ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : احتمال رفع *****ینگ شدن فیس‌بوک

napster
December 27th, 2012, 21:25
رئیس مرکز ملی فضای مجازی کشور با بیان اینکه شبکه های اجتماعی در دنیا با اهداف مختلف توسط تیم های مختلف راه اندازی می شود که در برخی مواقع نظرات قابل توجهی دارند، خاطر نشان کرد: «با اخذ شبکه های اجتماعی موافق هستیم و عضویت در شبکه های اجتماعی، جرم نیست، اما دور زدن سامانه *****ینگ برای دسترسی به این شبکه ها در کشور جرم محسوب می شود.»

منبع (http://www.giganews.ir/?p=366)

vistaperes
December 27th, 2012, 21:30
:) دلیل ***** کردن چه چیزی هست؟ یعنی مردم ایران عقل و شعور ندارند؟!؟! والله اون خدایی که بالا هست خوب و بد با هم گذاشت حالا اینا چرا دارن خوب ها جدا میکنن (البته از نظر خودشون) نمیدونم چرا!

iraniandata
December 27th, 2012, 21:30
سلام
چه ربطی داره؟
مشکل اصلی جاسوسی فیس بوکه که فکرکنم مدیر فیس بوک رسما گفته بود اطلاعات در اختیار سرویس های جاسوسی قرار خواهد گرفت

برف هاستینگ
December 27th, 2012, 21:31
رئیس مرکز ملی فضای مجازی کشور با بیان اینکه شبکه های اجتماعی در دنیا با اهداف مختلف توسط تیم های مختلف راه اندازی می شود که در برخی مواقع نظرات قابل توجهی دارند، خاطر نشان کرد: «با اخذ شبکه های اجتماعی موافق هستیم و عضویت در شبکه های اجتماعی، جرم نیست، اما دور زدن سامانه *****ینگ برای دسترسی به این شبکه ها در کشور جرم محسوب می شود.»

منبع (http://www.giganews.ir/?p=366)

مطلب جالبی بود اگر جرم باشه باید همه رو دستگیر کرد.

vistaperes
December 27th, 2012, 21:39
سلام
چه ربطی داره؟
مشکل اصلی جاسوسی فیس بوکه که فکرکنم مدیر فیس بوک رسما گفته بود اطلاعات در اختیار سرویس های جاسوسی قرار خواهد گرفت

90% کاربرها ایرانی راه ورود به فیسبوک بلد هستن :) چتد وقت پیش آمریکا شلوغ شده بود ایران مدام از youtube کلیپ ها پخش میکرد از رسانه ها! جالبه برای مردم ***** باید باشه!

ToooPDL
December 27th, 2012, 21:45
شایدم بشه..
دفتر مقام معظم رهبری توی فیس بوک پیج ایجاد کرده :71:
توی 2روز اول 6500تا لایک خورد #-o

مثل اینکه عاقا خوششون اومده گفته بازش کنیـــــن :-p

استغفرولا:-s

fanix
December 27th, 2012, 21:47
این ها از برای چهار تا عکس دختر و پسر هیلتر نکردند
بلکه برای مسائل 30یا30 ***** کردند :71:

mahdi2009
December 27th, 2012, 22:00
گیگانیوز ! خبرش هم ظاهرا به صورت گیگا بایتی بوده!

SV24.CO
December 27th, 2012, 22:01
سلام
چه ربطی داره؟

دمش گرم :دی با این که به قول شما رسما اعلام کرده جاسوسیه بازم به اهدافش رسیده و این همه کاربر داره .
*****ینگ از نظر من یک مسئله بسیار بی معنی و مضحکیه . الان بچه 10 ساله هم هر سایتی که دلش بخواد میره

vistaperes
December 27th, 2012, 22:07
دمش گرم :دی با این که به قول شما رسما اعلام کرده جاسوسیه بازم به اهدافش رسیده و این همه کاربر داره .
*****ینگ از نظر من یک مسئله بسیار بی معنی و مضحکیه . الان بچه 10 ساله هم هر سایتی که دلش بخواد میره
دوباره به حرف من میرسی که چرا ***** کردن! با این همه هزینه یکبار حاضر شدند فرهنگ سازی کنند؟! متاسفانه تنها چیزی که تا کنون ندیدیم فرهنگ سازی هست

یک بار انیمیشن خر درست کردن برای کارت عابر بانک خیلی دیگه عنی شدیم از فرهنگ استفاده از خدمات الکترونیک بانکی

DeLtAvPs
December 27th, 2012, 22:48
‭BBC ‮فارسی‬ - ‮دانش و فن‬ - ‮تکذیب احتمال رفع ممنوعیت از فیس بوک در ایران‬ (http://www.bbc.co.uk/persian/science/2011/07/110709_l39_facebook_filtering_iran.shtml)

تکذیب احتمال رفع ممنوعیت از فیس بوک در ایران

habiballahafg
December 27th, 2012, 23:43
کله گنده کشور در فیسبوک عضو میشه برای ان جرم نیست ولی برای مردم عادی جرم هست ؟

