PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نوین نت ؟

Sir.DarKNesS
December 25th, 2012, 04:48
کاربر گرامی مرکز مخابراتی شما واقع در استان مازندران، شهر تنکابن، مرکز تنکابن اول (قندی) تحت پوشش سرویس اینترنت پرسرعت شرکت داده گستر عصر نوین است.

خوب مثل اینکه اینجا هم اومده بنده میخوام برم روش :71:

پارس انلاین دارم! شدید راضیم اما گیگش نمیرزه!

نوین نت داره این پنلشو

512 / 512
Up to
2048 / 1024

رو با 10 گیگ میده ماهی 21 اومان 6 صبح تا 11 صبح رایگان

خوب دوستانی که نوین نت دارند چطوریسات ؟ کیفیت ؟ پینگ ؟ سرعت دانلودش ؟ وایرلس هم میده ؟ بده که عالیه

درکل دوستانی که از اینجا نت دارن خواهشا همراهی کنند پای مرگ و زندگی در میونه :39:

ToooPDL
December 25th, 2012, 06:16
بعضی مواقع ترافیکم الکی تموم میشه. در حالی که کامپیوترهامون خاموشه :39:
یه بار پیگیری کردم زنگ زدم. گفتن ساعت 2:50 دقیقه دانلودت شروع شده تا صبح! گفتم خب سیستم ها خاموش بوده
جوابش: مودمت که روشن بوده..
:d

در کل
پشتیبانیشون میشه گفت خوبه. شما ساعت12شب هم زنگ بزنی اپراتور جوابتون رو میده.
و توی سایتشون تیکت ( اعلام شکایت) بزنی، فرداش زنگ میزنن و پیگیری میکنن مشکلت رو

و یه چیز جالب
من هرموقع زنگ میزنم ، هنوز مشخصات ندادم که کی هستم و از کجا ؛ خودشون میگن آقای فلانی از فلان شهر.. کل اطلاعات رو میدن دیگه :39:

نتیجه: بگیرید. خوبه :d

( نوین نت همون پارس هست در ضمن )

Sir.DarKNesS
December 25th, 2012, 15:35
بعضی مواقع ترافیکم الکی تموم میشه. در حالی که کامپیوترهامون خاموشه :39:
یه بار پیگیری کردم زنگ زدم. گفتن ساعت 2:50 دقیقه دانلودت شروع شده تا صبح! گفتم خب سیستم ها خاموش بوده
جوابش: مودمت که روشن بوده..
:d

در کل
پشتیبانیشون میشه گفت خوبه. شما ساعت12شب هم زنگ بزنی اپراتور جوابتون رو میده.
و توی سایتشون تیکت ( اعلام شکایت) بزنی، فرداش زنگ میزنن و پیگیری میکنن مشکلت رو

و یه چیز جالب
من هرموقع زنگ میزنم ، هنوز مشخصات ندادم که کی هستم و از کجا ؛ خودشون میگن آقای فلانی از فلان شهر.. کل اطلاعات رو میدن دیگه :39:

نتیجه: بگیرید. خوبه :d

( نوین نت همون پارس هست در ضمن )

جالبه:دی پینگ و سرعت دانلودشو نگفتی :دی

ToooPDL
December 25th, 2012, 17:28
برای من و کامپیوتر برادرم
گاهی قطع و وصل میشه. dns server رو پیدا نمیکنه. دلیلش هم معلوم نیس
پشتیبانیشون میگه خططون مشکلی نداره :-s

سرویس 512 تا 2 مگ دارم. سرعت دانلود در بهترین حالت ( تایم غیررایگان و لینک دانلود معتبر ) 270 کیلوبیت بر ثانیه هست

Sir.DarKNesS
December 25th, 2012, 17:36
برای من و کامپیوتر برادرم
گاهی قطع و وصل میشه. dns server رو پیدا نمیکنه. دلیلش هم معلوم نیس
پشتیبانیشون میگه خططون مشکلی نداره :-s

