توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره جهت خرید سرور بسیار قوی
daniyalndrm
December 23rd, 2012, 23:39
سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز
متاسفانه بعد از تعطیلی هاست دی ال واقعا ضربه های زیادی از لحاظ مالی و افت سایت خوردیم و هر هاستینگ یا سروری که تا به حال تهیه شد نتونست به درستی سایت رو ساپورت کنه
حالا بعد از این همه ضرر واقعا تحقیق لازمه ی خرید یک سرور اختصاصی هست ! (البته تحقیق با 4 تا ادم واقعا حرفه ای )
خوب ببینید سرور فقط جهت استفاده به عنوان هاست دانلود لازم هست طبق مشخصات مصرفی زیر
پهنای باند مصرفی ماهانه : 20 ترابایت
حجم فایل ها تا کنون : 400 گیگ
فایل های حجیم تا 1.5 گیگ هم یکجا دانلود میشه و حساب کنید 300 نفر یک جا همچین حجمی رو دریافت کنن ! قطعا سرور باید جواب گو باشه
در ضمن دانلود فایل ها فقط از ایران نیست و کشور های دیگه هم استفاده می کنند که البته سرعت بسیار بالاتری نسبت به ایران دارند
حالا با توجه به مصرف فوق العاده بالای ما شما چه دیتاسنتر و چه مشخصاتی رو پیشنهاد می کنید !
در مورد هزینه هم هیچ مشکلی نیست فقط کیفیت واقعی داشته باشه و بتونه بیشتر از این حجم مصرفی هم ساپورت کنه
ممنون میشم اساتید محترم نظرشون رو بفرایند .
با سپاس از همگی
≡ ALEX ≡
December 23rd, 2012, 23:49
تشریف ببرید از آلماهاست سرور اختصاصی مدیریت شده (Managed Dedicated Server) بگیرید. آلماهاست یک شرکت انگلیسی-ایرانی هستش که Partner رسمی دیتاسنتر RedStation در انگلستان هستند، با یک تیم پشتیبانی بسیار قوی و متخصص.
serverstar.ir
December 24th, 2012, 00:06
تشریف ببرید از آلماهاست سرور اختصاصی مدیریت شده (Managed Dedicated Server) بگیرید. آلماهاست یک شرکت انگلیسی-ایرانی هستش که Partner رسمی دیتاسنتر RedStation در انگلستان هستند، با یک تیم پشتیبانی بسیار قوی و متخصص.
آقا شما واقعا دیگه تو همه پست ها داری همینو میگین تشریف ببرین از آلما هاست بخرین میگم بهتره تو امضا همینو بنویسی شما اینطوری راحت تر هم میشی :دی
شما اول بخون این آقا چی داره میپرسه بعد تبلیغ کن !!!
daniyalndrm
December 24th, 2012, 00:19
مرسی :دی
دیتاسنتر Redstation جزو گزینه های برتر هستند حالا یا توسط الماهاست یا شخص دیگری .
دوستان عزیز اگه جای دیگه مد نظر هست لطفا به همراه مشخصات کانفیگ بفرمایید تالطفا کنید بیشتر در این ضمینه راهنمایی کنید
AvalinHost
December 24th, 2012, 00:19
بخش آموزشی هست.
در بخش فروش تاپیک باز کنید!
≡ ALEX ≡
December 24th, 2012, 00:21
آقا شما واقعا دیگه تو همه پست ها داری همینو میگین تشریف ببرین از آلما هاست بخرین میگم بهتره تو امضا همینو بنویسی شما اینطوری راحت تر هم میشی :دی
ایشون راهکار خواستند بنده هم راهنمایی شون کردم. در مورد این قبیل پست هایم هم لحظاتی پیش در تاپیک دیگری توضیح دادم:
نمی دونم والا ولی حتما قصد کمک داشتن ایشون .
به هر حال شما هم کمک کنید ممنون میشم
مشخصات کانفیگی بفرمایید
daniyalndrm
December 24th, 2012, 00:22
مدیر های عزیز لطفا تاپیک رو به بخش فروش منتقل کنید !
