Yas-Host
December 22nd, 2012, 18:42
با سلام و احترام! خدمت استاید و دوستان
من وقتی روی موضوع ها(مثلا دسته , دسته بندی نشده) کلیک میکنم بجای اینکه تمام نوشته های اون مطلب بیاد صفحه ی اصلی میاد
نمیدونم مشکلش کجاس!
فقط داخل index چند تا بلوک هستش که اخرین ارسال های دسته ها داخلشه
اینم کدش:
<?php$my_query = new WP_Query('showposts=3&cat=1');while ($my_query->have_posts()):$my_query->the_post();$do_not_duplicate = $post->ID;?> <div class="photogallery"><a rel="nofollow" dir="ltr" href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a></div><?php endwhile; ?>
توضیحات بیشتر :
مثال: من میخوام وقتی روی دسته بندی نشده کلیک میکنی مطلب های همون دسته فقط بیاد (یعنی همون مطالبش)
حالا وقتی کلیک میکنی نمیاد! و صفحه اصلی سایت میاد!!!
دوستان و استاید لطفا راهنمایی کنند.
فایل index و single ضمیمه شد.
با تشکر
من وقتی روی موضوع ها(مثلا دسته , دسته بندی نشده) کلیک میکنم بجای اینکه تمام نوشته های اون مطلب بیاد صفحه ی اصلی میاد
نمیدونم مشکلش کجاس!
فقط داخل index چند تا بلوک هستش که اخرین ارسال های دسته ها داخلشه
اینم کدش:
<?php$my_query = new WP_Query('showposts=3&cat=1');while ($my_query->have_posts()):$my_query->the_post();$do_not_duplicate = $post->ID;?> <div class="photogallery"><a rel="nofollow" dir="ltr" href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a></div><?php endwhile; ?>
توضیحات بیشتر :
مثال: من میخوام وقتی روی دسته بندی نشده کلیک میکنی مطلب های همون دسته فقط بیاد (یعنی همون مطالبش)
حالا وقتی کلیک میکنی نمیاد! و صفحه اصلی سایت میاد!!!
دوستان و استاید لطفا راهنمایی کنند.
فایل index و single ضمیمه شد.
با تشکر