سرویس 512 تا 2 مگ دارم. سرعت دانلود در بهترین حالت ( تایم غیررایگان و لینک دانلود معتبر ) 270 کیلوبیت بر ثانیه هست

مرسی فقط پینگ به چه صورت هستش ؟ ثابت ؟ افت نداره ؟

و 6 تا 11 صبح افت کیفیت داره ؟

و تو سایتش دیدم نیاز به مراجعه حضوری ندراه

ثبت نام میکنی کارت ملی کد پستی شماره ... اینارو میدی بعد پرداخت انلاین و اوکی ؟

10480

iranian-portal
December 25th, 2012, 17:55
مرسی فقط پینگ به چه صورت هستش ؟ ثابت ؟ افت نداره ؟

و 6 تا 11 صبح افت کیفیت داره ؟

ثبت نام میکنی کارت ملی کد پستی شماره ... اینارو میدی بعد پرداخت انلاین و اوکی ؟

من خط 1مگابایت تا 4مگابایت دارم
پینگش در مجموع عالیه اما یک مشکل داره
گاهی اوقات تنها عبارتی که مشاهده می کنید
Time Out هست
چندین بار پیگیری کردم گفتن خط 4مگابایت باید خیلی قوی باشه و ...
سرویس 512 تا 2مگابایت هم امتحان کردم همین مشکل رو داشتم

در مورد سرویس شبانه هم سرعتش قانونی میشه
مثلا با 512 در تایم رایگان به صورت اشتراک قانونی مصوب تا 64 کیلوبایت دانلود داشته
از 64 بیشتر شده اما کمتر ندیدم بشه
ولی فعلا روی 4مگابایت ساعت رایگان ندارن که جدیدا تست کرده باشم

پشتیبانی خیلی خوب و مهربونی داره و واقعا هم فنی و پاسخگو هستن

اما اما ما اما اما اماااااااااااااا :دی
یک نکته رو مد نظر بگیرید که الان یکی از تازه ترین و خلوت ترین آی اس پی های ایران هست
این احتمال رو هم در نظر بگیرید که 100% مثل وایمکس یا صبانت که مشتریشون زیاد شدن خراب کردن
این حالت هم برای این شرکت بدون شک مستثنا نیست و بعد از این که به حدی از مشتری برسه خراب میشه

khanihost.com
December 25th, 2012, 18:01
نوین نت هم قیمتش خوبه و هم سرعتش
و هم پشتیبانیشون عالی:71:

از پینگ خوبی برخوردار هست

ما خودمون نماینده نوین نت هستیم
کاملا راضی هستیم :d تعریف نیستا !!!

و چیزی که واقعا می ارزه زمانی که اینترنت شما کاملا قعط بشه

ترافیک تموم شه یه صفحه ای برای شما میاد با مشخصات شما که میتونید ترافیک خرید کنید

و آنی وصل میشه اینترنتتون

Sir.DarKNesS
December 25th, 2012, 18:05
من خط 1مگابایت تا 4مگابایت دارم
پینگش در مجموع عالیه اما یک مشکل داره
گاهی اوقات تنها عبارتی که مشاهده می کنید
Time Out هست
چندین بار پیگیری کردم گفتن خط 4مگابایت باید خیلی قوی باشه و ...
سرویس 512 تا 2مگابایت هم امتحان کردم همین مشکل رو داشتم

در مورد سرویس شبانه هم سرعتش قانونی میشه
مثلا با 512 در تایم رایگان به صورت اشتراک قانونی مصوب تا 64 کیلوبایت دانلود داشته
از 64 بیشتر شده اما کمتر ندیدم بشه
ولی فعلا روی 4مگابایت ساعت رایگان ندارن که جدیدا تست کرده باشم

پشتیبانی خیلی خوب و مهربونی داره و واقعا هم فنی و پاسخگو هستن

اما اما ما اما اما اماااااااااااااا :دی
یک نکته رو مد نظر بگیرید که الان یکی از تازه ترین و خلوت ترین آی اس پی های ایران هست
این احتمال رو هم در نظر بگیرید که 100% مثل وایمکس یا صبانت که مشتریشون زیاد شدن خراب کردن
این حالت هم برای این شرکت بدون شک مستثنا نیست و بعد از این که به حدی از مشتری برسه خراب میشه

