ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست اسکریپت نمایش ظرفیت سرورهای متصل به IBSng

hossein7441
December 25th, 2012, 14:50
سلام

عزیزان من میخواستم یه اسکریپتی نوشته بشه تا ظرفیت خالی هر سرور رو به کاربرا نشون بده.
یدونه فایل پی اچ پی باشه که به isbng متصل بشه و تعداد انلاین هر سرور رو در بیاره و تبدیلش کنه به درصد. مثلا 80 درصد سرور انگلیس پر شده و فلانقدر بازه. البته این ظرفیت به صورت شکل مستطیلی نشون داده بشه و هم با اعداد و ارقام.
یعنی وقتی کاربر میاد سایت ما و میخواد یکی از سرورها رو برای سرویس انتخاب کنه ظرفیت خالی سرورهارو ببینه و بدونه از کدوم سرور استفاده کنه بهتره. سقف تعداد انلاین هر سرور هم 25 باشه.
حالا کسی هست که بتونه همچین اسکریپتی بنویسه؟ دوستانی که میتونن هزینش رو اعلام کنند.

≡ ALEX ≡
December 25th, 2012, 15:03
بنده روی سیستم IBSng و برنامه نویسی آن مسلط هستم. طراحی و برنامه نویسی رو براتون انجام میدم. هزینه هم پ.خ شد.

hossein7441
December 25th, 2012, 17:38
بنده روی سیستم IBSng و برنامه نویسی آن مسلط هستم. طراحی و برنامه نویسی رو براتون انجام میدم. هزینه هم پ.خ شد.

جوابتون پ.خ شد.

پروژه رو سپردیم به جناب ≡ ALEX ≡ (http://www.webhostingtalk.ir/member/58502/)

TalaVps
January 9th, 2013, 12:17
نتیجه پروژه چی شد ؟!

Cyrus.The.Great
January 12th, 2013, 21:23
سلام.

نتیجه پروژه چی شد؟

hossein7441
January 12th, 2013, 22:10
سلام

سرشون خیلی شلوغ بود تو این مدت. هنوز که کار مارا انجام ندادند.

≡ ALEX ≡
January 13th, 2013, 09:50
حسین جان اینقدر پروژه اضافی به ما دادی که وقتی برای این باقی نذاشتی!! :d اگر خدا بخواد این پروژه تون هم روز 26 ام استارت می زنیم حداکثر تا بعد از ظهر 27 ام تمومش می کنیم.

ارادتمند