ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نشان دادن صفحه اصلی بجای مطالب دسته!

Yas-Host
December 22nd, 2012, 18:42
با سلام و احترام! خدمت استاید و دوستان

من وقتی روی موضوع ها(مثلا دسته , دسته بندی نشده) کلیک میکنم بجای اینکه تمام نوشته های اون مطلب بیاد صفحه ی اصلی میاد

نمیدونم مشکلش کجاس!
فقط داخل index چند تا بلوک هستش که اخرین ارسال های دسته ها داخلشه
اینم کدش:

<?php$my_query = new WP_Query('showposts=3&cat=1');while ($my_query->have_posts()):$my_query->the_post();$do_not_duplicate = $post->ID;?> <div class="photogallery"><a rel="nofollow" dir="ltr" href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a></div><?php endwhile; ?>
توضیحات بیشتر :

مثال: من میخوام وقتی روی دسته بندی نشده کلیک میکنی مطلب های همون دسته فقط بیاد (یعنی همون مطالبش)
حالا وقتی کلیک میکنی نمیاد! و صفحه اصلی سایت میاد!!!

دوستان و استاید لطفا راهنمایی کنند.

فایل index و single ضمیمه شد.

با تشکر

shahabhost
December 23rd, 2012, 22:24
به نظر من بری به انجمن وردپرس زودتر به جوابت میرسی : وردپرس فارسی (http://wp-persian.com/)

rezaei1374
December 23rd, 2012, 23:36
ای کاش آدرس سایتتون را هم میدادید
و فکر کنم باید page.php را بزارید و دوفایلی که گزاشتید بدرد نمیخوره

my1zarb
December 24th, 2012, 00:26
با سلام و احترام! خدمت استاید و دوستان

من وقتی روی موضوع ها(مثلا دسته , دسته بندی نشده) کلیک میکنم بجای اینکه تمام نوشته های اون مطلب بیاد صفحه ی اصلی میاد

نمیدونم مشکلش کجاس!
فقط داخل index چند تا بلوک هستش که اخرین ارسال های دسته ها داخلشه
اینم کدش:

<?php$my_query = new WP_Query('showposts=3&cat=1');while ($my_query->have_posts()):$my_query->the_post();$do_not_duplicate = $post->ID;?> <div class="photogallery"><a rel="nofollow" dir="ltr" href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a></div><?php endwhile; ?>
توضیحات بیشتر :

مثال: من میخوام وقتی روی دسته بندی نشده کلیک میکنی مطلب های همون دسته فقط بیاد (یعنی همون مطالبش)
حالا وقتی کلیک میکنی نمیاد! و صفحه اصلی سایت میاد!!!

دوستان و استاید لطفا راهنمایی کنند.

فایل index و single ضمیمه شد.

با تشکر

سلام
اگر از صحت مقصد لینک ها اطمینان دارید فایل .htaccess را بررسی نمایید.

mahdigp
December 24th, 2012, 18:29
بری انجمن های وردپرس بهتره ...