توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اختصاص یک هاست برای دانلود
mela1
December 24th, 2012, 17:34
سلام.من یک هاست دارم که خود سایت روی اون هست و دامنه هم به اون وصله ولی یک هاست جدید گرفتم تا فایل های دانلود را روی آن آپلود کنم ولی اون دامنه نداره ولی من دیدم بعضی از سایت ها مثل p30download این کاررو کردن که آدرسش شده s1.p30download.com یعنی یک هاست دیگه رو به دامنه وصل کرده من چجوری این کار رو باید انجام بدم.
≡ ALEX ≡
December 24th, 2012, 17:38
اول برای هاست دانلود تون یک IP اختصاصی بگیرید. سپس از طریق DNS Zone Editor در پنل هاست تون، یک A Record ایجاد کنید و DNS مورد نظر رو روی IP هاست دانلود تون set کنید.
fr0nk
December 24th, 2012, 19:10
روی دامین a رکورد بگیرید به ایپی سرور مجازی دانلود یا هاست دانلودتون
parsserver
December 24th, 2012, 20:21
با سلام
برای اینکار شما باید هاست یا سروری داشته باشید که به شما ای پی اختصاصی داده باشند سپس
از طریق سی پنل دامنه اصلیتون می تونید با ورود به قسمت Simple DNS Zone Editor و انتخاب دامنه تون در select a domain و پر کردن مواردی پایین تر از ان در قسمت add an a record
در قسمت name وارد کنید : مثلا : s1.yourdomain.com
در قسمت Address وارد کنید : ای پی اختصاصی که ماله سرور یا هاست دانلود تونه
و سپس روی ADD A RECORD کلیک کنید تا ای پی با دومینتون ست بشه
بعد از داشتنش لذت ببرید
موفق باشید
یا علی
mela1
December 25th, 2012, 09:33
من رفتم قیمت کردم دیدم ای پی اختصاصی ماهی 5 تومنه بنظرتون بصرفه نیست برم کلن یه دامنه ir دیگه بگیرم که سالی 3.5 میشه.
mohsen_eteraz
December 25th, 2012, 10:10
نیازی به آی پی اختصاصی نیست، همون آی پی هاست دانلودتون رو بدید مشکلی پیش نمیاد و ست میشه
mela1
December 25th, 2012, 11:45
نیازی به آی پی اختصاصی نیست، همون آی پی هاست دانلودتون رو بدید مشکلی پیش نمیاد و ست میشه
این کار رو کردم کار نمی کنه اینم لینکش s1.appdownload.ir (http://s1.appdownload.ir) راستی نمیشه از طریق dns های هاست دومی این کارو کرد.
parsserver
December 25th, 2012, 12:47
خیر هیچ راهی جز ای پی اختصاصی ندارید
fanix
December 25th, 2012, 15:16
دوستان عزیز آی پی اختصاصی رو چرا پیشنهاد میکنید؟
ایشون آی پی سرور هاست دانلود رو وارد کنه کارشون راه میفته!
چه نیازی به آی پی اختصاصی هست؟
mohsen_eteraz
December 25th, 2012, 15:20
این کار رو کردم کار نمی کنه اینم لینکش s1.appdownload.ir (http://s1.appdownload.ir) راستی نمیشه از طریق dns های هاست دومی این کارو کرد.
دوست عزیز من 3 ساله دارم با همین روش کار میکنم و مشکلی هم پیش نیومده و الان از یک دومین 3 تا ساب دومین گرفتم برای 3 تا هاست دانلود و هیچ کدوم از هاست هام آی پی اختصاصی ندارند.
با اون آی پی کلی سایت دیگه هم هاست شده
شما تیکت بزن به هاستینگت بگو آی پی هاست رو بدین میخوام از طریق A Record ساب دومین متصل کنم بعد یک ساب دومین بساز مثلا dl.appdownload.ir بعد این دومین رو توی هاست دانلودت پارک کن.
www.denaserver.com
December 25th, 2012, 16:16
سلام
لطفا وقتی از چیزی سر در نمیارید نظر ندید !
نیازی به آی پی اختصاصی ندارید
در هاست قدیم از قسمت Simple DNS Zone Editor یک Cname ادد کنید
آدرس cname یک آدرس ادد کنید و در قسمت Cpanel یکی از dns های هاست جدید را وارد کنید
سپس آدرس اون Cname که ساختید را در هاست جدید پارک کنید !