خراب شه دوباره برمیگردم پارس انلاین :دی

پس اینطور که میگید عالیه و 2 تا سوال دیگه بسته به شهر هم هست ؟ تو یه شهر عالی باشه تو یه شهر دیگه نه ؟

و نگفتید نیاز به مراجعه حضوری نیست ؟

iranian-portal
December 25th, 2012, 18:27
خراب شه دوباره برمیگردم پارس انلاین :دی

پس اینطور که میگید عالیه و 2 تا سوال دیگه بسته به شهر هم هست ؟ تو یه شهر عالی باشه تو یه شهر دیگه نه ؟

و نگفتید نیاز به مراجعه حضوری نیست ؟

اینترنت ایرانی که بسته به شهر نگیم بهتره
اینجا ایران است و کوچه به کوچه اینترنت فرق داره :دی
نیاز به مراجعه حضوری نداره شما ثبت نام کنید به نحو احسن خودشون مراحل رو طی می کنند
تماس هم بگیرید بهتون میگن وضعیت راه اندازی در چه مرحله ای هست

≡ ALEX ≡
December 25th, 2012, 19:12
نوین نت تایید میشه. از همه لحاظ هم خوبه و هم به صرفه. البته اینم بگم قطعی موردی و کوتاه مدت بیش از حد استاندارد داشته و رفته رو nerve در مواقع حساس!!

m3hdi
December 25th, 2012, 19:23
نوین نت تایید میشه. از همه لحاظ هم خوبه و هم به صرفه. البته اینم بگم قطعی موردی و کوتاه مدت بیش از حد استاندارد داشته و رفته رو nerve در مواقع حساس!!

میشه بفرمایید قطعی ها چطور بودند؟
چند بار در هفته ؟ چه مدت ؟
اشتراک ها روی سرویس حجمی هم 1 به 10 هست اکثرا !
دوستان این سرویس که دوستمون معرفی کردن 512 که 6 تا 11 رایگان داره (10 گیگ) میانگین سرعت دانلودش روی لینک های معتبر چطور بوده ؟
با تشکر

aalireza439
December 25th, 2012, 19:29
سرویس 512kb نامحدودش 80 هزار تومن ، زدن ضریب 1 به 5 هست ، سرعت دانلودش چقدره ؟

H.G.N
December 25th, 2012, 19:30
سلام

دوستان از وقتی اومدیم رو نوین نت واقعا خیلی از مشکلاتمون رفع شده.

تعرفه 128 تا 512 در حدود 50 - 60 و تعرفه 512 تا 2048 مگابایت حدود 230 دانلود میده , تعرفه 2048 تا 4096 در حدود 500 - 600
از نظر قطعی هم استان آذربایجانشرقی تا به امروز ( 4 ماه تمام ) هیچ قطعی نداشتیم , پشتیبانی هم شخصا ساعت 3 شب تماس گرفتم پاسخگو بودن.
با اینکه تعداد یوزر ها با توجه به قیمت مناسبی که دارند روز به روز داره افزایش پیدا می کنه کیفیت همچنان در شهر و استان ما ثابت بوده .

موفق باشید

H.G.N
December 25th, 2012, 19:34
لازم به ذکر هست که از نظر سیستم نرم افزاری که دارند تا به حال در شرکتی همچنین سیستمی را ندیدم.

امکان انتخاب تعداد اتصال هم زمان
امکان انتخاب پورت شهری , استانی , کشوری
امکان منتقل کردن حجم باقی مونده به ماه بعدی
امکان تغییر سرویس در هر لحظه از شبانه روز با پرداخت ما به التفاوت سرویس فعلی و جدید
سرویس شما بعنوان بستانکار به حساب شما زده میشه که هرچقدر استفاده کنید از این بستانکاری شما کسر میشه.

