PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظر شما راجب دیتاسنتر volumedrive چیه ؟؟؟

majam
December 27th, 2012, 21:39
سلام

کسی با دیتاسنتر volumedrive کار کرده سرعت پورت کیفیت سخت افزارش چطوره ؟؟؟

arazit
December 27th, 2012, 23:51
پورت هاش خوبه
بهتره کلو کنید

babelirani
December 27th, 2012, 23:55
سلام

کیفیت پورت خوب و سخت افزار خوبی داره

majam
December 28th, 2012, 00:01
با قیمت ارز الان کولو کردن درت نیست !!!

کیفیت هاردشون چطور هست ؟؟؟

نهوه برخورد با ابیوز ؟

sudo
December 28th, 2012, 00:07
کارای غیر حرفه ای زیاد انجام میدهند...
مثل گرفتن و پول و ندادن سرور ...
من زیاد ندیدم کسی راضی باشه ازش ، با این که ، قیمت های خوبی داره میده ... چند بار هم وسوسه شدم ازشون سرویس تهیه کنم

majam
December 28th, 2012, 00:09
من زیاد ندیدم کسی راضی باشه ازش ، با این که ، قیمت های خوبی داره میده ... چند بار هم وسوسه شدم ازشون سرویس تهیه کنم

کسی بوده که پول داده سرور ندادند ؟؟؟

babelirani
December 28th, 2012, 00:11
با قیمت ارز الان کولو کردن درت نیست !!!

کیفیت هاردشون چطور هست ؟؟؟

نهوه برخورد با ابیوز ؟

کیفیت هارد تا اونجایی که ازش برای هارد دانلود استفاده کردیم در حد قابل قبولی هست

در مورد ابیوز نه زیاد سخت گیر هستن نه زیاد بی خیال

در مورد اطلاعات کامل به تاپیک های زیر هم میتونید یه سر بزنید

Volume drive Review. - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1141618)
VolumeDrive review - Stay away - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1174943)
DON'T TAKE THE RISK OF SIGNING UP FOR VOLUMEDRIVE.COM SERVICES - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1080369&highlight=VolumeDrive+abuse)
volumedrive experience? - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1214692&highlight=VolumeDrive)

babelirani
December 28th, 2012, 00:15

گرفتن پول و ندادن سرور ؟

دوست عزیز حرف های میزنید که ادم شاخ در میاره

Arna
December 28th, 2012, 00:16
سلام
من نه سال داشتم ولی چون سیتریکس بود و نیاز به ویم ویر داشتم کنسلش کردم پارسال ولی همین امروز شنیدم ویم ویر هم میده . بدون شک تایید میشه و مجدد خواهم گرفت

majam
December 28th, 2012, 00:19
پس این آقا چی میگه پول رو میگیرن

کاش دیفالت سرور قوی تر داشتند نه با رم 8

babelirani
December 28th, 2012, 00:23
پس این آقا چی میگه پول رو میگیرن

کاش دیفالت سرور قوی تر داشتند نه با رم 8

ایشون حرفی زدن برای خودشون

مگه اونجا ایرانه که پول بگیرن سرور ندن

در عرض کمتر از 48 ساعت بدبختشون میکنن

شما کلا" Review هایی که ازشون در Wht.com هست رو نگاه کنید حتی یک بار هم مشکلی در این باره نداشتن

که اگه داشتن الان چند 100 Review ازشون میشد پیدا کرد

خوب دیفالت سرور های با رم کمی دارن دقیقا" مثل دیتاسنتر YesUp اگه میخواید خرید کنید بهتره با همین مقدار رم باشه اگه رم بالاتری میخواید سعی کنید یا کولو کنید یا اینکه دنبال دیتاسنتر جایگزین باشید

majam
December 28th, 2012, 00:27
کولو بخوام کنم تقریبا چقدر هزینه داره میدونید ؟؟؟

babelirani
December 28th, 2012, 00:33
کولو بخوام کنم تقریبا چقدر هزینه داره میدونید ؟؟؟

قیمت کولو به مقدار یونیتی که میخواید بخرید بستگی داره

که در این دیتاسنتر یک یونیت 44.95$ هستش

به ایمیل خودشون ایمیل بزنید و ازشون سوال بپرسید بهتون جواب خواهند داد به صورت دقیق

majam
December 28th, 2012, 00:38
به نظر شما روی هر هاردش 15 عدد vps خوب کار میکنن هاردش کم نیاره

babelirani
December 28th, 2012, 00:50
به نظر شما روی هر هاردش 15 عدد vps خوب کار میکنن هاردش کم نیاره

