حقیقتش به دنبال اینم که بدونم پکیج هایی که برای کانفیگ وب سرور لینوکس centos minimal مورد نیاز هست چه پکیج هایی هست.
من روی لینوکس centos minimal نیاز به نصب چه برنامه هایی دارم تا بتونم از این نسخه لینوکس centos به عنوان یک وب سرور استفاده کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
مرسی
OnlineServer
December 28th, 2012, 00:48
سلام خودتون دارید میگید وب سرور .
یعنی لینوکس مینیمال + پکیج وب سرور ی که میخواید.
دامنه بخواهید dns مثل bind, دیتابیس بخواید phpmyadmin + mysql و الباقی..
mehdi.gpr
December 28th, 2012, 11:27
سلام خودتون دارید میگید وب سرور .
یعنی لینوکس مینیمال + پکیج وب سرور ی که میخواید.
دامنه بخواهید dns مثل bind, دیتابیس بخواید phpmyadmin + mysql و الباقی..
ممنون دوست عزیز
من خیلی با مسائل کانفیگ آشنا نیستم . ببینید فرضا نصب apache و php و mysql کفایت میکنه ؟؟
دوست عزیز اینطور که از امضای شما مشخصه شما تو کار کانفیگ هستید . پیشنهاد شما برای وب سرور چه نرم افزاری هست ؟
Apache یا Nginx یا ... ؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
alfa5xx
December 28th, 2012, 11:48
با سلام...
ببینید دوست گرامی
اگر میخواهید سایتی رو لینوکس بالا بیارید.. با خود سیستم عامل و نصب ..آپاچی و ما اسکویل .. این داستانها میشه و لی مدیریتش سخت میشه...
شما اول از همه باید یک کنترل پنل روی سیستم لینوکستون نصب کنید ..بعد بیایید با این کنترل پنل کار کنید...
کنترل پنل رایگان هم لینوکس داره مثل direct admin ,, koloxo, webmin
شما اول باید نصب این کنترل پنل ها رو روی لینوکس یاد بگیری..بعد وقتی نصب کردید..میبینید که یک محیط ویجوال بهتون میده که کار مدیریت دامنه وو فایلها رو راحت میکنه
موفق باشید
mehdi.gpr
December 28th, 2012, 14:59
با سلام...
ببینید دوست گرامی
اگر میخواهید سایتی رو لینوکس بالا بیارید.. با خود سیستم عامل و نصب ..آپاچی و ما اسکویل .. این داستانها میشه و لی مدیریتش سخت میشه...
شما اول از همه باید یک کنترل پنل روی سیستم لینوکستون نصب کنید ..بعد بیایید با این کنترل پنل کار کنید...
کنترل پنل رایگان هم لینوکس داره مثل direct admin ,, koloxo, webmin
شما اول باید نصب این کنترل پنل ها رو روی لینوکس یاد بگیری..بعد وقتی نصب کردید..میبینید که یک محیط ویجوال بهتون میده که کار مدیریت دامنه وو فایلها رو راحت میکنه
موفق باشید
دوست عزیز یعنی شما میفرمایید اول یک کنترل پنل مناسب نصب کنم بعد به فکر تنظیمات وب سرور باشم ؟؟
لطف کنید بیشتر توضیح بدید مراحل کانفیگ یک وب سرور در حالت عادی و به ترتیب با نصب چه نرم افزارهایی می باشد ؟ یعنی اول کنترل پنل ، دوم وب سرور ، سوم فرضا mysql و چهارم ... ؟
مرسی
uper
December 28th, 2012, 20:44
منظور دوستمون این هست که اگر با دستورات لینوکس آشانایی کافی ندارید، بهتر هستش که با یک کنترل پنل که محیط GUI دارد و کار با آن به دلیل گرافیکی بودن راحت تر است استفاده کنید.
و اصولا زمانی که کنترل پنل ها رو نصب می کنید داخل پکیجشون وب سرور و php و mysql را هم نصب می کنند.
موفق باشید.
mehdi.gpr
January 7th, 2013, 09:49
دوستان میخواستم بدونم پکیجی که به اسم Development Tools روی centos minimal نصب میشه شامل چه نرم افزار هایی هست و معمولا چقدر در کارایی و کانفیگ سیستم به ادمین کمک میکنه ؟
ممنونم
alieblice
January 7th, 2013, 16:50
این ماله develop کردن چه ارتباطی به وب سرور داره .
این لیست چیزایی که نصب میکنه :
RHEL / CentOS Linux Install Core Development Tools Automake, Gcc (C/C++), Perl, Python & Debuggers (http://www.cyberciti.biz/faq/centos-linux-install-gcc-c-c-compiler/)
شما lamp رو تو cenos نصب کنی همه چیز مورد نیاز به وب سرور نصب میشه .
Quick 'n' Easy LAMP Server For CentOS/RHEL | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/quick-n-easy-lamp-server-centos-rhel)
اون قسمت webmin ش ماله کنترل پنله. برایه مدیریت راحت تر.
drghodosi
January 12th, 2013, 08:57
سلام
يك سرور خريدم يه تنظيماتي انجام شد .كنترل پنل منم koloxo هست، هاست هم ساختم . اسكريپت رو آپلود كردم در هاست جديد ولي مثل هاست قبلي كه داشتم و اماده بود نميتونم اين اسكريپت رو نصب كنم. حالا اگه ميشه بگيد چطور ميتونم اين مشكل رو برطرف كنم كه اين خطا رو نده .
Not Found
The requested URL /install.php was not found on this server.
Apache/2.2.23 (CentOS) Server at uuuuu.ir Port 80
لطفا يكي راهنمايي كنه.
چرا كسي نمياد جواب بده
drghodosi
January 12th, 2013, 08:59
در بدر تو انجمن ها دارم ميگردم كسي نمياد ثواب كنه [-(