توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل جدی با آپاچی کمک فوری
downp30
December 21st, 2012, 12:56
با سلام دوستان من تازه دیروز نصب کردم سی پنل و سنتوس رو تا دیروز هیچ مشکلی نبود ... اما امروز اومدم می تونستم توی whm برم اما هیچ کدوم از سایت های روی سرور بالا نمی یومدند ...و زمانی بالا می یومدن که ما آپاچی رو ریستارت می کردیم اونم فقط تا 10 ثانیه بعد از ریستارت بالا می اومدن بعدش دوباره هرچی آدرس سایت هارو میزنیم نمی یان بالا... دوستان مشکل کجاست؟
j4b3r
December 21st, 2012, 13:25
سلام
حتما لاگ رو بررسی کنید.
احتمالا تغییراتی انجام دادید که درست بنوده
و subsys آپاچی رو لاک کرده
downp30
December 21st, 2012, 13:33
سلام
حتما لاگ رو بررسی کنید.
احتمالا تغییراتی انجام دادید که درست بنوده
و subsys آپاچی رو لاک کرده
Note: These figures are averages since 0000 hours today.
Note: This script will only track CGI CPU/memory usage if you have suexec installed.
You have 8 CPUs; therefore, these CPU percentages are divided by 8 to indicate the true percentage of all CPU power used.
به احتمال زیاد تعداد ارتباط های همزمان با Apache بسیار بالاتر از تعداد پایه تعریف شده توسط cPanel شده(بیش از 150 تا)
j4b3r
December 21st, 2012, 14:21
سلام
الان آپاچی ران هست و به نظر میرسه دارید با استفاده از easyapache تنظمیات رو انجام میدید.
وضعیت رو از apache status اینجا قرار بدید.
همچنین از چه حالتی از اپاچی استفاده میکنید؟
downp30
December 21st, 2012, 15:40
ببینید دوستان من الان پاک کردم لینوکس رو و دوباره دارم نصب می کنم ... حالا یک سوالی دارم از خدمت دوستان.... ببینید پردازنده من 8 هسته ای 3.4 گیگا هست و 8 گیگ رم هم روی سرور هست .. پورت هم 100 هست ... می خواستم ببینم اون قسمت تنظیمات آپاچی ( apache configration ) اعدادش رو روی چند قرار بدم که متناسب با نیازم باشه ...ببینید سایت های روی این سرور مثل سایت خودم .. بازدید آنلاینش 1000 نفر هستن و دانلود هاش هم بسیار بالا هست ... مشکل پهنای باند نیست اما بفرمایید برای اینمشخصات با این ویژگی ها چه اعدادی رو توی کانفیگ آپاچی قرار بدم بهترهست؟