ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ریستور دیتابیس !!

konstantine
December 23rd, 2012, 21:26
با سلام و خسته نباشید
من مشکل با ریستور دیتابیس دارم.ظاهرا خود فروشنده هاست هم بلد نیستن که ریستور کنن !
این رو هم ذکر کنم که به whm دسترسی دارم
سوال بنده اینه که من فایلهای فول بک آپ رو آپلود کردم به روت سپس در قسمت whm در قسمت restore فایل ریستوری دیده نمیشه ...
فقط مشکل من در آپلود فاسل فول بک آپه که محل آپلود فایل باید کجا باشه که من بتونم در قسمت ریستور فایل رو ریستور بکنم ؟؟!
و اگه بخوام فقط یک دیتابیس رو ریستور بکنم و کل فول بک آپ رو ریستور نکنم باید چه کارایی انجام بدم ؟
آیا با توجه به اینکه به whm دسترسی دارم لازم هستش که به ssh هم دسترسی داشته باشم ؟؟

ممنون

m-mehdipoor
December 23rd, 2012, 21:40
با سلام و خسته نباشید
من مشکل با ریستور دیتابیس دارم.ظاهرا خود فروشنده هاست هم بلد نیستن که ریستور کنن !
سوال بنده اینه که من فایلهای فول بک آپ رو آپلود کردم به روت سپس در قسمت whm در قسمت restore فایل ریستوری دیده نمیشه ...
فقط مشکل من در آپلود فاسل فول بک آپه که محل آپلود فایل باید کجا باشه که من بتونم در قسمت ریستور فایل رو ریستور بکنم ؟؟!
و اگه بخوام فقط یک دیتابیس رو ریستور بکنم و کل فول بک آپ رو ریستور نکنم باید چه کارایی انجام بدم ؟
آیا با توجه به اینکه به whm دسترسی دارم لازم هستش که به ssh هم دسترسی داشته باشم ؟؟

ممنون
سلام
بله دسترسی به ssh نیاز است.

konstantine
December 23rd, 2012, 21:47
سلام
بله دسترسی به ssh نیاز است.

ز قسمت whm نمیشه اکانت ورود به ssh رو ایجاد کرد ؟؟

my1zarb
December 24th, 2012, 00:51
با سلام و خسته نباشید

ممنون

سلام
اگر فقط اکانت reseller دارید، باید مدیر سرور با شما همکاری کنند.