دوست عزیز این چیزی که شما میگید فقط به هارد بستگی نداره

به رم . Cpu و اینکه از VPs ها چخ استفاده ای میشه کرد

ولی در مورد سرور های در حال Defult اصلا" جوابگو نیست رم رم ببرید بالاتر

majam
December 28th, 2012, 00:53
معلومه که رم 16 گیگ میگیرم
در مورد این دیتاسنتر شنیدم به تیکت هر 2 روز به زور جواب میدن شما تجربه کار با این دیتاسنتر رو دارین ؟؟

babelirani
December 28th, 2012, 00:59
معلومه که رم 16 گیگ میگیرم
در مورد این دیتاسنتر شنیدم به تیکت هر 2 روز به زور جواب میدن شما تجربه کار با این دیتاسنتر رو دارین ؟؟

خیر دوست عزیز به این شکلی اصلا" نیست

البته پشتیبانی چندان وقتی ندارن اینو بهتون بگم ولی از اون جور سرور هایی دارن که خیلی کم پیش میاد که به پشتیبانی کارتون بکشه

ولی بازم سعی کنید به گزینه های دیگری هم فکر کنید

majam
December 28th, 2012, 01:01
خیر دوست عزیز به این شکلی اصلا" نیست

البته پشتیبانی چندان وقتی ندارن اینو بهتون بگم ولی از اون جور سرور هایی دارن که خیلی کم پیش میاد که به پشتیبانی کارتون بکشه

ولی بازم سعی کنید به گزینه های دیگری هم فکر کنید

با این قیمت از آمریکا دیتاسنتری سراغ دارید ؟؟

babelirani
December 28th, 2012, 01:10
با این قیمت از آمریکا دیتاسنتری سراغ دارید ؟؟

حداکثر چقد میخواید هزینه کنید ؟ دلاری بگید

از سرورتون چه استفاده ای میکنید ؟

چرا امریکا ؟

majam
December 28th, 2012, 01:13
برای مجازی سازی میخوام با هزینه مثل همین دیتاسنتر آمریکا و کانادا سراغ دارید از کشورهای دیگه دارم

babelirani
December 28th, 2012, 01:15
برای مجازی سازی میخوام با هزینه مثل همین دیتاسنتر آمریکا و کانادا سراغ دارید از کشورهای دیگه دارم

یعنی دو رو بر 150 دلار ؟

majam
December 28th, 2012, 01:17
یعنی دو رو بر 150 دلار ؟

اینجا با رم 16 و 30 آی پی میشه ماهیانه 85 $
و فقط 85$ ستاپ رم اضافه داره

babelirani
December 28th, 2012, 01:25
اینجا با رم 16 و 30 آی پی میشه ماهیانه 85 $
و فقط 85$ ستاپ رم اضافه داره

$84.95 + $25.00 برای 29 ip

که میشه 109.95

با این مشخصات فقط میتونم دیتاسنتر Xlhost رو بهتون پیشنهاد کنم

با این مشخصات

Xeon X3430

16GB DDR3 ECC Registered

HD 1 500GB SATA

HD 2 500GB SATA

No Raid

5000GB Transfer

100Mbps port

5 IP Addresses

32 IPs (Routed to Server)

میشه 210 دلار ماهانه البته دلار در این دیتاسنتر 2100 تومن حساب میشه

تقریبا" قیمتشون یکسان هست ولی کیفیت Xlhost بسیار بالاتر هستش

majam
December 28th, 2012, 10:32
bw اینجا خیلی کمه و اونجا با ip هاش میشه 85 $
کخای 85 $ و 210$ یکسان هست :-?

sudo
December 28th, 2012, 13:36
کسی بوده که پول داده سرور ندادند ؟؟؟

متاسفانه بله، بیش از یک نفر رو میشناسم

HugeServer
December 28th, 2012, 13:52
متاسفانه بله، بیش از یک نفر رو میشناسم

بنده هم در چند تاپیک در webhostingtalk.com این موارد رو خواندم از نظرات کاربران.
درکل این شرکت فقط برای شما مشکل ایجاد خواهد کرد.

