توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گند جدید هتزنر !
Hostine
December 27th, 2012, 22:58
با سلام
پریشب مطلع شدیم که یکی از سرور های هاست دانلود ما بالا نمیاد بعد از بررسی های زیاد و تیکت بازی های فراوان با دیتا سنتر هتزنر فهمیدم هارد های سرور ما فرمت شدند چه راید چه هارد اصلی !
حدود 1ترا از اطلاعات ما پرید ! دیتاسنتر هم میگه ما نکردیم ! رسما گردن نمیگیرن چیکار میتونیم ما بکنیم ؟ آیا قابل پیگیری هست ؟
p30delta
December 27th, 2012, 23:04
جدیدا هتزنر داره پشتیبانی ضعیفی از خود ارائه می ده ...
حالا نمی دونم به خاطر تعطیلات هست .. یا کلا پرسنل فنی این شرکت ضعیف کار می کنن..
Hostine
December 27th, 2012, 23:14
پشتیبانیشون تو سرشون بخوره ! حتی تکلیف کار مارو روشن هم نمیکنن !
ما رو به فنا دادن !!!!!
websazha
December 27th, 2012, 23:16
خرید مستقیم هست یا از شرکت های واسته ایرانی؟
sibsib
December 27th, 2012, 23:17
ربطی به دیتاسنتر نداره هیچ کس هم مشکل نداره
کسی پسوردت رو گرفته و فرمت کرده
الکی دیتاسنتر به این بزرگی رو تخریب نکنید
Hostine
December 27th, 2012, 23:18
خرید مستقیم هست یا از شرکت های واسته ایرانی؟
خرید مستقیمه، داخل پنل خودمونه سرور ، اطلاعات هم از اماراته ! پرداخت ها هم از اماارات صورت میگیره !!
مگه میشه هارد خود به خود فرمت بشه !!!!
Hostine
December 27th, 2012, 23:21
ربطی به دیتاسنتر نداره هیچ کس هم مشکل نداره
کسی پسوردت رو گرفته و فرمت کرده
الکی دیتاسنتر به این بزرگی رو تخریب نکنید
دوست عزیز پسورد ربوت فقط دست خودمه !!! هارد راید رو چی میگی ؟؟
بیخیال دوستان مقصر خودمون بودیم ! دنبال راه حل بودم ، حواسم نبود این انجمن مشکلتو مطرح میکنی ممکنه علیه خودتم محکوم بشی ، آقا غلط کردیم ، حوصله جر و بحث با بعضی ها سر هیچی رو ندارم خودم مشکلمو حل میکنم ممنونم
novintak2
December 27th, 2012, 23:23
خوب بود یک هارد دیگه میگذاشتین و میرور می کردین که اطلاعاتت نپره
websazha
December 27th, 2012, 23:25
خرید مستقیمه، داخل پنل خودمونه سرور ، اطلاعات هم از اماراته ! پرداخت ها هم از اماارات صورت میگیره !!
مگه میشه هارد خود به خود فرمت بشه !!!!
مگه بی خوده هارد فرمت بشه!
اونم حتی هارد های بک آپ!
Ahura
December 27th, 2012, 23:27
بیخیال دوستان مقصر خودمون بودیم ! دنبال راه حل بودم ، حواسم نبود این انجمن مشکلتو مطرح میکنی ممکنه علیه خودتم محکوم بشی ، آقا غلط کردیم ، حوصله جر و بحث با بعضی ها سر هیچی رو ندارم خودم مشکلمو حل میکنم ممنونم
دقیقاً موافقم !
فقط انجمن فروش ! کافیه یه پست بزنی، دقیقه نشده تو یاهو 4 نفر بهت پی ام میدن ، پ خ میاد ، ایمیل میاد و .... (بلانسیت بعضی از شرکت های محترم و با اعتبار ، خیلی از شرکت ها هم فقط می فروشند ، پشتیبانی 0 ، جوابگویی 0 . بعد یک مدت هم جمع می کنند )
و جالب اینجاست مدیران هم نظارت خاصی ندارند
حالا یه سوال فنی داشته باش ، یکی نمی گه تو کی هستی !
ببخشید اینجا جای انتقاد نبود !