عذر خواهم اگه اینجا تاپیک بازشده
1eng.ir
December 24th, 2012, 00:31
برای فایلهای حجیم میتونید از وب سرور IIS ویندوز استفاده کنید.
اگه تعداد فایلها زیاد و کم حجم هستند (مثل سایتهای موزیک و نرم افزار و ...) Nginx و Lighttpd با کانفیگ خوب ...
برای انتخاب سرور هم، چندان به کشورش حساس نباشید
از جایی تهیه کنید که هارد خوب داشته باشن (از Review ها میتونی به نتیجه خوب برسی)
daniyalndrm
December 24th, 2012, 00:33
برای فایلهای حجیم میتونید از وب سرور IIS ویندوز استفاده کنید.
اگه تعداد فایلها زیاد و کم حجم هستند (مثل سایتهای موزیک و نرم افزار و ...) Nginx و Lighttpd با کانفیگ خوب ...
برای انتخاب سرور هم، چندان به کشورش حساس نباشید
از جایی تهیه کنید که هارد خوب داشته باشن (از Review ها میتونی به نتیجه خوب برسی)
سلام . بابت راهنمایی شما سپاس گذارم
ببینید سایت اپلیکیشن های اپل اپل اپس | دانلود برنامه آیفون آیپد, دانلود بازی آیفون آیپد با لینک مستقیم (http://www.appleapps.ir) هست
فایل ها هم داره دیگه از 4 مگ تا 1.5 گیگ !
فکر کنم کانفیک رم - پرت اینترنت و پهنای باند خیلی مهم باشه !
اگه در این مورد راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
majidisaloo1
December 24th, 2012, 00:34
با من در تماس باشین تا بتوانم کمکتون بکنم
arazit
December 24th, 2012, 00:42
به نظر من شما دو مورد را باید مد نظر بگیرید
1- از هارد دیسک sas استفاده کنید
2- از سرور با پورت بالا و واقعی استفاده کنید
daniyalndrm
December 24th, 2012, 00:47
درسته هارد و پرت واقعا برای حجم بالا ضروریه !
رم و سی پی یو چه قدر تاثیر داره ؟
ممنون از راهنمایی ;)
1eng.ir
December 24th, 2012, 00:49
آره، دیدم سایتت رو قبل اینکه بگی
appleapps.ir at gmail :d
یه آمار دقیق بگیر، ببین بیشتر فایلهات کم حجمن یا پر حجم
اگه میگی حدود 20 ترابایت پهنای باند ماهیانه مصرف داری، پس میشه میانگین 60Mbps که چندان زیاد نیست
تو بدترین دیتاسنتر، رو پورت 1 گیگ اشتراکی هم با مشکل برنخواهی خورد
هارد هم به نظر من Sata 7200 هم جواب کارتو میده، نیاز به SAS 15K و SSD نیست
رو و سی پی یو هم بستگی به کانفیگ نرم افزاری، با این اطلاعاتی که دادی 16 کفایت میکنه (نظر شخصیه)
در کل، اگه سایت خود بنده بود این کار رو میکردم
روی VMWare دو سه تا وی پی اس با رم و سی پی یو بالا میساختم و فایلها رو تقسیم بندی میکردم روی این سرورها، با IIS 7.5 ...
چون نه نیاز به کانفیگ خاصی داره و نه لینوکسی هست که نیاز باشه خیلی بهش وارد باشید
برای انتخاب دیتاسنتر هم معمولاً جایی رو پیشنهاد نمیدم، اگه نظری باشه بیشتر در مورد رد کردنه :d
ولی ...
Redstation همینجوریش خیلی گرونه، اگه تخفیف خوبی گیرت اومد همچین سروری رو پیشنهاد میدم (E3-1230 - 32GB Ram - 2x2TB SATA or SAS) البته اگه هزینه کنی و هارد SSD یا SAS 15K بگیری خیلی بهتره
OVH هم قیمتاش نسبت به کیفیتش خوبه. مثل آفر رد استیشن هم داره ...
