توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی - همکاری در فروش و پشتیبانی
goldisweb
December 21st, 2012, 16:53
دوستان گل بنده خودم ۵ سال هست کارم طراحی و پشتیبانی هست - دنبال یک همکاری صادقانه هستم و دوست دارم کمک کنم. نمایندگی نمی خوام چون الان دارم . و گاهی سرور که قطع بشه نمی تونم جواب مشتری رو بدم. با اینکه 24 ساعته پشتیبانی میکنم سایت هارو ... نمونه کار ها در سایت هست . چند سایت بزرگ و معروف رو ساپورت میکنم. اگر هم سرور نمیگیرم... چون نمیخوام ریسک کنم... و تو دردسر ارز بیوفتم.
به هر حال من صادقانه کمک میکنم... اگر کسی می خواد بگه همکاری کنیم. در مقابل ساپورت رایگان انجام میدم.
زمینه همکاری : سرور مجازی - هاستینگ و ...
لطفا پ.خ ندن دوستان نمایندگی نیاز ندارم ممنون
تلفن : 09371568551
RoobinaServer
December 21st, 2012, 17:08
سرور مجازی - همکاری در فروش و پشتیبانی
من نیاز به یکی از شما دوستان دارم تا سرور مجازی ازش بخرم به صورت نمایندگی ... دسترسی به بنده بدید و با هم کار کنیم .. پشتیبانی 24 ساعته هم انجام میدم..
با سلام
پشتیبانی و ... با خودمان هست.
فقط میتوانید به عنوان نماینده درصدی با ما کار کنید یه جورایی بازاریاب فروش میشوید.(خدمات در ایران - سرور مجازی ایران - اختصاصی ایران - هاست وب ایران - نمایندگی هاست وب ایران و ...)
من نیاز به یکی از شما دوستان دارم تا سرور مجازی ازش بخرم به صورت نمایندگی ... دسترسی به بنده بدید و با هم کار کنیم .. پشتیبانی 24 ساعته هم انجام میدم..
میتونیم بهتون سرویسش بدیم
به ازای هر مشتری باتوجه به هزینه ای که میکنه بهتون درصد میدیم
تا 50%
novinline
December 21st, 2012, 18:10
با سلام
شرکت سرور پردازان آسیا - سبد خرید (http://support.novinline.com/cart.php)
http://www.webhostingtalk.ir/f15/66250/#post617062
باما در تماس باشید - - آیدی یاهو: W2M7
HyperServer
December 21st, 2012, 18:14
در مورد پشتیبانی 24 ساعته نداریم :) ....اما بیش از 12 ساعت در روز چندین پشتیبان آنلاین هستند در سیستم whmcs وب سایت.
مثل بعضی ها یک نفر نیستیم که 28 ساعت در روز آنلاین باشیم و تازه کار برای جلب مشتری و بعد از چند ماه دیگه .... :)!
در خدمتتون هستیم.
goldisweb
December 21st, 2012, 18:26
دوستان گل بنده خودم ۵ سال هست کارم طراحی و پشتیبانی هست - دنبال یک همکاری صادقانه هستم و دوست دارم کمک کنم. نمایندگی نمی خوام چون الان دارم . و گاهی سرور که قطع بشه نمی تونم جواب مشتری رو بدم. با اینکه 24 ساعته پشتیبانی میکنم سایت هارو ... نمونه کار ها در سایت هست . چند سایت بزرگ و معروف رو ساپورت میکنم. اگر هم سرور نمیگیرم... چون نمیخوام ریسک کنم... و تو دردسر ارز بیوفتم.
به هر حال من صادقانه کمک میکنم... اگر کسی می خواد بگه همکاری کنیم. در مقابل ساپورت رایگان انجام میدم.
HyperServer
December 21st, 2012, 18:40
شما در پست اول چی نوشتید :) ؟
websazha
December 21st, 2012, 18:55
رزومه خود ارسال کنید.
support@3paco.com
محل کار اهواز - حضور فیزیکی در دفتر.
madvps
December 21st, 2012, 19:24
خواستید میتونیم درصدی با هم کار کنیم برای صحبت بیشتر با یاهو من در تماس باشید