اما چون این دوستمون هم مثل من دل پری داشت ، خواستم هم دردی کرده باشم
ارادتمند
CityKala.net
December 27th, 2012, 23:28
ما با ایشون صحبت کردیم
بعد از یک ریبوت کلا سرور بالا نیومده
بعدش هم دیتاسنتر گفته فرمت شده
Hostine
December 27th, 2012, 23:31
دقیقاً موافقم !
فقط انجمن فروش ! کافیه یه پست بزنی، دقیقه نشده تو یاهو 4 نفر بهت پی ام میدن ، پ خ میاد ، ایمیل میاد و .... (بلانسیت بعضی از شرکت های محترم و با اعتبار ، خیلی از شرکت ها هم فقط می فروشند ، پشتیبانی 0 ، جوابگویی 0 . بعد یک مدت هم جمع می کنند )
ارادتمند
دوست عزیز من خودم کلی مشکل دارم تو این مورد جواب 100 نفرو باید بدم تازه فکر کردم اینجا مطرح کنم دردی ازم دوا میشه ! میبینم دوا که نمیشه که هیچ بعضی ها تازه نمکم میپاشن ، یکی نیست بگه ....
بیخیال
ممنون از همدردی شما :(
s.w.a.t
December 27th, 2012, 23:31
دقیقاً موافقم !
ارادتمند
7- مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین می باشد و انجمن وب هاستینگ تاک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد .
اون بالا در کادر زرد رنگ نوشته شده است! شما اگر پیغام خصوصی در اینجا دریافت کردید که خلاف قوانین باشد Report ارسال کنید.
موفق باشید
sadeght
December 27th, 2012, 23:48
دوست عزیز من خودم کلی مشکل دارم تو این مورد جواب 100 نفرو باید بدم تازه فکر کردم اینجا مطرح کنم دردی ازم دوا میشه ! میبینم دوا که نمیشه که هیچ بعضی ها تازه نمکم میپاشن ، یکی نیست بگه ....
بیخیال
ممنون از همدردی شما :(
اقای خوانساری عزیز و بزرگوار
شما بپرسید مشکلی ندارد قرار نیست که همیشه این طور افراد همه جا خودشان را دخالت دهند.
وب هاستینگ تالک برای بیان این مسائل و رفع و کمک و راهنمایی توسط دوستان هست.
موفق باشید
Hostine
December 27th, 2012, 23:54
اقای خوانساری عزیز و بزرگوار
شما بپرسید مشکلی ندارد قرار نیست که همیشه این طور افراد همه جا خودشان را دخالت دهند.
وب هاستینگ تالک برای بیان این مسائل و رفع و کمک و راهنمایی توسط دوستان هست.
موفق باشید
شما لطف دارید ! اما خدا خودش کمک میکنه ممنونم
sadeght
December 27th, 2012, 23:56
شما لطف دارید ! اما خدا خودش کمک میکنه ممنونم
خواهش می کنم صد البته که همین طوریه خدا کمک می کند.
شما هم ناراحت نباشید دوستان هستند و حتما در این زمینه راهنمایی و کمک به شما بزرگوار خواهند کرد امید به خدا حل خواهد شد.
موفق باشید
babelirani
December 27th, 2012, 23:59
ببخشید یه سوال جدیدا" هارد های هتزنر غیر از رید 1 رید دیگه ای ارئه میدن ؟
AvalinHost
December 27th, 2012, 23:59
باسلام
بیش از 200000 سرور فعال هست در این دیتاسنتر و شما فکر میکنید که بیکارند و برای سرگرمی فقط سرور شما را فرمت کنن؟
ضمنا هارد raid 1 هست پس اگر از هارد 1 اطلاعات بنابر هر دلیل حذف بشه از هارد دوم نیز حذف میشه.
فکر میکنم قبل از ایجاد تاپیک اول خوب فکر کنید و مشکل رو پیدا کنید و بعد دنبال مقصر باشید.
موفق باشید.
OnlineServer
December 28th, 2012, 00:03
سلام.