Hetzner رو پیشنهاد نمیدم :d یه سرچی کنید کاملاً درک خواهید کرد (لطفاً فروشنده های Hetzner به ضرب المثل "ای زلیخا از دامان یوسف در کش" توجه داشته باشن) :دی
توی دیتاسنترهای آمریکایی هم همچین سروری رو میتونی از حداقل 120 دلار به بالا تهیه کنی (بستگی به دیتاسنتر، قیمتا متفاوته)
Server4you هم اصلاً نگیر :d
...
پ.ن: عقل گرا باشید به جای گوش گرا :دی
یعنی اینکه به جای گوش دادن به حرف دیگران (فرقی نمیکنه کی باشه، چه من چه بقیه) تحقیق کنید و بدون چون و چرا حرفاشون رو قبول نکنید ;)
1eng.ir
December 24th, 2012, 00:52
نیازی به هارد SAS ندارن
من تا پهنای باند 200Mbps روی IIS و هارد Sata 5400 داشتم، بدون مشکل ...
AvalinHost
December 24th, 2012, 00:55
آره، دیدم سایتت رو قبل اینکه بگی
appleapps.ir at gmail :d
یه آمار دقیق بگیر، ببین بیشتر فایلهات کم حجمن یا پر حجم
اگه میگی حدود 20 ترابایت پهنای باند ماهیانه مصرف داری، پس میشه میانگین 60Mbps که چندان زیاد نیست
تو بدترین دیتاسنتر، رو پورت 1 گیگ اشتراکی هم با مشکل برنخواهی خورد
هارد هم به نظر من Sata 7200 هم جواب کارتو میده، نیاز به SAS 15K و SSD نیست
رو و سی پی یو هم بستگی به کانفیگ نرم افزاری، با این اطلاعاتی که دادی 16 کفایت میکنه (نظر شخصیه)
در کل، اگه سایت خود بنده بود این کار رو میکردم
روی VMWare دو سه تا وی پی اس با رم و سی پی یو بالا میساختم و فایلها رو تقسیم بندی میکردم روی این سرورها، با IIS 7.5 ...
چون نه نیاز به کانفیگ خاصی داره و نه لینوکسی هست که نیاز باشه خیلی بهش وارد باشید
برای انتخاب دیتاسنتر هم معمولاً جایی رو پیشنهاد نمیدم، اگه نظری باشه بیشتر در مورد رد کردنه :d
ولی ...
Redstation همینجوریش خیلی گرونه، اگه تخفیف خوبی گیرت اومد همچین سروری رو پیشنهاد میدم (E3-1230 - 32GB Ram - 2x2TB SATA or SAS) البته اگه هزینه کنی و هارد SSD یا SAS 15K بگیری خیلی بهتره
OVH هم قیمتاش نسبت به کیفیتش خوبه. مثل آفر رد استیشن هم داره ...
Hetzner رو پیشنهاد نمیدم :d یه سرچی کنید کاملاً درک خواهید کرد (لطفاً فروشنده های Hetzner به ضرب المثل "ای زلیخا از دامان یوسف در کش" توجه داشته باشن) :دی
توی دیتاسنترهای آمریکایی هم همچین سروری رو میتونی از حداقل 120 دلار به بالا تهیه کنی (بستگی به دیتاسنتر، قیمتا متفاوته)
Server4you هم اصلاً نگیر :d
...
پ.ن: عقل گرا باشید به جای گوش گرا :دی
یعنی اینکه به جای گوش دادن به حرف دیگران (فرقی نمیکنه کی باشه، چه من چه بقیه) تحقیق کنید و بدون چون و چرا حرفاشون رو قبول نکنید ;)
حاج ممد آقا یه تکبیر بگیرم برات؟! :d
1eng.ir
December 24th, 2012, 01:05
حاج ممد آقا یه تکبیر بگیرم برات؟! :d
نوکرتم، تکبیر و اسپند و اسفند و این چیزا به تنمون مالیده شده :d پوست کلفت شدیم :-p
والا، جدیداً اخلاق ایرانیها خیلی خیلی بد شده! دیگه رحم و مروت رو از یاد بردن (البته منم جزئی از همین جماعتم!)
