ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید دلار ؛ سود یا زیان ؟!

aminreza
December 27th, 2012, 12:45
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
امروز تو یکی از صرافیای شهرمون ( کرمان ) بودم. دلار 3400 میفروخت 3200 میخرید.
بنظرتون برم به اندازه 1-2 میلیون دلار بخرم ؟ آیا بالاتر میره ؟
آخه یکی از رفقا اون زمانی که دلار 2500 بود خرید چن روز پیش 3200 فروخت حدود 700هزار تومن سود کرد !
سودش تو این مدت کم وسوسه برانگیزه.
ممنون میشم نظرتون رو در این مورد بگین و اگر دوستان تجربه خاصی در این مورد دارن به ما هم بگن.
پیشاپیش ممنون...

Reza.exe
December 27th, 2012, 12:49
آیا این 700 هزار تومان به اندازه 700 هزارتومان چند ماه پیش ارزش دارد ؟ :59:

aminreza
December 27th, 2012, 12:51
حرفت صحیح داداش
اما تو بازه زمانی کوتاه این تغییر زیاد چشمگیر نیس

sadeght
December 27th, 2012, 12:53
حرفت صحیح داداش
اما تو بازه زمانی کوتاه این تغییر زیاد چشمگیر نیس

به نظرم کار درستی نیست !

موفق باشید/.

sardarn
December 27th, 2012, 13:00
سلام
وقتی چند نفر مثل شما فکر کنند حمله می کنند و دلار می خرند.تقاضا که بره بالا قیمت هم همین طور می ره بالا.بعد کار هر کی با دلار باشه به هم می ریزه.قیمت سرور می ره بالا چیز هایی که وارد می شه با دلار می ره بالا و خیلی مشکلات دیگه.اگه همه این کار بکنن درست از یک جا سود می کنید اما قیمت 100 تا کالا تون بالا می ره و ضررش رو اول خودت می کنی

Metalik
December 27th, 2012, 13:38
هر کاری تجربه می خواد، اکثرا با ضرر دیدن با تجربه شدن
شرمنده با شما نیستم ولی یه ضرب المثل قدیمی هست که می گه
کار هر بز نیست خرمن کوفتن

pardishosting
December 27th, 2012, 13:42
ببینید ... 30% درصد احتمال ضرر بدید ، اگر می تونید ضرر رو تحمل کنید ، پس بخرید.
اگر می تونید از نظر بیزنس انجام بدید.
اما منم حرف دوستان رو تایید می کنم.

aminreza
December 27th, 2012, 17:40
یعنی بنظره شما تو این اوضاع خراب اقتصادی مملکت دلار بالاتر از 4 تومن نمیره ؟
البته حرف دوستان صحیح ولی من کلا به اندازه یکی دو تومن میخوام دلار بخرم

AvalinHost
December 27th, 2012, 17:42
به نظرتون این سود حلال هست؟!

websazha
December 27th, 2012, 17:55
به نظرتون این سود حلال هست؟!

حلال ! حروم !
حیف که اینجا جاش نیست.
بنگاه های معاملات املاک از این دست میگیرن میدن به اون دست و واسه های خرید فروش همه حروم خورن دیگه !
لطفا بیزنس و فکر اقتصادی خودتون درگیر اعتقاداتی نکنید که.
از دهن کسی نگیریم خودمون بخوریم حق کسی نخوریم کم فروشی نکنیم همین کافیه توی این وضعیت.
دیگه لازم نیست ببینیم که آیا سرمایه ای که می خوابونیم یه جا به امید سود اگر سود داد یا ضرر حلال یا حروم!

AvalinHost
December 27th, 2012, 17:56
حلال ! حروم !
حیف که اینجا جاش نیست.

شما فکر جاش هست.
بگو نظرت رو!

websazha
December 27th, 2012, 18:03
شما فکر جاش هست.
بگو نظرت رو!

