توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید سرور اختصاصی در ایران
azadfalah
December 27th, 2012, 01:38
سلام دوستان ما به سرور اختصاصی میخوایم بخریم !
مشخصاتی که خودمون محاسبه کردیم
Intel E5-2620
sata3 2*1tra
32GB ECC Registered
از مادربورد سرور ما اطلاعات ندارم ! لطفا یک مدل سازگار باشه و بعدا اگر رم رو افزایش دادیم یا سی پی یو بالا تر در سرور قرار دادیم به مشکل نخوریم
قیمت این سرور ؟
اگر سرور مشابه مدنظرتون هستش که قیمت بهتر و کیفیت بهتری میتونه ارائه بده اطلاعات رو قرار بدین تا ما بعد از مشورت . اقدام به خرید از شما کنیم تشکر
hostspace
December 27th, 2012, 01:46
Intel Core i7-2600
(4 x 3.4GHZ With HT)
16 GB DDR3 Ram
1TB Sata2
100MPBS Shared
350 GB bandwidth
479 هزار تومان ماهیانه
از افرانت
azadfalah
December 27th, 2012, 01:48
ممنون از جوابت من قیمت فیزیکی سرور رو میخواستم ! سرور رو به صورت فیزیکی خریداری کنم
RoobinaServer
December 27th, 2012, 01:58
ممنون از جوابت من قیمت فیزیکی سرور رو میخواستم ! سرور رو به صورت فیزیکی خریداری کنم
با سلام
اگر قیمت خواستید باید صبح براتون بگیریم طبق قیمت روز بازار الان که نمیشه قیمت داد.
صبح ساعت 10-11 تماس بگیرید 02166378056
ارادتمند سجادیه
یا حق
amirlord
December 27th, 2012, 11:06
سلام دوستان ما به سرور اختصاصی میخوایم بخریم !
مشخصاتی که خودمون محاسبه کردیم
Intel E5-2620
sata3 2*1tra
32GB ECC Registered
از مادربورد سرور ما اطلاعات ندارم ! لطفا یک مدل سازگار باشه و بعدا اگر رم رو افزایش دادیم یا سی پی یو بالا تر در سرور قرار دادیم به مشکل نخوریم
قیمت این سرور ؟
اگر سرور مشابه مدنظرتون هستش که قیمت بهتر و کیفیت بهتری میتونه ارائه بده اطلاعات رو قرار بدین تا ما بعد از مشورت . اقدام به خرید از شما کنیم تشکر
سلام
مادربورد Single میخواید یا Dual ؟ اگر سینگل میخواید پیشنهاد بهتری برای پردازنده براتون دارم .
و چه نوع کیسی میخواید ؟ 4Bay یا ... ؟ ( منظورم اینه 2 هارد ساپورت کنه یا 4 هارد ) .
یک ایمیل برای من ارسال کنید تا قیمت حدودی براتون ارسال کنم ( ایمیل در امضا ) .
موفق باشید .