اصلاً نمیبینن این بنده خدا چی میخواد (حالا این تاپیک یه مثاله، کلاً همینجوریه) کنتراتی گرفتن و بدون توجه به نیاز کاربر پیشنهاد میدن :-|
من پیرمرد دیگه حوصلم نمیشه زیاد تایپ کنم، دیگه یاد گرفتم و با خودم میگم "کسی که نمیدونه بذار بره تو پاچش، به تو چه آخه که میخوای کمکش کنی" (نمونش تو تاپیکی که در مورد ترابل شوتینگ پست دادم و طرف کم مونده بود فحش بده)
ولی بعضی وقتا نمیشه دیگه، باید یه چیزایی گفت، شاید برای یکی دو نفر مفید باشه
حالا ایشالا که این بنده خدا به نتیجه برسه، این پستها 2 زار نمیارزه و میره تو گورستان تاریخ :دی
دانیال جان، جون بچه کوچیکت :d
از هر جا سرویس میخوای بگیری، اول کل نیازهات رو بگو که بدونن چی میخوای (شک نکن که در این مورد زیاد ازت سوال نخواهند کرد، باید خودت پیگیرش بشی)
:53:
daniyalndrm
December 24th, 2012, 01:11
نوکرتم، تکبیر و اسپند و اسفند و این چیزا به تنمون مالیده شده :d پوست کلفت شدیم :-p
والا، جدیداً اخلاق ایرانیها خیلی خیلی بد شده! دیگه رحم و مروت رو از یاد بردن (البته منم جزئی از همین جماعتم!)
اصلاً نمیبینن این بنده خدا چی میخواد (حالا این تاپیک یه مثاله، کلاً همینجوریه) کنتراتی گرفتن و بدون توجه به نیاز کاربر پیشنهاد میدن :-|
من پیرمرد دیگه حوصلم نمیشه زیاد تایپ کنم، دیگه یاد گرفتم و با خودم میگم "کسی که نمیدونه بذار بره تو پاچش، به تو چه آخه که میخوای کمکش کنی" (نمونش تو تاپیکی که در مورد ترابل شوتینگ پست دادم و طرف کم مونده بود فحش بده)
ولی بعضی وقتا نمیشه دیگه، باید یه چیزایی گفت، شاید برای یکی دو نفر مفید باشه
حالا ایشالا که این بنده خدا به نتیجه برسه، این پستها 2 زار نمیارزه و میره تو گورستان تاریخ :دی
دانیال جان، جون بچه کوچیکت :d
از هر جا سرویس میخوای بگیری، اول کل نیازهات رو بگو که بدونن چی میخوای (شک نکن که در این مورد زیاد ازت سوال نخواهند کرد، باید خودت پیگیرش بشی)
اقا خیلی مخلصیم اینقدر پیگیرید :دی
یاد هاست دی ال افتادیم :111: :(
این اطلاعات هم هاست دی ال گفتن با این مصرف پهنای باند !
حجم هم مشخص هست
ولی فقط میتونم بگم مصرف فوق العاده بالاست ! اخه تنها ایران نیست ! چون سایت کرک هست خیلی از کشور ها دانلود میشه
بازم هنوز به نتیجه قطعی نرسیدم
فعلا Redstation مییتونه گزینه خوبی باشه با هارد sas و پورت 1gig
خوش حال میشم از تجربتون استفاده کنم
1eng.ir
December 24th, 2012, 01:15
آخه 20 ترابایت پهنای باند چیزی نیست که ترس داشته باشه :d
من بودم رو یه وی پی اس ویندوز 2003 میووردم بالا، بدون هیچ ترسی :65:
باز هم از دامان یوسف در کشید :دی
در نمیکشید تا شرطی بزنیم (به شرط چاقو) :d
pardishosting
December 24th, 2012, 01:17
سلام
ببین دوست عزیز ... ما الان کاربری داریم 2.5 ترا حجم فایل هاش هست و ماهی 5 ترا ترافیک مصرف می کنه.
یا کاربری داریم 160 گیگ فایل داره و ماهی 10 ترابایت ترافیک مصرف داره.