اسم انجمن چی هست ؟
موضوع انجمن ؟
انجمن های مذهبی قم لینک بدم اونجا حلال یا حرومش برسی کنید بهتر هست.

websazha
December 27th, 2012, 18:06
دوست عزیز استرس این تجارت دلاری بالاست خیلی بالا.
قبل از کاهش دلار در زمان دلار 3100 مقداری تهیه کردیم در زمانی که در حال پایین امدن بود فشار و استرس زیادی تحمل کردم هر کس دیگه ای بود با حجم دلاری که خریده بود سریع به ضرر کمتر حاضر می شود و می فروخت.
اگر سرمایه شما تمام زندگی و دار و ندارتون نیست بخرید ولی در زمان درست و دقت به تغییرات روزانه ارزی نه اینکه صبح بیدار بشید برید بخرید برگردین خونه بعد 2 هفته برید سایت ها چک کنید ببینید سود کردین یا ضرر !
باید دیگه 24 ساعته چشمتون به وضعیت بازار ارز باشه

3245
December 27th, 2012, 19:10
ایرانی میزنه ایران رو خراب میکنه.
این چیزی هست که متاسفانه برای چند صد هزار تومات یا چند صد میلیون تومان سود، انجامش میدیم.
امیدوارم تمام کسانی که ربطی به دلار ندارند و دلار میخرند فقط برای سود، روزی به اشتباه خودشون پی ببرند..

#-o

AvalinHost
December 27th, 2012, 19:14
ایرانی میزنه ایران رو خراب میکنه.
این چیزی هست که متاسفانه برای چند صد هزار تومات یا چند صد میلیون تومان سود، انجامش میدیم.
امیدوارم تمام کسانی که ربطی به دلار ندارند و دلار میخرند فقط برای سود، روزی به اشتباه خودشون پی ببرند..

#-o

بله دقیقا!
ما که کارمون با دلار هست داریم این مصیبت رو میبینیم.
مثل این میمونه که شما کشاوز هستی و یکی که مهندس برق هست بیاد هرچی بزر گندم تو بازاره بخره و احتکار کنه و شما هیچی برای کاشتن روی زمینت نداشته باشی و وقتی که بزر گرون شد اونوقت با قیمت گزاف بهت بفروشه!!!

3245
December 27th, 2012, 19:22
اگر مملکت دست من بود (خیال خام:71:) برای احتکار و گران فروشی حکم اعدام را در دم اجرا میکردم (کاملا جدی).#-o

p.shahryar
December 27th, 2012, 19:55
اگر مملکت دست من بود (خیال خام:71:) برای احتکار و گران فروشی حکم اعدام را در دم اجرا میکردم (کاملا جدی).#-o

یکم واسه اینکارا دیر شده عزیز دل
نوع مصرف کردن مردم ما ایراد داره و اینکه اقتصاد های تک محصولی مثه ایران که بر پایه صادرات نفت هستند اگر تحریم بشن.در صورت بروز مشکلات ارزی
خیلی سخت درست میشه اوضاعشون

m-mehdipoor
December 27th, 2012, 22:00
وقتی پول ملی ارزشش رو داره هر روز از دست می ده، خیلی طبیعیه که یه جوری تبدیل بشه !
شما 50 میلیون داشته باشید الان نمی تونید مسکن تهیه کنید یا مغازه بخرید ، ممکنه بخواید جمع کنید تا پولتون مثلا برسه به n میلیون بتونید اون چیزی که می خواید رو بخرید یا اونطور که می خواید سرمایه گذاری کنید !
من هم کارم هاستینگ است و وقتی گرون می شه ناراحت می شم و عملا کارم مختل می شه، ولی چاره ی دیگه ای هست؟!
از پارسال تا امسال 50 میلیون دلار می خریدیم الان 150 میلیون داشتیم ، در صورتی که می ذاشتیم بانک شاید الان می شد 60 میلیون !
احتکار کار درستی نیست ، ولی چاره ای هست؟
یا باید طلا بخریم انبار کنیم ، یا دلار یا .... !!
آقای سعادت که می گید حلاله یا حروم ، به نظر من حلاله چون با این راه شما سودی نمی کنید، ارزش پولتون رو حفظ می کنید !
اگر ارزون شد، همه چیز ارزون می شه و چیزی از دست نمی دیدید، اگر گرون شد همه چیز گرون می شه و از برنامه ریزیتون عقب نمیوفتید.
الان مسئله سود نیست ، مسئله از دست دادن دارایی هست و متاسفانه وجه نقد ( ریال ) بی ارزش ترین دارایی که حتی در همون سطح از ارزش ثباتی نداره.
یه مدت مثل شما فکر می کردم، نخریدم ( و فعلا هم قصد خرید و احتکار ندارم ) ولی دیدیم که متاسفانه هیچ چیز درست نشد.
کمک به درست شدن اوضاع در سطحی و به هر شکلی خوبه ولی به شرطی که امیدی به بهبود اوضاع باشه.

cup
December 28th, 2012, 17:21
دوستان m-mehdipoor هم راست ميگه .
ما نمي خواهيم احتكار كنيم ولي از طرفي هم مي خواهيم كه ارزش پولمون حفظ بشه .