PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فرق نمایندگی مبزبانی وب و هاست اشتراکی

zara2012
December 28th, 2012, 18:17
سلام
ببخشید این سوال ابتدایی رو از شما ها می کنم ....
در بخش فروش نمایندگی هاستینگ (http://www.webhostingtalk.ir/f17/) پلن های ارائه شده ارزان تر از بخش فروش هاست اشتراکی (http://www.webhostingtalk.ir/f20/) است مثلا فضای نامحدود برای نمایندگی ماهانه 40 هزار تومان است و با همین مبلغ در بخش هاست اشتراکی مثلا 10 گیگ فضا ارائه می کنند .... برای صاحب یک دامنه به صرفه تر است تا نمایندگی هاست بگیرد تا هاست اشترکی ... چرا نمایندگی ارزان تر است ....
امیدوارم منظورم را خوب بیان کرده باشم...

ertebat7
December 29th, 2012, 18:29
سلام بستگی به کاربرد شما دارد نمایندگی هاست ( ریسلر ) اگه بگیرید خودتون میتونید هاست بسازید با پکیج های مثلا صد مگابایت دویست مگابایت الی .... ( البته بستگی به میزان فضای خریداری شده نمایندگی ) شما دارد معمولا برای کسانی که میخوان وارد بازار هاست بشن و در ابتدای کار هستن نمایندگی هاست اشتراکی پیشنهاد میشه در مورد مورد هاست اشتراکی خب برای کسی خوبه که میخواد یک سایت شخصی تجاری و ... را راه اندازی کنه و نمیخواد به فروش هاست بپردازد حالا شما بستگی به کاربردتون میتونید انتخاب کنید از کدام گزینه استفاده نمایید

zara2012
December 29th, 2012, 18:46
سلام بستگی به کاربرد شما دارد نمایندگی هاست ( ریسلر ) اگه بگیرید خودتون میتونید هاست بسازید با پکیج های مثلا صد مگابایت دویست مگابایت الی .... ( البته بستگی به میزان فضای خریداری شده نمایندگی ) شما دارد معمولا برای کسانی که میخوان وارد بازار هاست بشن و در ابتدای کار هستن نمایندگی هاست اشتراکی پیشنهاد میشه در مورد مورد هاست اشتراکی خب برای کسی خوبه که میخواد یک سایت شخصی تجاری و ... را راه اندازی کنه و نمیخواد به فروش هاست بپردازد حالا شما بستگی به کاربردتون میتونید انتخاب کنید از کدام گزینه استفاده نمایید
منظور من قیمت ریسلر بود.
مثلا یه جا هاست اشترکی 100 گیگ رو می دن 100 هزار تومان ولی اینجا نمایندگی نامحدود می دن 50 هزار تومان ... چرا هاست اشتراکی گرون تره
البته پاسخ بازاریش اینه که مانند خرید جنس به صورت عمده هست که نسبت به خرید تکی ارزون تره ....

parsdrive
December 29th, 2012, 20:32
درود
شرکت به شرکت از نطر کیفیت و کارایی سرویس و آپتایم وسرعت وبسیاری پارامتر های دیگر فرق می کنه.شرکتی هست 100 مگ لینوکس رو میده 100000 تومان شخص دیگری در همین انجمن هست هاست سالی 1000 تومان یک گیگ فضا امکانات نامحدود!!!!!

نه اینکه هر گرونی دلیل بر کیفیت سرویسه اما هر گرونی تا حدیش منطقا بی علت نیست.

payapars
December 30th, 2012, 18:49
به نظر من کیفیت سر جاش
ولی قسمت اعظمی در حال حاضر برمیگرده به قیمت تمام شده برای شخص یا شرکت تهیه کننده سرور ،
بعضی ها قبله گرون شدن دلار خریدن ، که مسلما ارزون تر میفروشن
برای همین به نظر من از ارزونی نترسید یه تستی هم بزنید.

و ثانیا نمایندگی معمولا ماهانه قیمت میدن و میزبانی سالانه ، و اختلاف زیادی باهم دارند اینقدر که می فرمایید تفاوت کم نیستش که طرف بجای هاست بیاد نمایندگی بگیره !

موفق باشید