یا کاربری داریم 50 گیگ فایل داره و 30 ترابایت مصرف داره.
می تونم شما رو میزبانی کنیم ، فقط عدد هزینه اتون بالا می ره.
daniyalndrm
December 24th, 2012, 01:19
دم شما گرم :دی
نمی دونم حالا زیاده یا نه ولی یه سرور از xlhost 'گرفتیم با رم 8 گیگ پرت 100 مگ
الان میتونید ملاحظه کنید روی لینک دانلود یکی از مطالب سایت کلیک می کنی باید 10 دقیقه واستی تا بیاد واسه دانلود بعد با سرعت 5 کیلو میگیره به هزار زحمت وسطشم قطع میشه :دی
daniyalndrm
December 24th, 2012, 01:20
سلام
ببین دوست عزیز ... ما الان کاربری داریم 2.5 ترا حجم فایل هاش هست و ماهی 5 ترا ترافیک مصرف می کنه.
یا کاربری داریم 160 گیگ فایل داره و ماهی 10 ترابایت ترافیک مصرف داره.
یا کاربری داریم 50 گیگ فایل داره و 30 ترابایت مصرف داره.
می تونم شما رو میزبانی کنیم ، فقط عدد هزینه اتون بالا می ره.
خوب بسیار عالی
چه سرویسی میتونید ارائه بدید ؟ سرور اختصاصی دیگه ؟ چه دیتاسنتری و مشخصات سرور ؟
1eng.ir
December 24th, 2012, 01:33
دم شما گرم :دی
نمی دونم حالا زیاده یا نه ولی یه سرور از xlhost 'گرفتیم با رم 8 گیگ پرت 100 مگ
الان میتونید ملاحظه کنید روی لینک دانلود یکی از مطالب سایت کلیک می کنی باید 10 دقیقه واستی تا بیاد واسه دانلود بعد با سرعت 5 کیلو میگیره به هزار زحمت وسطشم قطع میشه :دی
احتمال زیاد، آپاچی و بدون کانفیگ :d
قبل از اینکه هر کاری انجام بدی، IIS رو هم تست کن مطمئناً ضرر نخواهی کرد ;)
daniyalndrm
December 24th, 2012, 01:36
احتمال زیاد، آپاچی و بدون کانفیگ :d
قبل از اینکه هر کاری انجام بدی، IIS رو هم تست کن مطمئناً ضرر نخواهی کرد ;)
دقیقا منظورتون از بدون کانفیگ چیه ؟ درواقع چه کانفیک هایی رو میگید ؟
1eng.ir
December 24th, 2012, 01:42
ببینید، هر وب سروری برای هر کاری نیاز به یه سری تنظیمات و بهینه سازی داره
حالا این وسط هم راهکارهایی هست که با دانش فنی کم هم به نتیجه خوبی برسی (جسارت نباشه)
مثلاً استفاده از IIS ویندوز که با خوندن اولین مقاله میتونید فایلهاتون رو از سرور لود کنید.
یا مثلاً راه اندازی FTP توی لینوکس که از آپاچی به نظرم بهتره براتون (تو این وضعیت که سر جمع 5 کیلوبایت میشه از سرورتون دانلود کنید :d)
پیشنهاد آخرم (با داشتن همچین سروری) اینه که بگید VMWare براتون نصب کنند و 2 تا ویندوز سرور با رم 3 3.5 گیگ بیارید بالا و فایلهاتون رو بین این 2 سرور تقسیم کنید. بعد هم iis رو نصب کنید و ...
حالا اگه ماهی 200 300 ترابایت مصرف داشتید، یه چیزی ... ولی 20 ترابایت مصرف پهنای باند چیزی نیست که iis ناراحت بشه :دی
iMohsen
December 24th, 2012, 01:46
ببینید، هر وب سروری برای هر کاری نیاز به یه سری تنظیمات و بهینه سازی داره
حالا این وسط هم راهکارهایی هست که با دانش فنی کم هم به نتیجه خوبی برسی (جسارت نباشه)
مثلاً استفاده از iis ویندوز که با خوندن اولین مقاله میتونید فایلهاتون رو از سرور لود کنید.