بعید میدونم همچین مشکلی که گفتید پیش امده باشه , هارد را خودتون با dvd live بررسی کردید ؟ ممکنه بوت لودر تون مشکل داشته باشه و سیستم عامل بوت نشده ..همچنین درخواست بدید سخت افزار را بررسی کنند ممکن هست از سوکت , رید کنتلر و .. باشد . جواب سر سری دادن احتمالا.
hostspace
December 28th, 2012, 00:25
2 سال پیش روی دیتاسنتر server4you این مشکل برام پیش اومده بود
هارد کلا پریده بود وانگار کلا هاردی وجود نداشت
با کلی منت و التماس برام درستش کردن
Hostine
December 28th, 2012, 00:38
2 سال پیش روی دیتاسنتر server4you این مشکل برام پیش اومده بود
هارد کلا پریده بود وانگار کلا هاردی وجود نداشت
با کلی منت و التماس برام درستش کردن
جالبه اینا گفتن فرمت شده ! دلیل مشخص نیست ! من الان دوباره سرور رو رو همون هاردهای فرمت شده و با سنتوس 6.3 و دایرکت اوردم بالا !
دیگه شده باید مشکل مشتریا رو حل کنیم ، حالا هرجوری هست.
هرچی شد واسمون بد شد. خدا بزرگه
3245
December 28th, 2012, 00:56
تحویل انی دارید؟ ممکنه کسی هک کرده و دسترسی پیدا کرده؟؟
Hostine
December 28th, 2012, 01:01
تحویل آنی داریم اما دسترسی ریسلر بوده و کانفیگ هم خوب بود
CrisS
December 28th, 2012, 04:22
برید تو انجمن Web Hosting Talk - The largest, most influential web hosting community on the Internet (http://www.webhostingtalk.com/) تاپیک بزنید آبروشونو ببرید مثل بعضی از دوستان که اینجا از این کارا می کنن :71:
paradiseserver
December 28th, 2012, 09:38
برید تو انجمن Web Hosting Talk - The largest, most influential web hosting community on the Internet (http://www.webhostingtalk.com/) تاپیک بزنید آبروشونو ببرید مثل بعضی از دوستان که اینجا از این کارا می کنن :71:
دوستمون باید مشکل رو با خودشون حل کنه
نباید مشکل به انجمن ها کشیده بشه :x
ston
December 28th, 2012, 09:39
بنده روی سرور ایشون میزبانی می شدم ( هاست دانلود) ولی به دلیل پاک شدن اطلاعاتم انتقال دادم...
ولی تا زمانی هاست دانلودشان بود سرعت خوبی داشت ولی بنده هواسم نبود باید خودم بک اپ بگیریم به همین دلیل اطلاعاتم پر پر شد!!:102:
AvalinHost
December 28th, 2012, 12:07
حتما ایشون آدرس این تاپیک رو هم به تمام مشتریانشون ارسال کردن که با اینکار بتونن مقصر رو هتزنر معرفی کنن!!!
Aria
December 28th, 2012, 12:15
سلام.
بنده اگر بخوام این تاپیک رو پاک سازی کنم فکر کنم 90% پست ها رو باید حذف کنم!
خیلی رک و مستقیم میگم، انسان های بی سواد، همین شماها هستید که صنعت هاستینگ رو به خاک کشدید و با زبون بازی سرویس می فروشید و بدون داشتن زره این اطلاعات فنی کاربر رو بدبخت می کنید و دیگر کاربران رو به قیمت مفت عادت میدید!
باز کننده تاپیک، در مورد غیر RAID و اینکه جه اتفاقی افتاده نمی تونم نظری بدم ولی در مورد RAID سرور های شما این مورد رو اطمینان دارم که مشکل data corruption تحت raid رخ داده که در این حالت تنها راه نجات فایل ها استفاده از زبان Hex برای بازخوانی اطلاعات هست.
برای انجام این کار، شما باید یک سرور مشابه از دیتاسنتر بخواید (اکثر دیتاسنتر های -معتبر- این کار رو می کنند، هتزنر رو اطلاعای ندارم) و از ایشان بخواید که سرور جدید را به حالت و حجم مشابه با سرور آسیب دیده RAID کنند و سپس در سرور آسیب دیده، فقط RAID رو حذف کنند و هر دو هارد دیسک را به SATA پورت 0 و 1 روی motherboard نصب کنند و سپس شما از طریق یک لینوکس live و استفاده از زبان hex نسبت با یافیت data header ها اقدام کنید و سپس بسته های فایل های دارای header مشابه را select کتید و از طریق شبکه فعال شده روی linux live به سرور جدید منتقل کنید.
