توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیوک یا وردپرس
composer
December 30th, 2012, 13:30
سلام دوستان
میخوام سایت موزیک بزنم به نظرتون وردپرس بهتره یا نیوک؟
قبلا با نیوک کارکردم ولی با وردپرس کار نکردم و شنیدم کار باوردپرس معلومات بیشتری هم میخواد
peymankazemi
December 30th, 2012, 14:24
با سلام معلومات که نه چندان فرقی نداره !
بیبنید به نظر من ورد پرس زود تر از بقیه تو گوگل ایندکس میشه و برا اینکه زود به نتیجه برسی بهتره (مخصوصا که میخوای موزیک بزنی ولی بعد منابع سرور زیاد مصرف میکنه آمار که زیاد شد باید هزینه کنی (پخش آنلاین یادت نره برا سایت موزیک!)
نیوک هم تو آمار های بالا خوب جواب میده ولی تو ایندکس شدن اصلا کشش نداره.
به نظر بنده ورد پرس.
onogh
December 30th, 2012, 14:25
همه دارن میفروشن سایت موزیکشونو شما میخوای بزنی تازه؟
nima17701
December 30th, 2012, 14:45
شاید برا سایت های موزیک نیوک باب شده باشه منتها به نظر من قابل قیاس با وردپرس نیست .
من وردپرس رو ترجیح میدم
موفق باشید
sohrab1374
December 30th, 2012, 15:04
اگه خواستی وردپرس بزنی باید بدی یه نقشه هم برای سایتت بزنن
AHK95
January 3rd, 2013, 02:14
خب 100 درصد وردپرس رو پیشنهاد میدم.به جند دلیل :
1-واقعا سئویی فوق العاده ای داره
2-از انعطاف بالایی برخورداره
3-کار با وردپرس هم آسونه
حالا دیگه انتخاب با شمت :دی
i-whost
January 3rd, 2013, 02:23
وردپرس مدیریت محتوای بهتری داره
سئو و سایت مپ هم خوبه
delta
January 3rd, 2013, 02:37
باز این افراد وردپرسی امدند و همینطوری وردپرس رو تحسین میکنند... یکی بیاد جلوی این هک شدن های مسخره وردپرس رو بگیره بعد بیاین اینجا داد بزنید وردپرس خوبه... بابا 5 روز پیش رو ریسلرم که چند تا سایت نیوک هست و اسکریپت یک سایت وردپرس اوردم بالا 24 ساعت نشده وردپرس خالی رو هک کردند!! زدم ساپسنتش کردم! اینها بماند بازدیدت بزنه 10 هزار به بالا باید بری سرور مجازی... بزنه بالای 15 هزار باید بری سرور اختصاصی!! اخه من نمیدونم این وردپرس چیش قشنگه؟ سرتا پاش وبلاگه.. اگر این همه طرفدار داره چون قالبهاش راحت ویرایش میشه در حد وبلاگ!
usahost2
January 3rd, 2013, 02:41
nuke 8.2
AHK95
January 3rd, 2013, 02:46
باز این افراد وردپرسی امدند و همینطوری وردپرس رو تحسین میکنند... یکی بیاد جلوی این هک شدن های مسخره وردپرس رو بگیره بعد بیاین اینجا داد بزنید وردپرس خوبه... بابا 5 روز پیش رو ریسلرم که چند تا سایت نیوک هست و اسکریپت یک سایت وردپرس اوردم بالا 24 ساعت نشده وردپرس خالی رو هک کردند!! زدم ساپسنتش کردم! اینها بماند بازدیدت بزنه 10 هزار به بالا باید بری سرور مجازی... بزنه بالای 15 هزار باید بری سرور اختصاصی!! اخه من نمیدونم این وردپرس چیش قشنگه؟ سرتا پاش وبلاگه.. اگر این همه طرفدار داره چون قالبهاش راحت ویرایش میشه در حد وبلاگ!
آقا حرف شما کاملا درسته وردپرس هر کاری بکنه و هر چقدرم قدرتش بالا باشه آخرش رنگ و بوی وبلاگ داره ولی دیگه خیلی بی انصافی به خرج میدی اینقدر هم بد نیست:دی
خود من از طرفدارا جوملا هستم ولی خب وردپرس رو بیشتر از نیوک می پیسندم.