یا مثلاً راه اندازی ftp توی لینوکس که از آپاچی به نظرم بهتره براتون (تو این وضعیت که سر جمع 5 کیلوبایت میشه از سرورتون دانلود کنید :d)
پیشنهاد آخرم (با داشتن همچین سروری) اینه که بگید vmware براتون نصب کنند و 2 تا ویندوز سرور با رم 3 3.5 گیگ بیارید بالا و فایلهاتون رو بین این 2 سرور تقسیم کنید. بعد هم iis رو نصب کنید و ...
حالا اگه ماهی 200 300 ترابایت مصرف داشتید، یه چیزی ... ولی 20 ترابایت مصرف پهنای باند چیزی نیست که iis ناراحت بشه :دی
ازکجا میدونی ؟ یهو هم به تریج قبا'ش برخورد ( مثل بعضی فروشنده های اینجا !) و گفت چه معنی داره برای 20 ترا منو مشغول میکنین ؟ :d
برای میزبانی دانلود تقسیم فایلها در چند منبع باعث بالانس ترافیک و بالانس میزان منابع مصرفی به صورت موازی میشه . بهش فکر کنید .
1eng.ir
December 24th, 2012, 01:54
ازکجا میدونی ؟ یهو هم به تریج قبا'ش برخورد ( مثل بعضی فروشنده های اینجا !) و گفت چه معنی داره برای 20 ترا منو مشغول میکنین ؟ :d
برای میزبانی دانلود تقسیم فایلها در چند منبع باعث بالانس ترافیک و بالانس میزان منابع مصرفی به صورت موازی میشه . بهش فکر کنید .
ولشون کن، دل خجسته ای دارن :d
خوب منم همینو میگم بش دیگه، تقسیم کنه که شبا راحت خوابش ببره
daniyalndrm
December 24th, 2012, 02:00
ولشون کن، دل خجسته ای دارن :d
خوب منم همینو میگم بش دیگه، تقسیم کنه که شبا راحت خوابش ببره
نظرات خوبیه :دی
حالا سرور مشخص بشه تا فردا که خرید هست در این مورد هم انشا کسی که قراره کانفیگ کنه متوجه اینا باشه !
اقا جدا گذشته از شوخی واقعا کسی که استاد کانفیگ باشه و تجربه داشته باشه با سرور های غول و سایت های گنده کسی هست صحبت کنم در مورد کانفیگ ! چون هر کسی داره یه نظر میده واسه کانفیک کردن این سرور :d
iMohsen
December 24th, 2012, 02:07
نظرات خوبیه :دی
حالا سرور مشخص بشه تا فردا که خرید هست در این مورد هم انشا کسی که قراره کانفیگ کنه متوجه اینا باشه !
اقا جدا گذشته از شوخی واقعا کسی که استاد کانفیگ باشه و تجربه داشته باشه با سرور های غول و سایت های گنده کسی هست صحبت کنم در مورد کانفیگ ! چون هر کسی داره یه نظر میده واسه کانفیک کردن این سرور :d
شما با همین ممد از در گفتگوی تمدن ها وارد شو ... کارش رو بلده . مخصوصا برای iis
اگر هم میخوای لینوکس کار کنی که تا دلت بخواد تو این انجمن متخصصین حرفه ای هست !!:D ( دور از جون بعضی ها البته )
1eng.ir
December 24th, 2012, 02:09
من ریشمو گرو میذارم (هم سفیدش هست هم سیاهش)، کاری که میگم رو انجام بده
اگه به دووشواری خوردی بیا یقه منو بچسب :d
بدون 1 ریال دارم راهنماییت میکنم، حالشو ببر :71:
الان هر کی بت پیشنهاد بده، اول به فکر جیب خودشه بعدم اگه شد کارت راه بیوفته (راه نیوفتاد هم نیوفتاد، کی به کیه) انسانیت مرد آقا
کاری که گفتم رو انجام بده، به دووشواری نخواهی خورد ;)
VMWare - تقسیم به 2 وی پی اس ویندوز - iis
تموم شد و رفت ...