اگر یکی از شماها که همیشه در سایت هاتون اسم خودتون رو اولین و بهترین و قویترین و ... میزارید، حتی مقدار کمی با موارد مربوط به data store و ... در هارد دیسک ها آشنا بودید، این تاپیک با 2 الی 3 پاسخ به نتیجه می رسید و باز کننده تاپیک لازم نبود هار ها رو فرمت کنند و حالا اطلاعاتشون سر جاشون بود!
با تشکر.
AvalinHost
December 28th, 2012, 12:32
سلام.
خیلی رک و مستقیم میگم، انسان های بی سواد، همین شماها هستید که صنعت هاستینگ رو به خاک کشدید و با زبون بازی سرویس می فروشید و بدون داشتن زره این اطلاعات فنی کاربر رو بدبخت می کنید و دیگر کاربران رو به قیمت مفت عادت میدید!
باز کننده تاپیک، در مورد غیر RAID و اینکه جه اتفاقی افتاده نمی تونم نظری بدم ولی در مورد RAID سرور های شما این مورد رو اطمینان دارم که مشکل data corruption تحت raid رخ داده که در این حالت تنها راه نجات فایل ها استفاده از زبان Hex برای بازخوانی اطلاعات هست.
برای انجام این کار، شما باید یک سرور مشابه از دیتاسنتر بخواید (اکثر دیتاسنتر های -معتبر- این کار رو می کنند، هتزنر رو اطلاعای ندارم) و از ایشان بخواید که سرور جدید را به حالت و حجم مشابه با سرور آسیب دیده RAID کنند و سپس در سرور آسیب دیده، فقط RAID رو حذف کنند و هر دو هارد دیسک را به SATA پورت 0 و 1 روی motherboard نصب کنند و سپس شما از طریق یک لینوکس live و استفاده از زبان hex نسبت با یافیت data header ها اقدام کنید و سپس بسته های فایل های دارای header مشابه را select کتید و از طریق شبکه فعال شده روی linux live به سرور جدید منتقل کنید.
اگر یکی از شماها که همیشه در سایت هاتون اسم خودتون رو اولین و بهترین و قویترین و ... میزارید، حتی مقدار کمی با موارد مربوط به data store و ... در هارد دیسک ها آشنا بودید، این تاپیک با 2 الی 3 پاسخ به نتیجه می رسید و باز کننده تاپیک لازم نبود هار ها رو فرمت کنند و حالا اطلاعاتشون سر جاشون بود!
با تشکر.
سلام
در مورد data corruption بیشتر توضیح میدین که چه زمانی رخ میده؟ دلیل اون چی هست؟ آیا برای هاردهایی که با raid نرم افزاری ایجاد شدن بیشتر رخ میده یا raid سخت افزاری؟
نکته بعدی اینکه هتزنر ساپورت نرم افزاری نمیده و این دوستمون اگه میخواست سرور مشابه بگیره باید هم هزینه ستاپش رو میداد و هم یک ماه هزینه سرور جدید رو پرداخت میکرد، پس در اینجا این مورد فکر نمیکنم بتونن انجام بدن و راحت ترین راه همون پر پر شدن اطلاعات مشتری هست!
در مورد raid کردن به حالت و حجم مشابه با سرور آسیب دیده فکر نمیکنم هتزنر کاری انجام بده و فقط دسترسی lara میده برای انجام کار توسط خودتون. میشه یکم در این مورد توضیح بدین که چطور میشه به حالت و حجم مشابه با سرور آسیب دیده raid کرد؟
موفق باشید.
Aria
December 28th, 2012, 12:40
سلام
در مورد data corruption بیشتر توضیح میدین که چه زمانی رخ میده؟ دلیل اون چی هست؟ آیا برای هاردهایی که با raid نرم افزاری ایجاد شدن بیشتر رخ میده یا raid سخت افزاری؟
نکته بعدی اینکه هتزنر ساپورت نرم افزاری نمیده و این دوستمون اگه میخواست سرور مشابه بگیره باید هم هزینه ستاپش رو میداد و هم یک ماه هزینه سرور جدید رو پرداخت میکرد، پس در اینجا این مورد فکر نمیکنم بتونن انجام بدن و راحت ترین راه همون پر پر شدن اطلاعات مشتری هست!
در مورد raid کردن به حالت و حجم مشابه با سرور آسیب دیده فکر نمیکنم هتزنر کاری انجام بده و فقط دسترسی lara میده برای انجام کار توسط خودتون. میشه یکم در این مورد توضیح بدین که چطور میشه به حالت و حجم مشابه با سرور آسیب دیده raid کرد؟
موفق باشید.
