ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل بسیار بسیار جدی در apache خواهشا کمک فوری

downp30
December 21st, 2012, 12:23
با سلام دوستان من تازه دیروز نصب کردم سی پنل و سنتوس رو تا دیروز هیچ مشکلی نبود ... اما امروز اومدم می تونستم توی whm برم اما هیچ کدوم از سایت های روی سرور بالا نمی یومدند ...و زمانی بالا می یومدن که ما آپاچی رو ریستارت می کردیم اونم فقط تا 10 ثانیه بعد از ریستارت بالا می اومدن بعدش دوباره هرچی آدرس سایت هارو میزنیم نمی یان بالا... دوستان مشکل کجاست؟

alfa5xx
December 21st, 2012, 14:38
با سلام...

منابع سرور شما چیست ؟؟

چند تا سایت روش میخوایین بالا باشه ؟؟

میزان مصرف حدودی هر سایت رو میدونید ؟؟

MOHAMMAD MOHSEN
December 21st, 2012, 14:39
با سلام دوستان من تازه دیروز نصب کردم سی پنل و سنتوس رو تا دیروز هیچ مشکلی نبود ... اما امروز اومدم می تونستم توی whm برم اما هیچ کدوم از سایت های روی سرور بالا نمی یومدند ...و زمانی بالا می یومدن که ما آپاچی رو ریستارت می کردیم اونم فقط تا 10 ثانیه بعد از ریستارت بالا می اومدن بعدش دوباره هرچی آدرس سایت هارو میزنیم نمی یان بالا... دوستان مشکل کجاست؟

یه بار با easyapache ، آپاچی و PHP رو rebuild کنید

downp30
December 21st, 2012, 15:50
ببینید 4 بار کامپیال کردم اما فرقی نکرد.... منابع سرور 8 هسته ای هست با 8 گیگ رم .... و سایتی که حدود 1000 تا بازدید داره آنلاین همزمان....سایت خودم..............