توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه با معرفت پیدا میشه ؟!
ali_xtra
December 25th, 2012, 17:03
سلام دوستان خسته نباشید
یه VPS گرفتم بعد میخواستم آپلود سنتر عکس راه بندازم روش و وصلش کنم به سایتم یعنی عکس های که آپ میشن لینک سایت رو داشته باشن
( مثلا ) >>>> سایت من : www.test.com وقتی یه عکس رو آپ میکنم چنین لینکی داشته باشه >>>>> www.Wallpapers.test.com/123.img
بعدش بهم گفتم واسه اینکار باید این کارارو کنم ،
اول باید IIS نصب کنید
بعد PHP روش راه بندازید ( اگه اسکریپت مورد نظر تحت PHP باشه )
بعد اگه بخواید دامنه بدید DNS و Active Directory Domain هم باید نصب کنید و کانفیگش کنید ( پیشنهاد نمی شه یکم برای شما سخت )
البته سرویس DNS به تنهای هم کار شمارو راه می ندازه
در اخر اسکریپت مورد نظر بزارید در IIS
*اگه اسکریپت هم دیتا بیس بخواد باید MySQL و PHPMyAdmin هم نصب بشه
با پشتیبانی صحبت کردم گفت به ما ربطی نداره به پای خودتون هست ما پول میگیریم انجام میدیم
منم واقعیتش اولین بارم هست از این سرویس استفاده میکنم و میشه گفت چیزی بارم نیست ، دنبال آموزش رفتم زیاد بود ولی باز هم خدایی نفهمیدم
میخواستم ببینیم یه با معرفت پیدا میشه این کارا رو رایگان برام انجام بده ؟
khanihost.com
December 25th, 2012, 17:09
وی پی استون لینوکس هست یا ویندوز :-?
hostspace
December 25th, 2012, 17:10
درود
متاسفانه با آپلود سنتر کار نکردم که بدونم چطور لینک آپلودی به ساب دامین تبدیل میشه
اما در مورد مشکلتون ، اگه آماتور هستید ، xampp نصب کنید ، همه پلن های راه اندازی وب سرور با هم نصب میشه
khanihost.com
December 25th, 2012, 17:14
سلام دوستان خسته نباشید
یه VPS گرفتم بعد میخواستم آپلود سنتر عکس راه بندازم روش و وصلش کنم به سایتم یعنی عکس های که آپ میشن لینک سایت رو داشته باشن
( مثلا ) >>>> سایت من : www.test.com (http://www.test.com) وقتی یه عکس رو آپ میکنم چنین لینکی داشته باشه >>>>> www.Wallpapers.test.com/123.img (http://www.Wallpapers.test.com/123.img)
اول باید IIS نصب کنید
بعد اگه بخواید دامنه بدید DNS و Active Directory Domain هم باید نصب کنید و کانفیگش کنید ( پیشنهاد نمی شه یکم برای شما سخت )
با پشتیبانی صحبت کردم گفت به ما ربطی نداره به پای خودتون هست ما پول میگیریم انجام میدیم
منم واقعیتش اولین بارم هست از این سرویس استفاده میکنم و میشه گفت چیزی بارم نیست ، دنبال آموزش رفتم زیاد بود ولی باز هم خدایی نفهمیدم
دوست عزیز با کمی سرچ و در خواست کمک میتونید مشکلتون روخودتون حل کنید...
بهتره کار هاتون رو خودتون انجام بدید
تا مشکلی براتون پیش نیاد
پوزش از اساتید...چنین حرفی میزنم :53:
ولی به هرکسی نمیشه اعتماد کرد و اطلاعات رو در اختیارشون گذاشت !!! =;
ali_xtra
December 25th, 2012, 17:22
وی پی استون لینوکس هست یا ویندوز :-?
Windows 2003 هست
khanihost.com
December 25th, 2012, 18:13
سلام
---------------
آموزش نصب IIS در ویندوز 2003 (http://azaronline.com/learn/post/11/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%86%D8%B5%D8%A8-IIS-%D8%AF%D8%B1-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-2003)
برای نصب وب سرور IIS در ویندوز 2003 مراحل زیر را انجام دهید.
1.بر روی Start کلیک کرده و Control Panel را کلیک نمایید
2.Add or Remove Programs را کلیک کرده و در صفحه باز شده Add/Remove Windows Components را کلیک نمایید
3.در صفحه باز شده Application Server را انتخاب کرده و گزینه Next را کلیک نمایید .
4.بعد از به پایان رسیدن مراحل نصب Finish را کلیک نمایید .