یعنی شما قبول نداری وردپرس قدرتش از نیوک بیشتره؟
hostorder
January 3rd, 2013, 02:48
فقط ورد پرس
barfhost
January 3rd, 2013, 03:06
سلام
به این موضوع دقت داشته باشید قصد راه اندازی سایت موزیک دارید نه سایت تفریحی که ایندکس شدن براتون مهم باشه سایت شما چیلتر میشه و مجبورید دامنه جدید ثبت کنید شما باید هزینه کنید و در وب سایتهای پر بازدید تبلیغات بدین تا کاربر جمع کنید
میشه گفت در ورژن های گذشته سئو نیوک زیاد تعریفی نداشت ولی در ورژن 8.3 پیشرفت خیلی خوبی داشته
من نیوک پیشنهاد میدم
iranistar
January 3rd, 2013, 03:56
وردپرس رو عشقه
تازه من با ویبولتین ستش هم کردم
توپه توپ شده
یه حالی میده
hamedwolf
January 3rd, 2013, 08:08
من نیوک پیشنهاد میدم
خودم سایت با wp زیاد seo کردم ولی واسه موزیک nuke انتخاب کن
fathipours1
January 3rd, 2013, 11:26
اگه داری تو لوکال تست میکنی سی ام اس ها رو ، یه نگاهی هم به nukelearn.com بنداز
rominait
January 3rd, 2013, 12:34
نيوك
vsg24
January 6th, 2013, 11:03
فقط وردپرس - (نیوک هر چی هم که باشه مسخره ترین پشتیبانی رو داره)
composer
January 6th, 2013, 15:47
دوستان با تشکر از راهنمایی هاتون اینو هم بگم که سایت موسیقی مجاز هست و تمامی مطالب از خوانندگان داخل ایران و دارای مجوز هست
خودم نظرم وردپرسه به دلیل ایندکس بهتر و سریعتر در گوگل نسبت به نیوک
ولی قالب براش پیدا نمی کنم و قیمت های طراحی هم که بهم دادن نمیتونم تقبل کنم اگه میشه در مورد قالب راهنماییم کنید
با تشکر
abasaqa
January 6th, 2013, 16:05
ورد پرس در اصل برای مدیریت وبلاگ شخصی درست شده.
سایت ورد پرس خودشم یه سرویس دهنده ی وبلاگه و معمولا وردپرس رو برای سایت های شخصی یا وبلاگ مانند استفاده می کنند.
هرچند توی ایران خیلی طرفدار داره.
بهتره این رو در نظر داشته باشی که ببینی کسی که هرکدوم رو پشنهاد میده آیا با دوتاشون کار کرده؟
برای موزیک, فیلم و .... یه لازم نیست دوباره کاری بشه. اگه سایتا های معتبر و قوی رو نیگا کنی بخش اعظمشون نیوک دارند.
در ضمن من بالشخصه جوملا رو ترجیح میدم.:-*
و با وردپرس, نیوک, جوملا, دیتا لایف, انواع مدل های نیوک هم کار کردم.
اگر واقعا می خوای انتخاب کنی, یه پیشنهاد بهتر دارم
به جای اینکه اینقدر سردرگم بشی, بهتره روی یک دامنه دیگه به نوبت هرکدوم رو امتحان کنی, یه مدت باهاشون کار کنی و بعد خودت واقعا درک می کنی که چی برات بهتره.
همچین هم سخت نیستند, 4 هفته کارکردن باهاشون باعث میشه خودت یه پا استاد بشی.
موفق باشید.
shahab-f
January 6th, 2013, 19:56
عضو دایم انجمن و همچین حرفایی ؟؟
شما چک کن ببین چه سایت های بزرگی دارند از وردپرس استفاده میکنند.. خیلی عذر خواهی میکنما بلد نیستید این سیستم رو با چند روش ساده امن کنید لطفا ندونستنتونو سره وردپرس خالی نکنید .
3 سال دارم با وردپرس کار میکنم دریغ از کوچیک ترین مشکلی و در آخر وردپرس فوق العادس
parsianweb
January 6th, 2013, 21:54
only wp
p30speed
January 6th, 2013, 22:04
ورد پرس منابع زیادی مصرف میکنه.
خودم نیوک ترجیح میدم. پشتیبانی خوبی هم داره.
fanous_m
January 6th, 2013, 22:11
وردپرس بسیار عالی هست
دوستانی هم که دم از هک اینا میزنند
بروند و بقیه cms ها رو چک کنند و بعد مقایسه کنند
ولی برای موزیک
نیوک راحت تر و بهتر هست برای ادمین ها
interhost
May 17th, 2013, 22:57
وردپرس
Azarin Web
May 17th, 2013, 23:23
وردپرس خوبه، ولی بهترین سیستمی که باهاش کار کردم دیتالایف انجین بوده و هست. عالیه برای سایت موزیک ، دانلود و فیلم
MDl
May 17th, 2013, 23:40
دیتالایف و دیگر هیچ ... ;)
+irtci+
May 20th, 2013, 11:51
دیتالایف و دیگر هیچ ... ;)
موافقم.....
shazo
May 20th, 2013, 12:00
بستگی به نیاز شما داره عزیز.. معمولا سایت های موزیک میرن سمت نیوک میرن
بنده WP رو مستر همه cms ها می دونم.. ولی شما نیازه کار خودت رو نگاه کن..
SAJJADSAA
May 20th, 2013, 13:33
تاریخ پست :((
rapfather
May 20th, 2013, 15:59
پی از 6سال کار با نیوک و 1سال کار با ووردپرس.
شدیدا بهت پیشنهاد مید ووردپرس بزن.
آهنگفا.فارس کیدز و........همه از نیوک به ووردپرس سایتشونو انتقال دادن