PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظر دوستان در ارتباط با انتخاب هاست مناسب

omid_persian
December 28th, 2012, 16:36
سلام
من یک ماهی میشه دارم روی انتخاب هاست تحقیق می کنم ولی هنوز به نتیجه کلی نرسیدم
من یک سایت تخصصی می خوام بزنم با بازدید کم تا متوسط با بودجه محدود حداکثر سالانه 60 تومان با توجه به این که روی سایتم خیلی می خوام کارکنم می خوام یه از یه جا مطمئن هاست بگیرم که پشتیبانی خوبی داشته باشه و این جور نباشه بعد یه مدت جمع کنه بره و زحمت ما هیچ بشه الان بیشتر نظرم روی نت افراز هست دوستانی که با نت افراز کارکردن نظر خودشونم بگن تنها بدی نت افراز اینه که تو پلن اولش اجازه نصب بیشتر از یک نرم افزار مدیریت محتوا نمیده ولی خوبیش اینه که حجم زیاد می ده دیگه تمای فایلا و عکس های سایت رو می شه تو همون فضای هاست آپلود کرد و نیاز به آپلود سنتر های رایگان نیست البته من تاحالا که وبلاگ داشتم تمام فایلا و عکسامو رو پرشین گیگ آپلود می کردم و خیلی خوب بوده
خلاصه دوستانی که از هاستی که استفاده می کنن راضی بودن کمک کنن

habiballahafg
December 28th, 2012, 16:47
شما باید قبل از خرید از مدیر هاستینگ نمودار آپ تایم درخواست کنید (از سایت های معتبر مانند پینگ دام باشه )و سپس این که هزینه خیلی زیاد نباشه تری باشه که نشون دهنده کیفیت باشه .من خودم بیشتر نظرم سمت پارس دو و ****** هست .

omid_persian
December 29th, 2012, 18:50
دوستان نظرتون در باره گروه هاستینگ پشتیبان چیه؟ از لحاظ پشتیبانی و سابقه کار چه طورند دوستانی که باهاشون کار کردند لطف کنند بنده را روشن کنند
در ضمن من در بارشون هم در گوگل و هم در سایت جستجو کردم و چیز خاصی در بارشون ننوشته بودن

omid_persian
December 30th, 2012, 01:18
سلام دوستان کسی با گروه هاستینگ پشتیبان کار نکرده؟ من یه تیکت دادم بهشون ولی جواب ندادن!:106::(

چون نت افراز در سرویس برنزیش اجازه نصب بیش از یک نرم افزار مدیریت محتوا نمیده و من بودجه ام به پلن های دیگرش نمی رسه نت افراز رو بیخیال شدم

دوستان نظرشون در باره پرشین سرویس چیه سایتایی چون گیگا پارس و موبایلستان و مجید آنلاین روشه پس باید هاستینگ خوبی باشه

i-whost
December 30th, 2012, 01:23
سلام اگر تمایل به همکاری دارید در خدمتیم

Ashkankamangar.ir
December 30th, 2012, 01:25
در مورد هر شرکتی نیاز دارید با سرچ نامش میتونید تحقیق کنید
و تا کنون بیش از هزار نوع مقایسه شرکت ها و بررسی در همین انجمن تاپیک وجود دارد

omid_persian
December 30th, 2012, 01:28
در مورد هر شرکتی نیاز دارید با سرچ نامش میتونید تحقیق کنید
و تا کنون بیش از هزار نوع مقایسه شرکت ها و بررسی در همین انجمن تاپیک وجود دارد

ممنون دوست عزیز اما من گشتم کسی در باره گروه هاستینگ پشتیبان چیز خاصی ننوشته

p.shahryar
December 30th, 2012, 02:27
دوست عزیز من هم میخام پیشنهادات منو ببینی داخل سایتم .قیمت هارو مقایسه کن.پشتیبانی هم همیشه هستیم.

airnet
January 6th, 2013, 09:46
گروه هاستینگ پشتیبان یکی از بهترین سایت های ارائه سرویس هاستینگ هست.
از نظر پشتیبانی واقعا حرف نداره ولی قیمتاشون یکم بالاست.

mahdi2009
January 6th, 2013, 13:12
سلام
من یک سایت تخصصی می خوام بزنم با بازدید کم تا متوسط با بودجه محدود حداکثر سالانه 60 تومان با توجه به این که روی سایتم خیلی می خوام کارکنم می خوام یه از یه جا مطمئن هاست بگیرم که پشتیبانی خوبی داشته باشه و این جور نباشه بعد یه مدت جمع کنه بره و زحمت ما هیچ بشه الان بیشتر نظرم روی نت افراز هست دوستانی که با نت افراز کارکردن نظر خودشونم بگن تنها بدی نت افراز اینه که تو پلن اولش اجازه نصب بیشتر از یک نرم افزار مدیریت محتوا نمیده ولی خوبیش اینه که حجم زیاد می ده دیگه تمای فایلا و عکس های سایت رو می شه تو همون فضای هاست آپلود کرد و نیاز به آپلود سنتر های رایگان نیست البته من تاحالا که وبلاگ داشتم تمام فایلا و عکسامو رو پرشین گیگ آپلود می کردم و خیلی خوب بوده

سلام.