---------------------------
khanihost.com
December 25th, 2012, 18:16
این لینک سر بزنید کمکتون میکنه
دانلود فیلم آموزشی راه اندازی وب سرور در ویندوز سرور 2003 با IIS 6 (http://mihandownload.com/2010/08/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF%20%D9%81%DB%8 C%D9%84%D9%85%20%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB% 8C%20%D8%B1%D8%A7%D9%87%20%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7 %D8%B2%DB%8C%20%D9%88%D8%A8%20%D8%B3%D8%B1%D9%88%D 8%B1%20%D8%AF%D8%B1%20%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9% 88%D8%B2%20%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1%202003%20%D8%A 8%D8%A7%20IIS%206.php)
موفق باشید.
aligoli
December 25th, 2012, 18:27
سلام دوستان خسته نباشید
( مثلا ) >>>> سایت من : www.test.com (http://www.test.com) وقتی یه عکس رو آپ میکنم چنین لینکی داشته باشه >>>>> www.Wallpapers.test.com/123.img (http://www.Wallpapers.test.com/123.img)
اول باید IIS نصب کنید
دوست عزیز، شما بهتر بود از هاست دانلود همراه با دیتابیس استفاده می کردید . پشتیبانی درست گفتند وظیفه آن ها نیست ، ولی معمولا وقتی مشتری تجربیات کاملی نداره و خیلی چیزها رو نمی دونه یا باید مرکز آموزش درستی برای این موقعیت ها ایجاد کرده باشند و یا به مشتری توضیح دهند.
ali_xtra
December 25th, 2012, 18:32
دوست عزیز، شما بهتر بود از هاست دانلود همراه با دیتابیس استفاده می کردید . پشتیبانی درست گفتند وظیفه آن ها نیست ، ولی معمولا وقتی مشتری تجربیات کاملی نداره و خیلی چیزها رو نمی دونه یا باید مرکز آموزش درستی برای این موقعیت ها ایجاد کرده باشند و یا به مشتری توضیح دهند.
میخواستم هاست دانلود بگیرم اتفاقا خیلی هم ارزون تر از وی پس اس بود ولی خوب گفتن وی پی اس کاراییش و امکاناتش بهتره
m3hdi
December 25th, 2012, 19:10
درخواست تغییر سیستم عامل به لینوکس و نصب یک کنترل پنل رایگان نظیر kloxo رو بدید
برای کار شما مناسب تر هست
موفق باشید
aligoli
December 25th, 2012, 19:25
میخواستم هاست دانلود بگیرم اتفاقا خیلی هم ارزون تر از وی پس اس بود ولی خوب گفتن وی پی اس کاراییش و امکاناتش بهتره
همیشه میشه اطلاعات نادرست داد !
هر کاری نیازمند سرویس خاص خودش هست. امیدوارم موفق باشید. برای این کار سیستم عامل لینوکس بهتر هست .
برف هاستینگ
December 25th, 2012, 19:35
سلام,
اسکریپت باید اون امکانی که شما میگین رو پشتیبانی کنه اسکریپت زیر این امکان رو داره,
اسکریپت آپلود سنتر و اشتراک گذاری فایل فارسی File Hosting نسخه 2.1 | پرشین اسکریپت-پایگاه تخصصی اسکریپت (http://www.persianscript.ir/1391/09/09/file-hosting-2-1-file-sharing-script-persian-download/)
گزینه بعد نصب iis و بعد نصب فایل زیلا سرور! آموزش نصب تمامی موارد بصورت رایگان توی اینترنت هست میتونید مشاهده کنید
ali_xtra
December 26th, 2012, 11:39
خیلی ممنون از کمک هاتون
reza.tehrani786
January 3rd, 2013, 05:02
باسلام دوست عزیر به نظر من یک هاست لینوکس بگیر و یک اسکریپت رایگان نصب کن یکزره سایت راه افتاد هزینه کن و تخصصی کار کن . یک سیرچ بزنی تو گوگل کلی اسکریپت رایگان مخصوص اپلودسنتر هست
ali_xtra
January 3rd, 2013, 09:11
باسلام دوست عزیر به نظر من یک هاست لینوکس بگیر و یک اسکریپت رایگان نصب کن یکزره سایت راه افتاد هزینه کن و تخصصی کار کن . یک سیرچ بزنی تو گوگل کلی اسکریپت رایگان مخصوص اپلودسنتر هست
8 ماهی میشه اینکاری رو که میگید انجام دادم ولی هاست عادی کم میاد
lvlohamad
January 3rd, 2013, 10:03
بهتره اگه با محیط آشنا نیستی از لینوکس استفاده کنی !
m2coyote
January 3rd, 2013, 11:06
به نظر من اگر اطلاعات نداری یه هاست دانلود با دیتابیس بگیر. و به راحتی کارتو بکن-چرا؟خوب اکثر هاستینگ های خوب وب سرورشون رو به خوبی تنظیم کردن و امنیت رو هم برقرار کردن ولی شما باید چندهفته ای بری دنبال همینا
اما وی پی اس ت رو نگه دار و بگو بکننش لینوکس.بعد بیا کلوکسو رو نصب و کن و کم کم از همین فروم و جاهای دیگه یاد بگیر چطور به خوبی سرورتو کانفیگ و امن کنی