یادم میاد بچه بودم، حدود 15 سالم بود که میرفتم انجمن های شبگرد و عضو فعال بودم در مرحله ی خودندن فقط البته، یک دفه یکی از مقالات رو خوندم و با اینکه توضیحات و کلمات موجود در توضیحات واضح بود یاز هم سوال کردم که میشه بیشتر در مورد این چیز توضیح بدید دوستان ؟
یادمه مدیر سایت شبگر آقای جرجندی که الان از دوستان و همکاران بسیار خوب بنده هست گفتند که اگر تو بلد نیستی از گوگل استفاده کنی بگو که همین الان بن ت کنم! وقتی کلمات و استلاحات به انگلیسی نوشته شده خیلی راحت میتونی همون هارو توی گوگل کپی کنی و یک translator مثل aryadic.com رو هم باز کنی و شروع کنی خودن، هر کلمه ای رو که شک داری و یا متوجه نشدی توی aryadic.com بزن تا یاد بگیری و سوال خنده دار نکن اینجا که وقت افراد متخصص این انجمن رو بگیری.
اونجا بود که یاد گرفتم دیگه سوال بی دلیل نکنم و وقت کسی رو نگیرم تا بهم توهین نشه، از همونجا هم بود که زیان انگلیسی رو یاد گرفتم و هیچ وقت کلاس زبان نرفتم!
موفق باشید!
shivahost
December 28th, 2012, 12:49
یادم میاد بچه بودم، حدود 15 سالم بود که میرفتم انجمن های شبگرد و عضو فعال بودم در مرحله ی خودندن فقط البته، یک دفه یکی از مقالات رو خوندم و با اینکه توضیحات و کلمات موجود در توضیحات واضح بود یاز هم سوال کردم که میشه بیشتر در مورد این چیز توضیح بدید دوستان ؟
یادمه مدیر سایت شبگر آقای جرجندی که الان از دوستان و همکاران بسیار خوب بنده هست گفتند که اگر تو بلد نیستی از گوگل استفاده کنی بگو که همین الان بن ت کنم! وقتی کلمات و استلاحات به انگلیسی نوشته شده خیلی راحت میتونی همون هارو توی گوگل کپی کنی و یک translator مثل aryadic.com رو هم باز کنی و شروع کنی خودن، هر کلمه ای رو که شک داری و یا متوجه نشدی توی aryadic.com بزن تا یاد بگیری و سوال خنده دار نکن اینجا که وقت افراد متخصص این انجمن رو بگیری.
اونجا بود که یاد گرفتم دیگه سوال بی دلیل نکنم و وقت کسی رو نگیرم تا بهم توهین نشه، از همونجا هم بود که زیان انگلیسی رو یاد گرفتم و هیچ وقت کلاس زبان نرفتم!
موفق باشید!
اسپم: این دقیقا کاری بود که پس مطالعه پست شما انجام دادم و هنوز هم درگیر گوگلم و سوالی نپرسیدم. دانشگاه گوگل مدرکش از دانشگاه صنعتی شریف هم می تونه معتبر تر و کاربردی تر باشه...
AvalinHost
December 28th, 2012, 12:50
موفق باشید!
ممنون از داستان زیباتون که با موضوع تاپیک هم همخوانی داشت!
فکر میکنم انجمن تخصصی باشه اینجا و سوال پرسیدن و جواب دادن در اون جرم نباشه. یا میتونید جواب بدین و اگر نمیتونید جواب بدین پس داستان سرایی نفرمایید.
مشکل شما این هست که فکر میکنید چوپان هستید و اینجا بقیه یوزرها گوسپند هستن! و هرطور که دلتان بخواهد باهاشون رفتار می کنید.
معنی مدیریت این نیست!
Aria
December 28th, 2012, 13:02
ممنون از داستان زیباتون که با موضوع تاپیک هم همخوانی داشت!
فکر میکنم انجمن تخصصی باشه اینجا و سوال پرسیدن و جواب دادن در اون جرم نباشه. یا میتونید جواب بدین و اگر نمیتونید جواب بدین پس داستان سرایی نفرمایید.