دوست عزیز با توجه به هزینه ایی که میخواهی دبکنید و منابعی که میگید نیاز دارید فکر کنم پردیس هاست فعلا مناسب باشه براتون البته من ازشون سرویس نداشتم و تا امروز فقط یک مشکل سوختن هارد داشتن . قبل از مشکل اخییر اکثر دوستان برای هاست ارزان و منابع بالا ازشون سرویس تهیه میکردن.

گروه هاستینگ پشتیبان یکی از بهترین سایت های ارائه سرویس هاستینگ هست.
از نظر پشتیبانی واقعا حرف نداره ولی قیمتاشون یکم بالاست.

بعید میدونم یکی از بهترین سرویس دهنده ها باشن چون اگر بهترین بودن مجبور نبودن با دور زدن یوزرها یوزر جذب کنن!!

جایگزین هاست دی ال | گروه هاستینگ پشتیبان (http://poshtiban.com/tag/%D8%AC%D8%A7%D9%8A%DA%AF%D8%B2%D9%8A%D9%86-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D9%8A-%D8%A7%D9%84/)

تگ جایگزین هاست دی ال واقعا چه معنایی میده؟! هنوز شرکتی در ایران نمیتونه مدعی بشه جایگزین هاست دی ال میتونه باشه!

javadezati
January 6th, 2013, 17:05
فکر کنم نباید در مورد هاست از کسی تعریف یا تمجید بشه
حتی انتقاد بشه میگن داری تخریب میکنی
پس دوست عزیز سرت تو کار خودت باشه تا از چشم دوستان در انجمن نیوفتدی
ارش به فرش

fanous_m
January 6th, 2013, 17:21
سرور های ما از کشور آمریکا دیتاسنتر xlhost است
اگر سرچ گنید میتوانید مزیت یرورها این دیتاسنتر را در همین سایت یا اینترنت ببینید
پنل ما هم cpanel و direct admin هست
که دارای پنل نامحدود از نظر تعداد subdomain و دیگر مقوله ها است
یک آپ های روزانه هفتگی و ماهانه دقیقی از یرور گرفته می شود
و شبانه روزی توسط تیم ما پشتیبانی می گردد

سبد خرید - گروه مهندسی فناوری اطلاعات آرات (http://www.cp.aratweb.com/cart.php)

09369861607
fanous_m

babelirani
January 6th, 2013, 17:34
فکر کنم نباید در مورد هاست از کسی تعریف یا تمجید بشه
حتی انتقاد بشه میگن داری تخریب میکنی
پس دوست عزیز سرت تو کار خودت باشه تا از چشم دوستان در انجمن نیوفتدی
ارش به فرش
دوست عزیز خواهشا" تاپیک ها رو بالا نکشید این تاپیک مال 1 هفته پیش بود

سرور های ما از کشور آمریکا دیتاسنتر xlhost است
اگر سرچ گنید میتوانید مزیت یرورها این دیتاسنتر را در همین سایت یا اینترنت ببینید
پنل ما هم cpanel و direct admin هست
که دارای پنل نامحدود از نظر تعداد subdomain و دیگر مقوله ها است
یک آپ های روزانه هفتگی و ماهانه دقیقی از یرور گرفته می شود
و شبانه روزی توسط تیم ما پشتیبانی می گردد

سبد خرید - گروه مهندسی فناوری اطلاعات آرات (http://www.cp.aratweb.com/cart.php)

09369861607
fanous_m

شمام هم همینطور دوست عزیز

m2n
January 6th, 2013, 19:32
دوست عزیز خواهشا" تاپیک ها رو بالا نکشید این تاپیک مال 1 هفته پیش بود

شمام هم همینطور دوست عزیز

تبریک عرض می کنم مدیر شدین :65:

javadezati
January 6th, 2013, 22:21
منم تبریک میگم:^o

coloserver
January 9th, 2013, 05:21
به نظر بنده با تحقیق در همین انجمن به راحی میتونید به نتیجه برسید.

برف هاستینگ
January 9th, 2013, 05:27
سلام

فکر نکنم اجازه آپلود فایل رو بر روی هاست بدن! البته قبلش یک تیکت باز کنید و سوال کنید.

در کل نت افراز تایید میشه سرعت خوبی دارن + از قدیمی ها هستند