موفق باشید.

Iran Web Host
December 28th, 2012, 14:01
گرفتن پول و ندادن سرور ؟

دوست عزیز حرف های میزنید که ادم شاخ در میاره

سلام

بنده تایید میکنم !
خودم پارسال خرید کردم ولی سرور تحویل ندادند
ایمیل هم پاسخ نمیدادند
تو تاپیکشون در WHT هم هرچی گفتم فقط می گفتند order ID بده
می دادم ولی جوابی نمیدادن

Iran Web Host
December 28th, 2012, 14:18
اینم تاپیک فروششون
VolumeDrive *Intel Xeon E3-1230 Sandy Bridge HT/8GB/1000GB 1Gbps Unmetered - $69.95* - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1089795)
پورت ضعیف و تحویل ندادن سرور کاملا مشهوده

Arna
December 28th, 2012, 14:18
بنده در همین تاپیک عرض کردم نه سال داشتم یعنی نه سال مستمر تا سال گذشته که به خاطر ویم ویر کنسلش کردم. دیشب هم ایکس ال رو کنسل کردم و از اونجا سفارش دادم که تا شب اماده س
منکر خوبی دیتاسنتر ایکس ال نیستم ولی یک مشکل پیش اومده که امیدوارم دوستان تایید کنن چون برای چند سرور ایکس ال ما پیش اومد:

اگر اشتباه تگفته باشم پروتکل لایه هفت رو که مروبط به ارسال ایمیل هست رو به دلیل اسپم مسدود میکنن .یعنی ایمیل ها سنت و رسیو میشه ولی عملا اتفاقی نمییوفته . اون ها به دلیل اسپم می بندن و تقریبا اکثر سرورهای اونجا مشکل ایمیل دارن .
همین مورد برای رداستیشین هم تکرار شده با وجود استفاده از ریلای اختصاصی ایمیل ها رو بستن
توی نه سالی که از ولوم درایو داشتم تنها یکبار ابیوز اومد که من تیکت زدم بررسی میکنم و فراموش کردم چک کنم ولی اونها هم اصلا نه مسدود کردن تا پیگیری کردن
پهنای باند هم از 15 ترا میگذشت کاری نداشتن فقط و فقط مشکلش سیتریکس بود که من ویم ویر میخواستم

Iran Web Host
December 28th, 2012, 14:22
بنده در همین تاپیک عرض کردم نه سال داشتم یعنی نه سال مستمر تا سال گذشته که به خاطر ویم ویر کنسلش کردم. دیشب هم ایکس ال رو کنسل کردم و از اونجا سفارش دادم که تا شب اماده س
منکر خوبی دیتاسنتر ایکس ال نیستم ولی یک مشکل پیش اومده که امیدوارم دوستان تایید کنن چون برای چند سرور ایکس ال ما پیش اومد:

اگر اشتباه تگفته باشم پروتکل لایه هفت رو که مروبط به ارسال ایمیل هست رو به دلیل اسپم مسدود میکنن .یعنی ایمیل ها سنت و رسیو میشه ولی عملا اتفاقی نمییوفته . اون ها به دلیل اسپم می بندن و تقریبا اکثر سرورهای اونجا مشکل ایمیل دارن .
همین مورد برای رداستیشین هم تکرار شده با وجود استفاده از ریلای اختصاصی ایمیل ها رو بستن
توی نه سالی که از ولوم درایو داشتم تنها یکبار ابیوز اومد که من تیکت زدم بررسی میکنم و فراموش کردم چک کنم ولی اونها هم اصلا نه مسدود کردن تا پیگیری کردن
پهنای باند هم از 15 ترا میگذشت کاری نداشتن فقط و فقط مشکلش سیتریکس بود که من ویم ویر میخواستم

دوست عزیز

همین قسمتی که خودتون فرمودید مشکل ما هست
این دیتاسنتر ساپورت قوی نداره و خیلی دیر مشکلتون رو حل میکنه
دیتاسنتری که برای آی پی ها و ابیوز های خودش ارزش قایل نشه انتظار دارید به اطلاعات شما ارزش بده؟!

majam
December 28th, 2012, 18:19

شما سرور رو تحویل گرفتید الان ؟؟؟

majam
December 28th, 2012, 20:39
دوستان شاید قبلا این دیتاسنتر اینجوری بوده و الان داره حرفه ای کار میکنه