مشکل شما این هست که فکر میکنید چوپان هستید و اینجا بقیه یوزرها گوسپند هستن! و هرطور که دلتان بخواهد باهاشون رفتار می کنید.
معنی مدیریت این نیست!
یاد روزایی بخیر که اگر کسی کوچکترین چیزی یادمون میداد 1000 بار ازش تشکر می کردیم، یاد زمانی بخیر که فقط 4 گروه it در ایران بود و ما آرزو داشتیم یکی از این دوستان رو از نزدیک ببینیم تا شاید راهی باشه ما هم 1 روز مثل اونا بشیم.
هر چی بیشتر می گذره و شرکت هاستینگ بیشتر میشه، افراد بی ادب و پر رو بیشتر می شند و نه تنها کوچکترین تشکری نمی کنند بلکه عادت کردند با پورویی و طلبکار بازی کارشون رو جلو ببرند و حس می کنند همه -باید- بهشون کولی بدن!
بنده سعی کردم به شما یاد بدم که خودکفا بشید و شما اینطوری با بنده حرف می زنید ؟ انجمن تخصصی ؟ مگر بنده تنها کسی نیستم که در این تاپیک پاسخ فنی واقعی دادم ؟ بنده چوپانم ؟!
....!
Hostine
December 28th, 2012, 13:09
سلام.
با تشکر.
با سلام آقای آریا خداپدر مادرتو بیامرزه که حداقل یه راه حل مفید ارائه کردید ! امما دیگه فایده نداره سرور رو با دایرکت جدید آوردم بالا و خداروشکر داریم مشکلات رو حل میکنیم
حتما ایشون آدرس این تاپیک رو هم به تمام مشتریانشون ارسال کردن که با اینکار بتونن مقصر رو هتزنر معرفی کنن!!!
واقعا واستون متاسفم ، خوشبختانه تا حالا با یه دونه از مشتری ها به مشکل نخوردم و همه قبول کردن این موضوع رو ! والبته هیچ کدوم رو بنده اطلاع ندادم که همچین تاپیکی زدم ، فقط میخواستم ببینم راه حلی هست که اطلاعات رو واسشون بازگردونی کنم یا نه ! والا قصد ماست مالی این موضوع را نداشتم ، تنها چیزی که واضحه واسه مشتری اینه که اطلاعات از دست رفته باز گردد!
همونطور که میبینی یه تاپیک انتقادی هم تو انجمن تو این مورد نیست ! خواهشا بازدن حرف های بی ریط و نابجا ارزش خودتونو پایین نیارید و سعی نکنید دیگران رو خراب کنید
متشکرم
مدیران تاپیک رو پاک کنند که....
AvalinHost
December 28th, 2012, 13:10
یاد روزایی بخیر که اگر کسی کوچکترین چیزی یادمون میداد 1000 بار ازش تشکر می کردیم، یاد زمانی بخیر که فقط 4 گروه it در ایران بود و ما آرزو داشتیم یکی از این دوستان رو از نزدیک ببینیم تا شاید راهی باشه ما هم 1 روز مثل اونا بشیم.
هر چی بیشتر می گذره و شرکت هاستینگ بیشتر میشه، افراد بی ادب و پر رو بیشتر می شند و نه تنها کوچکترین تشکری نمی کنند بلکه عادت کردند با پورویی و طلبکار بازی کارشون رو جلو ببرند و حس می کنند همه -باید- بهشون کولی بدن!
بنده سعی کردم به شما یاد بدم که خودکفا بشید و شما اینطوری با بنده حرف می زنید ؟ انجمن تخصصی ؟ مگر بنده تنها کسی نیستم که در این تاپیک پاسخ فنی واقعی دادم ؟ بنده چوپانم ؟!
....!
اول اینکه بنده از پست شما تشکر کردم.
دوم اینکه جای اینکه برای بنده داستان نویسی کنید خیلی محترمانه میتوانستید بنده را به مقالات مفید ارجاع دهید. من که پسر بچه 15 ساله نیستم هرطور که بخواهید با آن صحبت کنید!
هرچه درخت پربارتر باشد سربزید تر هست لطفا خودبزرگپنداری نکنید.
نکته بعدی اینکه فکر مکینم توهین به دیگر کاربران خلاف انجمن باشه و در این پست شما بارها به بنده توهین شده. البته شاید مدیران از این بند در قانون انجمن مستثنا باشن.