PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کمک از یک برنامه نویس برای ویرایش اسکریپت ایمیل یادآوری (با پرداخت هزینه)

hossein7441
December 25th, 2012, 14:01
سلام دوستان خسته نباشید .

ما یک اسکریپتی داریم که با کران جاب کار میکنه و هرشب لیست ایمیل ها رو دیتابیس سایت جمع میکنه و ساعت 12 شب برای کسایی که وقت تمدیدشون رسیده یکجا ایمیل یادآوری می فرسته . و چون ما از هاست اشتراکی استفاده میکنیم اونا محدودیت ارسال ایمیل گذاشتن و گفتن که نباید در ساعت بیشتر از 70 تا ارسال بشه . میخواستیم این اسکریپت رو ویرایش کنید که هر ساعت فلان تعداد از لیست بفرسته تا تموم بشه و هاستینگ گیر نده . . .

اگر کسی میتونه کمک کنه و توانائیشو داره پیغام خصوصی بفرسته و هزینه را اعلام کنه و فایل رو تحویل بگیره و درست کنه و بده ....

≡ ALEX ≡
December 25th, 2012, 17:37
کنترل پنل هاستینگ اگر cPanel/WHM باشه خود مدیر سرور میتونه تنظیمات لازم در این راستا رو اعمال کنه. اینکه محدودیت ساعتی چقدر باشه، در هر بازه زمانی تا چه سقفی بیش از محدودیت رو در صف انتظار قرار بده و بعد از عبور از چه مرزی کلا پرمیشن ارسال ایمیل رو برای یوزر خاطی ببنده. جویا بشوید قضیه رو و اگر تنظیمات رو به شیوه دلخواه شما انجام نمی دهند، بنده اسکریپت رو براتون ادیت می کنم. در مورد هزینه اش هم مثل مورد قبلی از طریق پ.خ با من در ارتباط باشید.

ارادتمند

hossein7441
December 25th, 2012, 17:49
کنترل پنل هاستینگ اگر cPanel/WHM باشه خود مدیر سرور میتونه تنظیمات لازم در این راستا رو اعمال کنه. اینکه محدودیت ساعتی چقدر باشه، در هر بازه زمانی تا چه سقفی بیش از محدودیت رو در صف انتظار قرار بده و بعد از عبور از چه مرزی کلا پرمیشن ارسال ایمیل رو برای یوزر خاطی ببنده. جویا بشوید قضیه رو و اگر تنظیمات رو به شیوه دلخواه شما انجام نمی دهند، بنده اسکریپت رو براتون ادیت می کنم. در مورد هزینه اش هم مثل مورد قبلی از طریق پ.خ با من در ارتباط باشید.

ارادتمند

پ. خ شد.

این پروژه هم سپرده شد به استاد گرامی ≡ ALEX ≡ (http://www.webhostingtalk.ir/member/58502/)

Cyrus.The.Great
January 12th, 2013, 21:22
سلام.

نتیجه پروژه چی شد؟

hossein7441
January 12th, 2013, 22:08
سلام.

نتیجه پروژه چی شد؟

سلام

اسکریپت را ادیت کردند و هر ساعت 50 ایمیل فرستاده میشود.