3245
December 28th, 2012, 00:27
سلام
چه ربطی داره؟
پسر خوب، ناراحت نشی هاااااااا
چیز شخصی یا غیر شخصی را من و شما مشخص میکنیم نه فیس بوک، شما چرا مثلا سند ماشین یا چیز شخصی را بزاری تو فیس بوک که بخواد جاسوسی بشه ازش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمی منطق داشته باشیدددددد

3245
December 28th, 2012, 00:35
این سایتشونم فکر کنم سرورش بد سوخته:دی

internet.ir

napster
December 28th, 2012, 10:45
شایدم بشه..
دفتر مقام معظم رهبری توی فیس بوک پیج ایجاد کرده :71:
توی 2روز اول 6500تا لایک خورد #-o

مثل اینکه عاقا خوششون اومده گفته بازش کنیـــــن :-p

استغفرولا:-s

این خیلی حرفه چرتی هست که دفتر مقام رهبری پیج داره،یکم فکر نکنیم ؟ میخای برای ریاست جمهوری آمریکا بسازم ؟ برا مادر دالتون ها چی ؟

یکم منطقی حرف بزنید لطفا،به کاری که احتیاج به هیچ تاید نداره و هر بچه ای میتونه پیج به اسم هر جا بسازه نگیم دفتر فلانی.
تنکس

agarb98
December 28th, 2012, 11:52
اگر هزینه های تیلیاردی هم رو ساماندهی سایت ها انجام شه
اخر با 1500 همش کشک میشه

iraniandata
December 28th, 2012, 11:59
سلام
خوبید شما؟
منم موافق فرهنگ سازیم
اونایی که میگن آقا پیج داره؟ من ازشون منبع رسمی میخوام(حرف نمیخوام منبع)
درمورد آقایی که عکسشون تصویره مختاره شما اطلاعاتتون به فیس بوک میدید بدون اینکه بفهمید آره اطلاعات میدید که همون یه ذرش برای مخ های اطلاعاتی خارجی ارزش داره

cacodemon
December 28th, 2012, 13:23
سلام
خوبید شما؟
منم موافق فرهنگ سازیم
درمورد آقایی که عکسشون تصویره مختاره شما اطلاعاتتون به فیس بوک میدید بدون اینکه بفهمید آره اطلاعات میدید که همون یه ذرش برای مخ های اطلاعاتی خارجی ارزش داره

تو چه دنیای کثیفی زندگی میکنی
فکر کنم از سایه خودتم میترسی
یا شبا با چشم باز میخوابی:-))))

Sent from my iPad using Tapatalk HD

3245
December 28th, 2012, 14:16
سلام
خوبید شما؟
منم موافق فرهنگ سازیم

من تموم اطلاعاتی که دادم به فیس بوک:
نام: مستعار (اینترنتی)
فامیل: مستعار (اینترنتی)
ایمیل: ایمیل واقعی
تلفن: تلفن واقعی برای تایید
اطلاعات شهر و کشور و مدرسه (نقریبا زاست و الکی)
علایق: واقعی
عکس: (عکس مختار)
سایت: آدرس یکی از سایتهام

به نظر شما، یک فرد، گروهک، و یا سازمان sia با این اطلاعات من میخواد چه چیزی رو بدست بیاره؟اصلا میگم بدست بیاره، خوب پس از اون چه کاری میخواد انجام بده؟ (لطفا کمی باخودت تنها باش و به این مسائل فکر کن و در شلوغی حرف کسی رو قبول ملکه ذهنتون نکنید. برای همه چیز تامل کنید و تفکر)

این اطلاعات رو که بقالی سر کوچمون خیلی واقعی ترش رو داره کههههههه و کاملا بروز.

حالا اونایی که میان شناسنامه هم اسکن میکنن میدن به فیس بوک و اطلاعات خونشون رو میزارن، اونا کودن به تمام معنا هستن که اطلاعاتشون برای یک جاسوس اندازه مقداری پهن برای آدمی ارزشمند است. (خیلی عذر میخوام)

مدیر فیس بوک حرف قشنگی زد وقتی خبرنگار ازش سوال کرد: قول: گفت حریم خصوصی را خود کاربر تعیین میکند. ( همین واقعا کاملا قانع کننده است برای تمام سوالات)

البته باید بپذیریم، گوگل، فیس بوک، youtube و تمام سایت های معروف خارجی (جاسوس باالفطره هستن) زیرا راهی جز نپذیرفتن نیست و فقط دنبال اطلاعات ما ایرانیا هستیم. زیرا همه بچه های بالا میگن ابر قدرتیم:دی (ما که ندیدیم چیزی)

در آخر، اینهمه کیفیت و مهارت را دارن در اختیارت میزارن، الحق که اینم باید برای ماها با این افکار پوچ و بیهوده تحریم کنند.

موفق باشید و موید