توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چه dns ی ست کنم!؟
poriia
December 27th, 2012, 19:44
من دامنه ای دارم که در حال حاضر بر روی هاست قرار داره. از شرکتی که هاست منو پشتیبانی میکنه یک vps خریداری کردم و روی اون دایرکت ادمین رو نصب کردم.
مشکلم اینجاست که واسه اینکه از اون هاست انتقال پیدا کنم به VPS و توی nic.ir واسه دامنه خودم dns ست کنم باید چیکار کنم؟
من فقط یک آی پی از VPS دارم!
توی دایرکت ادمین هم ی بخشی داره به اسم DNS Administration چه DNS ی باید براش قرار بدم؟
انجمن رو گشتم ولی چیزی که بتونه پاسخمو بده پیدا نکردم!
m-mehdipoor
December 27th, 2012, 22:10
توی nic.ir که باید دی ان اختصاصیتون رو بدید و در قسمت آی پی کارگزار آی پی سرور مجازیتون رو بدید و در دایرکت ادمین هم از قسمت DNS Administration که گفتید دی ان اس را ادد کنید
poriia
December 27th, 2012, 23:14
دی ان اختصاصی همون ان اس قبلی هاستم هست!؟
توی دایرکت ادمین کدومو ادد کنم!!!؟
habiballahafg
December 27th, 2012, 23:23
در بخش افزودن dns ،ان ها را اضافه کنید
poriia
December 27th, 2012, 23:29
در بخش افزودن dns ،ان ها را اضافه کنید
چرا با اشاره پاسخ میدین!؟ آن ها کدومند!؟ این ها کدوماست!؟
مثال بزنید به نظرم بهتره
مثلا ببینید.هاست قبلی من ns1.host.ir و ns2.host.ir رو به من داده و من اونارو توی نیک آی آر روی دامنه م ست کردم.
الان وی پی اس دارم از همون شرکت و ی آی پی دارم با این آدرس 22.21.23.24
هنوز توی دایرکت ادمین خودم هیچ دی ان اس و آی پی ست نکردم. یعنی توی سوپرادمینش هیچی نذاشتم. چیکار باید بکنم دقیقا!؟
habiballahafg
December 27th, 2012, 23:34
ببینید وقتی سایت را بر روی سرور اختصاصی یا مجازی بالا بیارید dns های شما اختصاصی میشه یعنی
ns1.mysite.com ns2.mysite.com
بعدش شما باید از بخش ادمین تولز دایرکت ادمین ان ها را اضافه کنید (من دقیق نمیدونم که چی هست از روی دمو دایرکت ادمین دارم میگم )
ای پی سرور ،نام دامنه ،dns ها آنها را add کنید