PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استخدام html نویس و گرافیست وب

nivdata.com
December 29th, 2012, 13:33
این شرکت برای تکمیل کادر فنی خود نیاز به یک نفر نیرو مسلط به HTML, CSS, jQuery دارد.
دوستانی که در این زمینه علاقه به همکاری دارند لطفا شرایط زیر را مطالعه کنند.

- کار به صورت تمام وقت یا پاره وقت (بعضی از روزهای هفته، در صورتی که امکان کار تمام وقت را ندارید)
- محل کار: شرکت نیودیتا (تهران میدان تجریش) کار به صورت دورکاری امکان پذیر نمی باشد
- ساعت کار 9 صبح تا 5 بعد از ظهر ، پنج شنبه ها تعطیل ، البته امکان تغییر ساعت کار برای هر نیرو نیز وجود دارد.
- بیمه بعد از سومین ماه همکاری
- مبلغ حقوق کاملا وابسته به میزان توانایی و تجربه شخص دارد

توانایی های فنی مورد نیاز

- تبدیل فایل PSD به HTML (حتما Slice در PSD انجام شود)
- اشنایی و تسلط بر Photoshop و طراحی گرافیک امتیاز ویژه برای گزینش دارد.
- توانایی ویرایش کدهای HTML در محیط Visual Studio (هدف برنامه نویسی ASP.NET نیست فقط تغییرات HTML, CSS در محیطی که کد های ASP نیز وجود دارند)
- انجام کارها با کیفیت مناسب و زمان قابل قبول
- توانایی و تجربه کار به صورت تیمی
- علاقه به پیشرفت و انجام کارهای جدید

webdesign2
January 19th, 2013, 03:13
سلام !!
دوست عزیز من با شما کار میکنم . و قالب ها رو برای شما درست میکنم . مهارت من (php,css,html,poto) و از جیکوئری هم کمی سر در میبرم .

موفق باشید
اگر دوست داشتید تماس بگیرید 09115793282 مهندس رحمتی

safinoor
January 19th, 2013, 13:07
درود .

مشخصات براتون پ . خ شد با این مشخصات در تماس باشید هم پی اس دی طراحی می کنیم هم فول اچ تی ام ال و سی اس اس به صورت ولید شده و بهینه شده .

networkgostar
February 5th, 2013, 17:02
سلام
در خدمتتون هستیم

shazo
February 5th, 2013, 21:23
سلام.. html در چه حد عزیز؟

networkgostar
February 6th, 2013, 10:28
سلام من کلا کارم طراحی وب هست.....

پی اچ پی و اپ تی ام ال کار میکنم یه نمونه از کار های دولتی که انجام دادم رو واستون میزارم سامانه ثبت نام آنلاین پروانه کسب اصناف

http://www.nowshahr.info/felez/register/

winsent
February 6th, 2013, 11:51
این شرکت برای تکمیل کادر فنی خود نیاز به یک نفر نیرو مسلط به HTML, CSS, jQuery دارد.
دوستانی که در این زمینه علاقه به همکاری دارند لطفا شرایط زیر را مطالعه کنند.

- کار به صورت تمام وقت یا پاره وقت (بعضی از روزهای هفته، در صورتی که امکان کار تمام وقت را ندارید)
- محل کار: شرکت نیودیتا (تهران میدان تجریش) کار به صورت دورکاری امکان پذیر نمی باشد
- ساعت کار 9 صبح تا 5 بعد از ظهر ، پنج شنبه ها تعطیل ، البته امکان تغییر ساعت کار برای هر نیرو نیز وجود دارد.
- بیمه بعد از سومین ماه همکاری
- مبلغ حقوق کاملا وابسته به میزان توانایی و تجربه شخص دارد

توانایی های فنی مورد نیاز

- تبدیل فایل PSD به HTML (حتما Slice در PSD انجام شود)
- اشنایی و تسلط بر Photoshop و طراحی گرافیک امتیاز ویژه برای گزینش دارد.
- توانایی ویرایش کدهای HTML در محیط Visual Studio (هدف برنامه نویسی ASP.NET نیست فقط تغییرات HTML, CSS در محیطی که کد های ASP نیز وجود دارند)
- انجام کارها با کیفیت مناسب و زمان قابل قبول
- توانایی و تجربه کار به صورت تیمی
- علاقه به پیشرفت و انجام کارهای جدید

با سلام و عرض ادب؛
به صورت پاره وقت میتوانم در خدمت شما باشم؛
- تسلط کامل بر نرم افزارهای: Photoshop, Illustrator, CorelDRAW, Microsoft Expression Web, Adobe DreamWeaver و ویژوال استدیو
- آشنایی کامل با HTML5, CSS3, Java Script, AJAX و jQuery
- طراحی انواع وب سایت بصورت Responsive (قابلیت سازگاری و هماهنگی با تبلت ها، لپ تاپ، گوشی های هوشمند و...)
موفق و موید باشید...

webnevis
March 2nd, 2013, 14:32
salam
be rahat i tarhahie websitetun anjam midiam ba gheimate monaseb
mosalat be css3 va dreamweaver cs6 va html
darsurate tamayol etela dahid