به همین راحتی
اگر هاست پارک نشد از مدیر هاست این مورد را درخواست کنید
≡ ALEX ≡
December 25th, 2012, 16:35
دوستانی که میگن IP اختصاصی نیاز نیست، توجه داشته باشید که ایشون فرمودند "هاست دانلود" !! :) بله، ممکنه شما هاست دانلود گرفته باشید که سیستمی همچون cPanel روی آن نصب کرده باشند و دارای DNS Server داخلی باشه و این کاری که می فرمایید بدون نیاز به IP اختصاصی قابل انجام باشه. ولی اگر یک هاست دانلود استاندارد باشه از نظر فنی، این سرور نمی بایست سرویس دیگری همچون DNS رو داشته باشه (نیاز مبرمی هم نیست) و فقط کافیه یک وب سرور و یک سرور FTP در حال اجرا باشند تا میزبانی فایل انجام بگیره. در این صورت دیگه Solution شما به کار نمیاد و نیاز به IP اختصاصی جهت تکمیل پروسه Routing به این سرور نیاز میشه. این مورد برای کسانی که مثلا سرور ویندوز جداگانه گرفتند تا میزبانی فایل هاشون روی IIS انجام بپذیرد نیز صدق می کنه.
مورد بعدی اینکه هیچ وقت توی فروم بقیه رو بلانسبت نفهم فرض نکنید و اگر می خواهید پاسخی بدهید به بقیه کنایه نزنید. دوستانی که پاسخ می دهند معمولا می دانند در مورد چه چیزی حرف می زنند. هرچند ممکنه شما از زاویه دیگری به قضیه نگاه کنید و نقطه نظر متفاوتی داشته باشید.
موفق باشید
mela1
December 25th, 2012, 22:52
اول اینکه من هم با ALEX (http://www.webhostingtalk.ir/member/58502/) موافقم به نظر دوستان احترام بزارید دوم هم اینکه از همتون ممنونم واقعا حال کردم این کاری که گفتید انجام دادم انجام شد.
xmasoud
December 26th, 2012, 02:57
دوستانی که میگن IP اختصاصی نیاز نیست، توجه داشته باشید که ایشون فرمودند "هاست دانلود" !! :) بله، ممکنه شما هاست دانلود گرفته باشید که سیستمی همچون cPanel روی آن نصب کرده باشند و دارای DNS Server داخلی باشه و این کاری که می فرمایید بدون نیاز به IP اختصاصی قابل انجام باشه. ولی اگر یک هاست دانلود استاندارد باشه از نظر فنی، این سرور نمی بایست سرویس دیگری همچون DNS رو داشته باشه (نیاز مبرمی هم نیست) و فقط کافیه یک وب سرور و یک سرور FTP در حال اجرا باشند تا میزبانی فایل انجام بگیره. در این صورت دیگه Solution شما به کار نمیاد و نیاز به IP اختصاصی جهت تکمیل پروسه Routing به این سرور نیاز میشه. این مورد برای کسانی که مثلا سرور ویندوز جداگانه گرفتند تا میزبانی فایل هاشون روی IIS انجام بپذیرد نیز صدق می کنه.
مورد بعدی اینکه هیچ وقت توی فروم بقیه رو بلانسبت نفهم فرض نکنید و اگر می خواهید پاسخی بدهید به بقیه کنایه نزنید. دوستانی که پاسخ می دهند معمولا می دانند در مورد چه چیزی حرف می زنند. هرچند ممکنه شما از زاویه دیگری به قضیه نگاه کنید و نقطه نظر متفاوتی داشته باشید.
موفق باشید
حرفه این آقا تایید میشه ..
با تشکر ...
برف هاستینگ
December 26th, 2012, 11:40
سلام,
وارد سیپنل بشوید, Simple DNS Zone Editor سپس Add an A Record
در قسمت Name نام دلخواه خود را وارد کنید مثال sv1 در قسمت Address آی پی هاست خود را وارد کنید و سپس بر رویAdd a Record کلیک کنید,
در آخرین مرحله دامین مورد نظر را بر روی هاست دانلود خود پارک کنید