost
December 30th, 2012, 21:47
یک بررسی کلی کردم
هارد تقریبا وضعیت خوبی داشت معمولا بین 8 الی 113 میلی ثانیه اصلاعات رو لود کرده که فکر نکنم بد باشه
فقط در یک نقطه در ساعت خاصی این مقدار شدیدا بد شده بو به به 1113 همچنین مقداری رسیده بود

نکته جالب دیگه این که مصرف روتر از سی پی بو روی 600 الی 800 مگاهرتز هست به نظرتون عادیه؟
و آخرین مورد این که روی سرور یک سایت با کنترل پنل کلوکسو و روزی 4هزار آی پی میزبانی میشه
به نظر خودم این سایت عامل 85% کندی سرور هست اما مصرف منابع معمولا تا 2گیگاهرتز از سی پی یو و 2گیگ رم هست که خیلی بالا و غیر عادی نیست که بخواد یک سرور رو کند کنه!!!

کندی در رید و رایت هارد رویه وی پی اس دارین یا اسپید نت؟
اگه سی پی یو روتر بالاست مشکل در هنگی شبکه دارین.روتر میکروتیک ور 5 هست؟

babelirani
December 30th, 2012, 21:53
با سلام

متاسفانه هارد های سرور های EX4 , EX4s کیفیت چندادن جالبی ندارن و به نظر من فقط برای هاست دانلود میشه ازشون استفاده کرد

سرور EX6 خیلی هارد های بهتری داره

Ramin
December 30th, 2012, 21:59
با سلام

متاسفانه هارد های سرور های EX4 , EX4s کیفیت چندادن جالبی ندارن و به نظر من فقط برای هاست دانلود میشه ازشون استفاده کرد

سرور EX6 خیلی هارد های بهتری داره

ترافیک ندارند ، هتزنر هارد بالایی ارائه می دهد اما کمبود ترافیک و گران بودن ترایفک اضافه مشکل اصلی است . هاست دانلود به ترافیک بالایی نیاز دارد .

babelirani
December 30th, 2012, 22:10
ترافیک ندارند ، هتزنر هارد بالایی ارائه می دهد اما کمبود ترافیک و گران بودن ترایفک اضافه مشکل اصلی است . هاست دانلود به ترافیک بالایی نیاز دارد .

خوب نمیشه همه چیز رو بخواید هم ارزونی کلی هم هارد بالا هم ترافیک ارزان

برای عزیزانی مثل ما تا چند وقت پیش خوب بود ولی خوب دیگه با مشکل برخوردیم برای هاست دانلود سایتمنون انتقال دادیم ولی اون چند مدت ( 8 ماه ) واقعا" خوب بود البته غیر از 10 روزی که رم مشکل داشت که بعد از تست سخت افزاری تعویض شد

Ramin
December 30th, 2012, 22:21
خوب نمیشه همه چیز رو بخواید هم ارزونی کلی هم هارد بالا هم ترافیک ارزان

برای عزیزانی مثل ما تا چند وقت پیش خوب بود ولی خوب دیگه با مشکل برخوردیم برای هاست دانلود سایتمنون انتقال دادیم ولی اون چند مدت ( 8 ماه ) واقعا" خوب بود البته غیر از 10 روزی که رم مشکل داشت که بعد از تست سخت افزاری تعویض شد

حرف شما متین است . اما ببنید بنده چندین بار حساب کردم . اگر مثلا شما نیاز به 30 ترا پهنا داشته باشید و این ترافیک را بر روی یک سرور هتزنر خریداری کنید به صورت ماهیانه . هزینه از یک سرور با سخت افزار مشابه در یک دیتاسنتر درجه بالاتر گرانتر می شود

HyperServer
December 31st, 2012, 23:57
یک بررسی کلی کردم

latency زیر 25 میلی ثانیه نرمال هست تقریبا....
هاردهای RE4 داریم که هر کردوم 20 سرورمجازی روشون هست و میانگین 5 میلی latency دارند. البته بستگی به سرورهای میزبانی شده هم دارند.

از مصرف روتر اطلاعای ندارم...

بنده به شخصه هر کسی بیاد بگه میخوام از سرور مجازی برای هاست دانلود استفاده کنم سرویس نمیدم...حتی بر روی سرورهای انگلستانومن که 10 هارد raid 10 از نوع SAS هستند....
هاست دانلود به هارد فشار وارد میکنه و پورت رو هم میمکه...