≡ ALEX ≡
December 25th, 2012, 19:41
میشه بفرمایید قطعی ها چطور بودند؟
چند بار در هفته ؟ چه مدت ؟
اشتراک ها روی سرویس حجمی هم 1 به 10 هست اکثرا !
دوستان این سرویس که دوستمون معرفی کردن 512 که 6 تا 11 رایگان داره (10 گیگ) میانگین سرعت دانلودش روی لینک های معتبر چطور بوده ؟
با تشکر

هفته ای 3 روز با ADSL نوین نت کار می کنم که بیش از حد معمول قطعی شبکه داشته (قطعی از شبکه خودشون بوده و نه از مرکز مخابراتی چون ارتباط DSL با مرکز برقرار بود). اکثرا هم زیر 30 دقیقه برطرف شده اند. حالا شاید از شانس ما بوده، نمیدونم. از شرکت قبلی ام بیش از حد راضی بودم ولی قیمت هاشون به یکباره سر به فلک کشید و هزینه 30 تومان در ماه رسید به ماهی 90 تومان که تازه دو سه دفعه مجبورمون کردن 3 ماهه پرداخت کنیم و پلان 1 ماهه رو از سایت شون حذف کردند!! ( البته ناگفته نماند که دو دفعه آخر رو سیستم شون رو هک کردم همون یک ماهه دادم!! :d )

ولی در کل تایید میشه...

CrisS
December 25th, 2012, 19:43
نوین نت خیلی خوبه تایید میشه تا 2 ماه پیش خیلی خیلی خوب بود زمان رایگان هم با سرعت 250 میشد دانلود کرد 4 3 گیگ می گرفتم
الان همون 60 70 هستش
تاحالا قطعی و افت سرعت نداشتم

Sir.DarKNesS
December 25th, 2012, 19:55
راستی هر گیگ رو 5 حساب میکنه ؟

srsh
December 25th, 2012, 22:36
راستی هر گیگ رو 5 حساب میکنه ؟

هر گیگ 4 تومان + 5% مالیات

MR.Zero1
December 26th, 2012, 20:17
در یک کلام نوین نت عالیه
پشتیبانی 24 ساعت !
قیمت های خوب - مناسب

اینم تست سرعت
10494

ouriran
December 29th, 2012, 12:10
اشغال ترین اینترنتی بود که تا حالا داشتم خب دلیل رو بگم که نگید دارم دروغ میگنم
من اومدن خط 2 به 4 مگ رو گرفتم و بعد از 1 روز فعال شد اولیش خیلی حال کردم 1 روزه فعال شد ولی از اون روز بدبختی ها شروع شد اول اومدن گفتن خط نویز داره سیم کشی خونه رو عوض کن من 15 متر سیم خریدم و تعقیر دادم و بعد زنگ زدم گفتن سیستم ezole نیست خب ما هم دادیم ezoleh کردن ولی درست نشد گفتن حتما از مخابرات تمام تجهیزات مخاربرات هم عوض شد درست نشد خط هم بعد از تعویض سیستم دیگه نویز نداشت ولی اینترنت اینا به زور روی 512 اپ میشد ما تا مرکز مخاربراتی 3 کیلومتر فاصله داریم ولی گفتن بیا خطط رو روی 512 به 2 مگ بزاریم گفتیم باشه پرداخت کردیم روز اول و دوم خوب بود ولی باز این نویز برگشت و دیگه حل نشد و پول ما رو کامل خوردن من اصلا راضی نیستم واقعا اشغال ترین شرکتی که تا الان به چشمم دیدم واقعا اشغالن زنگ میزنم پشتیبانی انقدر شوتت میکنن بین این اونور که با فحش کارت رو باید درست کنی یک خط دیگه ای هم برام 20 روزه رانجه کرده خدایش نمیشه اسمش رو شرکت گزاشت

fr0nk
December 29th, 2012, 14:32
تو مشهد کسی تست کرده ؟

sami.ilia
January 5th, 2013, 12:08

sami.ilia
January 5th, 2013, 12:10